AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Beni aldatan kadını silerim zaten hayatımdan umurumda olmaz benden sonra ne yaptığı
Umrumda olmaz ne hali varsa görsün onu izleyerek üzülecek kadar s@lak değilim
Boş şeyler için ömrümü çürütmem 👍🏻
Öyle olmuyor ama bende normalde senin gibiyimdir kolay kolay umrumda olmaz ama sürekli konuşup aranızda tartışma bile geçmemiş dogru düzgün tartışma bile geçmemiş sürekli konuştuğun kişinin bir anda bırakması nasıl bir şok etkisi yaratıyor ve takıntı yapıyorsun anlatamama yaşaman lazım
Beni aldatmışı ben niye daha takip edeyim ki? O kadar uzun mu ki hayatım! Yoluma bakarım.
Öyle dediğin gibi olmuyor maalesef bir anda gidince takıntı yapıyorsun
Ya şöyle düşün. Yapmaması gereken şeyleri yapan birinin mutluluğu ne kadar sağlıklı bir mutluluk olabilir ki. Diyelim çoluğu çocuğu oldu... Ben de evde yalnız yalnız oturuyorum. Bak o bana yaptı etti şimdi mutlu bir de bana bak fiye mi düşüneceğim. Her şeyi özel bölgesine sıkışmış bireyin neyinin tadı tuzu olabilir ki. Oturur geleceğimi planlarım, bakımımı falan yaparım, işim mi yok ki benim ya?
Güzel konuştun yaa bende farkındayım bak ne oldum bilmiyorum hani şimdiler de bir tabir varya ghostlanmak öyle oldum ama bir anda bir anda yani kavga edefek ayrılmadık biz her şey yolundaydı benim açımdan kavga yok gürültü yok sorun yoktu ya da ben öyle sandım ama öyle olmasa mutlaka söylerdi ya demeye çalıştığım şey şu her şey normaldi kavgalı gürültülü ayrılmadık bir anda oldu her şey bir anda olunca şok etkisi yaptı bende hâlâ kendime gelemedim sonra başka biri de olunca meğer başka birisi için bıraktığını görünce daha kötü oldum hemde bana da o kızı ben ona sorduğumda ya bu başka bir arkadaşımla sohbet ediyor araları olacak işte onlar sevgili olacaklar sacmaligi uydurdu ben inanmayınca da bitti zaten ilk kez böyle bir durumla karşılaştım bu tarz şeyler de üzülürüm sürekli şansım gülmez ama bu da kötüydü baya etkisini atlatamadım hele ki o kızı ailesiyle tanistirmis tamam diyorum bunlar kopmaz olan bana oldu diyorum acımı içime gömsem bir yerde patlak veriyor taşıyor acımı nasıl yaşarım onu da bilmiyorum ilk 1 2 ay yaşadım ama hâla atlatamamisim demek ki
Sildir et bunları. Yoluna bak.
Heh hiç şaşırmadım bu kısa özlü cevaba :DD
E ne diyeyim o kadar yazdım ya ama ya! Toksik bir insanı hayatının göbeğine koymayacaksın. Tükenirsin daha ne diyeyim?
Benle işi bitmiştir. Gittiği yerde mutlu olsun veya olmasın beni ilgilendirmez.
Aynen eminim aynı şeyi yaşasaydın ilgilendirmezdi
Baska bir insanı niye düşüneyim ki? Onu düşününce, sana faydası olucak mı? Boşuna kafanı yoruyorsun
Küçük düşünüyorsun
Çok afedersiniz, her kez sizin gibi iq200 değil... beklentinizi karşılayamadığım için özür dilerim...
Cok büyük konuşuyorsunuz ama bence büyük konuşmayın bunun zeka seviyesiyle ne alakası var?
Gelmişti insan kıyas yapıyor direkt bana niye böyle davranmadı niye beni aldattı diyor insan. Sonra hislerin bitince hiçbir şey olmamıl o acıyı çekmemiş gibi hissediyorsun zamanla geçiyor
Nasıldı mesela ne olmuştu
Ne kadar sürede atlattın
Bana niye böyle davranmadı düşüncesinden çok neden hâlâ mutlu niye cezasını çekmiyor diyorum
Bir yılda.. misal benimle sinemaya gitmiyor onunla gidiyor gibi bir kıyas
Kıyaslama da yapılır ama benim için acı çekmesi daha zevkli olur şu an o kızla mı hala
Valla en son ben bir kızla konuşuyor sanıyordum iki kızla konuşuyormuş ben bir tane var sanıyordum sandığın kızı uyardım sadece lakin ben o kızı uyarıncaya kadar bu başkası ile sevgili olmuş bile en son onuda aldattı diye biliyorum dahada bilmiyorum 😂
Sandığım yani tek kızı uyardım öbürünü bilmiyordum sonra öğrenmiştim
O kızlarla da ciddi değilmiş şu an benim bahsettiğim çocuk kızı ailesinden bazı kişilerle tanıştırdı görüştürdü bırakmaz artık yani hatta bir arkadaşım da diyordu bunlar ayrılır eder baktı kii ailesiyle tanıştırıyor beraber fotoğraf atıyorlar sosyal medyaya dedi işte belki de ciddiyete dönüşür aralarındaki
Bende artık öyle düşünüyorum şahsen
Bende bu kıza diyecektim de arkadaş bırakmadı sağ kıza söyleme şimdi seni bırakıp onu tercih etti diye bir yerleri kalkar dedi bende benim başıma gelse ben engelledim çocuğu dedim ama her insan bir değil bir taraflarını kaldırma kızın dedi yazmadım kıza iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum artık zaten yazamam baya oldu
Hayır benim haberim olmayan kızın annesiyle tanışmış misal ona rağmen o kızıda aldatmış :D yok be aldatma meraklıları sadık kalmaz o kızıda aldatır o
Yazma cidden ben keşke yazmasaydım dedim
Valla canım şimdi erkekten erkeğe değişir ama bu da ben kızı ona sordum kim bu kız dedim de çıkart dedim de yok arkadaşının flörtlestigi kız onlar sevgili olacak dedi onu kıza atsaydım çocuğun yüzüne bakmazdı ama yapmadı keşke yapsaydım
Neden yazmasaydım diye düşündün
Ee tamam buda eski sevgilisinden tut aldattığı kıza kadar instagramda takip eden birisiydi. Aldatan insan sadık kalmaz
Beni aldattıysa benim için bitmiştir, s. ktiri çoktan çekmişimdir, kimle ne b. k yediği de beni ilgilendirmez, hem bi kez aldatan yine aldatır, hayatındaki kişiye acırdım sadece
Kanka bende senin gibiydim ilk defa böyle taktım kafayı ghostlandım çünkü öyle diyorlar yaa bir anda her şey çok güzel gidiyor sanıp sürekli konuşup bir anda kesilmesi insana şok etkisi yaratıyor ve takıntı yapıyor elinde olmadan
Akrep burcu musun, akrepler böyle takar genelde. İnsanoğlunun ne yapacağı belli mi olur, seviyormuş gibi yapıp sıkılınca bırakan çok y. avşak var, zamanla geçecek, stalk yapma, kendini sürekli bi şeylerle meşgul et
Valla yükselenim ne bilmiyorum başak terazi olabilir ama
Kendi burcum akrep değil
Akrep de olabilir yüklenim 3 ünden biri
Ama aşırı takıntılıyım bu fazlaca var her şeyi takarım ne kadar umursamam desem de ghostlsnınca takıntı yapmışım kendime
Seviyormuş gibi de yapmış olabilir ah ah inan her şey olabilir stalk yapmamaya çalışıyorum zor valla bakıyorum sevgilisine falan
Unutuyorsun zamanla 6 sene geçti umurumda değil mesala
E ama 6 sene de çok yani bence olması gereken o esamesi okunmaz benimki daha çok yeni bitti 4 5 ay oldu
Ilk üzülürsün 3 seneye yatisir çoktan unutursun. Şu an hayatimda olan adam sukur var
3 sene ne ölüm 😂😂🤣 suanki sevgilinle nasılsıniz iyi ki gecmistekiyle olmamış diyor musun
Yasim 28 . Evet iyi ki olmamis diyorum evlilik dusunuyorum. Hayatima giren beni cidden seven biri var
Not 20 yaşından beri evlilik düşünüyorum. Shshhs
Evlenirsin inşallah bu sefer ciddi insandır kandirmaz seni
Terk edildim, çok sevdiğim anlaştım birisi tarafından sebepsizce hemde.
Şu an ne yapıyor mutlu mu neden gitti ne oldu bilmiyorum başlarda hayat boş geliyor.
Ama sonra çokta umurmda demeyi bilmek gerekir arkadaşım
Benimki baskasi bulduğun terk etti o daha da kötü oluyor emin ol
gelir bu arada şey düşünürüm bana her haltı yaptıktan sonra nasıl yoluna bakabiliyor ilahi adalet nerde?
Heh aynen bende bunu düşünüyorum gerçekten belki sabırsız davranıyorum belki bir zamanı var ama çok nadirdir dualarımın kabul olmadığı ya da geç kabul olduğu bu da onlardan biri mi yoksa cidden onlar hiç ayrılmayacak olan bana mı oldu anlamadım
ex'ten next olmuyor ben denedim olmuyor güven bana kimsenin peşinden koşma ben koştum başaramadım şimdi başkasıyla benle yaşamadığı ne varsa yaşıyor bende yerimde sayıp sürünüyorum ama elbet devran dönecek yeni kişilere şans vermeyi dene.
Ne zamandır onlar sevgili ben 2 aydır bakıyorum olmuyor dua ettim başlar da o kadar ahım yerde kalmasın diye Allah kabul etmedi 😔 gerçekten o kızın ona nasip olmasını asla istemiyorum çünkü o kız yüzünden beni elinin tersiyle itti
Denemeye çalışıyorum geçen biri çıktı karşıma buralar da oturuyor o da bir sebepten olmadı mecburen bitirmek zorunda kaldım tanışmayı başka biri çıktı o da uzun ilişkiden yeni çıkmış yara bandı zaten bilirsin o şekilde işte benim güzel ilişkim olsaydı ben onu düşünür muydum tabiki hayır
Aldatıldıktan sonra tamamen siler atarım aklımdan hatta aldatması onu unutmamı dahada kolaylaştırır
Bende öyle olmadı maleseff takıntı yaptım
Ben aslında ona benzer bi şey yaşadım diyebilirim zor oldu tabi tam aldatmada değildi devamda ettik bı süre ama ben dedimki olmuyo yapamıyorum gururuma yediremiyorum diyip bitirdim herşeyi
Ne yapmıştı da gururuna yenik düştüm
Düştün
Biz sivilde sevgili olduk 4-5 ay sonra benim askerlik zamanım geldi zaten oda üniversiteye gidicekti her türlü uzaklaşıcaktık yani tabi sevgili olduktan sonra öğrendim üniversiteye gidiceğini sonra ben askere gittim oda ben askerdeyken üniversiteye başladı değişiceğine emindim üniversite insanları değiştiriyor çünkü bazen iyi bazen kötü derken benim iznim geldi buluştuk sonra ben telefonuna bakarken bı erkekle çok arama yaptığını farkettim bu kim dedim okuldan arkadaşım ders notları için görüşüyorum dedi yanımda 3-4 defa aradı ama çocuk açmadı bende şüphelendim tabi sonra bu olayı unutamadım zaten askerliğin vermiş olduğu bi psikolojik etki var bide bu an yaşanınca gel zaman git zaman ben bunu kabullenemedim normal bi durum olmadığını düşündüm bı iyi bi kötü derken en sonunda bitti
Ben hikayemi anlattım ama sen anlatmadın
Ne kadar istemesem de üzülürüm.
Kim üzülmez ki
Gelir ama mutlu olduğuna inanmam
Neden inanmazsın başka sevgilisiyle gayet mutlu gözüküyor sosyal medya da görünüyorsun
O görünen yüzü
Nasil yani mutsuz mu diyorsun ama daha yeniler 3 ay olmadı şu an mutsuz olmaz herhalde tadını çıkartıyordur hem mutsuz diyelim neden mutsuz olabilir mesela?
Olabilir yani beni ilgilendirmez mutluluğu 😃
Evet- yaşadım
Ne yaşadın mesela ne oldu
3, büçük yillik iliskimiz vardi, beni eski sevgilisiyle aldattı. Dizin ilişkiniz ne kadar sürdü?
Bizimkisi 7 ay sürdü
Ilaki Ahin çikar ondan
Senin çıktı mı
İlk başta çikti sayılır ama şu anda o hayatını düzene soktu ben aynı yerimde sayiyorum
Hayır yani eski sevgilisiyle şu an birlikte mi
Onla ayrildiar.
Oh çok şükür buna sevindim işte yinede ahın kalmamış yerde öyle deme
Bilmiyorum. O şu an evli ve mutlu gibi. Ben ise aynı yerimde sayıyorum
Yapma yaa işte buna üzüldüm ama şöyle düşündüm sen onun acı cekmedigini sanıyorsun ama Allah bilir senin bilmediğin ne acılar çekti de Allah ahını onda bırakmadı emin ol yaşamıştır emin ol buna ve sonrasında yeni bi sayfa açmıştır sende dua et Allaha dayan sığın o sana da kapı açacaktır dua ediyor musun
Ediyorum. Ahim kısmen çıktı çünkü özür diledi ve birçok kez helallik istedi. Sonra kalbime bu nefret ve kin ağir geldiği için onu dilimle affettim ve istediği helalliği verdim- helaliği verdiğime daha çok pişman oldum. Çünkü artık Ahim ondan çikmicak gibi
Aaaa inanmıyorum senden helallik mi istedi
Ne zaman yani eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra mi helallik istedi nasıl oldu
Evet. Birkaç kez. Gerçekten masum sevmiştim. Madi manevi yanindaydim. Hakim geçmiştir yani
İnanmıyorum yaa 😔😔 kız Allah bilir ona ne yaptı bak demek ki ahın çıkmış sen bilmiyorsun Allah bilir ne şekilde çıktı ondan eğer ki hemde eski sevgilisini unutmak için seni kullandiysa hepten Allah belasını vermistir
Sen neden bu kadar umutsuzsun peki
Mutlu olmasına katlanamiyorum. Onun varlığı bile sinirimi bozuyor.
Hayatında biri olsaydı ciddi biri onu düşünmezdin artık olmadığı için sende ona takılı kaldın bence şuanki durumum gibi
Tabiki kalbime hitap eden biri olsaydı. Mutlu olsaydım. Takardım ama bu kadar sinirim bozulmazdı
Takmazddı bence hayatına yeni biri girseydi kaç yaşındasın
30 oldum.
Aldattın mı aldatıldın mı
Aldatıldım
Gelmez
Hayir
Gelir.
Hayır aldirmam
Umrumda olamaz
Geldi başıma
Nasıldı anlatsana
Ben başka Biriyim dedi bana sonra aylar geçti öğrendim ki eski sevdiği çocukla olmuş sözlenmiş
Sen ne yaptın
Benim İlk Sevgilimdi o geçen sene tanıdım hayatımda bir kadına bağımlı olmadığım ailem den sevgi aldığım için kendime saygı duyduğum için edebimi bozmadan Allaha havale ettim ama kalbim kül oldu şarkı dinlemek bile canımı acıtıyor
Şu an peki ne durumda kız
Bilmiyorum görüşmüyorum
Neden sordun
Ben babamı kaybettim geçmişte 18 Yaşında iken hayatta en küçük umudum vardı gelecekte yuva kurmak çocuğum olsun o benim umudumu da aldı bu hayatta ki
Allah rahmet eylesin
Sağol
Peki onlar şu an beraber mi
Evleneceklermiş
Çok kötü olmuş
Ben bir kız eli dahi tutmadım uzak mesafeyi Onunla olan ilişkim hep içten isyan edip üzüldüm hak etmedim diye ama Allah büyük diyorum Herşeye rağmen
Allah bir yerden çıkartır illaki
Amin