Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten gayet güzel kız ama hayatımda daha önce onun kadar güzel bir kızla iletişim kurmamıştım
Güzel kızların zaten geneli böyle oluyor ama 40 yılın başında güzel bir hatunu elde etmek üzereyim herşeyi bir kenara bırak onu kaçırma diyor içimden bir ses. Rahat geniş hayat tarzı derken; (alkol , gece hayatı, şans oyunları, erkek çevresinin geniş olması ve bkire olmaması )
Bana ters olan her şey onda var ama güzel olduğu için göz yumasım var zaten kendimi ona seküler biri olarak tanıttım dindar muhafazakarım desem yüzüme bakmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen mesela namazlarını orucunu vs. yapıyor musun? Dindarlık düzeyin ne?
Sakin ol dostum sadece sıra sende hayale kapılma
Güzel kızların geneli hep böyle mi olur?
Hayır o sadece bir ø4ospu ben ona öyle derim alkol gece hayatı zina kumar nedir bu aq
Aq İstanbul'da yaşıyor ve güzel hatun İstanbul gibi yerde bir kiz güzelse zaten orzbudur
Kumar derken bitcoin borsa rulet falan ama sonucda kumar evet
Yaw banane aq işine bak
Takilmalik bakarsın ancak
İnsan bir yandan da üzülüyor o biçim güzel bir kızın ters bir yasam tarzına sahip olmasından
Çoğu erkek için olumsuz bir durum parantez içinde yazdığım seylere sahip kızlar
Sende tersse neden takılıyorsun kıza değiştiremezsin kimseyi. ilerisini dusunuyorsan vzgec bence
Yazık ya hale bak
Yapcak bir şey yok çirkin kızlar hosumuza gitmiyor güzel kızlar da edepsiz oluyor napacağımızı şaşırdık
Sen öyle san çokta güzel bi kızım ama kendimi korudum hep o tarz bi hayattan neyse kız seni aldatınca burada kızlardan nefret ediyorum sorularını paylaşırsın artık
Kürt müsün
Boş ver dedim ya sadece sıra onda diye her güzel kızı şey sanıyor bu sana namussuzu denk gelmiş slk seni
@hayalleriçindee oğlum sana göre azcık eli yüzü düzgün olan kız güzeldir bana göre instagramda fenomen olan kız güzeldir benimkisi instada fenomen
Asık değilim ama güzel olduğu için göz yumuyorum hayat tarzına
tamam
Beni de oyunculara benzetiyolar ne yani kız sıf güzel diye mi göz yumuyosun diğer arkadaş senden küçük olmasına rağmen daha akıllıca yorumlar yapıyo neyse sen git fenomenlere ahhahah
küçük değilim yaşı fark etmedim hesabı açarken boş ver dilini yorma boşa böyle cahillere
@hayalleriçindee ondan daha akıllı ve olgun olduğun kesin
Teşekkürler sizde öyle 🌹
@hayalleriçindee rica ederim gerçekler..
iyi akşamlar 🌹
@hayalleriçindee
@hayalleriçindee iyi akşamlar
Hangi oyuncuya benziyormuşsun hahaha bu arada instagramda herkes fenomen olamaz bu kıytırık sitede herkes olabilir ama
Seni alakadar etmez kime benzediğim fenomen hayranı sensin ben değil
Hem güzel hem de fenomen birisi sen erkek olsan öyle kızı kaçırır mısın allah denk getirdi artık hayırlı olur olmaz orasını bilmem ama
Kardeş bi sus ya sanki evlenecek kızla sana dedim sadece sıra sende diye heveslenme üzülürsün
@hayalleriçindee evlenmem ben öyle kızla geniş değilim
Ben sen değilim ortalık karaktersiz ama yakışıklı fenomen kaynıyo hiçbiri umrumda değil layığını bulmuşsun ne diyelim🤷🏻♀️
Şu sitede ki kızların avelliğine hayranım ya ne kadar kız varsa çok guzelik manken gibiyim diyor öyle olsanız gizli olmazdınız hatta bu sitede bile olmazdınız
Ya boş yapma niye kendimi sapıklara ifşa edeyim aklın hiç çalışmıyo cidden siteden ne mallar olduğunu öğreniyoruz fena mı
@hayalleriçindee cidden ya bi susmadı kendini kandırıyo 2 saattir neyse gitsin ebesininkini görsün dkdhdjfh
Aynen boş ver ağzını yorma boş insanlara
@hayalleriçindee kesinlikle
Sapıklıkla ne alakası var eminim daha profil resmin yoktur ayrıca güzelim ama sevgilim olmuyor diyen kızlar kendini kandırıyor erkekler gerçekten güzel olan kızlara yapışır
takılmak bence
iyi değil
İyi evet.