Düğüne gitmemek için kendimi nasıl hasta edebilirim?

15 eylülde benim annemle babamın en yakın arkadaşlarının kızı ceren evleniyor. Ceren abla beni çok sever, bende onu severim ama düğünlerden nefret ettiğim için asla düğünlere gitmem. Bir kaç ay önce ceren abla 'nişanıma gelmedin, ama düğünüme gelirsin artık demi?' diye sormuştu, e bende başımdan salmak için 'ayıpsın!' demiştim. Ama kesinlikle gitmeyeceğim! Dün ve bu sabah ceren ile annesi bizdeydiler, sırf onunla yüz yüze gelmemek için odamdan dışarı çıkmadım. Düğün konusu falan açılır mazallah..

Ama benim aklıma takıldı, şimdi Ben Ceren'in düğününe gitmezsem kırılır, üstelik ailelerimiz yıllardır dostlar, yani araya soğukluk girsin istemem. Ama düğüne gitmezsem bana karşı o soğukluk mutlaka olacak. Ama eğer annemle babamda gitmezse o zaman ben arada kaynarım.

Şimdi ben bir plan yaptım;

Ben o günü öğlen kendimi zehirleyeceğim ve annemle babam beni hastaneye götürecekler. Düğünede hiçbirimiz gidemeyeceğiz, geçerli sebep olduğu içinde cerenler hiç birimize kırılamayacaklar. Ama Ben kendime ciddi zarar vermeden nasıl zehirlerim? Yada sadece bayılsamda olur, yeter ki o düğüne gidilmesin. 10-15 tane ağrı kesici yutsam olur mu?
Düğüne gitmemek için kendimi nasıl hasta edebilirim?