Sevgisinden emin olduğun biri tarafından reddedilmek?

Lütfen üşenmeden okuyun çünkü belki de birinin hayatını değiştireceksiniz. Üniversite son sınıftayım. Okulun başından beri sınıfta kimseyle çok samimi değilim kimseyle bir problem de yaşamadım şimdiye kadar. Ama kimseyle gezmeye de gitmedim uzun uzun sohbet de etmedim. Çünkü kendime has bir çevrem var ve ben hayatıma insanları kolayca dahil eden biri değilim, konfor alanımın dışına çıkmam. Sınıftan bir çocuk bana bu senenin başından beri yakın davranıyordu. Okul çıkışı arkamdan bana seslendi bir gün sohbet etmeye başladık. Durakta da denk gelmeye başladı. Sınıfta da sürekli bir diyaloğa girme çabası vardı. Ben de konuşmaya başladım. Sabahları geç kalacak olsa onu gruba değil bana yazıyordu. Sonra ben ona karşı birşeyler hissetmeye başladığımı farkettim ve bunu ona söylemek istedim. Mesaj attım sana söylemek istediğim bir şey var diye sonra vazgeçtim neyse sonra konuşuruz dedim o da tamam dedi. Ertesi gün, ne söyleyeceğimi tahmin etmiş ve sanki o gün söyleyeceğimi düşünmüş gibiydi. Bir baktım özene bözene gelmiş. Saçlar jölelenmiş kılık kıyafet değişmiş, gözümün içine bakıyordu. Her zamankinden fazla gülüyordu kıpır kıpırdı. O gün söylemedim utangaç biriyim çünkü. Son ders o enerjisinden eser kalmamıştı suratı asıktı. Sonra yarıyıl bitimine kadar normaldi her şey. Sınıfta hocaların yanında beni övmeler falan. Sonra bu depremden o da etkilendi. Evleri yıkılmış ailesinden herkes hayatta ama. Ben de mesaj attım yanındayım hep dedim. İyi ki varsın ve s. güzel güzel mesajlar yazdı kalpler attı. Sonra okul başladı yine ben açıldım ama şu an böyle bir şey düşünmüyorum dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Şu an hiç konuşmuyor hatta birbirimizden kaçıyoruz denk gelmemek için yolumuzu değiştiriyoruz. Sorun ne anlamıyorum. İlk defa birine böyle bir şey söyledim bir daha da yapacağımı hiç zannetmiyorum

Sevgisinden emin olduğun biri tarafından reddedilmek?