Yoksa yakın mesafe tercihim, uzak mesafe ilişkisini red ederim mi diyorsun?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yoksa yakın mesafe tercihim, uzak mesafe ilişkisini red ederim mi diyorsun?
Öncelikle yazıma şöyle bir giriş yapmak istiyorum. Tüm KS ailesi ve Türkiye halkının 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası kutlu olsun.
Ben gönül ve sevgi bağı kurduğum ya da kurma ihtimalimin olduğu her uzaklıkta mesafe ilişkisine açığım.
Lakin şu sıralar yakın mesafe ilişkisi yaşıyorum. Yaklaşık 2,5 ay önce başladığım drama kursunda tanıştığım bir kızla 1,5 aydır seviyeli ve sağlam temeller üzerinde yürüyen bir ilişkim var. İlk 1 ay içinde kızın bana ilgisini farkettim ama ben ilgilenmedim. Birincisi; kafam karışık, kalbim dolu, yüreğim yaralıydı. İkincisi; biraz tanımak dinlemek istedim. Ne olup olmadığını net olarak görmek istedim. 1 aydan sonra vatsaptan yazışmaya başladık. Kendimizden, hayatlarımızdan, ailelerimizden bahsettik. Sonra dışarıda yemeğe çıkardım onu. Çarşıya gittik, mahallede kafeteryada vakit geçirdik. Güzel zamanlarımız oluyor.
Çok hanım bir insan. İyi bir ""duruşu"" var😏 Giyimi kuşamıyla, oturuşu kalkışıyla , konuşma tarzıyla oldukça mütevazi. Şaka yoluyla dahi olsa asla böbürlenme gibi bir özelliği yok. Açık giyinmiyor, makyaj yapmıyor. Kötü arkadaş grubu da yok. Yüzde 100 güven telkin eden bir kız. İNSAN, EN YAKININDAKİ 5 KİŞİNİN AĞIRLIKLI ORTALAMASIDIR.
Geçenlerde ona şunu sordum. Benim en çok neyimi beğendin dedim. Zekamı, ses tonumu, şiirsel konuşmalarımı, özgün fikirlerimi ve otoriter tavrımı beğenmiş.
Bana bir de şunu söylüyor. Yüzünde zor bir yaşanmışlık, derin bir hüzün var. Gülümsemen bile çok buruk. Bunun sebebi ne diye sordu.
Dedim ki; yeryüzünde cıvıl cıvıl olmak için çok fazla bir sebebimiz yok ama gözyaşı dökmek için binlerce sebebimiz var.
Herkesin 30'lu 40'lı yıllarda ancak uyandığı gerçeklere ben 20 yaşına gelmeden uyandım. İyi ki de erken uyanmışım. Hayata dair beklentilerimi hep düşük tuttum bu sayede.
Ama onun yanında mutlu oluyorum bir taraftan da. Çünkü çok neşeli ve bir o kadar da çocuksu halleri var. Bazen içten güldüğüm de oluyor o hallerine.
Her neyse fazla uzatmadan yazımı noktalayayım... Dedim ya. Duygusal telepati kurulduktan sonra mesafe önemli değil ama o arada o gönül bağı olmadıktan, oluşmadıktan sonra istersen yanı başında olsun hiç farketmez. Onunla normal bir arkadaş dâhi olamazsın. Hep iki yabancı olursun.
Uzak da olsa "O"her an yanımda kalbimde, zihnimde sanılandan çok daha yakında.❤️
Bu bir tercih değil tüm yollar "O" 'na çıkıyor.😘
😌
Merhaba,
Uzak mesafe ilişkisi bence kmlerden ibaret. Farklı ülkelerde yaşayıp ilişkisini yürütebilen çok fazla insan tanıdım. Karşılıklı sevgi, saygı ve güven oluşursa uzak mesafe ilişkinizi bir sonraki aşamaya bile götürebilir. Fazla samimiyet tez ayrılık getirebilir. Bence hayattaki her olayı deneyim olarak yaşamanız gerekmekte. Tabiki karşınızdaki kişiye de çok fazla iş düşüyor. Kendisi uyumlu ve anlayışlı olmalı. Teknoloji de çok geliştiği için her gün görüntülü konuşarak ve ortak şeyler yaparak bu süreci atlatabilirsiniz. Zaten eğer toksik giden bir durum olduğunda fark edersiniz ve bitirebilirsiniz. Her şey bence dokunmak ve her dakika yan yana olmak değildir. Gönül bağı kurmak daha özeldir. Bu ilişkinizi daha sağlamlaştırır. Ve aslında güzelde bir sınavdır. Bu sınav verilirse bu ilişki büyük ihtimal sonsuza dek sürer. Ama size en büyük önerim karşı tarafın hep bir tık sizi daha fazla sevmesi.
Güzel bir görüş 🌷
Bana mantıklı gelmiyor ya en ufak sıkıntılar bile mesela yanında olsa böyle bir kere gülümseceğin Sarılacağın öpeceğin daha sonra ortadan kalkacak SORUNLAR mesafe olunca böyle ayrılma sebebi olarak görülebiliyor ufacık şeyler kocaman şeylere dönüşebiliyor olmuyor yani mesafeden.
Cevap
61Cevap
Ben genel olarak ilişkilere açık değilim ama mesafeye rağmen güvenimi kazanabilmişse, ruhuma dokunabilmişse bi düşünürüm bi taşınırım tası tarağı toplar kaçarım 😀
Çok tatlı bir görüş♡ 😄
Tövbe haşa bundan sonra 😄 aynı şehirde bile maks 5 km kabulüm😄
Aman aman ne uzak ne yakın istemiyorum...
Uzaktan ilişki sevmiyorum.
Bu arada Anneniz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce 🙏
Güven duygusu ve sadakat üst seviye ise neden olmasın
Ece ulaşamadım sana ama son durumlar nasıl? dostum merakla bekliyorum
Bir doktor bulduk işinde oldukça profesör. 29'u için randevu alabildim
tamam cano nerde olacak ameliyat peki
dua ediyorum bol bol rabbim şafi sıfatıyla şifa versin tez zamanda
Allah razı olsun. Amin 🙏
senin için yapabiliceğim bir şey var mı lütfen söyle
Yok canım sağol, önce Allah'a sonra doktora teslim edecem annemi
İzmirde mi olacak cano?
Geçmiş olsun kuzu. Rabbim şifa versin.
Cano durumlar ne durumda merak ediyorum?
@Aşkın_Sonu amin. Sağolasın
Ben sana dönüş yapacam son durum için zlo şu an beklemedeyiz
tamam cano sabırla ve dua ile bekliyorum rabbim tez zamanda şafi sıfatıyla şifa versin dualarımdasınız inşallah
Nötr durumdayım sanırım, ben sevdiğim insanı her an görmek, sarılmak, kokusunu üstüme sindirmek isterim. Ne kadar seviyor olsanda bazen öyle durumlar oluyor ki var olduğunu bilmek bile yetmiyor, hele ki günümüz ekonomi koşullarında çoğu şey daha da zorlaştı. Ama uzak mesafenin en güzel yanı "O" geldiğindeki hissettiğin o çocuksu sevinç oluyor.
Uzaktan eğitim alırım en azından kendime bir şey katarım
Uzaktan ilişki yaşanmaz yaşayabilirim diyen bile bir yerden sonra dokunmak ister dokunamadığındada otomatikman soğur aksini iddia eden uzaylılar.
Görüşme olmazsa sanal ve hayalden ibaret kalır. Görüşme varsa uzak mesafe ilişkisi sorun edilecek bir şey değil , az ya da çok farketmez görüşme aralığı yeter ki uyum yakalanmış olsun
Olabilir , ben şahsi görüşümü belirttim sadece.
Biliyorum bende kendi görüşümü yazmak istedim 😌
Uzak mesafe ilişkisine açık değildim lakin uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum : )
Zor ve zahmetli uzak mesafe ilişkisi.
Ben bir zorluğunu görmüyorsam onun sayesinde.
Ben çok yoğun çalışıyorum zamanım yok ama o gel dediğim vakit her açıdan gelme lüksüne sahip.
Bu ayın başında 5 gün birlikteydik ayın 26 sında yine gelecek on gün birlikte olacağız.
Düşününce yakın mesafe ilişkisi yaşasam bu kadar birlikte olamazdım sanırım : )
İlişkilerden uzak sakin bir hayat yaşıyorum :))
Uzun zaman oldu. Hâlâ burdasın seni görmek güzel
😊🖐️
Uzak mesafe ilişkisine açığım yeter ki sevdiğim beni de sevsin tel den konuşuruz sonra baktık ki yüz yüze geldik
Fikirlerini ve bakış açısını en iyi anlama yolu aslında uzak mesafe ilişkisi, sonra yanyana gelme anı çok daha sağlam oluyor
İlişki değil o.
Dijital mektup arkadaşı.
İş çıkışı ‘ hazırlan yemek yiyelim ‘ diyemiyorsam.
Hasta olduğunda yanına gidemiyorsam. Hafta sonları görüşemiyorsam. İlişki demem ona
En başta reddederim, çünkü yürümüyor. Günler ve aylar hep özlemle geçiyor, görüşünce de kısıtlı zamanda kimse eski sorunları açıp da tatsızlık yaratmak istemiyor. Böylece de ilişkiye dair sorunlar sümen altı ediliyor.
Uzak mesafe ilişkisine uzağım.
Açık ilişkiye uzun mesafeliyim.
Sorudaki "açık" o anlamda değil 😅
İlişkide sen varsan, gezegenler arası ilişkiye bile eyvallah derim 🙈🙈🤭🤭
Teşekkür ederim ")
Cansın... Rica ederim.
Tercihim olan bir şey değil ama direkt karşındaki kişiye de bağlı. Onun benim için ne ifade ettiğine, ona ne kadar değer verdiğime, hayatımda olmasını ne kadar istediğime bağlı
Olur ama bir yere kadar.. uzak mesafe ye çok alışırsak yakın mesafe iyi geçmez.. ya da bir yerden sonra kabak tadı verir.. burada önemli olan sabır ve güvendir
Benim genelde hep uzak mesafe ilişkilerim oldu yani öyle birisiyle buluşmak gibi bir şansım hiçbir zaman olmadı o da mesela okuldan tanıdığım kızlar falan ama bu aralar biraz ümitsizim bilemiyorum.
Uzak mesafe ilişkisi yorucu geliyor bana. İhtiyacım olduğu anda yanımda hissetmek isterim varlığını. Uzaktan uzaktan nereye kadar yeterli gelebilir bilemiyorum.
Kapalıyım burnumun dibinde olmazsa istemem artık. Ben istediğim zaman görmek istiyorum aynı şehirde aynı havayı solumak istiyorum. Markete diye çıkıp onu görmeye gitmeyi filan yani 🥲
Ben sevgilimi öpüp koklamak istiyorum, temas delisiyim her an dokunmak istiyorum
Yemişim uzak mesafeyi :D
İsteyince güvenince sadakat saygı sevgi ve bol bol buluşma olunca gayet iyi yürüyor.
Taraflara bağlı korkaklara göre değil
Birini uzaktan sevmek parmaklıklar arkasından özgürlüğe bakan mahkumlara benzer.
Not =açılmamak üzere kapalıyım.
Her türlü ilişki uzak dursun bi zahmet çekemiyorum artik
Değilim ilişki istemiyorum birini sevmekte istemiyorum
Gözden uzak olan gönülden uzak olur derler zor ama imkansız değil bence
Erkeklerin kalbi uzaya bile aciktirda neyse kendi adima yazayim ben pek sicak bakmiyorum diyim
Ulaşamayacağım kadar uzak olan her ilişkiye, do not disturb.
Uzak yakın sağlı sollu gelecek her türlü ilişkiye kapalıyım. 😃
Yok açık değilim 26 yaşlarımda yaşamıştım. Bana zor gelmişti.
Aslında uzak mesafe ilişkisine kapalıyım desem de günün birinde ya olursa diyorum. Karmaşık duygular içerisindeyim.
Uzak mesafeleri kısaltmadıkça her 2 tarafa da acı verir...
Uzak mesafe çok bana göre değil. İnsan yüz yüze sohbet etmek ister.
Uzak mesafe ilişkisine karşı değilim ama çok emek ve özveri ister
Sadece ruhu değil hem ruhen ve bedenen yanımda olmalı.
Değil uzak mesafe ilişkisi uzak mesafe arkadaşlığına bile ahirete kadar kapalıyım 😂
Önce ilişkiyi perçinleyecek buluşma ve beğeni ve sevginin oluşması lazım uzağı yakın etmek için çabalamak gerekir
Cık. Yakın olmalı. Temas olmalı. Dokunmalı, hissetmeli, hissettirmeli... Özledim deyip sarılabilmeli...
Hayır gözden uzak olan gönülden de uzak olur.
Görüntülü ararsınız bir süre 😅
Uçakla 5 saate kadar gidilen yerlere açılırım ya sorun yok 😁
Biri sizin için ece diye küfür ediyor sorularda
Akıl hastası o, kendi haline bırakın takılsın kendi kendine
Tamamdır
Üç yıldır güzel gidiyor
🧿
Mesafe kuş uçuşu olarak hesaplanacaksa açığım
Değil mi uçakla her yer 1 saat 😄
Kısa sürede görüşme olmuyorsa zaman kaybı.
Acigim, beklenmedik zamanlarda beklenmedik iliskiler dogabiliyor
Uzak mesafe tövbe diyorum artık
Hayır açık değilim.
Hayır hiç bana göre değil
Abla profil fotonu çalıp hesap açmışlar. Dalga geçiyorlar
Teşekkürler uyarın için, gerekli şikayeti yaptım
Hayır oldukça uzağım.
Zaman kaybı. Çok yaşadım. Temassız ilişki olmaz.
Uzak mesafe ilişkisi yoktur.
3 km çapıma kapalıyım artık
Çok uzak olmayacaksa açığım😄
İlişkiye kapaliyim ben
Bizzat yaşıyorum zaten
Açığım ama en kısa zamanda görüşmek lazım
fena olmaz aslında
Olmuyor. Bir süre sonra sorun oluyor.
Bı kere yaşadım boş iş baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?