Sanaldan tanıştığım bir kız arkadaşım var, yaklaşık 1,5 yıldır konuşuyoruz.
Aralık ayında ilk kez buluştuk. İlk buluşmada ona bir çiçek almıştım ve bundan mutlu oldu.
Şubat ayında tekrar bir günlüğüne buluştuk. Bu sırada İspanya’ya gitmiştim ve oradan ona küçük bir peluş ve birkaç küçük şey aldım.
Bugün bana yalan söylediğimi söyledi. Çünkü ona Barbie almadım (aylar önce dönen bir sohbetti ama başka şeylerden de konuşmuştuk misal peluş)
Ben ise bunun yalan olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta şu ana kadar sadece iki kez buluştuk, her şeyi oraya sığdıramam ki.
Bu durumda gerçekten yalan söylemiş mi oluyorum, yoksa ben mi durumu farklı değerlendiriyorum?
Aralık ayında ilk kez buluştuk. İlk buluşmada ona bir çiçek almıştım ve bundan mutlu oldu.
Şubat ayında tekrar bir günlüğüne buluştuk. Bu sırada İspanya’ya gitmiştim ve oradan ona küçük bir peluş ve birkaç küçük şey aldım.
Bugün bana yalan söylediğimi söyledi. Çünkü ona Barbie almadım (aylar önce dönen bir sohbetti ama başka şeylerden de konuşmuştuk misal peluş)
Ben ise bunun yalan olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta şu ana kadar sadece iki kez buluştuk, her şeyi oraya sığdıramam ki.
Bu durumda gerçekten yalan söylemiş mi oluyorum, yoksa ben mi durumu farklı değerlendiriyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum bana yalandan çok beklenti farklılığı gibi geliyor 💛 Sen İspanya’dan küçük ve anlamlı hediyeler almışsın, bu emek ve düşünce göstergesi 🌸 O ise belki Barbie konusunu daha sembolik bir beklentiye dönüştürmüş olabilir 🎀 Sen “elimden geleni yaptım” diyorsun, o “özellikle onu istedim” diye düşünüyor olabilir. Burada niyetine bakman önemli. Bilerek söz verip tutmadıysan bu yalan değildir 🌿 Açıkça konuşursan yanlış anlaşılma tatlılıkla çözülür 💬✨