www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
İyi niyetli erkekler neden sevilmiyor?
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Doğruyu söyleyin, saftirik gözüyle mi bakıyorsunuz bize? İlla böyle sert, vurdum mu oturtan, kısıtlayan, hafif kaba mı olmamız lazım yani? Neden dost, barışçıl, samimi, güzel niyetli, sadık, güvenilir, kafanızda şüphe yaratmayacak birini sevemiyorsunuz? Nerede eşkal bir tip varsa ona âşık oluyorsunuz. Genelleme yapma, ben öyle değilim diyen kızın eski sevgilisi de adidas eşofmanıyla, belinde bıçakla Hürriyet mahallesinde geziniyordur kesin. 😃😃

Ahir zamanın sonuna gidiyoruz , artık kadınlar KÜRESELCİLER Deccal tarikatı tarafında medya internet filmler ve dizilerle kibire şımarıklığıa ukalalığıa erkeğe kafa tutmaya asiliğe yoldan çıkmışlığıa yönlendiriliyorlar. Reklamlarda artık tek taraflı olarak kadınlar ve kız çocukları oynatılıyor , erkek çocuk yok artık farkettiniz mi?
Küreselciler denilen devletler üstü tarikat Yeni Dünya Düzeni denilen sitemi kurarken eskidünya dengeleri yıkıp alt üst edip erkekleri 2. sınıf vatandaş yapmaya çalışıyorlar Hedeflerinden biri dünyada ve TÜrkiyede insan nüfusunu azaltmak aile yapısını yıkıp çökertmek ve bu amaçla TEK TARAFLI OLARAK KADINLARI destekliyorlar. Bunu etrafa dikkatli bakanlar net görebilirler.. Erkekler işsiz kalırken aldıklaır maaşlar azalırken , kadınlara yeni iş imkanları ve yeni yeni destekler veriliyor.. amaç tek taraflı olarak kadını yüksetlmek ve dünyada dengeyi bozmak ! kadından daha az maaş alan az kazanan bir erkek evlenmez aile kurmaz kendine güveni azalır , tam tersi kadınlarda ise kibir ve aç gözlülük bulaşıcı hastalık gibi yayılıyor kadınlar kendilerine tek taraflı verilen bu desteğin sarhoşluğu içinde ÇOK MUTLULAR , son model hızlı bir arabaya biniyorlar etraftan destek geliyor KÜRESELCİLER desteği.. ama bu araç uçuruma doğru son sürat gidiyor farkında değiller şu an.
Erkekler ekonomik sorunlar yaşadığı için Türkiyede aile hayatı çökecek, evlilikler ekonomik sorunlar yüzünden yıkılacak.. konu çok derin ve uzun kesiyorum.
Evet iyi niyetli erkekler... etrafta bukadar çok KÖTÜ niyatli kadın varken iyi niyetli erkeklerin savunma sanatını öğrenmeleri gerekiyor KIRMIZI HAP (RED PİLL)
ve kendisine bakmayan iliglenmeyen "dam yerine koymayan hiçbir kadını zorla peşinden koşmamanız gerekiyor ! yalakalık yağcılık boyacılık yaparak boşa patinaj yapıyorlar. Bir kadın kendi seçtiği erkeği sever , sen istediğin kadar yalakalık yağcılık boyacılık yap zorla peşinden koş.. enayi keriz yalaka köpek durumuna düşüersin. Seven isteyen bir kadınında çabası olur bakar ilgilenir , erkeği kendisine çekmek ister..
Tabiki sende bakacaksın ilkgileneceksin , sonra bir şekilde gidip tanışacaksın ama senin suratına bile bakmayan senle ilgilenmeyen seni "adam" yeirne koymayan hiçbir kadını zorla peşinden koşma zamanını enerjini paranı emeğini boşa harcama. Gerkeiyorsa yalnız kal , enerjini boşa harcamamış olursun.. tanışmaya sevmeye "sana" şabası olan kadını bulduğunda ona harcarsın o enerjiyi.
Neyazıkki anlattığın konuda doğruluk payı var , bu durum etraftaki bozulmadan bozuk kadınlardan kaynaklanıyor ama üzülme onların ilişkileri uzun sürelli ve güvenli değil.
Kendi hiçbir çaba göstermeyen MAL gibi oturp bekleyen erkekleri KÖPEK olarak gören bir kadın tarif ettğin gibi her kadına zorla gidip tanışan yüzsüzz iitt şrefsiz kööpek tiplerle tanışabiliyorlar yatıyorlar kalkıyorlar bir gelecekleri yok.. o erkeklerin amacı sevmek değill ittlik hiiç sürekli sevgili değiştirmek.. hata çoğu beyinsizin göremediği ayrıntıyıda sana söyliyim , otür erkekler ve kadınlar CİNSEL HASTALIK kapıyorlar çoğu söylemiyor etrafa. MAL gibi bekleyen ve sadece her kadının üzerine saldıran saaapık erkeklere cesur diyen kadınlar başlarına gelecek belaları ve kötülükleri zaten hakediyorlar. Düşün.. kadının hiçbir çabası yok , san abakmıyor ilgilenmiyor seni sevmiyor ama hiiç biri gelliyor zorla o kadınla tanışıyor zorla yanına gidiyor zorla seviyor.. bu aşk mı sevgi mi? o bozuk kadının zaten sevmeye niyeti yok ! sadece kendi arkadaşlarına anlatacak bir hikayesi kendi kendine övüneceği KARA BİR LEKE hikayesi olur.. "geçen gün bir erkek geldi beni çok beğenmiş , üstüme atladı , benlşe tanışmak için yalvardı, bende kabul ettim" . arkadaşları vaaay be bizde böyle köpek bulalım zorla gelip üzerimize atlasınlar sonra tek taraflı olarak o gelip zorla tanıştıı için onu kullanırız istediğimizi yaptırırız KÖPEK gibi otur dedimi oturur kalk dedii kalkar , her canımızın istediği mekana gideriz ona hesap çakarız, o enayiye pahalı hediyeler eşyalar aldırırız onu kullanırız mantığındalar.. Sevgisi ilişki iste tam olarak böyle oluyor yukarıda tarif ettiğim gibi..
San bakanla ilgilenenle ilgilen ve bir şekilde orta yolu bulup tanışın konuşun birbahane bulun vs vs.. ama sen ilgilendiğind esen baktığında sana yokuş yapan sana saçma sapan saygısız davranan bakmayan ilgilenmeyen "BEN DEĞERLİ KADINIM , ERKEKLER KÖPEK PEŞİMDEN KOŞACAKLAR" mantığında olan kadınları görürsen anidel kafandan sil ve yönünü değiştir onları görmezden gel , ölmüş farzet , insan yerine bile koyma.. hani şu sosyete kılıklı tipler geziyorlar etrafta süslenip süslenip kendini sosyete kılığına soakan tırnakları cadı tırnağı gibi uzun , sürekli lükse para harcayan , kuaför manyağı , süslü Faa*hişeler.. onlardan tamamen uzak dur , bırak tanışmayı onlardan biri seni istese bile sen kaç hayatına kesinlikle alma bu yaratıkları.. Bu tip yaratıklar erkeğe zarar , hayatı para harcamakla geçen eli hiçbir iş yapmayan , sürekli yülk mekanlarda para yakan boş pisslik insanlar.. neyse okada ruzun yazılacak şey varki yaz yaz bitmiyor.
Normal birini bulursan zaten farkedersin , bakışırsın o sana bakar seni beğenir sen ona bakarsın onu beğenirsin birşekilde birbirinize yaklaşır konuşur tanışırsınız.. İnternetide kullanmamanı öneriyorum sana ! İneternettiki kızlara kadınlara 100.000 erkek yazıyor ve artrık şımarıklık içindeler, sokakta yüzünü gördüğü erkeğe insan gibi merhaba demeyen diyemeyen nekadar ezik maymun aciz karı varsa internete girip 100.000tane sapıık onla yatmak için merhab ayazınca aslan kesiliyorlar , biz neymişiz amma kıymetliymişiz diyorlar.. Aslında gerçek hayatta bu insanlar 5para etmez boş bok insanlar , yüzyüze bir erkekle tanışacak beyni meziyeti güveni olmayan ama internetten iş biteren Fa*hi, şeler... herneyse konular çok uzun şimdilik bu kadar.. Dert etme yoluna devam et ama UYUMA etrafa bakın ! senide beğenen ve isteyen sana bakan birileri mutlaka çıkacaktır , ARAYAN BULUR ! belasınıda , MEVLASINIDA..
Yazını baştan sona yavaş yavaş okudum ve sonuna kadar haklısın reis alkolüm sigaram hiç bir kötü alışkanlığım yok ve beni seven bir kadın bile yok bende hiçbirisini sevmiyorum robot gibi düz yaşıyorum ve böyle mutluyum bfmede dizdigim rohan atlilari bile kadınlardan daha sadık
Kadınlar üzerine çok düşünme. Kendileri de ne istediğini bilmiyor. Sadece kendinden taviz verme. Oturup ne istiyorlar diye kendini bitirme, ben uzun süre düşündüm çözülecek gibi değiller.
Sürekli duyguları değişiyor çünkü, bir saat oturup makyaj yapan, 2 saat oturup yarın ne giysem diye düşünen bir canlının bir erkek için kararsız kalması, ona ilgi verememesi son derece normal, kadınları anlamak için onların düşünme yapılarını anlamak lazım.
Kuralların olsun, "bana geç cevap yazmaya devam edersen seninle konuşmayı kesecegim" de. "Şu anda müsait değilim sana 20 dakika sonra döneceğim" de.
Bir de kadınlar çocukluklarında baba sevgisi görmedikleri için onlara babalarını hatırlatan şeylerin önüne geçmek isterler. Çünkü kendilerinde değişecek potansiyel yoktur çok fazla. Ne yaparlar? Gider instada post atar "bebek gibi seven, çiçek alan, sahiplenen erkek çekiciliği" falan diye, erkeklere şunu demeye çalışırlar "bak ben güçsüzüm kendimi degistiremem, bana babamı hatırlatan şeyler yaparsan sana baglanirim ve acı çekerim"
Eğer kadınlar acı çekmeyi sevselerdi hiç böyle postlarla ugrasmazlardi emin ol. Acı cekmekten haz duymuyorlar, dediğim gibi kendilerini değiştirmekten korktukları için erkekleri o geçmişteki travmalarindan uzak tutmaya çalışıyorlar, çok zekiler. Toplumun kadına ayrıcalık tanimasini bu şekilde çok iyi idare ediyorlar.
Egonun savunma mekanizmalari vardır. Kendindeki eksiği karşıya yansitirsin "sen bana böyle yaptığın için ben sana böyle davranıyorum" dersin. İnkar edersin. "Seni aldatmiyorum, son zamanlarda çok fazla dizi izliyorsun beynin bulanmış" dersin. Magduru oynarsın. "Son zamanlarda ne kadar üzgün olduğumu görüyorsun, gelip bana neler söylüyorsun " dersin.
Sağlıklı bir kadın o yazdığım şeyleri yutmaz.
Kadınlar farklı farklı. Ben de genelleme yaptım biraz ama mesela 1 sene önce öpüşüp defteri kapattigim kıza şimdi yazsam yeniden bulusur benimle ama bazı kızlar nettir. "Gelemem yazma bana" derler. Bazı kızlar gerçekten olgun bazı kızlar da yukarda yazdığım gibi.
Bu artık klasik haline gelen kadınların efendi adam yerine p*ç tercih etmesinin bence iki sebebi var. Birincisi koruyup kollanma isteği, nazik bir insanın kendini koruyamayacağını düşünmeleri ya da işte babalarında bulamadıkları bazı şeyleri sevgililerde arama istekleri. Bu sebeple nereden keko var onlara gidiyorlar. İkinci sebep ise şu; Psikoloji'de değersizlik duygusu diye bir şey var. İşte bir insanın kendini yeterince değerli görmemesi, özgüvenin olmaması sebebiyle karşıdaki insanın kendisine iyi davrandığında bunu çeşitli sebeplere yorması. Kendi kendine ya bu rol mu yapıyor? ben bu kadar sevilecek biri değilim beni niye bu kadar sevip ilgi gösteriyor? dur iyi giden bir şeyi bozayım gerçekten seviyor mu? falan gibi düşüncelere girmesi. Bu sebeple de iyi erkekleri kaçırabiliyorlar.
İyi niyetliyle pasif erkek arasında fark var. Kadınlar aslında efendi erkekte severler dürüst erkekte severler fakat o iyi erkek diye tabir edilen erkek haksızlığa uğradığında sesini çıkarabiliyorsa, kırmızı çizgileri ihlal edildiğinde tepkisini gösterebiliyorsa yeri geldiğinde korumacı oluyorsa kadınlar için en ideal erkek tipi budur. Kadınlar mağara yaşamından beri korunma içgüdüsünde olduğu için erkeğin şiddet yaratabilme potansiyelini severler korunma içgüdüsünden dolayı, fakat bazıları bunda sınırı aşıyor gidip şiddet meyilli kanka kekolarla takılıyor hem dayak yiyor hem öldürülüyor. O yerine göre efendi yerine göre sert mizaç iyidir ancak kesinlikle her konuda pasif kalmamak gerekiyor. Pasif karakterli erkeği değil kadınlar hiç kimse sevmez.
Cevap
67Cevap
Çünkü kızlar serseri ve kötü erkekleri sever sadece
Sorun iyi niyet değil çünkü Anlamadığınız şey şu İyi ama Pasif, Kötü ama Aktif karakteristik özellikler bu tarz değerlendirmelerde İyi taraflara bakıp Pasif yönleri görmüyorsunuz Kötü olanda da tam tersi P, içliğine bakıp Çekici olan o diğer özellikleri anlamıyorsunuz. Zaten ilginç olan şeyde hep burada hem iyi hemde çekici özellikleri bir arada barındıran nerdeyse yok gibi aşırı nadir. P, iç erkeğe bir bak Özgüvenli ayağı yere sağlam basan kendine güvenen dominant ruhlu karar veren veya kararlı olan karakteristik özelliklere sahip Bide iyilere bak Hep pasif arka plan adamı kadından ve çevreden onay bekleyen kadını elde etmek için sürekli kadının suyuna giden ona yatırım yapan sadece iltifat çicek böcek Para harcayarak bunların karşılığında sevgi bekleyen tip Elbettte sünepe olarak muhtaç olarak zavallı olarak görülür. Pi, çe bak Kadına değil sürekli kendine yatırım yapar bir şey istemedi mi söylemekten çekinmez. Sürekli kadını tatmin etmeye çalışmaz. Sınırları olur çizgileri olur prensipleri olur. Beni isteyen böyle istesin trip felansa defolsun gitsin der Takmaz. Buda onu cazibeli yapıyor Bunları iyi analiz etmeli anlamalısınız.
@Eceeee077 Kafaları basmadıkları için Kadınlara sinirlenip duruyorlar. Çok basit iyi olun ama kötü olanların çekici olan özelliklerine sahip olun bu kadar basit
Çok çok ama çok göreceli bir kavram. Herkes iyi sevecek diye bir kaide yok ve herkes iyi olacak diye bir şart, kural da yok. İşleyişin doğasına ters. İyiler hırpalanmaya hor görülmeye kullanılmaya ve görülmemeye hep maruz kalacak, kötülerse tam tersi. Tabi buna insanların iyi ve kötüye olan bakış açıları büyük etken. Herkese her iyi iyi veya her kötü kötü gelecek değil sonuçta. Hayatımız anlayışlar, tercihler silsilesi ve sanrılardan ibaret. Ve ayrıca iyi olmak asalak olmak değildir bunu anlayınca sanırım iyilik artacak ve güçlenecek. Bazıları iyi olmayı asalaklık sanıyor, bak yine sanrılar. Kendilerine kılıf uydurmak veya kendilerini sorgulamamak için sanrılarını devreye sokuyor ve körcahilin etmeyeceği lafları ediyor. Önemli olan iyilerin sevilip sevilmediği tercih edilip edilmediği değil bence Her şeye rağmen iyi kalabilmek. İçimden milyonlarca karakter çıkarabilirim iyi oyuncuyumdur ama birisi beni sevecek ya da sevsin diye iyi olamam, bu benim tercihim. Bir başkasında olduğu gibi. Neyse. Dediğim gibi iyilerin tercih edilip sevilip sevilmemesi mesele değil önemli olan her zaman iyi kalabilmek. Herkes esen kalsın, rahat olsun, dünyanın dengesini bozarsa iyiler bozar ama unutmasın.
Kadınlar içten içe şiddet görmeyi severler. Kimse bana maval okumasın.
Hakareti de severler. Şu anki toplum yapısını kendileri olusturdular.
Doğaları gereği hep alıcıdırlar, bencildirler.
Hep bir elde etme hırsı vardır kadında, niye evli erkeklere yaziyorlar? O adamı bir kadın tercih ettiği için, savaşı o kadinladir. Niye süründürecek erkeği seviyor, çocukluğunda ulaşamadığı baba için.
Kadın seksi bile erkek gitmesin diye yapıyordur eminim. Biz sadece sevildigimizde zevk alırız onlar imkanlar dahilinde sever şartlı sever.
Şairlerin hemen hemen hepsi erkek. Erkekler gerçekten hisseder, kadınlar odundur asıl.
Ve evlenmeden olmaz diyen kadın sizi sevmiyordur net.
Kadınların işi gücü hep çıkar. Ne yapsın sessiz, sakin, efendi bir erkeği. Yanında aslan gezdirmek ister ki elalem görsün, kıskansın.
Topluluğumuzun erkeği cidden bozuldu derler ya cidden öyleymiş 🤦♀️ siz de nerede değersiz hissedilmekten ve nerede hakarete uğranmaktan hoşlanan kızlar varsa onlara yöneliyorsunuz her kız sizin gibi "bir şans vereyim neticede iyi bir insan" diye düşünmez bizden böyle bir şey beklemeyin siz nasıl oluyor da kızı beğeniyor ve etkileniyorsanız kızların da aynı duygulara sahip sizin seviyor olmanız kız da sizi seveceği anlamına gelmiyor bir kız sizi reddediyor diye "demek ki serseri erkek seviyor" diyorsunuz ona bakarsanız paracı olmayan kızlar değer görmedi onların suçu ne genelleme yapmayın!
@iyikiben54 kadın sus yemek yap
@emre505 yazacak yorum bulamadım desene şuna sen 😂😂
@iyikiben54 aslında bunu biraz farklı ifade etmekte fayda var. Erkeklerin paracı olmayan iyi kızlara değer vermiyor düşüncesi pek doğru değil. Sadece şu ayrımı yapmak iki tarafında yumuşatır sanırım. Öncelikle iyi erkeklerde kadınlarda artık kendi kabuğuna çekilmiş durumda, ciddi bir ilişki göremiyor ise hiç oralı olmuyor. Yani ben 40 yaşına geldim ve bekarım. Yasak bir ilişkim olmadı. Allah göstermesinde. Dolayısıyla toplumda ön plana çıkmıyor iki tarafta. Maalesef kabul etmek gerekir ki sosyal ağlar kadınları daha çok bozdu ve maalesef kadınlar bunu ekmek kapısı olarak değerlendirmeye başladı. Dolayısıyla bunlar çocuklara yansıdı ve sonuç olarak nesillerde etkilenmeye başladı. Yani bu olaylar tek bir tarafın suçu değil. Ne ekiyorsak onu biçiyoruz
@TOKAREV sosyal ağ kullanmayan kadınlar da var aralarında ama bazen kızlarsoruyor'da "sevgilim sosyal medya kullanmıyor güvenmeli miyim" diye soru görüyorum yani hala güvensiz içindeler ayrıca beyfendinin "kadınlar içten içe şiddet görmeyi severler doğa gereği böyleler" diyip genelliyor kim bilir hangi kadınlara ilgi duydu da ilgi duyduğu kadınlardan reddedilmiştir önemli olan sadece efendi olması değil ilişkilerde uyum önemlidir eğer iki tarafında kalbi atıyorsa sıkıntı yoktur
@iyikiben54 ben o arkadaşın yazdıklarına bakarak cevap yazmadım ki bence tutarlı ifadeler değil. Sizin yazdıklarınıza binaen yazdım. Elbette sosyal ağ kullanmayan insanlar var. Ancak sosyal ağlar ciddi manada kadını bir obje gibi gösteriyor ve maalesef erkeklerde buna alıştı. Elbette erkekler olarak her şeyi doğru yaptığımızı iddia etmiyorum ancak kadın ailede yek bir şey yapmıyor ve önemli olan diğer şey ise kadının çocuk için yetişirken en önemli figür olması. Kadın değer isterken kendini değersizleştiriyor ve bunu erkeklerin yapmasına izin veriyor. Kabul etmek gerekir ki her ne kadar kötü şeyler için kullanılsada, erkek gücünü kullanıyor ve daha da kötü duruma getirebiliyor ki Buda bizim kötü tarafımız. Sadece ilk yazdığınızda ve halen bunun tek taraflı bir durum olmadığı düşüncesindeyim. Siz diğer arkadaşın yazdığına cevap olarak yazmışsınız anlıyorum ancak. Erkekler ve kadınlar düşman değildir. Maalesef istenilen düzen nakış nakış işleniyor ve herkes bu durumun içine düşüyor
@TOKAREV Sosyal ağ kadını obje gibi gösterebilir dediğiniz kısmını anlayamadım biraz açıklar mısınız kadınlar kendilerini obje gibi göstermeye çalıştıklarından bahsediyorsanız dediğim gibi öyle kızlar olsa bile olmayanlar da erkeğin birçoğu mesela sosyal medya kullanmayan bir kadını ilişki kurabilecek düzeyde birisi olarak saymayıp geri kafalı bulabiliyor benim demeye getirdiğim şey aslında düzgün kızlar da var sevgisine sahip çıkan kızlar da vardır ama onlar da mesela sevilmiyor birçok erkekler tarafından iki taraf da aslında mağdur tabiki erkek ve kadın düşman değil ben de aslında aynı şeyi düşünüyorum ama "kadınlar sadece paralı erkeklere ilgi duyarlar" diyerek ya da "kadınlar içten içe şiddet görmeyi severler yapıları böyle" diyip de genellemek doğru değil ya da bizim de elbette "erkeklerin seksten başka amaçları yok" diyerek genellememiz doğru değil bu arada allah uzun ömürler versin umarım beklediğiniz doğru kişiyi bulursunuz ve onunla evlenip mutlu olursunuz🌸
@TOKAREV son olarak da "kadın değer isterken kendini değersizleştiriyor ve bunu erkeklerin yapmasına izin veriyor" demişsiniz kadın eğer borderline ise ilgiyi elbette erkekte arayabilir çünkü kişilik bozukluğundan dolayı ve ailesinden göremediği ilgiyi başkasından görmeye çalışır ve bu durumdan ötürü bazen ilgiyi yanlış yerde arayabilir mesela narsist bir insan "ben seni üzerim" demez gerçek kimliğini saklayıp kızı kandırmaya çalışır kızın her dediğini yapmaya çalışarak kızın gönlünü kazanmaya başlar bir gün sonra da narsist gerçek kimliğini gösterip kızı üzmeye başlar kız da kaybetme korkusundan ötürü ondan ayrılmak istemez sonrasında kızı gelip öldürmeye başlar bu tarz örnekler aslında gösteriyor neden kadınlar aslında değer verip değersizleştirdiğini bunun suçu kız da değil onu bu hale getirenler de
İyi niyetli olmak, tabiri caizse "ezik" diye nitelendirilecek kişilik yapısıyla asla bağdaşmamalı. Sessizliği, "efendi" çatısı altındaki pasifliği iyi niyetle etiketlersek o zaman çok yanlış yollara çıkarız. Bu tarz insanlar her zaman kaybeder; çünkü insanlardan gerçek anlamda değer görmek istiyorsan asla "ezik" karakterde olmamak gerekir.
İyi niyetli olmak kazandırır ama dediğin nitelikleri iyi niyet olarak görmemek kaydıyla, şu görsel de burada olsun tabi:)
İyi niyeti olan 'insan' kalmadı maalesef. Sosyal mecralardan izlenen dizilere kadar, p*rnografik olan her şeyi o kadar dayattılar ki milletin beynine; bazen mizah adı altında küçücük kız çocuğunun dans videosuna bile 18 yorumlar yazan var. Ahlak desen ülkenin çoğunda yerlerde. Özellikle erkeklerle iletişim kurmak zorlaştı. Arkadaşça konuşsan bile bunu 'flörtce' anlayan var. Dolayısıyla benim gibi insanlar tamamen uzaklaşıyor. Kadınlar dersek, anlam veremediğim bir çaba var. Erkeklerdeki sorunlar genellenebilir fakat kadınlar için net bir şey söylemek imkansız gibi. Üstelik kadınlardaki sorunlar yaşlarına göre de farklılık gösteriyor.
Aklı başında her kadın yazdığın özellikleri erkeğinde bulmak ister bence karşındakinin olgunluğuna ve ilişkideki ciddiyetine bakarsan daha olumlu sonuçlar elde edersin.
(Ayrıca kadınlar zeki, komik ve biraz ağır duran erkeklerden de hoşlanır.)
İyi niyetli erkek var mı cidden ya. Ben artık insanların bir çoğunun iyi niyetli olmadığından eminim, kadın ya da erkek. Herkesin kafasında kırk tane tilki dönüyor ve kuyrukları birbirine değmiyor. Dünya ve insanlık artık eskisi gibi değil ve gittikçe de kötüye gidiyor maalesef. Duyguların ve karakterin önemi kalmıyor neden mi? Çünkü maddi şeyler için insanlar ruhlarını satıyorlar. Tatmin olamıyorlar vs vs. Binde bir çıkar o dediğimiz türde insanlar karşımıza hayatta ve unutmayın en iyi insanın bile muhakkak kötü yanları vardır, sadece zamanını bekler. Keyifli günler..
Kızlar hayal de iyi niyetli, aşık, ilgi değer veren, saygılı, dürüst, bakımlı yakışıklı erkek ister gerçekte ayı, hanzo, sağlığına dikkat etmeyen zargana veya kilolu, tipsiz şiddet bağımlısı erkekler istiyorlar en çok ona şaşırıyorum
Ben bedensel yürüme engelliyim bu haldeyim diye reddedildim ama beni hiç tanımadan bunu yaptılar, yani tanışmasına tanıştık birbirimizi iyice tanıdı ettik sohbet ettik ama aşık olduğumu söyleyince "sevgilim var" diyerek reddettiler hep araştırdım yok çıktı niye yalan söylüyorsun ki bir şans versen çok mu şey kaybedersin, ben felçli bir engelli de değilim çok şükür ayağa kalkıp kendi ihtiyaçlarımı görebiliyorum yapabiliyorum. "Ön yargı" kızlar bu düşünceyi akıllarından içlerinden atmazsalar bizim gibi erkekleri kaybetmeleri normaldir
Kadınların bir erkekte güç araması gayet normal. Bu zeka da olur, para da olur, kas da olur.. Saydığın iyi özelliklere sahip + yanında sahiplenici, zeki bir erkeği kim istemez mesela? Herkes ister. :D
Bu konuda tanımlamalar çok karışıyor.
Bir erkek : Sosyal, nazik, biraz maço ama insanlara saygılı, gerektiği yerde masaya yumruğunu vuran, sözünü geçirebilen, beyin/para/kas güçlerinden birine sahip olabilen ve kendini geliştirmiş biri olmalıdır bana göre.
katılmıyorum bahsettigin tip birini görsem arkama bakmadan kaçarım. Bugüne kadar öyle belali serseri bi tipin selamını bile almadım. Erkek arkadaşım dünyanın en naif en kibar adamı çok da mutluyum. Olay tamamen güç mevzusunda ben onun yanında çok güvende hissediyorum kadinlar öyle çözülmeyen varlıklar degiller sadece ilgi ve güç isterler. Ama güç gorecelidir kimisi maddiyati güç olarak gorur kimisi karizmayı kimisi dediğin gibi serseri ve kavgacı tipleri ama bu tipleri seven kızlara bak hepsi travmatik kızlardır normal isinde gücünde kariyerli saglikli iliskler kurmuş insanlar degillerdir
Şu lafları eden, iş bitirici olmayan adami kim ne etsin? Cocuk mu yetiştireceğiz koca mi alacagiz belli degil. Reddedilmiş olabilirsin, begenilmemis olabilirsin ama hicbiri aglaklik etmeye sebep degil. En itici sey tipsiz olmak degil, boyle pasif olmak. O kadar kıt kafalisiniz ki bu pasifligi iyilik diye yedirmeye calisiyorsunuz. Yok arkadasim yok höt zöt etmiyorsun diye degil pasif olduğun icin sevilmiyorsun. Bir kadin boyle bir erkekle evlenip ne yapsin? Daha ortada problem yokken mizmizlaniyor bir de gercek problem olsa ne yapacak diye dusunup bastan eliyor.
Birinin sırf iyi olmasına o tarafına diğerininde sadece kötü özelliklerine bakılarak yargıya varılıyor. Mesele diğer tarafda ki özellikler. İlgnç gerçekten Hem iyi hemde aktif özgüvenli karakteristik özellikler taşıyan nerdeyse yok. İşte Serseri erkek burdan kazanıyor. Bunu bir türlü anlamıyorlar İlla pislik mi olalım diyorlar Sorun pislik olmak kötü olmak değil. Bu adamların kadını çeken Özgüven ayağı yere sağlam basma sorun çözen dominant ruhlu kararlı karar veren Onay aramayan tuttuğunu koparan Karakteristik özelliklerine sahip olmak onları üzerinde barındırmak. İyi olup bu yönleride üzerlerine bulundursalar iş tamam da işte.
Değil tabi ama ilginçtir Çoğu zaman İyi ama pasif Kötü ama aktif karakter özellikleri görüyoruz. Yani hem iyi hemde aktif karakter özelliklerini taşıyan insanlar O kadar az ve Nadir ki bu her iki tarafda da mevcut Misal hep iyi olan kızda aynı şekilde pek konuşmayan geri planda duran suskun tip oluyor. Bu nokta gerçekten ilginç
@Milabeni degil sen iyi ve ozguvensizi karıştırıyorsun. Iyi insan ahlaken bunu tercih ettigi icin iyidir korktugu icin pasif kaliyorsa bunun adi iyilik degil sunepelik. Iyi olan herkes sumsuk degil hatta hic alakalari bile yok. Iyi kötü olmak baska korkak cesur olmak baska. Bir insan korkak degilse ve yine de kotuluk yapmiyorsa o insan iyidir iste. Korktugu icin sinen tiplere yuz verirsen tepene cikarlar ama. O suskun dedigin tiplere simarma firsati verirsen nasil cirkeflestiklerini gorursun.
Aslında haklı biz erkeklerde de böyle bir şey var
kendisine özgüveni olmayan her şeye ağlaklık eden çok hassas pasif kadınlara eşim diyemiyoruz
kadın dediğin ayakları yere basıcak güçlü durucak o çocuklara annelik yapacak kadının sağlam psikolojiye ve güçlü duruşa ihtiyacı var.
galiba iç güdüsel olarak pasif karşı cinsleri eliyoruz.
Burak Özçivit güçlü karizmatik varlıklı efendi bir erkek. Bekâr olduğunu varsayalım şu an.
Kıvanç Tatlıtuğ güçlü karizmatik zengin badboy erkek.
İkisi de neredeyse 10/10. Önüne ikisini getirseler ve birini seçmeni isteseler hangisini tercih edersin dürüst ol.
Maddi karizmatik nitelikleri aynı olan iki erkekten hangisi daha p. ç, daha badboy ise kadınlar onu tercih eder. Çünkü kadınlar, badboy erkeği elde tutmanın zor olduğunu bilir. Bu durum kadında erkeğe olan arzuyu daha da arttırır. Çünkü kadınlarda içgüdüsel olarak badboy erkekleri ehlileştirip kendine bağlama çabası ve arayışı var.
@FikretinMücadelesi bana diyorsan ikisi de değil.
İkisini de tercih etmedin. O zaman alfa kadınısın. Erkeklerde olduğu gibi kadın popülasyonunun da yüzde 20'si alfadır. Geri kalanı beta ve omegadır.
Alfa kadınları, alfa erkeklere arzu duyar ama güven duymaz, beta erkekler içinde duygusal bağlamda güven duyacağı erkekler vardır ama onlara da seksüel anlamda arzu duymaz.
Bu sebeplerden dolayı ilişkileri kısa sürelidir, daha çok yalnızlığı tercih ederler.
Kıvanç Tatlıtuğ'u bile tek celsede reddettiğine göre benim ulaştığım netice budur.
@FikretinMücadelesi Alfa kadın diye bir şey yoktur. Uydurulmuş birşeydir. Alfa hem tanım hemde ifade ettiği anlam itibariyle kadın karakteristik özelliklerine uyumlu bir Şey değildir. Farklı tanımla uygun düşer. Buda yine eşitlik safsatasından dolayı çıkmış bir avuntu olur Ancak iki cins farklı olduğundan Alfa tanımı erkek için geçerli olur. Lider vasıfları öncü roll gerektiren şeyler. Kadın Lider olmak istemez Liderle beraber olmak ister ""İÇGÜDÜSÜNDE" İki lider olursa mutlaka çatışırlar. Öte yandan Nerdeyse BÜTÜN kadınlar Alfaları ister zaten, ve alfa da aslında normalde erkeğin orjinalidir. Betalık günümüz romantizminden çıkmış Erkekler enfoze edilmiş birşeydir. Kadınların iç güdüleri Alfada ki karakteristik özelliklere ilgi duyacak şekilde tarihsel süreçte kodlanmıştır Özetle Kısa süren ilişki meseleside Aşırı uçlara savrulmadan meydana gelir. Ya Katmerli betanın betası ya da yam tersi Hardcore Alfa olma yüzünden olur. Kadın hem arzu duyacağı ama aynı zamanda Güvence verecek erkeği İster. Alfa Yüksek arzu sağlar fakat katıksız alfa olursan hiç güvence vermemiş olursun bir noktada Kadın cayar. Tam tersi Katmerli beta olursanda Arzu 0 olur. Güvence alır fakat sevdiği adam olmassın Sadece sömürüldüğünle kalırsın İlk alfa çıkar çıkmaz karşısına kadın ona yönelecektir. Harcadığın emekle rezil olursun aldığı güvence kadar beraber olur. Ki enayilik yapıp parayla elde tutmak budur işte. İdeal denge ise %70 Alfa %30 Beta dengesinde durmaktır. O zaman hem sever hemde ilişkin uzun sürer iki tarafıda alıyor sonuçta. Ve son olarak günümüz romantizminin Erkeklere verdiği önerme Kadını elde etmek istiyorsan Kadına %100 şekilde yatırım yap şeklindedir. Bu büyük oranda yanlıştır. Kadını elde etmenin yolu Kadına değil KENDİNE YATIRIM YAPMAKTAN GEÇER büyük oranda
burada da yine %70 e %30 dengesinde bunu yapman gerekir. Sen her anlamda kendini geliştirirsen "Özgüven statü saygınlık vs vs"Zaten kadının ilgisini çekersin Fakat bunlar sende yoksa eğer. Dilediğin kadar para harca iltifat et çicek böcek al Geliştirmen gereken yanların bitikse Bu konuda senden çok daha gelişmiş adama direk Atlar kullanılmış olursun. O yüzden Kadına dğeil büyük oranda kendine yatırım yapmalı Elde edemedikce kadının suyuna gitme Dahada fazla kendini geliştir Geliştirki Daha fazla arzulanabilen adam oldur. Doğru yöntem.
@Milabeni Alfa kadını diye bir şey buz gibi de vardır.
Alfa kadını özellikleri;
1. Güzel bir kadın olmakla değil güçlü bir kadın olmakla övünür.
2. Erkeklere maddi finansal anlamda muhtaçlık hissi vermez. Çünkü kendi parasını kazanır.
3. Bir erkekte önce tipe ve fiziğe bakar. Tip ve fizik olarak en az 9/10 standart erkek arar. Tipi kendisini cezbetmeyen erkeğin karakterini ya da zekasını merak etmez. Çünkü onun beta kadınlar gibi bir erkekte aradığı şey güven değil arzudur. Tipini beğendiği erkeğin karakteri kötüyse tipiyle beraber şutlar.
4. Sevgili olduğu ya da evlendiği erkeği kıskanır ama kısıtlamaz. Gerçek yüzünün ne olup olmadığını anlamak için.
5. Sevgili olduğu ya da evlendiği erkeğe hem tutkulu bir yar, hem şefkatli bir ana, hem de onu yeniden yetiştiren bir öğretmen olur.
6. Erkeği eğlendirecek değil olgunlaştıracak kadındır.
7. Evlenmediği sürece arzu duyduğu bir erkekle bile yatmaz.
Bu özellikleri taşıyan kadın, alfa kadındır.
Beta kadını özellikleri;
1. Sadece dış güzelliğiyle övünür. Allah vergisi dışında övünebileceği hiçbir artısı yoktur.
2. Erkekte arzudan önce güven arar. Çünkü bu hayatta bir erkeğin kanatları altında olmadan ayakları üzerinde durması mümkün olmayan kadındır. Ayrıca o erkekten şiddet göremeyeceğine inanması gerekir.
3. Erkeğin önce tipine ve fiziğine değil maddiyatına ve karakterine bakar. Çünkü sürekli aldatılma korkusu içindedir. O yüzden beta kadınlarının çoğu güzel olsa bile maddiyatı ve statüsü olan tipsiz ve göbekli erkekleri tercih eder. Ben olmasam buna kimse bakmaz diye düşünürler çünkü. O erkeğe arzu duymasalar bile güven ve maddi anlamda ihtiyaç duydukları için bu ilişkiyi devam ettirirler.
4. Erkeği hem kıskanırlar hem kısıtlarlar. Sevdikleri için değil onları bankamatik olarak gördükleri için. O kaynaklara tek başına sahip olmak istedikleri için.
@Milabeni Bir alfa kadınına ulaşabilmen için %70 alfa %30 beta olmak yetmez. Bu kriterler beta ve omega kadınlarını elde edip elde tutman için yeterlidir ancak.
Bir alfa kadınına ulaşabilmen için;
1. Tipin en az 9/10
2. Fiziğin en az 9/10
3. Statün en az 9/10
4. Zekân en az 9/10
5. Karakterin en az 9/10
olması mecburidir. Yoksa o beta kadınları için geçerli %70 alfa- %30 beta kombinasyonu alfa kadınlarına işlemez.
@AltınYaprakS özgüvenli ve sesi çıkan adamlar madem çok iyi ve kızlar sadece öyle erkeklerle sevgili oluyorsa bu kadar çok kadın neden aldatılıyor veya şiddet görüyor o zaman?
@FikretinMücadelesi Kardeşim bu söylediğin şeyler Alfa kadın üzerine uydurulmuş şeyler ALFA KADIN diye bişi yok yok En baştada söyledim alfa ne tanım olarak nede ifade ettiği karakteristik yapı itibariyle Kadına uyan bir şey değil. Herşeyde bizde öyleyiz bizde varız bizde şundanız diye Rekabete giren Geri, zekalıların bi tarafından uydurmasıdır. Alfa meşhur olduya popiler kültürde yeri olduya hemen Alfa kadın diye bir zırvalıkta çıkmış oldu:Yetmiyormuş gibi şimdi bide Sigma kadın diye bişi çıktı. Erkekle Kadın birbirinden sanılanın aksine çok farkları olan canlılar Eşit değiller. Erkek için oluşturulmuş Alfa tanımıda doğal olarak Kadın için geçerli olamaz. Farklı tanım ve özellikler ifade eder. Şimdi saydığın konulara gelirsek burada zaten Hipergaminin tarifini yapmışsın bir çok konuda Ki kadınların hepsi hipergamiktir zaten Bütün kadınlar dış güzelliği ile övünür. Onun için çabalar Hepsi üst sınıf adam ister Ne, bu alfa kadın zırvasını ortaya atanlar nede sen Kadın Erkek doğasını bilmiyorsun. Hiçbir kadın kendinin eşiti veya kendinden aşağı Erkeği sevmez. Hadi başta çekildi diyelim sonra arzusu sönecektir Bu durumu yatsıyacaktır. Bu her kadın için geçerlidir. Bu yüzden Erkek %70 alfa niteliklerle Arzu parametresini sergilemek zorunda her anlamda Yok beta kadın için geçerliymiş "Sözde" alfa kadına işlemezmiş.🤣
@FikretinMücadelesi Popiler kültürde yer etmesinden dolayı hiçbir konuda erkekden alt kalmamaya ant içme düşüncesinde olan Feminist kafalı kadınların Gö, tünden uydurmasıdır Kardeşim ALFA kadın diye bişi yoktur. Arkadaşın dediği üzere karakteristik ve tanım itibariyle kadın için geçerli Olmuyor Alfalık Senin dediklerin Alfa kadın uydurması üzerine yazılmış şeyler. İlk önce Alfanın tanımını bilmen gerek Lider ruhlu liderlik eden öncü olan Kadınlar LİDERLE OLUR LİDERLE OLMAK İSTER. Alfa lider özellikleri ve baskınlığı ifade eder.
@FikretinMücadelesi Dostum bak bir gurup uzman çıkıp deseki Araştırmalara göre Erkekler Çok daha falsolu sı, çabiliyormuş Gö, tünden bo, k daha şekil birşekilde çıkabiliyormuş. Bunlar hemen çıkıp Hayır biz daha iyi sı, çarız bizim bo, kumuz daha estetik diye Onun bile rekabetine girerler. Yani Alfa kadın zırvalığıda böyle uydurulmuştur.
@longbazaar Karakter meselesi? Her özgüvenli ve sesi çıkan adam mı aldatıyor?
@iyikiben54 kızlar sadece öyle erkeklerle sevgili olduğuna göre evet?
@longbazaar 🤦♀️🤦♀️hiçbir kız serseri erkeklerle birlikte olmuyor olanlar psikolojisi bozuk ve travmaları olan insanlar onlar her kız gerçekten iyi insan diye ilişki girerse yollu olur
@longbazaar ozguvenli-ozguvensiz olmanin iyi-kotu olmakla alakasi yok demisim. Gelmis ozguvenliler cok mu iyi diyorsun, alakasiz kavramlari yaristirmayin.
Bir de uzun uzun alfa beta diye tartismislar yok alfa erkegi varmis kadını olmazmış beta erkegi soyleymis boyleymis. Arkadaşlar alfa kadini olmadığı gibi alfa erkegi diye bir sey de yok. Zirvadan öte bir şey değil.
@AltınYaprakS Arkadaşım erkeğin de kadının da alfası, betası, omegası var. Erkeğin de kadının da güçlüsü var, zayıfı var. Bunları inkâr ederek kendinize gece yaparsınız.
@FikretinMücadelesi guclusu zayifi var dogru ama digerleri kolpa.
@FikretinMücadelesi Olmadığını inkar ederek baya iyi yapıyorsun adam haklı İki cins eşit mi ki Bu tanımlamaya eşit düşsün Sadece görünüş değil Düşünce yapısı İç güdüsü algoritması zihin yapısı biyolojisi bir çok konuda farklılık gösteriyor ki buda Zaten gerek seçimlerinde olaylara karşı yaklaşımlarında iletişimde yine farklar meydana getiriyor. Alfa Tanımı Erkek karakteristik özelliğinin üzerine İnşa edilmiş bir kavram Kadın farklı o yüzden farklı tanım gerek Artık anlarsan
@Karayeller28 Benim alfa kadını özellikleri diye tanımladığım maddelerin hepsi bazı kadınların lider ruhlu ve baskın karakterli olmasının bir sonucu.
Erkek ile kadın eşit değildir tezine katılıyorum ama şu da bir gerçek ki her iki cinsiyet de bir anne babanın genlerini değişik yüzdelerde taşıyor. Erkek fiziksel gücü ile öne çıkarken kadın da görsel cazibesiyle her zaman erkeğin önünde. Erkeğin analitik zekası yüksek iken kadının duygusal zekası daha iyi işliyor.
Baskın karakter ve lider ruh, erkekte varsa kadında da var. Kadının da lider ruhlusu dominantı var. E alfalığın özü de bu zaten. Bu özellikler erkekte olunca alfalık, kadında olunca feministlik oluyor size göre. Tıpkı ataerkil toplumun erkeğin çok eşli olmasını çapkınlık, kadının çok eşli olmasını hayat kadını olarak tanımladığı gibi.
Güçlü ve dominant kadınlar Red Pillci tayfanin öne sürdüğü gibi %70 alfa özellikler taşıyan erkek falan aramıyorlar tam aksine beta özellikleri ağır basan hanımcı erkek istiyorlar. Baby face yüzlü erkek arzuluyorlar. Kesinlikle maço erkek istemiyorlar. Kesinlikle kas yığını erkek aramıyorlar.
İki dominant lider ruhlu karşı cins mutlu olsaydı Brad Pitt ile Angelina Jolie ayrılmazdı.
İyi olan insanların çoğu özgüvensiz kötü olan insanların da çoğu özgüvenli bunun nesini anlayamıyorsunuz
@iyikiben54 yollu olmayan kız sayısı bir elin parmağını geçmez zaten
@FikretinMücadelesi Kadının en feministi en dominantı bile Yine gider Lider erkek seçer Lider erkek beğenir Onu çekilir Kaç defa söylemem gerek bilmiyorum. Kadının iç güdüleri güçlü erkeğe çekilir bu hepsi için geçerli Hatta ünlü bir po, rno yıldızı adam var. Dediği şu garip şekilde hayatta en dominant olan kadınlar Benimle beraberken En itaaatkar davranan kadınlar oluyor diye Kadınlarda lider olma gibi bir dürtü yoktur. Yaşanan durum sosyal koşullandırma ve feminist beyin yıkamadan kaynaklanır:Ataertkile gelirsek Ataerkil sistem kendi kendini vaar etmiş sebebin sonucu doğurduğu bir sistemdir. Bunda kadınlarda rol almıştır. Zaten bununda deneyi var Erkeklerle Kadınları adaya gönderiyorlar. Erkekler hayatta kalmayı bırak kabile kuruyor resmen Kadınlar kendi aralarında çekişip ben onu yapmam bunu yapmam şunu iğrenç felan derken Çareyi Adada erkeklerin olduğu yere gitmekte buluyorlar. Yani bizim iç güdülerimiz ortada programlanmış Ataerkil sistem bi gurup erkeğin kadınlara savaş açarak kurduğu bişi değil doğal meydana gelmiş. Ve kadının payıda büyük ki zaten kadınlar yine söylüyorum nerdeyse hepsi Lider vasıfları olan güçlü erkek ister. O ilişkide kendisi lider konumuna girerse Erkekden soğur onu terk eder. Ona liderlik yapacak erkeğe gider yine
""İki dominant lider ruhlu karşı cins mutlu olsaydı Brad Pitt ile Angelina Jolie ayrılmazdı"""BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM AYNI ZAMANDA "ve bu arada ataerkil sistemin bahsettiğin gibi bir önermesi yok erkek çok eşli olsun kadın olursa hayat kadınıdır felan diye Buda yine doğal süreçle meydana gelmiş durumlar yüzünden olur. Anlatması uzun ama saçma sapan şeyleri alakasız şeylerle bağdaştırma var burada
@longbazaar Bu senin bahsettiklerin karakter meselesi oluyor işte özgüvenli insanların iyisi de olur kötüsü de her özgüvenli insan kötü oluyor diye kimden duymuşsan ya da nereden uydurmuşsan bilmiyorum sen özgüven ne demek bir onu öğren bir kız sizi reddediyor diye kötü erkek seviyor anlamına gelmez siz onu seviyorsunuz diye onun da sizi sevecek hali yok bunu kafanızdan çıkarın bu bir.. ikincisi ise hani demişsin ya yollu olmayan kız sayısı bir elin parmağını geçmez zaten diye o zaman yollu kızla veya kötü erkeği seven kızla karşılaşıyorsun aralarında cesur yürekli ve paranın önemini bile arz etmeyen kızlarımız da var onlara yöne yönelmeye çalışmıyorsunuz o kızlar da sahiplenildi mi ya da ilgi gördü mü?
@iyikiben54
-> Bir kız seni reddediyor diye kötü erkek sevdiği anlamına gelmez.
Bu doğru da bu algıya neden olan sizin cinsiniz.
Bu durumun toplumsal çapta incelenmesi gerekiyor. Kadınlar neden tehdit potansiyeli barındıran erkeklere karşı haz duyuyor?
Bu kadınlar denerek genelleştirilebilir mi?
Tehdit potansiyeli barındıran erkeklere duyulan haz kadınlar için iyi sonuçlanmıyor, bir ilişki de mutlaka tartışma ve kavga dönemleri olur. Bu dönemlerde kadınlar şiddete uğruyor, ayrılık dönemecine giren kadın ise öldürülebiliyor.
Kadınların badboy merakı kadınlar için kötü sonuçlanmasaydı bu tercihe asla karışılmaması gerektiğini düşünürdüm ama ben kızım olursa çocukluktan bu yana onu bu tip erkeklerden uzak durması yönünde psikolojik telkinlerde bulunma ihtiyacın bir baba sizin içinde annelik görevi olur.
Bu nedenle lütfen arkadaşlar badboy tipleri yüceleştirmeyelim, iyileştirmeyelim ve normalleştirmeyelim.
Badboy dediğimiz tipler kötü insan tipleridir ve kötü insanların cesareti anlayıştan değil kötü bir çocukluktan gelir. Yani bu tiplerin cesaretini lütfen iyi olarak anılan özgüven ile karıştırmayın.
Bu tiplerin cesareti tamamen bozuk psikolojiden doğuyor. Dolayısıyla sizin onu reddetmeniz onun için kabul edilemez bir durum olur, şiddete maruz kalır hatta öldürülebilirsiniz.
İyi insanlardaki özgüven ise gerçekten hayranlık uyandırır. Çünkü tüm yaşadığı zorluklara rağmen dolandırmayı, başkalarının emekle sarfettiği şeylere gasp etmemeyi , ilişkilerde yaşadığı tüm ihanete rağmen vurup kırmak yerine anlayışla karşılayıp hayatına kendisine güvenerek devam etmeyi tercih etmiştir.
Bu korkudan mı ileri gelir? Elbette bu da mümkün lakin korkusuz insan yoktur, herkesin belli başlı tehdit risklerine karşı korkusu vardır,
İyi insanlar tecrübelerin yola çıkarak kötü olmanın sonuçlarını görmüş ve deneyimlemiş ve iyi insan olarak devam etmenin uzun vadeli ve çevresine de kalıcı faydalar uyandırdığını görmüş kimselerdir.
Cesaretsizlik demeyin buna, asıl kolay olan yıkıp geçmek kısa vadeli düşünüp bencilce kaos yaratmaktır. Asıl zor olan uzun vadeli hem kendi hem çevresi için kalıcı bir refah planlamaktır.
Yoksa
-> Beni nasıl aldatırsın, öldür.
-> Nasıl başka biriyle dolaşırsın? (ondan fiziksel olarak güçlüyüm) -> yapıştır tokadı.
-> Cebimde param yok (amaan bıçak ve silah alıp şu insanları soyayım kim uğraşacak şimdi) -> Hırsızlık yap, Gasp et, Tehdit et.
Kötü insanlar unutmayın tamamen kısa vadeli düşünen hayatlarını ve çevresini düşünmeyen daima ölme öldürme tehdidi bulunan çoğunluğu çocukluktaki eğitimden kaynaklanan, bozuk psikolojideki tiplerdir.
@iyikiben54 Hanımefendi diyorsunuz ki ""BİR KIZ SİZİ REDDEDİYOR diye kötü erkek seviyor anlamına gelmez.
Kendini efendi sanan ama özünde kötu pısırık erkekler reddediliyor, Kızlar, gerçek efendi erkekleri özgüvenli bulsa bile onları sadece maddi ihtiyaç ve güven ilişkisi çerçevesinde tercih ediyor ama çoğunda arzu hissetmiyor. Ne kadar özgüvenli olursa olsun iyi erkekler badboylar kadar heyecan yaratamıyor kadınlarda. Çünkü erkeğin efendisi tek eşli oluyor ve kadına bağlanıyor. Kadın da onu çantada keklik görüyor bir yerden sonra. Onu kaybetme korkusu yaşamıyor ve kadında arzu kaybına sebep oluyor.
Oysa erkeklerde öyle değil. Kadınlar onlara güven duymasa bile dehşet verici bir arzu duyuyor. Çünkü kadınlarda; içgüdüsel olarak badboy erkekleri ehlileştirip kendine bağlama çabası var. Bunlar bilinç dışı süreçler olduğu için çoğu kadın bunun farkında değil.
Bir kadın badboyu ehlileştirip kendine tamamen bağlarsa ona karşı eski arzusu kalmıyor ama elinde tutup da kısa ve orta vadede kendine tam olarak kendine bağlayamadığı sürece bu sefer kadın, badboya bağlanıyor. Efendi bir erkekte asla tolere edip affetmeyeceği hareketleri badboyda gördüğü zaman alttan.
Şiddet gördüğü halde, aldatıldığı halde o tip erkekleri bırakamayan kadınlar var. Kadınlarda badboy zaafı olarak tanımlanan şey tam olarak bu.
Yoksa korkak, pısırık erkeğin efendi falan olmadığını biliyoruz. Gerçek efendi erkekler tercih ediliyor elbet. Gerçek efendiler, dışarıya karşı ne kadar otoriter olsalar da kadına karşı duygusal açıdan zayıf oldukları için bu durum kadınlarda arzu kaybına sebep oluyor.
Kadınların büyük çoğunluğu (dominant azınlık hariç) içgüdüsel olarak kendisine hem hayatta hem de yatakta söz geçirebilecek, otorite kurabilecek, hükmedebilecek kadar güçlü ve hafif de kötü ruhlu erkek arıyor.
@iyikiben54 aynen. Onlar da bu tip kadınların peşinden gidiyorlar. Dedikleri sekilde kadin onlari cekmez boyle onlari zorlayan kadinlari seviyorlar sonra da yakiniyorlar.
@FikretinMücadelesi bağlandıktan sonra arzu kaybı oluyor fikrine bahsettiğiniz "bağlayana kadar" anlamıyla katılmıyorum.
Duruma insan gözüyle bakılmalı, insanlar bir şeyleri elde etmeden önce hayal kurar ve arzularlar.
Hayal ettikleri şeye ulaştıktan sonra da yeni hayaller kurarlar.
İlişkide de bu durum böyledir, birbirini seven 2 kişi birbirlerini arzularlar, sevgili olduktan sonra evlenmek isterler evlenseler bu seferde çocuk sahibi olmak isterler
oda mı okey bu seferde evliliklerine heyecan katmak ve mutlu bir yuvanın devamını isterler,
o süreçte araya çocukların büyümesi sorumluluk sahibi olmak gibi dertler de girse,
birbirlerine karşı gerek cinsel gerek duygusal daha farklı fanteziler gerçekleştirirler.
Buna cicim ayları diyoruz, yeni evlenen çiftler birbirlerine deli gibi tutukluyken anlayılşıyken,
bir kaç yıl sonra yerini hayat arkadaşlığına bırakır,
bahsettiğiniz şeyler kişiden kişiye ve olaydan olaya değişen tamamen tek taraflı yansıtılan gözleminize bağlı şeylerdir.
Arkadaşlar bunun hilesi yok yani şunu yaparsam tüm kadınları bağlarım şunu yaparsam tüm erkekleri bağlarım düşüncesi yanlış.
İnsanlar kendisine özgüdür ve arzu duyduğu şeyler tamamen farklıdır, badboy dediğimiz tipler özgüven showu yaptıkları için ilgi çekici dursa da deneyimler ve tecrübeler onlarla bir gelecek ve sevgililik kurulmayacağı yönündedir, dolayısıyla benim gözlemlerim kadınların isteğinin erkekte özgüven aradığı ve badboy tiplerle bir gelecek ya da sevgililik kurulmaması yönündedir.
Ehlileştirme aşamasına gelirsek, herkes sevdiği insanları iyi yöne çekmek ister, iyi yöne çektim ve hissim bitti düşüncesi yanlış. Aksine aşık olduğu erkeğin / kızın kötü şeyler yapmamasını istese de yine kadınların deneyimleri badboy tiplere "bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur" sözü doğrulanmış, Rehabilitasyon görevi görmek istemiyorlar. Çünkü çok fazla kadına şiddet ve cinayeti yaşandı. Kimse ölmek ya da şiddete uğramak istemiyor.
Fakat şu hala geçerliliğini koruyor, Badboylar sahte bir özgüven yaratıyor, kadınlar iyi erkeklerde bu özgüveni görmek istiyor ve bana kalırsa talepleri de bu yönde gözlemlerim bunu söylüyor.
@Milabeni Arkadaşım kadınları hayatın merkezine koymak biz erkekler için ölümcül bir hata. Ama ondan daha büyük hata ise kadının cazibesini, çekim alanını ve buna bağlı olarak erkeği değiştirici/dönüştürücü gücünü hafife almaktır
Bir kadın, seni maddi ve soyut niteliklerinle sevmişse eğer tipini sevmişse fiziğini sevmişse, duruşunu sevmişse, karakterini sevmişse yani kadın seni her şeyinle beğeniyorsa o kadın seni olman gereken ideal erkeğe dönüştürür zaten.
Etrafımdaki ilişkilerin hepsini gözlemledim. Kadınlar, kendi zıttı olan erkekleri tercih ediyor. En azından ilk başta. Kesin olan bu. Gördüğüm gerçeklik.
Hükümet gibi kızlar görsel ve maddi açıdan kendine uygun bulduysa en beta erkeği seçiyor sonra onu uzun vadede alfalaştırıyor. O %100 beta erkek, güçlü kızın yanında dura dura beta özellikleri köreliyor. Eğer güçlü kız kız, beta erkeği yeteri kadar ya da istediği kadar alfalastıramazsa ya terkediyor ya da aldatıyor. Güzel ve aşko kuşko kızlar da %100 alfa erkek tercih ediyor ama zamanla ya cinsel cazibesini kullanarak ya da trip atarak o erkeğin alfa yönlerini köreltip kısmen betalaştırmayı başarırsa devam ediyor, öbür türlü ayrılıyor ya da kendisine maddi ve duygusal betalık da sunabilecek erkeğe gidiyor.
@Milabeni Bir kadın, seni her şeyinle sevmişse, cazip bulmuşsa seni ilk başta da eksiğinle fazlanla olduğun gibi kabul etmişse o kadın seni bir süre sonra ideal bir erkeğe dönüştürebilir. Buna güç yetiremeyeceğini anladığı an seni bırakır.
Bir kadın seni görsel ve soyut niteliklerinle en başta beğenmemişse, sen de bir potansiyel bir değişim umudu görememişse bırakır.
Red Pillin ıskaldığı gerçeklik şu. Boyu kısa olan veya uzun boylu olup da çok zayıf olan, bacakları kolları incecik olan, dişleri öne çıkık olan, kel olan, çirkin olan bir erkeğin %30, %50, %70, %90 alfa karakterli olmasının hiçbir önemi yok kadının gözünde.
Bir kadın, tipten ve fiziksel özelliklerden sınıfta kalmış bir erkeğin karakterini merak etmez. Ne kadar alfa olursa olsun hiçbir zaman arzu duymaz. Ondan ya tiksinti duyacaktır ya da gülüp alay edecektir onunla. Olsa olsa onunla maddi ihtiyaca dayanan toksik bir evlilik yapacaktır.
@FikretinMücadelesi katılmıyorum dediklerine o senin dediğin işte psikolojisi iyi olmayan ve ailede gördüğü ilgisizlik yüzünden oluyor bütün bunlar sana şöyle bir örnek vereyim narsist ve borderline profili vardır psikolojide bunu biliyor musun narsist ilk başta efendi erkek rolüne girer sonrasında kızı kandırmaya başlar erkek her istediğini verir verir ve kadın da ona bağlanmaya başlar çünkü ailesinden göremediği ilgiyi erkekten görüyor çünkü ergenlik travması vardır o kızda ve o kız ilgiyi hissettiği zaman o erkeği kaybetmekten aşırı derece korkar hale gelir ama o erkek ise hemen kıza kötü davranmaya başlar ama kadın da ondan ayrılmak istemez sonrasında kızların kötü erkek sevmesinin nedeni kızlar değil bakın aileleri ya da çocukluk yaşantısında anne baba ayrılığı ya da ne bileyim bakım verenin vefat etmesi ya da tecavüz yaşamış olabilir gençlik dönemlerinde çünkü kızları bu hale getiren baş sorumlular sonra erkek de gelir kızı öldürmeye başlar bu saydıklarınızın hepsi kızın psikolojisinde kaynaklı eee ona bakılırsa mesela narsist bir insan da hata yapıyor kıza kötü davranıyor neden ben kötü davranıyorum diye kendisini sorgulamıyor çünkü o da kişilik bozukluğu yaşıyor ve bunun farkında değil insanları çok kolay yargılıyorsunuz birine suç atacaksanız bu hale getirenlere atın sonuçta onlar bunu yapanların baş sorumluları
@SelanicBombs az önce yazdığım yorumu oku orada belirttim söylediklerimi
@iyikiben54 yollu olmayan kız kaldiysa gelsin eşim olsun evlenirsem yollu olmayan kızla evlenirim
@longbazaar Çıkacaktır merak etme ama önce şu düşünce tarzını değiştirmen gerekiyor ha gelsin de evleneyim demekle olmuyor bu iş
@FikretinMücadelesi `Bir kadın, seni her şeyinle sevmişse, cazip bulmuşsa seni ilk başta da eksiğinle fazlanla olduğun gibi kabul etmişse o kadın seni bir süre sonra ideal bir erkeğe dönüştürebilir.`` kadinların büyük çoğunluğu seni ideal erkeğe felan çevirmez Çoğu Erkeği bitiş çizgisinde hazır bekler. Yani zaten olmuş erkeği ister. Ve olurda bulursa Sosyal koşullandırmanın sebebiyle uzun gider detayı O erkeğide aşağı çekmeye çalışır Daha ideal bir erkek yapmaya çalışmaz. Zira erkeğin değerinin yükselmesinden endişe duyar beni aldatır diye Redpil konusunda söylediklerin Bilgi eksikliğinden doğan yanılgını ifade ediyor. Redpil işin ne %100 tip der Nede işin %100 diğer olanaklara bağlar Olay bunların karmasıdır. Ki kaldı ki bende o tarz bir önermede bulunmadım. Yine aynı şekilde kadını hayatının merkezine koymalı önermeside yapmadım bu konuda zaten fikrim aynı O yüzden kendine olan yatırımından geçer dedim hatta sen bu dediğinle kendinle çelişmiş oluyorsun Sonuç olarak Kadın betayı sömürür çok çok azı betayı alfaya çevirmeye çalışır Büyük çoğunluğu tam tersini yapar. Alfada olsa betaya çekmeye çalışır.
@Milabeni Ben Red Pillci falan değilim arkadaşım. Red Pil;
1. Tip ve boyu yok sayıyor. Sadece %70 alfa karakterle 1,60 boyla ve çirkinlikle kas yapıp para kazanarak tüm kadınlara ulaşılacağı saçmalığını yayıyor.
2. Red Pill kadını tamamen pasif etkisiz bir eleman olarak sadece en kaliteli erkeği armut piş ağzıma düş modunda arayan asalak bir canlı olarak tanımlıyor.
3. Red Pill, sadece erkeğin kadını yönetmesi gerektiğini varsayıyor. Lider ruhlu otoriter gerektiğinde 40 tane erkeğe bile liderlik edebilecek aktif kadınların varlığını ıskalıyor.
4. Red Pill kadınların sadece yüzde 20 kaliteli erkekle mutlu olduğunu varsayıyor. Oysa ülkenin yüzde 90'ı evli ve mutlu. Bunların hepsi çok yüksek değerli alfa erkek mi?
Red Pille iman etmekten bir vazgeçin artık.
@FikretinMücadelesi Bende redpilci değilimde sen redpili ya yarım yamalak anlamışsın ya da eksik biriliyorsun
1. Tip ve Boyu yok saymıyor bunlarında önemi olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmediğinden bahsediyor. Olay bir karmadır
2. Bunun gerçekten senin bakış açın ve anladığın şey olarak görüyorum. Hiçbir yerde pasif ve etkisizdir gibi bir şey duymadım okumadım da Ancak diğer kısımda bir genelleme tüm kadınlarda böyledir demiyor fakat Evet kadınların çoğu betalar yüzünden Alfa erkeği için kılını kıpırdatmadan sahip olacağını zannettikleride doğru ne tüm kadınlar için geçerli nede bu tam olarak kadınların kendisi ile alakalı bir durum hayatı boyunca bir sürü beta görmüş veya betaların damsalaklığı yüzünden bedavadan ilgi gören bir çok kadın Yan gelip yatıp beyaz atlı prensin onları bulacağı düşüncesinde bunuda burada da gördük çok
3. Yine yanlış algılama ve değerlindirmede bulunmuşsun ""aktif kadınların varlığını ıskalıyor.""" böyle kadınlar yok demiyor. Diyor ki kadınların iç güdüleri Lider ruhlu ve o özelliklere sahip erkeğe çekilir diyor. Genel olarak böyledir diyor ya burada Çarpıtma yapıyorsun ya da dediğim gibi yarım yamalak öğrenmişsin
4. Valla o konu hakkında Redpil değil İstatikler bunu gösteriyor Kadınlarda ki mutsuzluk oranları Anti deprasan kullanımı her geçen yıl arttıkca artıyor. Yüzde 90 mutlu demişsin buna senden başkasının inandığına ciddi şekilde şüphem var. Bu dediğin çok gülünç. Evliliklerin şiddetli şekilde düştüğü BOşanmaların ciddi şekilde yükseldiği ortada evli olanların pek çoğunun hem çevremde hemde sosyal medya orada burada pişmanlık dolu hezeyanlarını ben dahil herkes görüyor. İstatiklerde ortada
Bence Sen Redpili doğru dürüst hiç mi hiç anlamamışsın. Kimsenin birşeye iman etttiği yok sen günümüz Romantizmine modernizmine tapıyorsun sanırım ki inatla göz göre göre gördüğümüz gerçekleri inkar ediyorsun
İyi niyetli (!) erkekler başkaları beni sevsin diye iyiler. Tabi buna iyilik denirse. Ayrıca maskülenlikten uzaklar.
Bu ne gibi biliyor musun? Bir tavşanın "Bak ben geyik öldürüp yemiyorum onun yerine yeşillik tercih ediyorum" diye övünmesi gibi. Bunu bir aslan söylerse mantıklı olur ancak. Tavşan zaten geyik öldüremez.
Herkes kötü niyetli o zaman bu dünyada? Yalandan iyi niyetliyiz? Ben bu işten pek bir şey anlayamadım.
Şöyle anlatıyım. Sen İngilizce de "Coward Contract" yani Türkçeye "Sinsi Anlaşma" diye çevireceğimiz bir anlaşmayı kendi kafanda imzalamışsın. O anlaşmaya göre "Sen iyi çocuk olacaksın karşılığında kızlarda seninle birlikte olacak, sevileceksin, saygı göreceksin." Sorun şu ki karşı tarafın böyle bir anlaşmadan haberi bile yok. Üstüne üstlük kadınlar senin sinsi olduğunu da fark ediyor içgüdüsel olarak. "Ya bu çocuğun iyiliği sahte çünkü amacı iyilik değil, iyilik sadece amacına ulaşmada kullandığı bir araç. Öyleyse bu sinsi s*lağı bende sömüreyim" diyenler bile çıkıyor.
Elbette bu dünyada herkes çıkar gözetir. Bununla ilgili bir sorun yok. Sorun senin çıkarlarını sinsilik yoluyla elde etmeye çalışman. Emin ol her kadın kilodunun içine girmek istediğini bilir karşısındaki erkeğin. Bununla ilgili bir sorunları yoktur. Sadece senin bunu hak edip hak etmediğini test eder.
Gerçekten bu isteğini cesaretle, uygun zamanda, uygun bir şekilde ifade edebiliyor musun? Kadında arzu yaratabiliyor musun? Damarlarında akan erkeklik hormonlarını bastırıyor musun yoksa kendi erkekliğinden korkmayacak kadar olgunlaştın mı? vs..
Gerçekten birinin beni sevmesini isteseydim yalan söylerdim. Niye biri beni sevsin diye iyi niyetliymişim gibi davranayım ki? Böyle insanlar olabilir ama ben öyle biri değilim.
İşin kötü yanı da bu işte. Sen bile bilmiyorsun ne yaptığını. Bu çoğu erkeğin geliştirdiği yanlış bir içgüdüsel hareket maalesef
@CheraRafti Nice guy sendromunu bir araştırın beyefendi tam olarak bundan bahsediyor.
@Acılıkoala Herkes aslında o***pu çocuğu o zaman? Kimse iyi insan değil?
Bazı insanlar ihtiyacı olan birine yardım etmediği zaman içinde huzursuzluk hisseder bu yüzden iyilik yapar. Neticesinde kendi huzuru için yaptığından dolayı bir şekilde yine kendini düşünmüş olur ama bunun için kimseye kötü diyemeyiz çünkü bu insanlar karşısındakinin davranışından bağımsız olarak iyilik yapıyorlar kimseden bir beklentileri yok. Bahsettiğim nice guy sendromunda ise amaç iç huzur vs değildir tamamen ben böyle yaparsam herkes beni sevmek zorunda anlayışı ile iyi davranırlar ve bekledikleri karşılığı göremeyince kadınları genelleyip düşmanca bir tavır takınırlar. Hatta kendi ilgilerini çekmeyen kadınlara karşı hiç de öyle nazik değillerdir ama bunu fark etmezler bile. Beyefendinin dediği gibi erkekleri az çok tanımış her kadın bunu 10 km öteden tanır. Sizin sandığınızın aksine nice guylar serserilerden daha tehlikeli çünkü iyi davrandığı her kadını kendi hakkı olarak görüyor.
Ben bu kadına o kadar iyi davrandım ama o gitti başkasını seçti çünkü o ancak bundan anlar, ona iyilik yaramaz düşüncesi çok tehlikeli bir düşünce şekli.
Bir sürü cinayetin temelinde de bu düşünce var.
@Acılıkoala Hiç flörtüm, sevgilim ya da reddedildiğim kimse olmadı. Kızların geneli böyle, erkeklerin geneli de p*ç. Türk toplumu genel olarak böyle. Kimse kendini kandırmasın yok o sendromu, bu sendromu diye. Ben tüm arkadaşlarımı, tüm tanıdığım erkeklerin yaptıklarını anlatsam kusarsınız. Kafamızdan element uydurmuyoruz biz. Yaşadığımız toplum aşırı derecede yozlaşmış. Celal Şengörün dediği gibi Türkiyenin Afganistandan farkı yok. İnsanlar cahil, insanlar aşırı derecede çıkarcı, bencil. Ben de cahil bir insanım ama bencil biri değilim. Sevgili yapma, evlenme vs. derdinde olan biri değilim. Bekarlık sultanlıktır kafasındayım. Atıyorum, benim sevgilim olsa ben gidip asla aldatmam. Gidip bazıları gibi 3lü, 4lü grup ilişki yaşamam. Ben aldatmayan hiç erkek görmedim. Siz görüyor musunuz? Erkek olmayan bilemez bu durumu. Her cinsiyetten iyi veya kötüleri elbet var. Çoğunluk sıkıntılı. Adam gibi seven, kadın gibi seven, sayan, sadık olan çok az kişi var.
@CheraRafti Evet Mr Nice Guy sendromunun bir sonraki aşaması yani "Siyah Hap" düşüncesine geçmişsin. Aslında genele göre çok az yaşanan olayları genele yayarak "Ya ben kötüyüm diğerleri iyi ya da ben iyiyim diğer herkes kötü. Ben kötü olmadığıma göre demek ki diğer herkes kötü. İşte bu yüzden ilişki yapamıyorum ben" şeklinde bir düşünce geliştirdin.
Çok az bir azınlıkla her türlü sonuca varabilirsin. Bu tıpkı bir dayının Yüksek Seçim Kuruluna gidip "Ya bizim ilçede artık seçim yapmanıza gerek yok. Benim kahvehanedeki tüm arkadaşlarım MHP'ye oy vereceğini söylüyor" demesi gibi. Birincisi kahvehane sizin ilçenin tamamını kapsamıyor. İkincisi orada MHP'ye Oy vereceğim diyenler sandıkta farklı bir oy kullanabilir.
Kendini kandırdığın bu sorudan belli dostum. Sevgili olsun ya da olmasın kafasındayım diyorsun ama böyle bir soru soruyorsun. Öncelikle kendine karşı dürüst ol. Egon seni ele geçirmiş.
Sohbet muhabbet olsun diye sordum. Sen de önyargılı davranıyorsun şu an. Herkesi kötülemiyorum. Tanıdığım iyi erkekler ve kızlar da var. Çoğunluğun yozlaşmış olduğunu belirtiyorum. Herhangi bir psikolojik sorunum olduğunu düşünmüyorum. Varsa da umurumda değil çünkü manita, evlilik peşinde olan biri değilim. Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok.
Hiç muhabbet olsun diye sorulmuş bir soruya benzemiyor. Yazdığınız upuzun açıklama kısmı yoğun derecede sitem ve hesap sorma içeriyor. Ben öyle değilim diyecek olanlara bile önyargılı bir şekilde cevap vermişsiniz çünkü aksi şeylere tahammülünüz yok. Amaç fikir tartışmak olsaydı en başından aksini iddia edecek olanları susturmaya çalışmazdınız. Sorun zaten flörtünüz veya sevgiliniz olmaması o yüzden bu bir savunma değil. Reddedilmeme kısmına gelirsek çoğu zaten gidip bir kıza sevgili olmayı teklif edecek özgüvene sahip olmuyor ama kendi kafasında doğru erkek kendisi olduğu için bir şekilde iletişimde olduğu kızların ona gelmesini bekliyor. İnsanların büyük çoğunluğu bir şeyleri kötülük olsun diye yapmaz, kendi işine geldiği için yapar ve çeşitli bahaneler ile vicdanını rahatlatmaya çalışır. Bu zamana kadar birini aldatmamış bir erkeğe sevgilin olsan aldatır mısın diye sorsak kaçı evet der? Hatta eski sevgilisini aldatmış bir erkek birinden hoşlanırsa öncekini yeterince sevmiyormuşum o yüzden aldatmışım bu kızı asla aldatmam diyecektir. Bu yüzden kendinizi iyi başkalarını kötü görmeyin. Bir yerde bir davranış takdir gördüyse onu yapmayan bile dışlanma korkusuna yaptım diyor sonra bir bakmışsınız orada bulunan hiç kimse aslında yapmamış. İnsanların topluma övünerek anlattığı ama içten içe utanç duyduğu da çok şey var. Sizin çevrenizde kötü olmak iyi bir şeyse çoğunluk olduğundan daha kötü biriymiş gibi görünmeye çalışacaktır, iyi olmanın iyi olduğu bir yerde ise tam tersi olduğundan iyi görünmeye çalışırlar. Çoğumuz nötrüz ama her zaman taraf seçmeye mecbur bırakıyoruz çünkü çoktan bir tarafta olanlar bize herkes o taraftaymış gibi göstermeye çalışıyor.
@Acılıkoala Tamam ben de kötüyüm, çoğu insan da kötü.
Psikolojik olarak sanırım öyle tipleri "güçlü biri, beni herşeyden korur, herkes ona saygı duyar" diye düşünerek kendilerini o kişilerin yanında daha havalı hissediyor olabilirler. Kendi ergenliğimi düşününce ben tam tersi sessiz sakin tipleri daha çekici bulurdum kişiden kişiye değişiyor yani 😂
Kızlar gerçekten efendi erkeği sevmediğini mi düşünüyorsunuz ciddi ciddi ona bakarsanız paraya bakmayan kızlar bile değer görmedi ona ne diyeceksiniz? Efendi erkeği severiz sevmeyiz değil ama her iyi olanla ilişki düşünecek de değiliz öyle olunca yollu olunuyor onu belirteyim önemli olan karşı tarafın bir şey hissetmesi ve uyumdur
Dostum sevilmiyor değil. İlişkide ciddiyet isteyen kadınlarda hayatlarına hemen birini almıyorlar. Aldıklarında ve doğru kişi ise o genelde ilk ilişkisi oluyor. Olmayacaksa uzatmıyorlar. Diğerleri ise ki bu erkeklerdede var; kötü tarafını göstermiyor. Sonra genelde bu olayın gündeme getirilmesi gayet normal. İyi insanlar gerçekçi oluyor. Dolayısıyla o hayal dünyasından olmayınca genelde kötü oluyor. Söylemlerinde haklısın ama olayı çok yönlü ele almak lazım
@_Nikita_ eskiden anlaşmazlığın belli şartları olur ve olmayacaksa olmazdı. Şimdi ise hem sabır yok. Hemde güven yok. Her şeyi yaşayıp sonra iyi insan peşinde koşuyor herkes. Ama maalesef bu Türkiye’de kadınlara ithaf ediliyor. Başka bir konu ise açık iletişimden kaçınıyor niyeti bozuk olan, zira açıkça bit şeyleri söylemek rahat yaşama engel. şu an kadın erkek birbirine düşmanmış gibi hareket ediliyor ve maalesef iyi niyetli ciddi ilişki bekleyen insanlarda bunun ceremesini çekiyor çoğu zaman
Cinsiyet fark etmiyor insanlar genellikle kötü kişilerle ilişki yaşamak istiyorlar sonra da umutları kalmadığı için insanlara pek te güvenemiyorlar iyi olan bir erkek karşılarına çıktığında da inanamıyorlar iyi olduğuna ve iyi bir erkek te zamanla kötüleşiyor iyi bir kız da ondan dolayı beklemek gerekiyor hep nasibimiz daha hayırlıdır bizim için yoksa diğer türlü bu ilişkiler bizi daha çok yorar ve ruhumuzu yaşlandırır
Gerçekten öyle bir erkek tanısam severim. Tabi garantisi yok. Önce tanışırsın ama şu ana kadar abaza tiplerden hiç haz etmedim. Bence asıl sorun aslında ne istediğini bilen kızlar da var erkeklerde ama hiç denk düşmüyor lar. Örneğin adam gibi adamlara bi türlü onu seven değilde kıymet vermeyen çıkıyor. Onlar da doğal olarak kafalarında kızlar sevmez algısı oluşturup karşılarına iyi kadın gelince de bağlanma problemi vs yaşıyorlar. Aynı durum kızlar içinde oluyor. Bu bi türlü denk gelememe ise bence evrenin bir tür şakası. Uğraşın durun. Travmalarınızı bulun çözün kendinizi sevin deme yöntemi. Zira her şey kolay olsa sınav olmazdı 😃
Nerde yaşıyorsun ki
Şu yaşıma kadar senin dediğin o ikinci tanimlamadan kimseyi yanıma yaklastirmadim. Çünkü ben kendimi çok seviyorum ve kolay kolay kimseye güvenmem. Kriterlerim vardır. Ha şunu da diyeyim. Sırf iyi biri diye de biriyle sevgili olunmaz. Birkaç özellik bir araya gelecek ki ilişki için temel atılsın.
Kendine aşık olup tapan bir kadın olarak ben öyle erkekten hoşlanmam. Ağzımın içine bakan uysal efendi iyi niyetli adam gibi adam erkekleri severim. Güç benim için çok önemlidir her anlamda ama sert kaba saba keko ml erkeklerden nefret ederim. Kendini sevmeyen kendisine saygısı olmayanlar ancak öylelerini sever. Benim kıyımdan köşemden geçemezler.
İyi kalpli erkekler iyi ki varlar.
Ama bazı iyi kalpli erkekler sadece iyi kalpli. Yani kötülük peşinde koşmuyor ama ilişkiye heyecan da katmıyorlar. Belki de reddedilme sebepleri budur. Sonuçta birçoğumuzun dedesi de iyi kalpli ama monoton. Öyle olurlarsa kaybederler.
Heyecandan anladığın iyi sevişmek ve seks yapmaksa erkeklerin geneli istekli zaten iyi erkek de iyi zevk verebilir
Hayir ondan bahsetmiyorum. @longbazaar
Yani kizlarin cilvesini anlamak, iyice yönetmek ve eril olmaktan bahsediyorum. İyi erkeklerin geneli okuldaki inek öğrenci gibi. Evet, kimseye zararları yok fakat eğlenceli de değiller.
Aq sen sürekli hor görülüp eziklenmişsin yöneten ve eril olan erkek arıyorsun çünkü o yüzden
Ne cahil bir oglansin yaa.. Ben zaten masaya yumruk vurup da beni ezen erkegi terk ederim. Ben yönetici derken lider ruhlu olandan bahsediyorum. Okullardaki siniflarda bile sinif baskani olur. O siniftakileri falakaya mi yatiriyor? 😀 Sadece daha cok sorumluluk alan ve basta kalan oluyor.
Ben bu konuda kendi görüşümü paylaşayım. Kadınlar yüzyıllardır ataerkil bir dünyada yaşadıklarından ötürü bence kendilerini, farkında olmadan değer görmeyi hak etmeyen varlıklar olarak algılamaya evrilmişler. Bundan dolayı kendilerine değer veren erkekleri gerçekçi, samimi bulmuyorlar çünkü kendileriyle ilgili olan algılarıyla örtüşmüyor bu durum. Aksine, kendilerine kötü davranan, değer vermeyen erkekleri daha gerçekçi buluyorlar ve onlara bağlanıyorlar.
İyi niyetli biri olsak da insanız, illa ki kafamızda kötü düşünceler de olacaktır. Bunlara kulak asıp asmamak ve fiile aktarıp aktarmamak asıl meseledir. Bir de işin istemsizce hata yapma boyutu var. Bence ben bu kısımda duruyorum, kimsenin kalbini kırmak istemeden, iyi niyetim ile şaka da yapınca, doğruları güzellikle söylerken de kötü algılanabiliyorum. Bir de yüz ifademi belli edemezsem saçma ve yersiz espri yaptı diyerek kötü saf insan olarak algılanabiliyorum.
Birileri siz sevsin diye iyi niyetli olunmaz zaten ayrıca sadece iyi niyetli diye bir erkeği seven kadının da aklından şüphe ederim, bir insanı sevmemizi sağlayan şeyler arasında iyi niyet olsa da tek başına buna bel bağlanmaz kendini sevmeyi becermek lazım öncelikle...
Kızlar kendisine güzel kelimeler kullanan iltifat eden erkekleri sevmezler efendi erkek kıza sarkıntılık etmez sapıklık abazalık yapmaz kızlar kendisine hakaret edeni sapıklık yapanı yavşayan erkekleri severler kimse bana masal okumasın gözümün gördüğüne mi inanayım yoksa sizin lafınıza mı inanayım efendi erkekler iyi erkekler delikanlı erkekler kendinizi kızlara ezdirmeyin asla hiçbir kız şöyle böyle demesin ben gözümle gördüklerime inanırım sizin dediğinize değil
Adam sadece 5 tane özellik saymış. Yorumlardaki kızlar da diyor ki öyle bir erkek mi var. O erkekler yanınızdan geçiyor görmüyorsunuz. Bir şey soracağını zaman "ay bu beni skecek diyorsunuz". Siz bu kafayla serserilerinin kucağına atlayıp sonra ağlarsınız düzgün erkek yok diye
Kadınlara efendi erkek erkeksi gelmiyor tamda dediğin gibi biz kadınlar erkeksi vurdummu oturtan maskülen tipleri seviyoruz. Çünkü onlar oldukça eril duruyor kadınlar erkekte gücü sever güce tapar
Allah-û teâlâ mı böyle yaratmış yani, bismillahirrahmanirrahim. 😃😃
Evet
Siz böyle dedikten sonra bu ülkede kadına şiddetin cinayetin bitmesini veya azalmasını beklemeyin
Ben olanı söylüyorum her kadının içten içe fantezisi bilinçaltı isteği budur
Tamam sana o zaman vurdu mu oturtan it puşt berduşlarla mutluluklar o zaman hayatın boyunca 2 yakan bir araya gelmeyecek
Benim öyle bir erkek arkadaşım yok
Olursa da az çok nasıl bir tip olacağı belli zaten merak etme
Yoo gayette saygılı kibar adamlardan hoşlanıyorum
2 dakka önce her kız serseri sever diyen sendin jjsjsjsjs
Çoğu öyle ben keko sevmiyorum
Bence "pasif" olmayı sessiz, sakin ve iyi niyet olarak gördüğünüz için olabilir. Pasif insanları sadece kızlar değil erkekler de sevmez çünkü sıkıcıdır. Yani bir erkeğin pasif ve sessiz sakin olması onu iyi niyetli göstermez daha çok ezik imajı verir.
Çünkü şimdiki kızlar sevgili yaparken aynı zamanda kendilerine bodyguardlık yapacak birinin olmasını istiyorlar. Bahsettiğin türden kişilerin de onu beceremeyeceğini düşündükleri için öyle erkeklere yüz vermiyorlar...
Kadınlar hâlâ ilkel varlıklar. Onları yırtıcı hayvanlardan koruyacak savaşçı bir erkek istiyorlar.
Bence bu sadece kadınlardan kaynaklanmıyor. Ayrıca erkekler kadınlara nazaran daha ilkel, kavgacı; en önemsiz durumlarda bile hemen kavga etmeye hazırlar.
Yani maalesef burada her 2 tarafın da suçu var...
İşin açığı bizi koruyacak bir tık baskın erkek seviyoruz ama bu baskınlık hane dışında sadece içeride bizim sözümüz geçmeli birde her dediğimize tamm diyen biri ile gerçekten olmaz tartışma istiyor bünye 😄
Şerefsiz erkeklerin daha iyi sevistigini düşündükleri için aslında kızlar onlarla beraberler.
İyi erkek benim karşıma çıkmıyor çıksa da o beni istemiyor onu üzmüş kötü bir kız olduğu için beni istemiyor yani hep böyle sacma sapan
kızların bazıları yanında güçlü sert bir figür olmasını istiyor benim arkadaşım özellikle keko istiyorum diyor mesela çok iyi neşeli insanlar pısırık oluyormuş dediğine göre ben öyle düşünmüyorum ama işte bana kalsa kekolar daha tehlikeli :D
Bence iyi insan ya da kötü insan diye kavramlar yok insanların iyilik ya da kötülük yapması var bence sen kendini iyi sanıyorsun kötü serseri dediğin kişilerin başlarına Allah bilir ne geldiki o tarz davranışları sergiliyorlar. Onları koruduğum yok ama bence sen kendini çok iyi olarak tanımlamışsın karşı taraf seni nasıl görüyor acaba?
Karşı tarafı boş ver, pek ilgilenmiyorum. Ben kimseyle ilişki kurma peşinde biri değilim. Sevilmek için de uğraşmadım, çabalamadım hiçbir zaman. Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok. Sohbet, muhabbet olsun diye bir soru sormuş ve yorumlar yapmış olabilirim. Bu durum bundan ibaret, bunu hepimiz biliyoruz. Kızlarda bir bad boy sevdası var. Nereden geliyor bu tam olarak, neyden kaynaklanıyor, onu merak ediyorum. Çok fazla kişiden duydum. Mesela bir kız vardı. sevgilisi olan bir erkeğe aşıktı. Çocuk bunu hep yalanlarla kandırıyordu, ondan ayrılıcam, seninle olucam vs. diye. Kızla cinsel ilişki bile yaşamış, kullanmış olabilir. Bu kız da belki gurursuz olabilir, bilemiyorum ama çok böyle saçma sapan şeyler duyuyorum, görüyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor? P*ç diye tabir ettiğimiz, aldatan, üzen, yoran bir erkek daha çekici geliyor kızlara. Bağlandıkça bağlanıyorlar, 40 kere ayrılıp, barışıyorlar. Kızlar mı saIak yoksa biz normal erkekler mi saftiriğiz?
Kimisi uzunca güzelce anlatmış kimi daha kısa. Ama bence kısacası kızlar o an çıkarına kim uygunsa onla takılıyorlar ister evlilik konusunda ister sevgililer konusunda.
Açıkçası öyle birine denk gelsem ne kadar masum kalmış derdim çocuk gibi gelir gözüme aksine daha çok severdim
Abla 30 yaşındaki kadınsın, 30 yaşındaki kadınlar zaten böyle tipleri seviyor. 30 yaş altı kaba, serseri, tembel bir tip seviyorlar. E sonra neden aldatıldım, neden sevilmiyorum 😅 çalıştığım yerde bir abla var, diğer kızlara "seçimlerinizi iyi seçin, aptal olmayın" diyor
Sen bunları nerden biliyorsun da bu kadar sıraladın. Üstelik kendini öven birine ne kadar güvenilir. Bir kere sorunuzda tezatlık var
@Semino5 Akıllı insan kendini övmez
ülkenin çoğunluğu kezban bayanlar için:
1) para
2) dayak atan bir kıro olmak, hayvan muamelesi, psikolojik baskı, abazanlık, cehalet
3) herhangi kötü bir özellik
4) uzun boy, tip
kral burada yazanlar işte varlarda nerdeler vs diyenler hep hikaye anlatıyor karşılarına gelince bı çocuk çocuk hareketler trip atacağım diye kendini düşürmeler falan bazen itici oluyorlar ama sorsan varsa biz bulamadık cart curt gerçekleri kendileri de biliyoda işteee...
hangi hayal dünyasında yasıyorsunuz bunları nerenizden uyduruyorsunuz ya zuhahahahha o saydığın iyi özelliklere sahip bir tane erkek varsa su dünya üzerinde onu da ceyda kasabalı kapmıstır
Yalancının?
Bunu bende anlamıyorum ben mesela kızla gidiyorum güzelce tanışıyorum yüzüme bakmıyor ama ağzına. ıçan hatta döven adam için de mermi atıp mermi yiyor cidden çok tuhaf
Ben kendimden söyleyim öncelikle iyi niyetli olup olmadığı hemen anlaşılmıyor tanımakla alakalı, elimizin içini koklamıyoruz nasıl biri diye... ve çoğu kadın kendisine sadık bir eş adayı sevgili ister ancak çocuk gibi birini değil çünkü kadın gibi hissetmek istiyoruz ben kendimden küçük ya da aynı yaşta olgun olmayan , çocuk gibi davranış sergileyen, nerde ne yapacağını bilmeyen birini hayatıma sevdiğim diye alamam , en fazla arkadaşım olur
Sevilmiyor değil kötü niyetli erkekler kadınlara daha cazip geliyor sıkıntı şu ki kötü huylu erkeklerin hareketleri iyi huylu erkeklerin hareketlerini gölgede bırakıyor şöyle düşünün dünya güzeli bir kız var ama makyaj yapmamış ve kapalı giyinmiş yanında da hertarafı açıkta yüzü makyaj dolu dolu bir kız var inkar etmeyin gözünüz ilk hangisine kayar?
Hangisi kendini daha ağırdan satıyorsa onun peşinden giderler.
Kız zaten dünya güzeliyse makyaj yapmasına gerek yok verdiğin örnekte mantık hatası var
Güzel olup daha normal fizikte kızı çirkin ama fiziği iyi kıza tercih ederim bende en önemli şey güzellik çünkü
Onlara macera gerek sonra da ağlıyorlar, cırlıyorlar. Zaten %65 bir cinslik de çıkıyor. Ya erkek onu terkediyor ya aldatıyor. Ya da haddinden fazla kaba hale geliyor.
trakyalıyım kendi kültürüme benzeyen trakyalı ya da egeli laik, beyfendi, dürüst adamlara çekiliyorum.
Selanikliyim bende 🥰
İyi niyetli erkek olmadığına inandığım için hayatıma kimseyi almadım desem, senin gibi biriyle karşılaşsam fikrim degisirdi
Karsilastin işte yaz firsat ver 😂
Çocuk açıkça anlatmış kendini
İyi niyetli kızlar da sevilmiyor o zaman sevilmemek başka bir şey ayrıca betimlediği şeyler o kadar alakasız ki yani ne yazsam faydasız
ben severim efendi utangaç yüzü kızaran çok tatlı
Beni dövmeyen aşağılamayan erkeği ben ne yapayım ki..
He vallah
Arada dövüp asagilamasi lazım tabi 🙂
@asiprens2905 aynen kanki
İyi niyetli olmak ile incel olmak arasında ince bir çizgi var kankam, o sınırı az biraz geçmiş hiçbir erkeği kadın hayatında istemez.
Valla bilmiyorum ya. İlla kötü veya popiş peşinde mi koşalım nabalım. Yanlış devirde geldim ya vallahi yanlış devirde geldim
tek bir kişi sevdim ona iyi niyetli oldum o beni sevmeyi bırsktı diğerlerine kötü oldum onlar beni sevdi
Kardesim iyi niyetli olan değil bu devirde afedersin * olan şerefsiz olan seviliyor kadınlar naif erkek sevmez vurdumduymaz olacaksın..
türk erkekleri asla iyi değildir karakter değiştiren bukalemunlar iyi görünmeye çalışır ama hepsi çakal 2 yüzlüdür
işte türk erkekleri de anca öyle kızları seçer kalitesize kalitesiz yakışır
Hiç kimse iyi değil... hem kadın için hem de erkekler için diyorum bunu... birisi iyiyse mutlaka altında bi kötülük vardır
İyi niyette sorun yok ezik veya psikolojik olarak güçsüz erkek çekici değil bu bir gercek sürekli ağlayan ya da mizmizlanan erkeksi gelmez..
Çünkü kafaları çalışmadıklari için asıl iyi erkek mutlu eder kötü den serseri den zarar gelir cinsellik yaşar bırakır yarı yolda
Sevilmiyor değil herkes layigiyla birlikte oluyir Allah o iyi niyetli insanı kötulerden koruyor o insan da neden beni insanlar sevmiyor diye düşünüyor.
Emin misin 30 yaşını aşıp eline kız eli değmemiş erkekler çok var
@longbazaar evet eminim. Demekki hayirlisi oymus. Belji iliski yasayip cok yipranacakti. Belki psikiyatrist psikiyatrist dolasacakti. Allah'ın bir bildigi vardir demeli caresiz kalindiginda. Ne yapiyirsan yap olmuyirsa ya vakti gelmemistir ya da o sey senin icin hayirli degildir
Allah bir insana evlenmeyi nasip etmiyorsa o insan da zinaya düşer ama?
Adam afedersin ömür boyu hiçbir kadınla yatmadan nasıl yaşayabilsin?
@longbazaar zina yapmadan bjr ömür saglikli yasamini surdurup gidenler var. Insan nefsine soz geçiremiyorsa o zaman tedaviye ihtiyacı vardir. Evlilik sadece insanın nefsine hukmetmesine biraz daha kolaylastirir ama evlilik olmasa da olur ku olir sadece biraz daha zordur.
Adam 100 yaşında ölecek olsa 100 yıl boyunca 1 kez olsun seks yapmasın mı? Dindarım ama olurda evlenemezsem zina yaparım ben
@longbazaar oyle düşünürsen zaten yaparsin once dusunceni degistir. S*eks yapmayarak da omur gecer.
Kadın için geçer erkek için gecmez
İnşallah evlenirim ama olmazsa da ömür boyu seks yapmadan yaşayabilecek biri değilim
Iyi niyetli oldukları alınlarında mı yazıyor?
Hal hareket tavır davranışlar ele verir ama kızlar ciddi manada sanki öyle biri yokmuş gibi görüyor kenarda köşede sessiz sakin oturan adamlarla az ilgilenin biraz ya yalnız bırakmayın
@longbazaar nasıl ilgilenelim ya ben kendim pek konuṣmam zaten
Bilmiyorum artık umrumda değil eskiden bu konuda kızlara çok akıl fikir verirdim ama etki etmiyor kimse kimsenin kriterlerini değiştiremez
Kadınlar sadece parası olan erkekleri sever. İyi veya kötü niyetli olması önemli değildir
Bu adamın editlerini görüyorum bende bu adamın kız versiyonuyum giyiniş soğukluk anlamında ama illa tatlış minnoş güleç olmam lazım
Soruyla alakasız görüş?
İyi ve sünepe arasında fark var. Ama bence ikisi de sevilmiyor. Durağan ilişki istemiyor kızlar. Süründürüldüğü çok emek harcadığı ilişkiler istiyorlar. Bence.
Erkekler öyle istiyo bence
Erkekler de böyle istiyor evet. Cinsiyetle alakalı değil pek. Ama kızlar da çok daha fazla tanıklık ettim. Kendi halin sessiz sakin kız her zaman yüceltilir erkek ortamlarında mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?