Güncellemeler
+1 yıl
Kızı ufak ufak hırpalasam sever diye düşünüyorum
Başbaşa kalalım diyorum. Seks için dokunuşlar yapıyorum ama "guvenmeden yapamam" diyor. Ve konuşma bitiyor artık orada.
Beni sevmeleri için ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevisebilmek icin hirpalamayi dusunen birisi zaten sevgiyi hak etmez. Cok mu onemli ve acil yani becermen? Demek ki guven veremiyorsun ki hazir hissetmiyor.
Kadın güvendiği adama vermez ki, p. cler güven mi veriyor ki kadin eğleniyor takılıyor, güldürme beni 😂
Yahu her kadin mantikli mi dusunuyor? Heyecan arayan bazi kadinlarin yaptigi bir hata o. Onlar da adamin genel aurasina, agzinin laf yapmasina, kas gucune/maddi gucune, boyuna posuna bir seyine düsüp de hata yapiyor.
İşte dediğin gibi olan kız sayısı kadınların yüzde 90 ı nerdeyse. Kalan yüzde 10 da bastırıyordur kendini. Ben güven verdiğimde kadınların tavırları değişti resmen 😂
Bagirdigim kız varya beni 20 defa aradı acmadim deli oldu. Sizlerin doğası böyle
Suclu hissettirdiysen icine dert olmus da olabilir. Illa kotu seviyor demek degil bu. Ben de suclu hissettiysem sevdigim insani yeniden arar ve onu cozmek isterim. Belami aramak degil bu. Bitecekse de konusarak bitirelim algisindayim😊
Valla bilmiyorum. Samimi degilsiniz. Kadının dediğine değil yaptığına bakılır. Ayak üstünde 40 yalan söyleyebilen bir canlıya ben niye guveneyim? Kadın bile kadını sevmiyor ayrıca bütün bunlar sizi sevimsiz yapıyor
Tek yalan soyleyen kadin mi? Biz de size kazik atalim bu mantikla🙄 Kiz hesabi acip da erkekleri dolandiran erkekler de var. Kendi guveninizi basta kendiniz kirip da birbirinizi dolandiriyorsunuz mesela. Ama sorsak hep sinsi biziz 🫡
Kadın bile kadını sevmiyor ben niye seveyim Allah aşkına 😂 30 a kadar pclerin altından kalkmayın, 30 da da çocuk yapmak için eli yüzü düzgün adami kafala.
"Olgunlasiyoruz" diye yalan söylüyorsunuz. Hayır, yaş geçtiği için çocuk yapmaya birini bulursunuz.
Erkekler de gözünü açtı kardesim, hayatın adaleti büyük ya, hiç de istediğiniz gibi sistem olmuyor, kadın için güvensiz bir ortam varsa onu da siz olusturdunuz ve size zerre acımıyorum
Aa oyle mi? 😅
30 a kadar kimin altina yatiliyor peki? Zurafalarin mi? 😀
Kadin bakire degilse erkek de bakir degil. Kendin neysen onu bulursun. Bundan sikayetciysen pipine sahip cik.
Bakire bir kadın ben hiç görmedim bu zamanda. Yoktur. Kızlar yollu artık. Erkek başkasıyla sevişir ve bir kadına bağlı kalır ama kadın için aynı şey geçerli değil
Y0llu diyip ezdiginiz kizlari unlu eden sahip cikamadiginiz pipiniz. Kafan basmiyor ne yazik ki ama iki tarafta ayni seyi yapiyor.
Aynen aynen hepiniz tek kadina bagli kaliyorsunuz:)) Evli erkegim diyerek mesaj atan tonla erkek de hayal urunu dimi? Ya da esk0rta gidip de hepiniz sevgili oluyorsunuz ve asla amaciniz o degil 😊 Tamam anonim
Onlara daha saygı duyuyorum. En azından erkeği mutlu ediyorlar. Sizler sinsi geliyorsunuz, çünkü yıllarca bastirilmissiniz erkeğe karşı daha kinlisiniz, hiçbir kadın erkeği sevmez ama sessiz sakin kızlar daha şeytan bu değişmez
Kadın ne kadar dobraysa o kadar delikanlidir, yıldız tilbe gibi mesela
Yoo niye sevmeyelim? Ben asigim sevgilime. Dobrayim ve bu bir yandan beni korkutuyor. Cunku gizem iliskileri canli tutar diyip duruyor psikologlar. Ben %90 dobra oluyorum ve bu iliskimin tutkusunu öldurur mu diye dusunuyorum bazen.
Aranızda cinsel anlamda bir şeyler olmadıysa sevgin yoktur.
Yok dobra olmanı sevmiştir, miyminti kızları sevmeyiz pek
Cinsellik yasamadik ve sevgim var
Çocuğu kullaniyorsun, yapma bu yanlışı
Ne sacmaliyorsun yaa? Ikimiz de evlenmeden yapmamayi dogru buluyoruz ve yakinda da nisanimiz var.
Saçma. Kadın olsam ben de bir enayi bulur evlenirdim. Haklisin da.
Cocuk senin derdin ne?
Ne demeye calisiyorsun? Ikimiz de asigiz ve evlenecegiz yani nesi yanlis bunun?
Sevmiyorsun arkadasim. Yalan söylüyorsun. Yazılarından bile anladım sevmediğini.
Neye dayanarak cikardin bunu?
Bir kadına haklı cikmayacagimi biliyorum ben. O yüzden ne desem bana seviyorum diyeceksin. Ama satır aralarindan ve yazma şeklinden bile sevmeyen bir kadın tipi olduğun ortaya çıkıyor.
Ayrıca kadın evlenmeden yapmam diyen erkeğe de saygı duymaz. Kafasında korku olan adama kadın saygı duymaz
Gene birileri kirmizi hap kanallariyla alfa kanallari arasinda dolmalik biber gibi dolmus. Ama saygi duymasaydi niye o adamla evlenmek isterdi ki diye dusunmeyi akil edememis 🙂 Olur zaten aliskinis bizler cogunuzun dusunmeden bizi taslamaniza
Kadın çocuk için evlenir. Sen o çocuğu ne yapacaksın başka? Kadın erkeği arzuluyor mu allah aşkına? Kadında öyle bir mekanizma bile yok. Kadını her zaman dövmen lazım, aşağılaman lazım. Ben öyle yapıyorum artık.
Sen tam bir ahm. ksin. o zaman cocuk istemeyen kadinlar niye evleniyor? Umarim dovus ustasi birine el kaldirirsin da seni duvardan duvara vurur
Kadın çıkarsız sevmez. Hiçbir kadın bir menfaati olmadığı adamla evlenmez. Zamanı değildir çocuğun. Veya adam evlenince degismistir falan filan.
Ama çocuk her kadın ister. Kadın ruhu özünde kötü
Siz de beklentiye giriyorsunuz da sadece bizimkiler gozunuze batiyor. Ev temizlemeyen, calismayan, kendine bakmayan, sevismeyen ve ilgi gostermeyen kadini ister miydin sen? 😀 Cevap hayir ise ee? Sizinde beklentiniz var..
Ayrica her kadin cocuk istemiyor. Yoksa niye hamile kalinca aldirsinlar?🫡
Kadın kolay kolay çocuğunu aldırmaz. Sen daha iyi bilirsin bu işleri, sunduğun argüman iyi değil. Mutlka o kadını tehdit eden bir unsur vardır. Yoksa kadın icindeki canlıya kıymaz. Erkeğe kıyar ama asla çocuğuna kıyamaz. Çünkü çocuk tamamen kadına aittir. Erkeği ölüme bile goturebilir.
Ben artık kadın istemiyorum ya. Yoruldum.
Ben çok sevdim ama kadınlar onları sevenler için değil öldürme potansiyeli olanlara kalplerini açarlar ve yatarlar.
Saglikli zengin ve mutlu bir yuvadaki kadin da bebegini aldirabiliyor. Sahsen kazara hamile kalmadigim surece ben de bebek istemiyorum. Sana ne yasattilar da bu hale geldin bilmiyorum ama yatalak kocasinin altini temizleyen kadinlar bile var. Hepimiz öcü değiliz, sen de hicbir kadina el kaldiracak kadar öcülesme.
Kadınların hilesi çoktur geç bunları. Çok sevdim çok uzduler. Benim gibi adamlar aşka sevgiye yanaşmıyor artık.
erkeklerin kadınların üstüne bu kadar düşmemesini, kadınları yalnız bırakmalarını isterdim. O zaman devran tam tersine dönerdi ama saltanat da sizin, istediğiniz zaman bırakabilmek de sizin, nasıl olsa erkeğin enayisi bulunuyor.
Aynen bi kadinlar kullaniyor degil mi? Sana bir sey demiyorum. Umarim karsina duzgun kizlar cikar da sen de duzelirsin.
Kendini sevmelisin.
Kendini sevmeyeni kimse sevmez
Seviyorum zaten. Ama kadınlar şiddet egiliminde olan korkak adamları seviyorlar
Hiçbir şey yapma
Sevmeyen ne yaparsan yap sevmez karşındaki insanlara bağlı bir şey bu
Güven vermelisin sabirli olman lazım
Güven verince seni cinsel olarak arzulamiyorlar ama. Yani kız kankasi gibi oluyormussun güven verince
Sert duygusuz olacaksın. Sadece kendini düşün. Yalandan iltifat et arada
Bu genel bir taktik çoğu kadına hitap etmiyor artık
@Eddoşşş doğru söylüyor. Ben de bir iki kez tokat attim kızlara, acaip hoşuna gitti 😂
Kendin gibi ruh hastasına denk gelmişsin büyük şans
@Eddoşşş yok be kadınlar şüphede bırakan adamlara tapiyorlar, en iyi kadın bile aynı b. k