Lütfen saygılı olarak yorum yapın bir soru soruyorum alakasız şekilde yargılan yargılayana; ne doğru ne yanlış diye sormuyorum benim hayatımı siz yaşamıyorsunuz sakin olun ve sadece sorulan şeye yorum yapın.
Benimle bir ilişki yaşıyor ama buna sevgililik de demiyor arkadaşlık diyor çünkü evli… bir taraftan da hep ben düzenimi bozamam vs diyordu, ben de ona “için rahat olsun benim hayalimde zaten senin gibi bir adam yok yani sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben istemem çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum dediğimde” ben boşansam burada durmam ki yurtdışına giderim napıcam burada İspanya’ya giderim Amerika’ya giderim italyaya giderim durmam ki Türkiye’de ne işim var param var giderim” dedi. Bu ne demek üstelik benim yurtdışında yaşamak istediğimi de biliyor
Benimle bir ilişki yaşıyor ama buna sevgililik de demiyor arkadaşlık diyor çünkü evli… bir taraftan da hep ben düzenimi bozamam vs diyordu, ben de ona “için rahat olsun benim hayalimde zaten senin gibi bir adam yok yani sen bugün boşanıp gelsen evlenelim desen de ben istemem çünkü siz hayat boyu görüşmek zorundasınız ben büyük yaşanmışlıkları olan birini istemiyorum dediğimde” ben boşansam burada durmam ki yurtdışına giderim napıcam burada İspanya’ya giderim Amerika’ya giderim italyaya giderim durmam ki Türkiye’de ne işim var param var giderim” dedi. Bu ne demek üstelik benim yurtdışında yaşamak istediğimi de biliyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle hiç bir ilgisi yok seni umursuyor olsaydı alınırdı o söylediğine ben yurt dışında hayatıma bakarım demek istemiş
Ne alaka benim söylediğimle peki? Brn orada hayat boyu birbirinizle görüşmek zorundasınız diyorum bu resmen hayır ben görüşmem ki demek
Ee dip dibe mi görüşmek zorunda telefondan görüntülüde görüşebilir seni umursuyor olsa çoktan zaten boşanmak istemezdi çünkü bir erkek çocuğunun annesi de olsa sevmediği bir kadınla birlikte kalmak istemez kimi çocuğunu bile yok sayıyor bunun için sen kendini neye inandırmak istersen inandır fakat bu anlatılanlardan senin lehine bir durum çıkmaz gibi duruyor
Boşanmak isterdi*
Çoktan derken kardeş sanırsın 6 aydır birlikteyiz biz bi sakin ol. Karısını sevmiyordur benimle evlenecek vs mi dedim ben. Benim söylediğime karşı söylediği şeyi anlamaya çalışıyorum çünkü mantıklı bit cevap değildi. Bu resmen ben onunla görülmem ki seninle yurtdışına gideriz demek gibi bit şey. Öyle olmasa niye ülke vs belirtiyor durduk yere saçma
Ben seninle evlenicek demedim zaten karısını bırakıp bir yere gitmeyecek demek istedim sen anlamamışsın, dediğim diğer nokta senin kendini inandirma kısmında burası oluyor benim istediğim ülkeleri söyledi diyorsun adam gidip Hindistan da yaşarım diyecek değil neyse yaşa gör bakalım kanka
Zaten yurtdışına giderimden hibdistanı anlayacak bit yaşam tarzımız yok sen kendince dilediğin şeklinden bakıp yorum yapıyorsun he kardeş he aynen aynen
E tamam işte adam tabiki o ülkeleri sayacak adamın yaşam tarzına o ülkeler uyuyor diyorum bende zaten sende kıtlık var bana laf ediyorsun madem cevabı kaldıracak gücün yok o zaman ne soruyorsun
Kardeşim sen mal mısın. Ülke belirtmese de Hindistan anlayacak halim yok diyorum gereksiz yete ülke niye belirtsin diyorum ya Allah aşkına sen ilkokula dön okuduğunu anlama dersleri vardır onları bir tekrar al sen
Tamam olur kanka sende kendini avutmaya devam et sonra gelip erkekler şöyle böyle diye zırlarsın burada bir kaç abaza da seni teselli eder okey
Elbette yaşam sizin lakin kendinize zarar vermek mantıklı mı? Böyle ilişkiler eşinde bulamadığını başka kadın ya da erkekten almakla ilgilidir
Ya kardeşim ben ne diyorum siz ne diyorsunuz lütfen sorulan şeye yorum yapın olaya değil
Seni sadece yatak için kullanıyor
Herkesi kendiniz gibi sanmayın onun böyle bi şeye ihtiyacı yok
Para var tip var çevre var istediği kadınla olabilirdi. Benim ilkim kendisi ayrıca
Madem biliyorsun neden soruyorsun