Aldatılmak üzereyseniz affeder misiniz?

Normalde asla affetmeyeceğim bir şey, şimdiye kadar hiç hoş karşılaşmadım bu tarz olaylarda affedici olanları ama başıma gelenler: Erkek arkadaşımla birkaç gündür tartismistik ve onu sucladigim seyleri yapmadığını iddia etti sadık kalacağını söyledi sonraki gün beni pek de sevmeyen bir erkek arkadaşıyla sarhoş olmus ve eskileri konusup gaza gelip eski sevgilisine takip atiyor kiz (benim de arkadasim ayni zamanda, erkek arkadasimi o zamanlar tanimiyordum) bu istegi hemen kabul etmis erkek arkadasim da o kizdan nefret etmesine ragmen tum fotoğraflari begenip nasilsin diye mesaj atmis. Ne yapacağımı bilmiyorum hayatımın çok zor bir döneminde hayatıma girip tahmin bile edemeyecegim kadar mutlu etti ve sevdi beni onu affetmeyi cok istiyorum ama sarhoşken bastirdigi duygularda ben degil de o kiz varsa bu sekilde yasayamam zaten guven problemim yuzunden tartismistik.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek bakış açısıyla yorumlarınızı, kendinizi onun yerine koysanız neden yapmış olduğunuzu da söyleyebilir misiniz?
Bu arada o kız arkadaşım da takibi hemen kabul ettiğine göre, ikisinde de yarım kalmış seyler var ama ben bunu hep nefretle büyük kavgalar edip birbirleriyle ayrilmadan yeni iliskilere baslamalarina bagladim ayrildiklarinda bile birbirlerini takip ediyorlardi hayatlarına yeni insanlar girdiginde takipten cikmislar
Aldatılmak üzereyseniz affeder misiniz?