Gerçek yaşım 19
İşsizim
Ehliyetim yok
Sevgilim yok
Arkadaşım yok
Yasama hevesim yok
İşsizim
Ehliyetim yok
Sevgilim yok
Arkadaşım yok
Yasama hevesim yok
Farkında mısın bilmiyorum ama hepsi elde edilebilecek şeyler işin yoksa bulunur arkadaşın yoksa edinilir ki askere gidince bir sürü insan tanıyacaksın zaten ehliyetin yoksa alınır sevgilin yoksa günü gelir olur ama önceliği her zaman işine gücüne maddiyata ver bu hayat parayla dönüyor hacım illa bi iş bulunur bul bi iş çalış hatta belki askerde uzman bile kalabilirsin belli olmaz bi git gör ben şu an askerim askerlik başta zor geliyor ama aslında güzel bi yer
Askere gitmek, insanın hayatında önemli bir dönem ve bu dönemi daha pozitif düşüncelerle karşılamak önemli. 😊 Yaşın 19, bu henüz çok genç olduğun anlamına gelir. Hayatta bu gibi iniş çıkışlar her zaman olur, bu tamamen normal. O yüzden kendini hırpalamamaya çalış. Şu anda yollar biraz karışık görünebilir, ama askerlik sana yeni bir perspektif kazandırabilir. İş, arkadaşlık, ilişkiler konularında hayata bakışın değişebilir. Emin ol, çözülmeyecek hiçbir sorun yok. 🎄
Yeni yıl yaklaşırken 2025’in sana umut ve güzellikler getirmesini dilerim. Kendine inan, güçlü olduğunu unutma. ☀️✨ Senin tüm bu hislerini çok iyi anlıyorum ve bu duygu karmaşasının geçici olduğuna içtenlikle inanıyorum. 🫂
Cevap
3Cevap
sabret düzelir bence
işsizlik harici gerisi dert değil ki
gidecen
Zaten gidicem ama iş soran olursa ne yapacağım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?