İç güzelliğe mi, yoksa dış güzelliğe mi ışık hızında aşık olursunuz? Bir insanla flört etmeden veya sevgili olmadan önce hangisi sizi etkiler?

İç güzelliğe mi, yoksa dış güzelliğe mi ışık hızında aşık olursunuz? Bir insanla flört etmeden veya sevgili olmadan önce hangisi sizi etkiler?

Bir insanın flört veya sevgili olmadan, o kişiyle tek kelime dahi konuşmadan anında aşık olduğu şey genellikle dış güzelliktir. Ancak bir kişinin iç güzellikle bağ kurabilmesi için o kişiyi bir süre gözlemlemesi gerekebilir. Hareketleri ve diğer insanlarla olan ilişkileri önemlidir. Konuşmadan, ancak bu şekilde bir insanın iç güzelliğine aşık olmak mümkündür.
Ayrıca, bir insanın dış güzelliğini beğenmezsen, arkadaşça veya meslektaşça konuşmaya başlarsın. Bu esnada, iç güzellik fark edildikçe duygular değişebilir ve gözüne dış görünüşü de güzel gelmeye başlar. Diğer bir senaryo ise bir insanın dış görünüşünü beğenirsin, konuşmaya başlarsınız ve karakterini, hal hareketlerini gördükten sonra önceki hisler değişir, aşık olduğun hisler yerini soğukluğa bırakabilir.
Sonuç olarak, herkes bir insanı dış görünüşü ile değerlendirir, dış görünüş önemli bir rol oynar ve insanların ilk etkileşimde bulunduğu yer genellikle dış görünüştür. Ancak mühim olan, o insanın karakteri ve tanıdıktan sonra hissedilen duygulardır. İç görünüşe aşık olabilmek için ise ya bir süre o insanı gözlemlemeniz gerekir ya da konuşmanız.
@Aslengerizekalıyım katılıyorum 👍
@sAmetYamann 🙏🏼✨
🙋♂️
Aşkın doğası oldukça karmaşık ve kişisel tercihlere bağlı olduğundan, birinin iç güzellik veya dış güzellik üzerinden hızla aşık olması oldukça kişisel bir durumdur. Kimi insanlar için iç güzellik ve ruhsal uyum daha derin ve anlamlı bir ilişki için temel oluşturabilirken, diğerleri için dış görünüş ve fiziksel çekicilik daha baskın olabilir.
İç güzellik, birinin kişiliği, değerleri, tutumları, davranışları ve duygusal zekası gibi özellikleri içerir. Bu özelliklerin biriyle uyum içinde olmak, derin bir bağlılık hissi yaratabilir ve aşık olmayı hızlandırabilir. Ayrıca, iç güzellik ilişkide uzun vadede sürdürülebilir bir bağ oluşturabilir.
Diğer yandan dış güzellik, birinin fiziksel özelliklerini, genel görünümünü ve çekiciliğini ifade eder. Dış güzellik, birinin hemen dikkatini çekebilir ve çekici bulunmasına neden olabilir. Ancak, bu çekicilik uzun vadede ilişkiyi sürdürmek için yeterli olmayabilir.
Her iki durumda da, aşkın nedenleri ve dinamikleri kişisel tercihlere ve deneyimlere dayanır. Kimi insanlar için iç güzellik, kimileri için dış güzellik daha cazip gelebilir. Önemli olan, bir ilişkide dengenin ve karşılıklı anlayışın sağlanmasıdır.
Çoğu durumda, gerçek aşk, bir kişinin hem iç güzellik hem de dış güzellik bulabilmesi ve her ikisinin de ilişkide denge halinde olmasıyla ortaya çıkar. Aşk, kişinin tüm yönlerini kucaklayabilecek, anlamlandırabilecek ve kabul edebilecek bir bağ oluşturduğunda gerçek anlamını bulur.
Sonuç olarak, iç güzellik ve dış güzellik üzerinden hızla aşık olma durumu kişisel tercihlere bağlıdır. Kimi insanlar için iç güzellik daha önemlidir, kimileri için dış güzellik daha önceliklidir. Her iki durumda da, ilişkideki denge ve uyumun önemli olduğunu unutmamak önemlidir. Ancak şu bir gerçektir ki insanlar ilk önce karşısındaki kişinin dış güzelliğine bakar daha sonra tanıdıkça iç güzelliğini sever ya da sevmez
Daha tanımadan içi nasıldır, bilemeyiz.. Bizi çeken dışıdır ilk etapta.. Sonra dışıyla içi uyumlu mı diye merak eder; öğrenmek için tanışırız, zaman geçiririz.. Bu döneme flört diyor yeni nesil.. :))
O benzerlik varsa devam, yoksa tamam diyoruz..
Bazen de (genelde sosyal medyada) önce fikirleri, tavır ve davranışları görür tanırız, sonra görürüz.. O zaman daha az önemli oluyor dış görünüşü.. Ufaktan bir kıpırtının olması yetiyor.. Çünkü birçok konuda o uyum sağlanmıştır.. Bozmak istemeyiz bunu, aşırı bir negatif durum yoksa görüntüde..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Dürüst olmak gerekirse önce dış görünüşten etkilenmem gerekir ki karakterini merak edeyim. Ama sonrasında kalıcılığı sağlayan kişilik yapısı oluyor. Doğrularıma uymayan karakter özellikleri varsa isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun fark etmez, uzaklaşırım.
Cevap
9Cevap
Ben tabi ki de karaktere ve sevdiğim kadının kalbine ışık hızında aşık olurum.. dış görünüş zaten insanın kendi elinde olan bir şey değil ve sadece bir kıyafet... ama asıl önemli olan kadının içi ve duygularıdır.. bana olan sevgisidir.. ben sevdiğim kadını olduğu her haliyle severim değer veririm.. her şey gönlünüzce olsun..
Dışa bakarim sonra karaktere bakarim 👍🏻
Sonuçta bir Ömür gecereciğim biri olacak
Bakişları beni benden almasi lazim
Ve karakteri oturmuş Biri olmasi lazim kii sadece o değil Mantik da önemli
Işi gücü olmasi lazim bana uyumlu olmasi lazim
Dış güzellik önemli değil dersek yalan olur ilk anda dış görünüşe bakarız ister istemez ama sonra insanın içini tanımak huyunu suyunu bilmek öğrenmek isteriz.
Aşık olmam dış güzellik ilk etapta daha önemlidir. Dışını beğenmek lazım önce sonra iç güzelliğe bakılır.
Dış güzelliği var ise iç güzelliği ile devamını sürdürüyorsa işte ozaman sevebilirim
İç güzellik, dış güzellik, zeka ve ahlak hepsi bir kişide toplanmışsa aşık olabilirim
İkiside 😇 dış olarak sakalsız beğeniyorum iç olarak da kişilik ve ses önemli
Dış güzellik başlatıcı, karakter sürdürücü güce sahiptir.
dış güzelliğini beğenmediğimin içini merak etmem
o yüzden iç güzelliği
Işık hızı ile birinin iç güzelliğini bilemezsin dıştır o
Işık hızında iç güzelliğini aşık olunamaz. Nasıl biri olduğunu zamanla anlarsın.
İç güzellik , içi güzel olmayanın dışı güzel olsa ne olur
İç güzelliğine aşık olduğum kişi zor geliyor
güzellikten ziyade beni heyecanlandırması lazım..
Ikiside önemli
Dışını sevmediğinin içine bakmazsın 😄
Bana karşı davranışlarına.
aşk öyle bişi değil
İç güzellik
İç güzelliğine aşık olunca dışına da olurum otomatik
Ic guzelligi
İç güzellik
İç %70 etkiler
İç daha önemli benim için
İç güzelliğine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?