Aldatma iş ayagina olursa aldatma olmaz mı? Ya da milyonlar önünde yapılırsa aldatma sınıfina girmez mi? Aldatmanın bug'i var mıdır? Adam doğru söylemiş Kıvanç için 😂

Aldatma iş ayagina olursa aldatma olmaz mı? Ya da milyonlar önünde yapılırsa aldatma sınıfina girmez mi? Aldatmanın bug'i var mıdır? Adam doğru söylemiş Kıvanç için 😂

Kıvanç ekmeğinin peşinde, ilgi de duymuyor bence, rol icabı her şey. Nuri Alço gibi sahiden de etkilenmiyor. Kıvanç olsun, Selçuk Yöntem olsun sevişme sahnelerinde oynarlarken dahi bir mesafeleri var sanki, tam rolün içine girmiyorlar bile. İstanbul İçin Son Çağrı filmini izledim, aralarında bir mesafe vardı, fırsattan istifade etmiyorlar. O rolü oynarken dahi iş arkadaşı olduklarını unutmuyorlar. Ah Ayhan Işık da öyleydi, sahiden öpüşmüyordu, iş ahlakı vardı. Serenay'la da cok yakışıyorlar, çok seviyorum Serenay'ı keza Kıvanç'ı da öyle. Kıvanç nefis bir şey olmuş, evvelden böyle yakışıklı, mükemmel değildi, şarap gibi adam, ayriyeten eşi Başak Hanım da Aile dizisinde onlarla çalışıyor, eşi de yanında, eşinin gözleri önünde pek işlere karışabileceğini düşünmüyorum. Kıvanç yanlış anlaşılmalara mahal vermiyor, oldukça dikkat ediyor. Onun için Kıvanç'ın yaptığı aldatma değil diyorum, ihanet olması için gizli saklı olması gerekir, arkadan iş çevirmesi gerekir, hayatındaki kişinin bundan razı olmaması gerekir, yani ihanet olmuyor, niyeti ihanet değil çünkü :D
Tamam, biz de hanımın gözü önünde yaparsak sıkıntı yok o zaman 😂
Yani aldatma aldatmadım yaptığı düpedüz iğrençlik ondan sonra piyasaya çıkıp ben eşimi çok seviyorum diyor gerçekten uzak durulması gereken erkeklerde birinci sırada
Bence Kıvanç’ın eşinden boşanıp Seranay’la evlenmesi farz oldu 😀 adam karısından çok Seranay’la takılıyor. Şaka bi yana Serenay la çok yakışıyorlar 😀
Serenay Sevilmez mi yaaaa 🙄🙄🙄🤦♀️ tek hatası kendinden yaşça büyük adamla takılıp kendine o kötülüğü yapması 😀 ay neyse etraf magazine döndü 😀😀
Cevap
3Cevap
Adam işini yapıyor, günahını almayın yahuuu🤣
Her şey ortada adam yakışıklı ve oyuncu ahanda sana yol🤣🤣🤣
Estetikte Türkiye daha iyi sakin yanlış yollarda kendini heba etme🤣🤣
Ben karışmam sonra balon gibi dudaklar yarım yamalak germe işlemleriyle gelme ağlama 🤣🤣🤣
Votka önemli 🤣🤣🤣🤣
Aaaaa votka içmek aart değil viski de aynı işi görüyor 🤣🤣🤣
Bende bira içemiyorum aksine votka içebilirim o da kola gibi işte 🤣🤣
Türkiye de günah içme 🤣🤣 çay ayran yerli içecekler iyi gider.
Kesinlikle öyle 🤣🤣🤣
Aman ban yeme şimdi durduk yere🤣
Tamam
Karakteri olan aldatmaz.. karaktersiz olan her türlü aldatır.. ama haklı bir paylaşım :D
Kıvanç Tatlıtuğ çok şanslı adam hem para alıyor hem de...😂😂😂
Aa ne kadar fesatsınız adam evine ekmek parası götürmek için yapıyor. 🙄
Sizin nasıl bildiğinize bağlı farklı farklı yorumlanabilir. 🙄
O değilde ben Başak hanımın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum 😄
Yok yaw. Sonuçta niyeti önemli :D
Ouz eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş iş iştir iki cinstede meyil vardır ya birisi aleni olur diğeri gizli
Birisi aldatmadıgini sanır diğeri de aldatilmadigini.
Oyuncular, Para için her rolü de kabul ederler. Saçma sapan diziler 🤢
Ya😂😂😂 sayılmaz o
Dimi 😂😂
@Barış_LonelyForever onayla beni ceylanım 😂😂
Söz konusu benim erkeğim değil ki kıvanç 😄 adam yakışıklı izlemesi keyifli
@Degisik_-_ onaylıyorum seni ceylanım 😂😂 her zaman haklısın tabi ki de
Bencilim heee gurur duyuyorum 😂😂
Herkes aldatıyor
Öyle 😅
En iyisinin peşinde herkes yalan mı djfjx
Höhhh yaaa ne alakaaa 😒
E adam haklı ne diyelim 😂😂