Sizi seviyormuş gibi davraniyor felan ama aslinda herseyi cikarlari menfatlari icindi
Ne kadar aci degil mi..
Ne kadar aci degil mi..
Bunu zaten her erkek yaşarken hisseder. Bozuntuya vermez. Ama onunla ilişkiyi devam ettirdikçe hazin sona bir adım daha yaklaşıyordur.
Hayatıma bugüne kadar 5 kadın girdi sevgili olarak. Hiçbiri beni görsel anlamda arzulayıp tercih etmedi. Bütün hepsi aldatılma korkusu yaşayan kadınlardı. Beni güvenilir buldukları için tercih ettiler ama benle devam etmediler. Ben de ısrar etmedim.
Bir kadın 3 türlü sever.
1. Arzu duyduğu için sever.
2. Güven duyduğu için sever.
3. Hem arzu hem güven duyduğu için sever.
Güven duygusu otomatik olarak arzuyu beraberinde getirmez.
Bir kadının güven duyması için erkeğin iyi niyetli ve ciddi ilişkiler peşinde olması yeterli ama arzu duyması için hem görsel hem maddi hem karizmatik hem de karakter olarak hep birlikte düşünülüp ele alındığında en az 9/10 bir erkek olması gerekiyor. Kadını maddi, duygusal, cinsel her anlamda domine edebilecek potansiyele sahip olması gerekiyor.
Bir kadının bir erkeğe arzu duyması için onun başka kadınlar tarafından da arzulanması gerekiyor. Erkeğin etrafında sevgilisine rakip olacak potansiyele sahip kadınlar yoksa o kadın sevgilisi erkeğe olan arzusunu kaybeder.
İlişkinin iki ayağı arzu ve güvendir. Erkeğe arzu duyup güven duymayan kadın aldatılma korkusu içinde mutsuz bir ilişki yaşar. Erkeğe güven duyup arzu duymayan kadın ise o erkekten soğuyacak ve daha da kötüsü dışarıda arzu duyacağı erkeklere meyletme ihtiyacı hissedecektir.
Amaaaa... Bir kadın bir erkeğe, bir erkek de bir kadına hem güven hem arzu duyuyorsa işte ömürlük evlilik budur.
Cevap
9Cevap
ben ayrılırım...
Yakın zamanda bunu yaşadım koca bir hayal kırıklığı
Merhabalar
Öyle insanlar ancak kendilerini kandırırlar bu şekilde yapan insanlar zaten ileride yapayalnız kalacaklar
Hissizliği hissederim. Düşüncelerin içinde kaybolurum.
Sevdimi sevmedimi bilmyorum
Şu an o şeyi hissediyorum ama açıklayamam
Hiç bir şey
Sen cok katisin
Öyle olmak zorundayım
Neden
Hayat böyle gerektiriyor
Bana tuyo ver nasil senin gibi olabilirim
duygularima yenik düşmemem için yardimci olursn sevinirim
Kazık yemen lazım baya sonradan alışırsın
Hayir kaazik yemek istemiyorum böyle seylere gelmek istemiyorum
Fransa güzel mi
Gizli hayranim evet güzel
Beni güzel stalklamısın
Hayır stalklamadım
Yalanci
Hayır sadece daha önce konuştuk ordan biliyorum.
Anladim
çok acı...
Sikkime takmam
Normal duygusuz birisin
Skmde olmaz
Hee he kesin birini sevdinmi daha önce
Sevdim diye mal olmadım mk
Ya ne alakasi var mal olmakla demek istedim caninin yanmadimi
Duygumla mantığım ayrı işliyor ayrıldık gittim halı saha maçına birde üstüne kazanıp baklavayla kolayı gömdük ohh miss
En temizi
Tavsiye edilir
Yaşadık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?