Çift görüyorum mesela 30 santim önümdeki telefondaki 40 santim önümdeki televizyondaki yazıları kişileri falan çift görüyorum. Ay'a baktığımda etrafında 10 civarı daha Ay görüyorum. Birkaç metre önümdeki insanı tanıyamıyorum mesela yüzünü göremiyorum kim olduğunu anca birkaç adımlık mesafeye gelince bilebiliyorum. Daha da uzak olursa hiç göremiyorum. Sıkıntı olur mu böyle?
Anlattigin gibiyse olur. Aile hekimine söylemezsem bir şey olmaz ama askerde komutan fark ederse çürük verirler. Eğer gitmek istemiyorsan sağlık raporu cikart muaf tutulursun
Çok teşekkür ederim o zaman ben yine de gitmeden önce muayene oluyum öyle karar veriyim. Sana da hayırlı askerlikle sağ salim gidip gelirsin umarım kardeşim.
Hani gitmek isterim fakat ben üniversite okuyamadım öncelikli plan olarak üniversiteyi düşünüyorum çünkü üniversiteden önce gidersem askerde kalma ihtimalim çok yüksek. Emin değilim açıkçası keşke biraz daha uzatabilsem tecili.
Hayır 21. Ben 3 kere kazandım üni ama imkansızlıklar yüzünden gidemedim. Bu sene ailemin isteği üzerine aöf yazdım ama sildim kaydı, istemedim. Tekrar gireyim diyorum.
Ben de açıktan okuyorum. Bu sene hem askerliğimi yapıp hem de sınavlara gireceğim. Sınavlar da online oldu. Ama gözünle ilgili problem askerlikten muaf tutar seni o yüzden okuluna odaklan bence. Tecilin geldiği zaman muayne olursun doktor muaf tutar seni okuluna devam edersin
Bizler siz geceleri rahat uyuyun diye gece gündüz demeden nöbet tutmaya razıyız. Gerekirse sizler için kurşun yer canımızı feda ederiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Vatan sağolsun.
6 ay sonra özgürsün 180 gün lafı olmaz dedelerimiz neler çekti bu ülke kurtulsun diye biz askerlik yapmadik onlar yaptı 24 ay yapan var 36 ay 48 ay 60 ay 72 ay askerlik yapan var bildiğim 😉😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey soracağım; gözleri bozuk olanı alıyorlar mı askere?
Önünü gorebiliyosan sıkıntı yok
Çift görüyorum mesela 30 santim önümdeki telefondaki 40 santim önümdeki televizyondaki yazıları kişileri falan çift görüyorum. Ay'a baktığımda etrafında 10 civarı daha Ay görüyorum. Birkaç metre önümdeki insanı tanıyamıyorum mesela yüzünü göremiyorum kim olduğunu anca birkaç adımlık mesafeye gelince bilebiliyorum. Daha da uzak olursa hiç göremiyorum. Sıkıntı olur mu böyle?
Anlattigin gibiyse olur. Aile hekimine söylemezsem bir şey olmaz ama askerde komutan fark ederse çürük verirler. Eğer gitmek istemiyorsan sağlık raporu cikart muaf tutulursun
Çok teşekkür ederim o zaman ben yine de gitmeden önce muayene oluyum öyle karar veriyim. Sana da hayırlı askerlikle sağ salim gidip gelirsin umarım kardeşim.
Gitmek istiyo musun yoksa muaf olmak mı istiyosun?
Hani gitmek isterim fakat ben üniversite okuyamadım öncelikli plan olarak üniversiteyi düşünüyorum çünkü üniversiteden önce gidersem askerde kalma ihtimalim çok yüksek. Emin değilim açıkçası keşke biraz daha uzatabilsem tecili.
Yaş 18 mi?
Hayır 21. Ben 3 kere kazandım üni ama imkansızlıklar yüzünden gidemedim. Bu sene ailemin isteği üzerine aöf yazdım ama sildim kaydı, istemedim. Tekrar gireyim diyorum.
Ben de açıktan okuyorum. Bu sene hem askerliğimi yapıp hem de sınavlara gireceğim. Sınavlar da online oldu. Ama gözünle ilgili problem askerlikten muaf tutar seni o yüzden okuluna odaklan bence. Tecilin geldiği zaman muayne olursun doktor muaf tutar seni okuluna devam edersin
Doğru diyorsun, hani gerçekten okumayı çok istiyorum o yüzden önceliği ona verdim. Dediğin gibi yapayım ben çok teşekkür ederim.
Rica ederim knk. İnşallah isredigin gibi olur her şey
Allah'a emanet ol ayağına taş değmesin🥰
Aynen Mehmetciğimiz🥰
Siz rahat uyuyun ben nöbetteyim.
Ayyy kuzum benim sizin sayenizde zaten rahat uyuyoruz Allaha emanet sağ salim sevdiklerine kavuşursun inşallah 🥰
Sağol ablam. Bu saatten sonra düşman korksun
Ağlayacağım şimdi duygulandım 😭 düşman her daim korksun Türk askeri sayesinde
Bizler siz geceleri rahat uyuyun diye gece gündüz demeden nöbet tutmaya razıyız. Gerekirse sizler için kurşun yer canımızı feda ederiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Vatan sağolsun.
😭🥰🤲
Bu sene iki bayram anamdan ayrı olacağım. Ama olsun vatan sağolsun
Bayram çok olsun diğer bayramlar beraber olursun kardeşim inşallah
Hayırlı tezkereler asker
Şimdi askerlik mi var 6 ay neki arkana bakmadan geçer gelir
60 ay da olsa yaparım. Vatan sağolsun
Aynen heyt helal sana metmetcik 🇹🇷
6 ay yaptim sağ salim git gel inşallah vatan sana emanet 🇹🇷
Siz rahat uyuyun. Boğazlar bende. Düşmana geçit yok!!!
Eyvallah kardeşim 😀
6 ay sonra özgürsün 180 gün lafı olmaz dedelerimiz neler çekti bu ülke kurtulsun diye biz askerlik yapmadik onlar yaptı 24 ay yapan var 36 ay 48 ay 60 ay 72 ay askerlik yapan var bildiğim 😉😉
Aynen. Bundan 10 sene sonra askerlik bir aya iner büyük ihtimalle. Ama olsun. Sonuçta vatan borcu. Ödemek boynumuzun borcu
Aynen
Kardeşim Çanakkale 116 geçmiş olsun :)
Niye knk
Gidince anlarsın )
Knk giderken kilit alıyım mi
Gerek yokta alırsan da orada kantin var daha uygun fiyata alırsın
Valizi nasıl kilitliyoruz onu anlayamadim ben? Fermuarlı değil mi? Nasıl geciricez kilidi?
Lan gerek yok kilite falan yaa
Botlar falan yer değiştirme oluyormuş
Kardeş onlar usta birliğinde olur acemi birliğinde olmaz
Usta birliğinde dikkat et sen zaten gözün açılır acemilikte
Sen niye geçmiş olsun dedin
Sürpriz olsun kardeş oraya gidince anlarsın )
Sıkınti yok vız gelir
Helal be
Sende olmasan
Allah'a emanet
Eyvallah
Rahat olun boğazlar bende
ahsjajsajsha
Güle güle git. Ben 1 sene yaptım, zorladı.
Eyvallah. Nerde yapmistiniz
İzmir
Ya giderken kilit aldın mı sen?
Kilit al bence. Her türlü insan var. Hem dolap için hemde valiz için. 3-4 tane al hatta.
Valiz için nasıl kilit oluyor? Yani valizi nasıl kilitleyecegiz ki fermuar değil mi?
Fermuarından kilitle.
Nereyee
Çanakkale