Öpeyim de geçsin bence, bence bi insan sevdiğini öperse %100 geçer 😄

Öpeyim de geçsin bence, bence bi insan sevdiğini öperse %100 geçer 😄

İyileşme yarayı açanı bırakıp yarayla ilgilenmektir. Bu noktadan sonra artık kendini affediyorsun, affettikten sonra neye küs kaldığını dahi hatırlamıyorsun.
Burdaki hatırlamama eylemi affetme oluyor.
Sevgiliye öpeyim geçsin ile barışalım fakat bu özür nevzulari tekrar tekrar olursa o öpeyim gecsini kimse yemez ve ilişki sallantıya girer. Zaman içinde biter...
Evliliklerde konuşup sorunu halletmek ve barışma seksi ile veeee güzel hir hediye kafi olur.
Dün minik bir atışma eşime çok pahalıya patladı 🤣 ben çok nemnun oluyorum bu atişmlardan son yillarda🤣🤣
haha süper :D
ansızın arkasından sarılıp boynuna bir öpücük konduruyorsun. sonra 1.50 boyuyla çırpınırken fırlatıyorsun yatağa. sonra başlıyorsun özür dilemeye. 15-20 dk sonra pamuk gibi oluyor. ne küslük kalıyor ne kırgınlık
Aşk ilişkilerinde en etkili kendini affettirme taktiği eğer erkek hatalıysa gidiyor bir çiçek çikolata ve pırlanta alıyor sorun çözülür :D
Her kavgada pırlanta alma barış batarsın çiçek iyi 😄
Ben almam çünkü ben zaten eşimle kavga etmem alttan alırım o ne derse haklıdır :D
Tişikkirler :D
Sen yine de her kavgada tek taş alma 😂
Teşekkür ederim aklıma bulundurayım bunu 😂
Cevap
10Cevap
Öpeyim sevişeyim geçsin sjhs
Geçer kesin 😂
Tabiki de sıcak dakikalar.. Naz yaparken kendini bırak kendiliğinden her şey çözüme ulaşır.. 😅
Yakın temasa geçmesin, hemen affetmek istemiyorum 😄
Karşı koyabiliyorsan buyur😂
O yüzden geçmesin diyorum ya 😄
Dürüstlük. Cinsellik ve ilgi geçici affediştir ve bir süre sonra tekrar kavga çıkar.
Affetmek derken konunun içeriğine bağlı. Affedilecek şey var. Affedilmeyecek şey var.
Duruma göre değişir
En kavgalı olduğun anda birdenbire onu dudağından öpmek bence
Çiğköfte ismarlayim bitsin işte ya
En etkili yöntem sevişmek
Samimi özür dilemek.
Kızların Öpücüğünde Şifa Var Evet😂
bir kere kokunu içine çekmeyimde geçsin
Evet sinir minir kalmaz 😄
eee tabuiii
çünkü o benim benden alir
Sıkı sıkı sarılmak
Cinsel cevap verebiliyor muyuz burada :D