Nasıl olacak o ya kendi sehrimde ne yapsam da denk geliriz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Övösçcmslcöfl onlar seni bulur 😂
Hani nerde haniiii
Az kaldı az dayan vösçcmsşfşfm
En son kışla gidicem alacam gönlüme göre birini basacam nikahı koyacam eve otursun öyle süs olarak
Öyle kocam değil mi istediğimi yaparım arada kral da yaparım
Gelde sana anlatayım durumu
Ne durumu
Senin durumunu
burada anlat
Hangi şehirdesin seninle tesadüf yapalım 😅
Kışla önünde 2 mini etekle adım at hemen bulursun
Ne mine eteği 🙄🙄🙄 evlilik diyorum ciddi dıyorum 🙄🙄
Onlar evlenilecek insanlar mı? Haftalık eskorta giden insanlardan ne bekliyorsun
Hepsi mi öyle
Ben askerlerin içinde çok bulundum yemin ederim asker yüzü görmek istemiyorum aldatılma olasılığın %99
O kadar diyorsun hiç mi düzgünü aldatmayanı yol elbet vardır
Yok sağlam adamı bozar orası psikoloji vs başka oluyor
Askermiydin
Yok çok arkadaşım oldu yakın arkadaşlarım falan da asker oldu onlardan biliyorum
Evli ve eşlerini aldatıyormuydu hepside
%90 ı öyle
Böyle kendilerini üstün görürler kızlara kimlik sorarlar sivil halde yaptıkları yasak normalde instadan ekler taciz ederler vs
Niye öyleler
Aylık 30 k para alsan 7/24 erkek görsen sosyal hayatın sadece erkekler olsa herkes yapar
Böyle kendilerini üstün görürler kızlara kimlik sorarlar sivil halde yaptıkları yasak normalde instadan ekler taciz ederler vs ( oha
Ben iyisine denk gelmek istiyorum
Ben sevmem valla çok çektim hepsinden 17 18 yaşında bi baltaya sap olamayan gidiyor vatan kurtarıyorum diye ego kasıyor tuvalet temizleyip bahçe sulutor sonra aldıkları para ile hava atıp son model telefon almaktan başka bir felsefeleri yok maalesef tek amaçları o sonra ev araba alırlar bırakırlar mesleği hani noldu vatan sevgisine boşuna mı vergilerle maaşlarını ödüyoruz anlamış değilim kendi mesleğini yapan bunu benimseyen insanlara saygım sonsuz onlar isteyerek yapıyor ölene kadar da bu meslekteyim diyor ama çoğu sözleşmesini fes ediyor kolay para olarak görüyor daha hızlı kasmak isteyen de Suriyeye gidip 2 3kat alıp bırakıyor sonradan çoğu kişi iş bulamadığı için asker oluyor bu bi gerçek
Senin dediğin gibi ben mesleğini benimseyen vatan için cihad için olandan istiyorum öyle para içini değil
Onlar da zaten evlilik vs düşünmüyor bu işte ölüm olduğunu vs biliyor çocuklarını babasız eşini dul bırakma korkusu ile evlilikden kaçıyorlar onlar gerçekten sonuna kadar hakkediyor ama bak 8 senedir askerlik yapan arkadaşım var tek yaptığı nöbet tutmak büyükşehirdr bu arada neyse ve tuvalet temizlemek 30 k alıyor buna ben sizi koruyorum rahat uyuyun moduna giriyor bunu da diyor ya şimdi söveceğim olmayacak
Görevlere gitmiyor mu
Hayır
O zaman doğuda değil o doğudakiler göreve gidiyor
Doğudakiler gider onlar hakkediyor herşeyi ama iç Anadolu sahil kesimler vs boşuna hava atmasın gerçekten
Saygın bir meslek diye hava atılmaz
Ya her meslek öyle öğretmenlik de öyle polis askerlik de öyle çok arkadaşım var hepsini biliyorum ama askerler çok farklı gerçekten
Valla bilmiyorum ama yüreğimde hep bir asker eşim olsun istiyorum ama hayırlısı olsun hayırsızını Allah nasip etmesin
Denk gelir belki kaderinde varsa olur umarım
Öyle hayırlısı olsun zorda gerçekten 😊