O hatalıydı ayrıldık tekrar olmak istedi ama korkuları olduğu için olamadık annesi razı değildi bazı şeyler vardı ben en son 3 gün önce konuştum olalım dedim ama yapamıycağını söyledi ama bu ayrıldığından beri benle arkadaş kalmak istiyor sohbeti kesmek istemiyor bana öyle dedi arkadaş kalalım seni kaybetmek istemem dedi bende o şu an bir erkekle flörtleştiği için kabul etmedim ama günde bir mesaj yazsam hemen bakıp canımlı cevap veriyor ve instada sürekli mutsuz olduğuna dair videolar beğeniyor hani şu an mutsuzsunuz sevilmiyosunuz ama tünelin ucu aydınlık gibi şeyler beğeniyor ben onla sohbete devam ettiğim zaman ilgili oluyor sorum şu sizce onla sohbete devam edip ilgili olmalımıyım çünkü aileler yakın hatta Şubat 'ta onlara gidicez onlar bize gelir
Eski sevgilim instada mutlu olmadığına dair şeyler beğeniyor benlede çok sohbete devam etmek istiyor etmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
ya da biraz yokluğumu anlasamı yani 1-2 hafta hiç yazmasam mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgilin ile bağlantın kopmuş ama birbiriniz ile görüşmeye devam ediyorsunuz 🤔 bu ilişki yeniden başlar ben söyleyeyim ilgili ol mutlu et umursa eğer bunları yapıp da bir sonuç alamazsan kız seni oyalıyordur daha önce çok defa reddedilmiş biri olduğum için tavsiye ediyorum
Çünkü uzaktan akrabam ve aynı evde aynı ortamda oluyoruz ondan kopmak istememiş olabilir zaten ben ona dedim seni seviyorum olalım dedim o yapamam dedi arkadaş kalmak istedi bende flörtü varken bunun beni zor duruma sokacağını söyledim onla sohbeti sevdiğimi ama bunu yapamıycağımı dedim oda anlıyorum saygıda duyuyorum dedi şimdi bakalım ocakta onlara gidicez o zaman ne olursa
Flörtü varsa eğer boş ver kendini zora sokarsın
Pişman olur mu ki
Neye pişman olacak flörtü varsa boş ver hiç uğraşma sana zararı dokunur
Başka biriyle flörtleşiyorsa çok da takmaman gerek diye düşünüyorum
Ama bi flörtü olsa erkek takip etmez bu eski arklarını takip ediyo okuldan arklarını yani düşüncem bu çünkü günde bir yazsam bile hemen bakıp canımlı konuşuyor ve şu an mutsuz ondsn onla sohbete devam etsem ilgili olsam olurmuyuz acaba ya da ilgili olup umursamasam kıskanmasam gibi
Eski sevgiliden arkadaş olmaz bence. Konuştukça karşılıklı umut verirsiniz. Olmazsa karşılıklı üzülürsünüz. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyor yine kısır döngü gibi
Ama. Biz aynı evde aylarca kalıyoruz aynı ortamda oluyoruz ondan zaten sohbeti kesmeyi asla istemiyor sence ona ilgili olsam mutlu etsem o bana öyle çünkü olma ihtimali olur mu yoksa biraz yazmasam özlesemi beni acaba
Tekrar başlayacaksan Başka erkegi neden hayatına aldığını sorgulaman gerek
Onu ilerde sorarım tam olduğu zaman ama şu an biraz yokluğumu hissettirmek mi iyi olur yoksa onla sohbete devam edip ilgili olmak mı iyi olur bilmiyorum
Kızı kaybetmek istemiyorsan oyuna gerek yok hemen söyle bekleme zaman kaybı olur beklemen
Ben söyledim ama yapamam anlamıyomusun falan dedi çünkü dediğim gibi korkuları var eve hep negatif düşünür ondan ben ona zaten 3 gün önce dedim oda yapamam dedi ama çok arkadaş kalmak istiyor o zaman ben onun teklifi kabul ediyim ama ona nasıl davranmalıyım ilgili mi mutlu mu etmeliyim hani şu an üzgün sıkıntılı ya mutlu etmem gerekiyor gibi açıkçası onla sohbet mutlu ediyo beni ve onu
Yarın öbür gün ilişki yaparsa üzülmeyecek misin üzüleceksin tekrar eskisi gibi olma ihtimalin yoksa hiç bulaşma aga arkadaş kalma yanj
Üzülürüm ama ben kimseyle ilişki istemiyorum dedi artı arkadaş kalmasam bile sürekli aynı evde ortamda oluyoruz yine aynısı olucak ama böyle bi şansım var gibi
Görmeme ihtimalin yok yani o zaman dene tabiki aga belki degişir konuş hiç oyun felan yapmadan bir kere dünyaya geliyoruz yarın öbür gün kıza bir şey olur bu sefer yazmadım diye üzülürsün içinden ne geliyorsa öyle yap
İçimden gelen onla konuşup ilgili olmak hani olursa olur olmazsa da derse mesela benim sevgilim var tamam derim bir şey hissetmiyorsam devam ederim hissediyorsam keserim konuşmayı
Şey desem olur mu haklısın benimde flörtüm var zaten bundan sonra arkadaşça ederiz sohbet diye