Aşk İlişkileri Yok mu içinizde aşkm adamıyım gerekirse dünyayı yakarım diyen😊😅? Zynp2192 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yok mu içinizde aşk adamıyım gerekirse dünyayı yakarım diyen 😊😅 Yok mu içinizde aşkm adamıyım gerekirse dünyayı yakarım diyen😊😅? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet var buralarda bir tane ama kendisi benim sevdiğim bey olur tatlım :D 1 0 Yorumla
Kmldmrc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aşkın adamıyım diyip dünyayı yakarım da desem siz kadınlar başka şeyde istersiniz o yüzden aşk adamı değilim:D 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok aşk adamı değilim dünyayı da yakmam hatta aldatirim 0 0 Yorumla
Reis0388 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. İşte o kişi ben oluyorum ama buna değecek birinlsi çıkmadı hâlen karşıma 0 0 Yorumla
Obirgecekusu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Aşk güzel birşeyde dünyayı niye yakiyoz ya 😂 en fazla yatak odasını yakariz 1 0 Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşkla falan işim olmaz mk boş işler 😂 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değer mi hiç:) 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl ben yakacağımı yaktım valla sıramı savdım ben 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Buraya bakarsanız çok var 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok zor 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. aşkım derken dfgdfgd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var biri 0 60 Yorumla Zynp2192 +1 yıl Sen misin yoksa 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik mi geldi ciddi olalım 😅 Yorumla Zynp2192 +1 yıl İspat isterim ben 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ispat Yorumla Zynp2192 +1 yıl Sen misin başkasımı onu de bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kimim? Yorumla Zynp2192 +1 yıl Ben sana soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğin kişinin baş harfi ne Yorumla Zynp2192 +1 yıl İstediğim kişi olduğunu kim söyledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım 😅 Yorumla Zynp2192 +1 yıl Neyi anladın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım işte😅 Yorumla Zynp2192 +1 yıl Neyi ama söyle 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birini arıyor gibisin onu anladım anlamında Yorumla Zynp2192 +1 yıl Yok ya muhabbet olsun maksat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Zynp2192 +1 yıl Peki😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Zynp2192 +1 yıl Senin aradığın kişinin baş harfi ney😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim 1 kez sevgilim oldu aldatıldım ben Yorumla Zynp2192 +1 yıl Çok zor demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzak Mesafeydi Ayrıldı bahane uydurarak sonra öğrendim ki biriyle sözlenmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben babamı kaybettim kaybetme korkusu olan biriydim en küçük umudum vardı hayatta gelecekte belki biri olur yuva kurarım umudum buydu bunuda aldı elimden Yorumla Zynp2192 +1 yıl Benimde tüm hayallerim yıkıldı maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne oldu Yorumla Zynp2192 +1 yıl Anlatsam roman çekilse filim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde çok film gibi Yorumla Zynp2192 +1 yıl Anlatsam ne olacak geri mi gelecek hayatım , yıllarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Zynp2192 +1 yıl Son 2 hane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla Zynp2192 +1 yıl 92 doğumluyum diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolayı varken bu kadar zoru demen büyük başarı Yorumla Zynp2192 +1 yıl Zoru severim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayat zor sende zor olma bu kadar 😅 Yorumla Zynp2192 +1 yıl Ben hep kolay oldum artık zoru seçiyorum😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine kolay deme insanlar alçak olupta doğru düzgün olmayı göremeyecek kadar akılları zor Yorumla Zynp2192 +1 yıl Çokta kurnazlar merak etme sen yeme derdindeler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Zynp2192 +1 yıl Aynı hep kader aynı bahtı bize gülmüyor bahtı karaydı 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güler sen yeterki iste Yorumla Zynp2192 +1 yıl Sende umudunu yitirme Allahtann ümit kesilmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevgili nedir bilmiyorum ki hayatımda 24 Yaşında sevgilim oldu şu an 25 Yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama Allaha havale ettim Yorumla Zynp2192 +1 yıl Çok gençsin valla Yorumla Zynp2192 +1 yıl En son edilecek dualardan biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorgunum çok elim yüzüm de düzgün boyum 1.89 ama neden böyle kadersizim Yorumla Zynp2192 +1 yıl Benimde öyle yeşil gözlü beyaz ten güzel derler bana ben öyle hissetmesemde😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi il Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi ilde yaşıyorsun Yorumla Zynp2192 +1 yıl Uzağımdır sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yurt dışı Yorumla Zynp2192 +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende İzmir Yorumla Zynp2192 +1 yıl İyiymiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninde iyi Yorumla Zynp2192 +1 yıl Teşekkür ederim😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni takip edebilirmiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır yok.
Evet var buralarda bir tane ama kendisi benim sevdiğim bey olur tatlım :D
Aşkın adamıyım diyip dünyayı yakarım da desem siz kadınlar başka şeyde istersiniz o yüzden aşk adamı değilim:D
Yok aşk adamı değilim dünyayı da yakmam hatta aldatirim
İşte o kişi ben oluyorum ama buna değecek birinlsi çıkmadı hâlen karşıma
Aşk güzel birşeyde dünyayı niye yakiyoz ya 😂 en fazla yatak odasını yakariz
Aşkla falan işim olmaz mk boş işler 😂
Değer mi hiç:)
Seni de yakar aman dikkat et :)
ben yakacağımı yaktım valla sıramı savdım ben
Bu saten sonra * bile yakmama😂
aşk maşk boş iş bacım
Bekarken öyleydim
Buraya bakarsanız çok var
Yokk
Çok zor
aşkım derken dfgdfgd
Var ben
Her adam demez ki
Ben değilim
Var biri
Sen misin yoksa 😅
Komik mi geldi ciddi olalım 😅
İspat isterim ben 😂
Nasıl ispat
Sen misin başkasımı onu de bana
Ben kimim?
Ben sana soruyorum
İstediğin kişinin baş harfi ne
İstediğim kişi olduğunu kim söyledi
Anladım 😅
Neyi anladın 😂
Anladım işte😅
Neyi ama söyle 😅
Birini arıyor gibisin onu anladım anlamında
Yok ya muhabbet olsun maksat
Aynen
Peki😊
Peki
Senin aradığın kişinin baş harfi ney😊
Benim 1 kez sevgilim oldu aldatıldım ben
Çok zor demi
Uzak Mesafeydi Ayrıldı bahane uydurarak sonra öğrendim ki biriyle sözlenmiş
Ben babamı kaybettim kaybetme korkusu olan biriydim en küçük umudum vardı hayatta gelecekte belki biri olur yuva kurarım umudum buydu bunuda aldı elimden
Benimde tüm hayallerim yıkıldı maalesef
Senin ne oldu
Anlatsam roman çekilse filim 😊
Anlat
Benimde çok film gibi
Anlatsam ne olacak geri mi gelecek hayatım , yıllarım
Kaç yaşındasın
Son 2 hane
Nasıl
92 doğumluyum diyorum
Kolayı varken bu kadar zoru demen büyük başarı
Zoru severim😅
Hayat zor sende zor olma bu kadar 😅
Ben hep kolay oldum artık zoru seçiyorum😄
Kendine kolay deme insanlar alçak olupta doğru düzgün olmayı göremeyecek kadar akılları zor
Çokta kurnazlar merak etme sen yeme derdindeler
Evet
Aynı hep kader aynı bahtı bize gülmüyor bahtı karaydı 😊
Güler sen yeterki iste
Sende umudunu yitirme Allahtann ümit kesilmez
Ben sevgili nedir bilmiyorum ki hayatımda 24 Yaşında sevgilim oldu şu an 25 Yaşındayım
Ama Allaha havale ettim
Çok gençsin valla
En son edilecek dualardan biri
Yorgunum çok elim yüzüm de düzgün boyum 1.89 ama neden böyle kadersizim
Benimde öyle yeşil gözlü beyaz ten güzel derler bana ben öyle hissetmesemde😄
Hangi il
Hangi ilde yaşıyorsun
Uzağımdır sana
Yurt dışı
İstanbul
Bende İzmir
İyiymiş