Lütfen üşenmeden okuyun çünkü belki de birinin hayatını değiştireceksiniz. Üniversite son sınıftayım. Okulun başından beri sınıfta kimseyle çok samimi değilim kimseyle bir problem de yaşamadım şimdiye kadar. Ama kimseyle gezmeye de gitmedim uzun uzun sohbet de etmedim. Çünkü kendime has bir çevrem var ve ben hayatıma insanları kolayca dahil eden biri değilim, konfor alanımın dışına çıkmam. Sınıftan bir çocuk bana bu senenin başından beri yakın davranıyordu. Okul çıkışı arkamdan bana seslendi bir gün sohbet etmeye başladık. Durakta da denk gelmeye başladı. Sınıfta da sürekli bir diyaloğa girme çabası vardı. Ben de konuşmaya başladım. Sabahları geç kalacak olsa onu gruba değil bana yazıyordu. Sonra ben ona karşı birşeyler hissetmeye başladığımı farkettim ve bunu ona söylemek istedim. Mesaj attım sana söylemek istediğim bir şey var diye sonra vazgeçtim neyse sonra konuşuruz dedim o da tamam dedi. Ertesi gün, ne söyleyeceğimi tahmin etmiş ve sanki o gün söyleyeceğimi düşünmüş gibiydi. Bir baktım özene bözene gelmiş. Saçlar jölelenmiş kılık kıyafet değişmiş, gözümün içine bakıyordu. Her zamankinden fazla gülüyordu kıpır kıpırdı. O gün söylemedim utangaç biriyim çünkü. Son ders o enerjisinden eser kalmamıştı suratı asıktı. Sonra yarıyıl bitimine kadar normaldi her şey. Sınıfta hocaların yanında beni övmeler falan. Sonra bu depremden o da etkilendi. Evleri yıkılmış ailesinden herkes hayatta ama. Ben de mesaj attım yanındayım hep dedim. İyi ki varsın ve s. güzel güzel mesajlar yazdı kalpler attı. Sonra okul başladı yine ben açıldım ama şu an böyle bir şey düşünmüyorum dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Şu an hiç konuşmuyor hatta birbirimizden kaçıyoruz denk gelmemek için yolumuzu değiştiriyoruz. Sorun ne anlamıyorum. İlk defa birine böyle bir şey söyledim bir daha da yapacağımı hiç zannetmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boku şişmis egosu yükselmiş
Cidden öyle ya. Çok pişmanım. İlk ve son kez böyle bir şey yaptım. ona bir şey olacak diye çok endişelendim ders çalışamadım. notlarım normalde çok iyi. Okul genelinde en başarılı olanlardan biriyim ama onun için endişelenmekten ders çalışamadım. notlarım düşecek büyük ihtimal ve kesin ondan dolayı olduğunu anlayacak. utancımdan sınıfta onun olduğu yere bakamıyorum bile gözlerim gözlerine değmesin diye. kızıyorum kendime ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Hevesi kırılmış olabilir
neden peki
İlk önce tahmin etmiş yani açılacağını. Sonra açılmayınca da sen hevesi kırılmış işte neden olcak.
ama daha sonra bu deprem olayından sonra söyledim neden reddeti o zaman? Ben sonra konuşuruz dedim yarın konuşuruz demedim ki
her şey AP açık ortada değil mi sence
Baştan sona okudum ne demek istediğini anlamaya çalıştım yazdığını bir kere daha kendin okusan anlicaksin niye böyle yaptığını
neden vallahi olayın şokuyla idrak edemiyorum herhalde
Sen varya bu olayda yanan biten sen olursun
Çocuk seni elde etmeye çalışmış sana iyi davranmış belkide senden hoşlanmış sende anlamışsın ve çok kolay bir şekilde ona gitmişsin cocukda bu durumdan sıkılmış olmali ki ne kadar basit olduğunu sorgulamistir kendine bu yüzden yaşadığı olaylar ve senin basitliğin ona hiç cazip gelmedi ve senden soğudu bu kadar basit
Yani bunu kendinde anliyabilirsin
Kolayca ona gittim diye reddettiyse beni o zaman iyi ki olmamış hayatımda böyle saçma bir sebep görmedim. O zaman iyi ki olmamış. Yakında sınavlar da başlıyor. Depremden dolayı okula gelmedi belli süre. ben de bu sürede onun için endişelenmekten doğru dürüst ders çalışamadım. normalde notlarım çok iyiydi şimdi sınavdan düşük alma ihtimalim de yüksek onu da kendine yorar artık. Valla çok pişmanım bir daha asla yapmam ilk ve son kezdi
Ben senin yerinde olsam asla ve asla kafama takmam unidesin zorlu bir surectesin sınavlar var falan filan yemin ederim ki kafama takmam umursamam bile hayatın daha önemli kariyerin daha önemli bunlar boş iş
Ve şunuda diyim yazdiklarin kadarı ile şunu anladım çocuk çok natural biraz insan aktif olmalı bunu dusunemedigi için işte senden vazgeçmiş
Ama sana bir tavsiye vericek olursam şunu derim
O kadar mutlu görün ki ona hicbirseyi dert etme kendine odaklan git suslen puslen hava at demiyorum neysen oymuş gibi devam et sakın ona kötü gözükme
aktif olmalı derken anlamadım ne deiğinizi biraz açar mısınız
evet ama yaptım bir hata. ders notlarım düşecek büyük ihtimal ve bu da onun işine gelir. sınıfta onun olduğu tarafa bakamıyorum bakışlarım ona çarpmasın ona bakıyorum sanmasın diye. valla o kadar pişmanım ki sormayın. Allahtan son sene yoksa ne yapardım bilmiyorum. Normalde sınıfta çok konuşmazdı bu olaydan sonra sesi daha çok çıkmaya başladı. İnsanlardan soğudum
Normal davranmaya çalıştım zaten ama düşündükçe kötü oluyorum. Reddedildikten sonra da ağlamadım hiç ertesi gün okula da gittim aynı şekilde ama düşündükçe kötü oluyorum. Onun yüzünden notlarım düşecek ya.
Ders notlarının düşerse benim yüzümden diyip yemin ederim egosunu yukseltirsin başka hcibir şey yapmazsin. Normalde çok konuşmazdı demişsin sebebi şu sosyallesmesinde resmen sen yardımcı olmuşsun biraz egosunu tatmin etmişsin. İnsanlardan sogumana gerek yok böyle canım yerine tertemiz insanlarda var. Düşündükçe kötü olmana gerek yok aglamana hele hiç gerek yok boş bir olay çünkü notların filan sakın düşmesin kendine gel toparlan sana yürüdü o sen yurumedin sen ondan ustunsun ki o senin için koştu belli biraz tecrubesizsin o yüzden de ona nasıl yaklaşacağini pek yapamammissin. O senin peşinden koştu kaybeden o sonrası senin hatan ama olayın başını hatırla salla gitsin ya ne kafaya takicaksin hayatının dönüm noktalarından birinde sin şu an adepte olman gereken başka konular var
İnşallah mutlu olursunnb🙂
değerli yorumunuz için teşekkür ederim. umarım notlarım düşmez ama birkaç dersim etkilenecek gibi. Benim yüzümden ne hallere düştü deyip sevinirse de umrumda değil ya. Utanması gereken de ben değilim öyle düşünüyorum. Olacak olanın önüne geçemem şu saatten sonra. Keşke başta hiç değmeyecek birini derslerimin önüne geçirecek kadar önemsemeseydim ama yaptım bir hata. Ama tekrarı olmayacak. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah sizin de gönlünüzce olur her şey
Valla senim kendi iradenle herşeyi yoluna sokman lazım rica ederim bu arada ne demek