Daha önce de bu soru başlığını açtım ama pek kimse görmedi tekrardan açıyorum. Ayrıl barış ilişkisi yaşadığınız bir ilişkide, bir gün kavga ediyorsunuz barışmak için özür diliyorsunuz ama sevgiliniz hayır bitti diyor ve aynı gün bulunduğu ortamdan biriyle flörtleşiyor bu birkaç gün daha devam ediyor. Size dönüyor geri ama sizin bundan haberiniz yok saklıyor barışıyorsunuz sonradan öğreniyorsunuz her şeyi. Kabul eder misiniz?
Aldatmaktır, affetmem.
Aldatmak değildir ama affetmem
Kabul ederim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ben aldatmayı affetmem hiç bir şekilde..
Aldatmaktır değil mi? Bana bitti dedikten sonra gittim konuştum diyor ama biter bitmez konuşması da tuhaf
aldatmak değil ki bu ama saygısızlık ilişkinize
Affeder misiniz peki
zamanında aldatılmış biri olarak yazıyorum evet merhametimden dolayı affettim ama pişman oldum bana ve ilişkimize saygısını yitirmiş birini affetmek hatadır.
ya bir de bu kızla daha önce aynı ortamda birkaç kez bulunmuşlar ama bana hiç söylemedi, kız en yakın arkadaşının kuzeni
bence iyi düşün bu kişi seni ne kadar mutlu ede bilir gelecek görmüyorsan yol ver gitsin
mutluydum aslında ama biz ilişkiye ara verdiğimiz zamanlarda ben onu beklerken o birileriyle konuşmuş sonra işte kürkçü dükkanı gibi bana dönmüş
bu işler böyledir sen aynı şeyi yapsan kabul edermiydi?
cinsellik olmadığı için ederdim diyor ama ben pek inanamadım özellikle erkekler bunu kabul etmez bence
aynı şeyi kabul ederse aynısını yaşasın 1+1 olun devam edin bence yoksa bu seni ilerde yine aldatır.
valla yapsam der ki sende aynısını yaptın bir farkın kalmadı, ailesi de zaten oğlunu savundu evlilikte bunun yatakta olanı bile oluyor affediliyor dedi
o zihniyette biri seni mutlu edemez kardeşim valla iyi düşün evlenip iki gün sonra boşanma
ailesinin zihniyeti saçma ne annesi ne babası beni haklı görmedi ve olay olduktan sonra barıştırmak için aramadılar sanırım biraz erkektir yapar kafası
yanlış zihniyet maalesef ama burada üzülen sen olursun.
Teşekkür ederim yorumlarınız için
rica ederim ne demek ne zaman konuşmak istersen konuşa biliriz.
Ben affetmem ya oyuna dönmüş resmen bu olay. Gönül gezdireyim işim bitince sana geri döneyim oh ne ala memleket
Aynen öyle
aldatmak degil cünkü ayrılmıssınız ama bir araya geldiginizde o flörtlesmeye devam ediyorsa bu aldatmaktır
Bana ayriyken işte seni ne olursa olsun hep seveceğim hep özelsin vs. diye mesaj atarken kızla da konuşmuş
kabul eden agır güzel kardeşim güzel kardeşim bişeydir toptur lan top
Hadi hadi başka kapıya derim yedeğin miyim lan 😂
vallaha biz 4 senedir de birlikteydik herhalde bu kız gitmez diyerek kavga ettik ayrıldı sonra kızla konuştu geldi, kız da affedersin ama o.. gibi
Sen ne yaptın karaktersiz la bu inşallah tekmeyi vurdun
vallaha severek de olsa ayrıldım, arkadaşları ailesi falan da hep onu haklı görüyormuş sevseydi kalırdı diyorlar benim için
He oldu boynuzlu ren geyiği ya anası bacısı onlar kabul etsin 😂
ablası yaşamış boşanmamış herhalde ondan arkasında duruyorlar
Ablası yaşadıysa alsaymış diğer kadınıda kardeş kardeş altlı üstlü yaşarlardı 😅
😂😂😂 ya sen bir de gel bunu ailesine arkadaşlarına anlat mağdurum hala çocuğu haklı görüyorlar çocuğun da gotu kalkıyor tabi bana gelip herkes beni haklı buldu diyor
Arkadaşın tabi seni bulacak sen karaktersiz bir ş**eefisz birisin diyecek bir karakterli arkadaşın yok demek ki aynı senin gibi yalamacı hepsi
Zaten tüm arkadaşları öyle hepsi şerefsiz birinin bile düzgün ilişkisi yok da kendisi de onlara kandı ya o sinirimi bozuyor şu an
Sen önüne bak tavsiye istersen gel tavsiye vereyim
hayır aldatmak değil bu
Kabul eder misin peki
Aldatma bence ama affetmek sana kalmış
Affeder miydiniz siz
Buna bence kimse tam bir şey söylemez aşk bu insan ne yapacağını bilmez ne kadarlık ilişkin bu? Gizliden çıkar mısın
4 senelik son zamanları da nişanlıydık ama kendisi bunu aldatmak olarak görmüyor, beni yatakta mı yakaladın ki diyor
yazamiyorum ki
Zor da olsa affetmezdim sanirim
Sen bağış kutusumusun?
Beni cepte görmüş oluyor dimi?
Cevabını bildiğin soruları sorma.