Hep eski sevgililere laf atılıyor siz de birilerinin eski sevgilisisiniz unutmayın 😄

İyi anılırdım. Çünkü hiçbir ilişkimde aldatmadım kötülük yapmadım kırmadım, çok sevdim de sonu hep karşı tarafın ailevi sorunları başka şeyleri yüzünden bitti.
Cevap
9Cevap
Arkamdan kötü konuşan olmamıştır diye düşünüyorum aksi halde tamamı tekrar iletişim kurmazdı..
İyi olurdum gadası
Kötü birisi olmuş olsaydım ya da kötü sekilde ilişkiyi yaşamış kişi ben olmuş olsaydım, bu kadar geri dönmek için uğraşmazlardı bence 😂
Bakmışlardır daha sala... Yok geri donmek istemislerdir sende kendini nimetten sayma bence hemencek 😄😄
İyi anılırım... kötülüğüm. olmadı, sinir krizleri yaşamadım, anlayışız olmadım, sevildiğini hissetti...
Onceden umut verme gibi hata yaptım ama pişman oldum karakterime uymayan şeyler yaptım tabi beni sadece umut verip giden biri olarak tanıdı 2 3 kişi
Karşıdaki kişinin karakterine bağlı ben iyi anılacağımı düşünüyorum kimseye bir yanlışım olmadığı adam gibi sevdiğim için değer verdiğim için
İyi anılırım. Toksik bir ilişki yaşatmadım karşımdakine çünkü.
Belki değilim :D çirkinleşirse beni kötü hatırlamak zorunda kalır. Onun dışında iyi anılırım
Sana bir üye atsam profiline bakar mısın
@BaşkaZamanOldu olur bakayım
Kapalısın
Eminim baya kötü anıyordur, manik atak geçirip günlerini zehir etmiştim.
Kötülük yapmadım, ah almamaya özen gösterdim, sanmam kötüleyeceklerini.
Değişir şimdi bundan çok yıllar önce kimi iyi kimi kötü. En sonuncu iyi konuşmuyorsa hakkım da ağır nankördur. Bana yapmadığını bırakmadığı halde sahip çıkmıştım yine de ihanet etti
Bence ben kötü anılacak biri değilim
Çok sorgulardı, çok cadıydı derler:)
Arkamdan kötü konuşan olmadı bu zamana kadar
Beni iyi anardi tabikide 😌🔥
İyi anıyor gibi
Kötü anmaz
Kötü :d
Kesin iyi 😃
İyi anılmazdım
İyi bence 😂
İyi anılırdım
Kötü