AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
%90'ı scam oranın zaten eski havası'da yok ağın yarısını 2014'ten beri interpol ve europol kontrol altına aldı
Yaaaa 😔
Ama girmek çok basit yine de forum siteleri var bolca
O nedir peki
Yani insanların takıldığı bir ortam
Indirdim de pek farklı bir sey goremedim
Tarayıcıyı indirdin sen sitelere girmemişsindir
Google a onion links yaz.
Sonra Tor browser indir.
Oradaki ilgini ceken sitelerin linklerini tor browsera kopyala yapistir. Ne bulacagin sana kalmis. Normal internet gibi her turlu site var orada.
Peki yasal mi virüs falan girer mi telefona
Girmez
Yasal mi
Girmek yasal ama birsey indirme veya satin alma.
Gerci indirebilirsin ama indirdiklerini isin bitince hemen sil. Seni bulamazlar tor guvenli bir tarayici ama baska biri daha sonra bunlari senin telde bulursa sorun yasarsin veya indirdigin icerikleri dikkat et telefon, icloud ve google drive, artik hangi teli kullaniyorsan ile senkronize etmesin.
Indirdim ama pek farklı bir sey yok
Simdi kardesim sonu. onion ile biten siteler deep web siteleridir. Bunlari chrome firefox vs gibi normal tarayicilar ile acamazsin.
Tor dedigim sey bir chrome, firefox vs gibi tarayicidir zaten onunlada normal sitelere girersin. Torun farki diger tarayicilarin aksine. onion lu siteleri acabilmesidir.
Bu yuzden dedimki once google a girip onion links yaz ve onion eklentili siteleri bul diye.
Deep webde normal internet gibi icerikleri veya siteleri arama motoruyla bulamazsin.
Url olarak bulup gireceksin.
https://thehiddenwiki.org/
Suradaki linkler ile ufaktan bir baslangic yapabilirsin. Dikkat et normal tarayici ile linke tiklama. Kopyala ve tora yapistir.
Yaoistirdim birsuru link cikti
Evet iste orada iste pekcok onion linkleri var.
Orndk olsun azcok mantigi kavra diye attim. O sitelere girerek ufaktan deepwebe baslayabilirsin.
Bu tarz Url leri bulmak zor. Arastirman ve vakit harcaman lazim.
Orada aciklamalari yaziyor. Icerigi ilgini ceken sitelere girip bakabilirsin.
Daha farkli seyler istiyorsan googleda farkli farkli kaynaklarda onion linklerini arastiracaksin.
Ingilizce hepsi bir de🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️😊
Kabul ettim.
Tekrar dene hocam
Beni de merak ettirdin yaa 😂
🤣🤣🤣
Simdi aratasim var ama virus girer diye korkuyorum 😂😂
Tor browser indir diyorlar galiba yapacam ben yaa🤦🏻♀️🤣🤣🤣
buraya nasıl gireceğini anlatsam sabahın 5'inde anamı bile sorguya alırlar 🙂
Yaa olsun anlatttyt🤣🤣🤣
Tor browseri indirip kuruyorsun baska birsey yok.
Amma abarttiniz
usta oraya herkes girebiliyor deep webin çok farklı yerleri var, uçak savar satanından tut intihar yeleği hatta ilişkiye girebilmek için ceset satın alanlar falan çok garip biyer
Ohaaaaa ciddi miii
Aratip girsek virus girer mi? Soru sahibi beni de merak ettirdi 😂😂😂😂
Biliyorum 10 senedir kullaniyorum. Ve bizzat bitcoin ile sahte turk lirasi satin alip tokatlanmisligim var. (kargoya vermedi adam)
ciddiyim ben bi arkadaşla girmiştim, internette bazı sitelerde linkler var bu linkleri içinde size çok normal gelen sitelerde bulunuyor o linke tıklıyorsunuz sizi şifre ve kullanıcı ismi isteyen biyere götürüyor her sitenin belli bir kullanıcı ve şifre adı oluyor onları girince bu dediğim deep webin katmanları denilen yerlere giriyorsunuz, bu şifrelerde sürekli güncelleniyor. mesela sahibindende bi ilanın altında linke tıklıyorsunuz arabayla alakalı fotoğrafların yüklendiği siteye gidiyorsunuz araba fotoğraflarına bakıyorsunuz, o sol köşede üye ol ya da oturum aç ikonuna tıkladığınızda o belli kullanıcı ve şifreyi girince bu dediklerim oluyor ama mesela o şifre ve kullanıcı adını girmediniz hiçbir şey olmuyor ve ya normal o sitede bir üye oluyorsunuz
Virus bulasir mi? Tehlikeli mi?
Telefonuna rat girebilir yani birisi senin telefonunu uzaktan kontrol edebilir ve ya bilgilerini kopyalayıp alabilir ama hiçbirşeye tıklamadan gezersen bir şey olmaz ama yine de girme çünkü bu kullandığımız telefonlar log tutuyor yani sen arama geçmişinden temizlesende senin o sitede yaptığın hareketler biryerde kayıt altına alınıyor ve eğer o site çökertilir ve sen ifşa olursan hapse bile girebilirsin
:/ oha vazgectim.. Tesekkurler
@melikenilayy Birsey satin alirsan benim gibi. Basin belaya girebilir. Ya benim gibi tokatlanirsin ya da kripto para ile bile alsan binance uzerinden polis seni bulabilir. Sadece girip bakarsan yine birsey olmaz. Tor guvenli bir tarayici. Polis * sene seni bulamaz tor kullandigin surece.
Virus e gelirsek birsey indirmedigin surece virus girmez. Ne indirdigini biliyor ve bilincli isen yine girmez. Sadece dikkat etmen gereken indirdigin icerigi isin bitince silmek, cunku baska biri senin telinde bu icerikleri gorurse basin belaya girebilir veya iphone ya da android hangisini kullaniyorsan dikkat ette indirdigin seyleri icloud veya google drive a senkronize etmesin. O zaman illegal icerigi normal internete yuklemis olursun. Polis seni bulur.
Benim telefonumda root erişimi var bu ne demek
Root telefona yonetici erisimi veriyor. Normal kullanicinin yapmasina izin vermedigi seyleri yapmana yariyor.
Benim telefonda rootlu, ben telefon icinde gelen silinmeyen uygulamalari silmek icin ve telefon islemcisini kisip batarya suresini uzatmakta kullaniyorumda rootun deep web ile bir alakasi yok.
Rootu nasil acip kapatabiliyoruz
@melikenilayy Telefon modelin ne
Samsung da iphone da var @islamicwarrior
@melikenilayy Iphoneda root yok, jailbreak var.
Samsungdada her modelde farkli ve uzun bir islem. Yapmayi bilmiyorsan teli bozarsinda zaten deep web icin rootada gerek yok. Root cok farkli bir mesele.
Sen tor indir yeter.
@İslamicWarrior usta bu root ve rat farklı şeyler, rat bir kod ve genelde python üzerinden yazılır tıkladıktan sonra telefonun bir başka telefon ve ya Bilgisayar tarafından kontrol edilir, bende kendimi anlatamadım kusura bakma
@İslamicWarrior benim telefon xiomi e nabizi açamıyorum root erişimi var diye ben de acaba baska birinin erisimi mi var diye korktum biraz ayrica toru indirdim oyle dediğimiz gibi bir sey değil cidden
gizliden çıkarmısın diyen arkadaş bana mı dedin acaba?
Biliyorum hocam arkadas root dedigi icin soyledim.
Tek gizli sensin zaten 🤣🤣🤣
ha pardon kral ben yanlış anladım
@melikenilayy indirdim kanka jshdhshs
Bazi uygulamalar rootlu tellerde guvenlik amacli calismaz. Ozellikle e nabiz gibi veya bankacilik uygulamalari gibi kritik iceriklere sahip uygulamalar. Bu normal.
Telin rootlu ise magisk veya supersu diye bir uygulama kurulu olmasi lazim telinde. Ona girip ayarlarda denylist kismindan e nabizi secersen calisir.
Telefonuna kimsenin erisimi yok yani root cok farkli birsey.
@İslamicWarrior ayyy cok teşekkür ederim ufak çaplı bir kalp krizi geciiriyordum az daha 🤣🤣🤣
Ya hayor hemen kapatirsin ben zaten yeniyim bu sitede seni tanima ihtimalik yuzde 10 jabxbxbxbx
Fake sevmiyorum sndbbdbd
tamamdır iyi akşamlar
Kendi tarayıcısı var çokta eğlenceli değil
Girdin mi hic o tarayiciya nereden ulaşılıyor
İnternet'e var bu arayışı googleye yazınca cikar
Googleden olmuyor
Hayır googleye deep Web giriş için internet tarayıcı diye arat
Merak edilecek bir yer değil girisi basit
Nasil
Soylemem
Tor browser indir
Kötü bir sey olmaz dimi