Erkekler
Kadınlar
Yalanın cinsiyeti olmaz cart curt diyecekler için buton :d
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu konuda kesin bir yanıt vermek zor çünkü yalan söyleme davranışı kişiden kişiye değişir ve genellikle cinsiyetten çok kişinin karakteri, etik değerleri ve yaşadığı deneyimler gibi faktörlerle belirlenir¹. Ancak, bazı araştırmalar erkeklerin kadınlara göre daha fazla yalan söylediğini ortaya koymuştur³⁴⁵. Örneğin, Londra'daki Bilim Müzesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, erkekler kadınlara oranla üç kat daha fazla yalan söylüyormuş⁴. Ancak, bu tür genellemelerin her zaman doğru olmadığını unutmamak önemlidir. Her bireyin yalan söyleme eğilimi farklı olabilir ve bu durum genellikle kişinin bireysel değerleri ve deneyimleri tarafından belirlenir.
Genelleme yapacak olursak erkekler küçüklükten beri daha serbest yetiştiği için yalan söylemeye pek ihtiyaç duymazlar. Kadınlar yetiştirilirken erkeklere kıyasla biraz daha fazla baskı altında kaldığı için yalan söyleme konusunda daha profesyoneldir. Kadınların söylediği yalanlar daha zor yakalandığı için erkek yalancıdır kalıbı insanların hafızasına daha net bir şekilde kazınmış durumda.
Bu sorunun cevabına genel olarak herkes karşı cinsini yazacaktır. Kendi cinsini yazan da elbet olabilir. Bu olay tamamen karakter meselesi. Yalan söylemeye meyilli olan insanların karşısına kimi koyarsan koy veya hangi duruma sokarsan sok kendi çıkarları için yalan söyleyecektir.
Cevap
28Cevap
Yalan söylemeyi seven her iki cinste en çok yalan söyleyendir..
Yalanın cinsiyeti olmaz cart curt diyecekler için buton :d
bence de karaktere göre değişir kadın erkek fark etmez
Cok mantikli bi soru cidden ama erkolar acayip donekler ben 3isaretledim ama firkimi degistirdim su an skfkjf
Kadının da erkeğin de yalancısı olduğu kadar erkeklerin yalan söyleme konusunda büyük kabiliyetsiz oldukları da gerçektir.
Yalanın cinsiyeti olmaz. Genellikle elde etmek isteyen taraf yalan soyler. Elde etmeye çalışmak sadece kızlara veya erkeklere özgü değildir
Kadınlar net yani günümüzdeki kızların soyadı yalan olmuş zaten onların bir Allah dediğine bile inanmam
Bu tartışmaya açık bir konumu yahu? Tabii ki erkekler. Ama soru hangi cins daha çok gizler olsaydı o da kadınlar olurdu 😂
İkili ilişkilerde şu dönemde karşılıklı güven sadakat hiç yok gibi laçkalaşmış durumunda
laşkası çıkmış hangisiyse,
ikisinin de çıkmamışsa ikisi de söylemez
herkes yalan söyler ama karşısındakini inandıra bilenler başara bilenler
Erkekler sözlü yalan söyler
Kadınlar makyajla davranışla taktikle
Kimin yalan söylediğini bilemem ama bu eşit bir düzeydedir bence
Bu bole ayirim olmaz, hangi tarafin yalan hayati varsa o yapar.
Kadınlar her dönemde söyler flört diye ayırmamak lazım
Erkeklerin çoğu söylediği yalana kendileri inandığı için onu yalandan saymiyolar
Kadın erkek fark etmez karaktersiz olan en çok yalanı o söyler
Erkekler. Ağır kompleksliler kendilerini oldugundan farkli gosteriyorlar
Ben bir Erkek olarak Biz Erkek Ler bir bayanı Elde edene kadar kılıftan kılıfa girer Elde ettikten sonra hadi yoluna deriz!!!
Hahahah en son buton tabi ki
Erkekler söyler çünkü kadının güvenini kazanmak için 😃
Ben şahsen kadın dicem ama karaktersiz olanlar yanlış anlaşılmasın
Her iki tarafta söyleyebilir
Kadınlar da söyler erkekler de.
Yalancılar yalan söyler kadın erkek farketmez.
Aslında ikiside yalan söyler
Yalanın cinsiyeti olmaz 😊
Ikisde soleyebilir yeterki insann icinde olsun
Yalanın cinsiyeti olmaz cart curt
Kadınlar
Kadınlar.
Kadınlar
Kadınlar
Herkes söyler 😂
Erkekler
Pek emin diilim ama erkekler
No cinsiyet