Gönlünüzü çalacak kişinin hangi özelliklere sahip olması ve neler yapması lazım?

Gönlünüzü çalacak kişinin hangi özelliklere sahip olması ve neler yapması lazım?
Önce kendini, sonra beni bilmeli.. Sürekli göz önünde olacak şekilde dikkat çekici hal, hareket ve tavırlardan hoşlanmam..
Soğuk bir duruşu olmalı herkese ama bana alev alev...
Özellikle karşı cinsle olan iletişimine, konuşmalarına dikkat etmeli..
Bencillik, atmazlık, zeka geriliği, ciddiyetsizlik ve aşırı çocuksu tavırlardan hoşlanmam..
Dış görünüşüyle dikkatimi çeker ve bir süre gozlemlerim duruşu konuşması, tavırları, zeka seviyesi, karakteri bunlarda bir sorun yoksa yürürüm. Laubali, sınırı ve duruşu olmayan ne konuştuğunu bilmeyen biriyse o an güzelliği direk gider gözümden sıradanlaşır.
O iş öyle özelliklere bakmıyor, bir hareketi, bir sözü, bir davranışı, bakışı aklımı başımdan alabilir. Ama yalancı, uçkuruna düşkün, değer kıymet bilmeyen, soğuk nevale, enerji sömüren erkeklerin hiç şansı yok.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
gönlüme göre biri yazmakla olmuyor 😅
Hissetmekle oluyor diyorsun. :D
yeap 😎
Cevap
10Cevap
Bana aşık olması gerekir beni sevmesi gerekir.. bunun dışında karakterimizin de uyumlu olması lazım tartışmak istemezdim sürekli.
Samimi ve sözünün eri bir insan olması benim için yeterli çünkü hayatıma giren insanların ortak özelliği söz verip sözlerinin tutmaması oldu.
Gerçekten samimi ve özü sözü bir olsun yeter
Burada sayılan özellikler hiç göz önünde olmuyor gönlünü çalacak kişiyi bulduğunda. Ama güvenilir, anlayışlı, karakteri sağlam, sevmeyi bilen biri olmalı. Ayrıca ilk dikkat çeken bakışları, konuşması, zekası, temiz ve özenli olmasıdır bana göre
Öncelikle sporu seven yaoan birisi olması lazım kendi sağlığını düşünen bedenini kendini seven birisi 😊 karakterli dürüst iyi kalpli ilgili bir insan olması yeterli benim için
Bunun herhangi bir genelleme ya da listesi söz konusu değil. O zamanki etkileşim sohbet anlaşmaya göre değişir
Birincisi Kürt olması lazım uzun boylu biraz karakteri doğru civiklik etmeyen dik başlı yakışıklı ve beni sevmesi vb. ( hepsini saydim ama)
Söylemem kıskanırım ben
Aa :D O niye
Benim sevdigim şeyler bana özeldir paylaşamam
Tamamdır :D
Sadece bana ilgi gösterse ve başkalarından uzak dursa yeterli aslında
Utangaç sessiz sakin ve erkek çevresinin olmaması kibar ve güzel olması lazım
Değer versin azıcık da ilgilensin sadık olsun başka bişeye gerek yok..
Merhametli olsun bu aralar tek ilgilendigim konu bu
Beni sevse yeter aslında
Vefalı saygılı tatlı biri
Bulduğumda söylersem iyi olur
Söylemem zaten zor biriyim kolay değilim
Çalacak kız yokki özelliği olsun 😌😏
Gönlümü kimse çalmasın.
Esmer orta boy Cg motorr 😂👍💖
Beni tarif etmişsin 😂😊
Çalmasin kimse
Düzgün karakterli olması yeterli..
Terazi