1 yıl önce dini nikah kıydık. Başka bir kızla 1 yıldır ilişkisi varmış, kızla aynı gün öğrendik evi terkettim yalvardı, kızda evli olduğunu öğrendi ve iletişimini kesti. Benimki 3 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve zaman istemiş, karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş ama 1 ay geçti şu an çok iyiyiz ve kızla konuşmuyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAldatildigi halde devam ediyorsa kadında "bağlanma/bırakma" dengesizliği var derim. Yani hiçbir kadın kendisine zarar vermiş bi erkekle birlikte olmayı bile isteye seçmez. Ya çok büyük bi travması vardır. ya da başka şeyler peşindedir.
Ya kuzum bak böyle ayrangönüllü erkekler yorar insanı.. hem bundan bal alayım hem ondan kafasında olan milyon erkek var. Ama mesele şu an senin niye bu erkekle birlikte olmayı seçtiğin? Sen kendini böyle bi erkeğe mi layık görüyorsun... görüyorsan sorun yok da olur da evlenirseniz ya da yarın bi gün yine aynı şeyi sana yasatmayacaginin garantisi yok. Sen ben razıyım herseye diyorsan hiç sorun yok kuzum kalbini üzme yeter gerisi yalan dolan.02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl önce dini nikah kıydık ve birlikte yaşıyoruz. Yakıştırmıyorum tabi ama üzülüyorum kafam karışık.
Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?- +1 yıl
Paragrafın en başında yazdığın iki kelime herseyi özetliyor kuzum...
"Kafam karışık üzülüyorum"...
Kafan karışık bir haldeyken karar verme. İzle. ya da destek al birinden. Biz bilemeyiz.. Ne ben ne de burdan bi başkası bilebilir amacının ne olduğunu.. insanoğlu çiğ süt içmiş.. hersey beklenir. En güzel şekilde bu durumu atlatmani diliyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bak ben eskiden çok kardeşim sonra bi erkekle tanıştım gözüm ondan başkasını görmedi eskiden her gün başkasına yavşıypdum ama o çocukla sevgili olduğum günden beri erkek sineğin yanından geçmiyorum 3 yıldır devam etti sonra ayrıldık zaten seni gerçekten sevseydi böyle yapmazdı yapamazdı çok geçmeden tekrar aynısını yaşarsın sarhoş olsa falan anlarım ama ayıkken yapmışsa kendine eziyet çektirme tekrar yapsam tekrar affetcek kafasıyla istediği zaman yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılKızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Cevap sahibi+1 yılKiza sana karşıda duygularım var demişse yedek listesine koymuş
Belkide oda seninle görmüşmediğinı sanıyor ve hala birlikteler nerden biliyorsun hala görüşmediklerini ve 2'nizi birden kaybedince ikinizi birden kaybetmemek için sana yalvarmıs diğerinede umut vermiş ben olsam bende ağlar zırlardım takıldığım tüm kadınlar gitse evsiz kalır gibi hisseterdim çünkü karşı taraf çok geçmeden yine aldatır bakma yalvardığına
Soran+1 yılAnladım şu an benimle ve çok iyiyiz ama kızla defteri kapatmıyor ki, ben evliyim bir daha hiç görüşmeyelim dememiş. Kendi 3 ay sonra kızın ayağına gidip seni düşünüyorum lütfen bana zaman ver demiş. Ama aynı zamandada onu istese beni bırakıp ona gitmez miydi? Kızla hiç bir iletişimleri yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben şimdi bir yorum yapacağım ama linç eden çok olur. Erkek bedensel aldatır ve sevdiği kişiyi aldatsada bırakmak istemez. Kadın eğer bedensel aldatıyorsa ruhende duygusal olarakta kopmuştur eşinden. Aldatmayan erkek kaç tanedir bilinmez bir şekilde ya konuşma ya da buluşma bişeyler yapar erkeklerin çoğu. Seni bırakmıyorsa asıl kadın sensindir
115 Yorumla
Soran+1 yılAma o kızla 1 yıl ilişki yaşamış. Kızla aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar.
Soran+1 yılAma kızla defteri kapatmıyor ki, kıza ben evliyim bir daha hiç görüşmeyelim dememiş. Kendi 3 ay sonra kızın ayağına gidip seni düşünüyorum lütfen bana zaman ver demiş.
Soran+1 yılEvet haklısın…
Ama o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş ve benimki yine konuyu kapatmamış zaman istemiş :/ kızı yedekliyor resmen
Ve 1 yıldır sadece dini nikah kıydık, resmî nikah ve düğün yapmadık
Soran+1 yılDiğer kızı tanımadığım için bunları diyorsun, o kız sülalesinin neredeyse tek kızı, çok zengin, dindar, güzel, el bebek gül bebek büyümüş yani tam evlenilecek biri. Hatta ikilinin başında annesiyle bile tanıştırmak istemiş ama kız istememiş. Yani o kızla gezip tozamaz evlenmeden cinsellik yaşayamaz.
Soran+1 yılBenimlede sadece dini nikahı var
Soran+1 yılÇok iyi davranıyor
Son bir sorum olacak :
Bir mekandaydık, benimki bana puro yaktı ve ağzımdan burnumdan duman çıkarak içtim. Ortak arkadaşımız biz bunları yaparken bizi çekti ve benimkini etiketledi. Benimki tekrar paylaştı ama sonra sildi. Bir erkek karısının öyle paylaşılmasını hoş karşılaması normal mı?
Soran+1 yılNeyi istemediği için?
Soran+1 yılKarısını düşünen erkek arkadaşında olsa başka bir erkeğin puro üflersen paylaşmasına müsaade etmez
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan gene aldatır çünkü karaktersizdir birini bulur gene, saygısızlık karşıdakine ne kadar doğru bilmiyorum aldatma en hassas konulardan biri affı olmaz
24 Yorumla
Soran+1 yılKızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
- +1 yıl
Konuşur Boşta kalmamaya çalışıyor
Soran+1 yılBoşta değil ki ben varım
- +1 yıl
Hem senle konuşuyor hem onla sen olmasan o olur diye ya da tam tersi anlatabildim mi ve tekrar aldatır kolay kolay güven olmaz sen neden ayrılmıyon neden güveniyon
+1 yılKendime asla böyle bir ilişkiye devam etmeyi yediremem ve yakıştıramam. Cila alıp boynuzlarımı parlatarak geçireceğim bir ömür bana uymaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum… Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun herhalde, amacı ne ya, böyle bir adamın amacını mı merak ediyorsun hala?
Gerçekten kadınların başına gelenler müstehak diye düşünüyorum bazen, kendinize hiç mi saygınız yok arkadaş sizin. Dışarıda erkek mi kalmadı?
Soran+1 yılCanım kafam çok karışık…
Sadece bir erkek niye böyle yapar anlamak istiyorum?
Beni istemiyorsa niye beni bırakıp o kıza gitmiyor?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek 100 kadınla yatsa da 1 kadını sever ondan kopamaz asıl kadın odur. Kadın aldatıyorsa adama geçmiş olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılKız kabul etmez ki, evli biriyle ilişki istemiyorum ancak ayrılırsan olur demiş. Benimkide karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve o günden sonra hiç konuşmadılar. Yani bu kızla öyle kolay cinsellik yaşayamaz anlamıyorum niye kesip atmıyor?
Soran+1 yılKız benimkini istiyor ama sini nikah olduğu için kabul etmemiş yani ayrılırsa istiyor. Bu dutumda ulaşılamaz mı oluyor?
+1 yılablacım senin boynuzlar asyadan Avrupa'ya köprü direği olmuş hala devam ediyorsun bravo size :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :/ Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
+1 yılYani akillanmamis demek ki
Bunları bildiği halde hala devam ediyorsa ya psikolojik sorunlari vardır
ya da çok muhtaç durumdadır.015 Yorumla
Soran+1 yılİkiside değil… şu an çok iyiyiz ama niye böyle bir şey yaptı? Yani niye 3 ay sonra kızdan zaman istedi?
- +1 yıl
Net ve kesin olarak sorunu biliyorum
Bu kadın Allah akıl fikir dağıtırken semsiye tutmuştur 😂😂
Soran+1 yılYapma :/
Soran+1 yılÇok üzülüyorum zaten
- +1 yıl
Kesin sebebi bu başka sebep yok. Allah akıl fikir vermiş. Kullanın. Akledin demiş kuran da bile. Cidden kendinize saygınizi kaybediyorsunuz
Soran+1 yılHaklısın diyecek bir şey yok bende akıl fikir olsa böyle bir pisliği kabul etmezdim ama yapamıyorum…
Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne, niye böyle yapıyor bir erkek olarak ne düşünüyorsun?- +1 yıl
Seni kullanıyor. Muhtemelen hizmetini falanda yapiyosun. Dışarıda penisinin keyfine bakıp yaşamak istiyor.
Hadi bir kez kabul ettin doğru kişi olmadığıni gördün neden affediyorsun
Bir insan kendine yaptığı kötülügu 7 düel toplansa yapamazmis
Soran+1 yılEvet haklısın…
Aam o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş
Ve 1 yıldır sadece dini nikah kıydık, resmî nikah ve düğün yapmadık- +1 yıl
Ee tamam boşanmak basit seninle. 3 kere boşol demek yeterli.
Bak hala o kız kabul etmedi vs diyorsun. Ya sorun o kız değil sorun sensin arkadaşım bunları bilerek neden 2. Şansı verip affediyorsun
Kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar.
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır derim ve giderim
Soran+1 yılTamam…
Son bir sorum olacak :
Bir mekandaydık, benimki bana puro yaktı ve ağzımdan burnumdan duman çıkarak içtim. Ortak arkadaşımız biz bunları yaparken bizi çekti ve benimkini etiketledi. Benimki tekrar paylaştı ama sonra sildi. Bir erkek karısının öyle paylaşılmasını hoş karşılaması normal mı?- +1 yıl
O kişi kendi hesabından mi sosyal medyada paylaştı
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız kendi hesabından instagramdan paylaştı ve benimkini etiketlemişti benimkide kendi instagramdan sayfasında tekrar paylaştı ama sonra sildi. Ama arkadaşının sayfasında 24 saat geçene kadar durdu.
- +1 yıl
Yani ben kendi eşimi kendi hesabımda bile paylaşmam. Bu seuler bana yanlış geliyor. Hele ki arkadaşım bunu hiç yapamaz. Yaptığı anda sildiririm ve o kişi ile de arama mesafe koyarım
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyorum…
Peki bu niye müsaade ediyor?- +1 yıl
Çünkü imam nikahı ile kendine 4 kadın daha alabilecegini düşünen Zihniyette. Ve senin affetmen onda özgüven artırdı. Ve ayrıca senle böyleyken başka kadın olması da seni obje ve hizmetçi olarak gördüğü için
Belki bu yorumlar sana ağır gelebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHhHH anlık bir aldatma bile değil.1 sene boyunca aldatılmışsın. Kendine hic mi saygın yok?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızla 1 yıl ilişki yaşamış. Kızla aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
- +1 yıl
Hhahaha ne istedigini kendisi bile bilmiyor.
Soran+1 yılAma o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş ve benimki yine konuyu kapatmamış zaman istemiş kızı yedekliyor resmen
Ve 1 yıldır sadece dini nikah kıydık, resmî nikah ve düğün yapmadık- +1 yıl
Resmi nikahı baskasıyla yapacak merak etme. Sen hala "kuz kabul etmemis" diyorsun. Kız kabul etse seninle olmayacak işte. Sen kendine nasıl yediriyorsun bunu?
Soran+1 yılKız benimkini istiyor ama bu şekilde dini nikahlı evli olduğu için istemiyor…
O kız sülalesinin neredeyse tek kızı, çok zengin, dindar, güzel, el bebek gül bebek büyümüş yani tam evlenilecek biri. Hatta ilişkinin başında annesiyle bile tanıştırmak istemiş ama kız istememiş. Yani o kızla gezip tozamaz evlenmeden cinsellik yaşayamaz.
Kızı resmen yedekliyor sanki.- +1 yıl
Hala ne düsünüyor ya hahahaha.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılE şimdi ben sana kızla birlikte grup yapın desem ne diyorsun sen be diye saçmalarsin
023 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe…
Kızla 1 yıl ilişki yaşamış. Kızla aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar.- +1 yıl
Sen bu adamı nasıl kabulleniyorsun
Hiç mi miden yok bilmiyorum ki
Soran+1 yılŞu an kafam çok karışık… ne düşünüyorsun bir erkek niye böyle yapar?
- +1 yıl
Senin gibi kafası olan birini bulsam grup yaparım ben diğer kızla birlikte
Soran+1 yılBöyle bir şeyi ne ben ne diğer koz kabul eder
- +1 yıl
Ya adam Bi sana çakıyor bi ona çakıyor, gelmişsin ne ben kabul ederim ne o diyorsun. Hala miden de kabul ediyor bu adamı.
Soran+1 yılHayır öyle bir durum yok…
Ama o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş ve benimki yine konuyu kapatmamış zaman istemiş kızı yedekliyor resmen
- +1 yıl
Şimdi şunları yapan adamla yattın öyle mi? Miden kaldırdı yani?
Soran+1 yılEvet şu an birlikteyiz
- +1 yıl
Yazıklar olsun sana
Soran+1 yılAma affettim dedim ya önce
- +1 yıl
Yaşın kaç senin?
Soran+1 yıl28
- +1 yıl
28 yıl boşa yaşamışsın
Soran+1 yılYapma:/
- +1 yıl
Net söylüyorum yazık olmuş ömrüne
Soran+1 yılZaten üzülüyorum yarama tuz basma :/
Son bir sorum olacak :
Bir mekandaydık, benimki bana puro yaktı ve ağzımdan burnumdan duman çıkarak içtim. Ortak arkadaşımız biz bunları yaparken bizi çekti ve benimkini etiketledi. Benimki tekrar paylaştı ama sonra sildi. Bir erkek karısının öyle paylaşılmasını hoş karşılaması normal mı?- +1 yıl
Yok tabiki hoş değil
Soran+1 yılNiye benimki paylaştıktan sonra tekrar sildi?
- +1 yıl
boş ver neden olduğu için
Soran+1 yılNiye ya?
- +1 yıl
Senin anlattıklarımı anlayabileceğini sanmıyorum
Soran+1 yılLütfen anlat anlamaya çalışırım
İstediğiniz kadar kızın ama evrimsel süreç gereği erkekler çok eşlidir. Erkek döller kadın ürer ve büyütür. Dini açıdan da bu böyledir 4 eş alabilir erkek. Medeni toplumda bu şekilde düşünmek büyük ayıp tabi ki ama maalesef gerçek bu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma normal mı bu?
Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Soran+1 yılSon bir sorum olacak :
Bir mekandaydık, benimki bana puro yaktı ve ağzımdan burnumdan duman çıkarak içtim. Ortak arkadaşımız biz bunları yaparken bizi çekti ve benimkini etiketledi. Benimki tekrar paylaştı ama sonra sildi. Bir erkek karısının öyle paylaşılmasını hoş karşılaması normal mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini seviyorsan, kendi mutluluğunu önemsiyorsan kaç kurtar kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karışık canım…
Kızla 1 yıl ilişki yaşamış. Kızla aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Ne yapmaya çalışıyor?
Cevap sahibi+1 yılKafan hiç karışık olmasın canım. Bu adamdan sana hayır gelmez. Aşk sevgi bir yere kadar. Bu adamdan ne sana koca olur ne de çocuklarına baba
Soran+1 yılKız evli biriyle ilişki istemiyorum ancak ayrılırsan olur demiş. Benimkide karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve o günden sonra hiç konuşmadılar. Yani bu kızla öyle kolay cinsellik yaşayamaz anlamıyorum niye kesip atmıyor?
Cevap sahibi+1 yılKıza karşı duyguları olduğunu söylemiş zaten. Arzusu da vardır. Hiç normal değil
ondan sana hayır gelmez
010 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle görünüyor…
Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Soran+1 yılKız benimkini istiyor ama bu şekilde dini nikahlı evli olduğu için istemiyor…
O kız sülalesinin neredeyse tek kızı, çok zengin, dindar, güzel, el bebek gül bebek büyümüş yani tam evlenilecek biri.
Soran+1 yılBiz yıllardır birlikteyiz, 1 yıl öncede birlikte yaşamaya karar verdik be ailem baskı yaptı dini nikah için
Soran+1 yılMaalesef ve hala birlikteyim
Soran+1 yıl28
Son bir sorum olacak :
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. olmaz ondan
01 Yorumla
+1 yılEnayisib
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum maalesef… Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Eşek
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO adam neymiş öyle
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum… Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
- +1 yıl
Sen nasıl bu kadar izin veriyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum… birincide affettim ama 3 ay sonra ki yaşanma iş yeri meselesinden haberim yok sanıyor.
- +1 yıl
Çocuk iki yönlü de oynuyor
Soran+1 yılAma o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş ve benimki yine konuyu kapatmamış zaman istemiş kızı yedekliyor resmen
+1 yılKafa yok sende
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef… Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Bitir daha iyileri bulur seni
06 Yorumla
Soran+1 yılŞu an çok iyiyiz, kızla konuşmuyorlar.
1 yıl önce dini nikah kıydık. Başka bir kızla 1 yıldır ilişkisi varmış, kızla aynı gün öğrendik evi terkettim yalvardı, kızda evli olduğunu öğrendi ve iletişimini kesti. Benimki 3 ay sonra kızın iş yerine gitmiş ve zaman istemiş, karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var demiş.
Bu anlattıklarım ne demek oluyor?
Soran+1 yılBilmiyorum canım…
Ama o diğer kızda kabul etmemiş evliysen birlikte olamayız, beni istiyorsan ayrılmalısın yoksa bu iş bitti demiş ve benimki yine konuyu kapatmamış zaman istemiş kızı yedekliyor resmen
Soran+1 yılTamam canım
Son bir sorum olacak :
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadakatsiz volkanlar bitmiyorduu...
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef… Kızla 1 yıl ilişkisi olmuş ve aynı gün öğrendik olanları, ben evi terkettim yalvardı geri döndüm, kızda evli olduğunu duyunca bıraktı. Ama 3 ay sonra benimki kızın iş yerine gitmiş dışarda beklemiş, kıza seni düşünüyorum demiş, kızda evli erkekle ilişkim olamaz demiş, benimkide evet evliyim karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş. Ve 1 ay geçti ve kızla o günden sonra hiç konuşmadılar. Amacı ne?
Cevap sahibi+1 yılBana biraz zaman ver cümlesi hiç şaşmaz kıza da aferim kendini kurtarmış lütfen sende akıllı ol sadakatsiz bir adamı hayatında tutma
Soran+1 yılNe demek istedi kıza, niye zaman istiyor?
Cevap sahibi+1 yılOyalıyor aklınca onuda o olmasa başkası olur ikinizi de sevmemiş bu net
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldığı halde ilişkiye devam eden kadın hakkında ne düşünürsünüz? Başka kadınla ilişki yaşayan erkek gerçekten pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler