Sorun sende değil bende klişesiyle bitiren erkek?

Ben hiçbir zaman ondan bir şey beklemedim kendisi bir gün duygularını açtı bana, şans verdim. 2 hafta görüştük, her görüşme onun teklifiyle gerçekleşti oraya gidelim, sinema yapalım, sana bir hediye aldım tarzı birkaç şey. Kötü giden bir şey de yoktu. 2 gün önce çiçek vermişti hatta solana kadar solduktan sonra hep sakla dedi. Tahmin edersiniz ki daha çiçek solmadan ayrıldı... Bugün konuştuk. İlişkiye adını koymadan önce konuşulması gereken başka bir şey olduğunu söyledi. İlişkinin onu maddi manevi yıpratıcağını zamanla bana yansıtıp üzeceğini söyledi. Bu yüzden de başlamadan bitirelim dedi. Bir de bazı konularda (ilişkiyi ciddiye bindirme gibi) acele edeceğini ve benim ona uyum sağlayamayacağımı fark ettiğini söyledi. Kısaca bizden olmayacak ben de sana bağlanmadan bitirsek olur mu diye sordu. Tabi lafın gelişi, zaten kararını vermiş. Kaç gündür bunu düşünmekten uyuyamıyorum dedi. Madem öyle neden son güne kadar flörtöz davranmaya devam etti? Konuşmaya çağırdığında böyle bir şey diyeceğini tahmin etmiştim ama o an ondan duyunca bir şey söyleyemedim. Zaten kararını verdiğini ve bana söz kalmadığını söyledim. Ha bir de sözde arkadaş kaldık:) (üni 1 bir kızdan nasıl bir geri dönüş bekliyordu anlamadım, 2 ayda nikaha geçmeyi mi düşünüyordu? Üstelik o da benden büyük olmasına rağmen üniyi bitirmesine daha 2 yıl var. Gerçekten erkeklerin düşünce tarzını anlamıyorum. Ya niyeti başka oluyor ya da anında ciddiye bindirme taraftarı oluyorlar. Anın tadını çıkarıp zamanı gelince böyle şeyler düşünülse mükemmel bir ilişkimiz olabilirdi onunla..)

Güncellemeler
+1 yıl
Üzülmedim ama işte bir hayal kırıklığı yaşattı
Sorun sende değil bende klişesiyle bitiren erkek?