aldatılsanız affeder misiniz ?
aşk herşeyi affeder mi sizce ?
aşk herşeyi affeder mi sizce ?
Dunyanin en aci duygusu. Olum bile bir yerden sonra unutulur ama aldatilmak her zaman kanayan bir duygu olarak kalio. Aldatilmak sdce esin sevgilinin yaptgi bisi değil ayrica canim dedigin her hangi biride yapabilir siradan b arkadasinda...
Her turlu hatayi affedebilirim ama bunu asla!
Her sey yollundaysa dört dörtlük bir iliskiyse gider affederse affetmem , bana bazi durumlar olurki aldatilirsin konusursun hatalarin esit oldugunu anladiginda affedersin !! Ben affettim pisman degilim
Ve her zamanda sunu derim
Her serde bir hayir vardir !
ben affetmem
Allah affetsin kardesim..
Aşk herseyi affeder sen aldatani affedersen
bir daha aldatmasinin yolunu açtın demektir.
aynı fikirdeyiz hacı abi =))
haci degilim hacilara karsiyim :))
Galatasaraylı hagi o =))
aşk ve aldatılmak bir kurşun kovanına silahın namlusu vurması gibi barut alev alır ve kurşun asla geri dönmez.
Cevap
4Cevap
Yaşadım terk edildim daha sonra da asla affetmem benim dışımda başka biriyle gülücek ve gönül eğlendiricekse aşk acısı çekerim daha iyi en azında bu daha güvenli ona olan güvenimi kaybetmişken tekrarda güvenimi yıkmasına izin veremem
geri dönüşü olmayan hatalar vardır aldatma da onlardan biri. ben aldtılan biri olarak hayatma daha iyi bir insan girebilecekken neden tekrar aldatılmayı göze alayım, almam.
O kişiye bir daha bakamam, yüzünü görmeye tahammül edemem.
En korkunç şey bu benim için, azına dolu silahı sokar biraz beklerim sonra silahı kenara koyar ağzını yüzünü patlatır saçından sürükler dışarı atarım, şerefsizin teki yüzünden hapse girmeyeyim
hayır aşkta bir yere kadar gururum herseyden önce gelir ayaklar altına almam aldırmam affetmem
evliysem çoluk çocuk mutluysa affederim gibime geliyo
affetmem asla.
ben affetsem Allah affetmez :))
Affetmem İhanet affedilmez
Aşka inanmam ve affetmem
aşka inancını kaybedenlerden misiniz yoksa hiç yaşamayıp inanmayanlardan mı?
Aşka inancını kaybedenlerdenim
aşk belki affederde ben affetmem
senden beklediğim cevaptı ;)
Evlilikte mi flortte mi?
siz her ikisinede cevap verin lütfen...
Flortte gozunun yasina bakmam, zaten affi da inandirici gelemez. ha bir de aldatildim o zaman ben de aldatirim diye bir sey asla yok ayni turde cevap vererek bir sey kazanmis olmam. evliligi de bilemiyorum buyuk konusmamak lazm ama onda daha bir oturakli dusunurum herhalde.
Çoğu şeyi afettim ama başka birine tahammülüm yok
Affetmem aldatmanın affı olmaz
Ask gote geldiyse bosver gitsin
Affetmiştim bidaha affetmem
Affetmem
hayır affetmem
Bende aldatirim ki
karakter yoksunluğuna karşılık karakter yoksunluğu yapmak...
bilemedim ;)
Beni aldatacak kadar gurursuz biriyle olmaz o iş
Asla
Affetmem
Affetmem
Hayır
Affetmemiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar