Bana aşk sözcükleri söylerken, buluşmak için dil dökerken 2 gün içinde 3 farklı kadınla görüşmüş. Biriyle at çiftliğinde takılıyor, biri ile akşam canlı müziğe gidiyor. Diğeri ile ertesi gün kafeye gidiyor. Bildiğimden haberi yok. Hiç çaktırmadım. Yaptığım stalk sayesinde farkettim. Kadınların hesaplar herkese açık. Aynı saatlerde aynı manzaraların hikayelerinden uyandım olaya. Siz olsanız ne yaparsınız?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya intikam alınacak ne var allah aşkına, zaten daha tam manasıyla bir ilişkiye bile dönüşmemiş. Tepele gitsin çakma kazanovayı.
Adam kaç senedir yalvarıyor, seviyorum ilk andan beri diye, ne kadar uzun süredir dil döküyor. canım yerine koydu beni. canım olmadığımı göstermek istiyorum sadece
Ya ne yapsan kendini ifade edemezsin böyle şahsiyet yoksununa. Söyle lafını, dehle gitsin. Kendini yorduğuna değmez.
Haysiyetsiz herif. Şu an 4 kadını tavladım modunda. Tavlanmadığımı göstermek istiyorum sadece. Yoksa başka bir derdim yok
Bunun tipi çok iyi ama çulsuz, parasız olman benim açımdan sorun diyip bitirsem canı yanar mı?
Kendini küçük duruma düşürürsün, para avcısı gibi davranmak ne allah aşkına.
O an sinirle söyledim boş ver. Adam bana dün sevdiğini söyledi. Akış değişti
Hadi hayırlısı bakam.
Saçına sakız yapıştır
İntikam çocukça demek istiyorsunuz o zaman
Öyle demedim de o anlamada gelri
Canım sıkıldı ya akılsız yerine konmuşum kandırılmışım gibi hissediyorum
Hayatta kötü bir şey yoktur oldu ise tecrübedir öyle düşün
Onun da canı sıkılsın istiyorum
Bunun tipi çok iyi ama çulsuz, parasız olman benim açımdan sorun diyip bitirsem canı yanar mı?
Neden bitirmek istiyirusn ki
Harem kurmuş adam görmüyor musunuz
Sende haremdeki birisin o zmaan Tarık Akan gibi 4 kişiyi aynı anda mi idare ediyor ya katlanacan ya da syrilacan
İntikam alıp ayrılcqm
Daha ayrılmadın mi ayrılsan ne olacak senden sonra 6 ksiiyi daha idare eder bence ayrılma yemeklerine sap koy kalkmasın
Hayır ve dünden beri konuşmadık da hiç
Nerede karaktersiz var onlar la konusuyorsuniz
Eski iş arkadaşımdı ne bileyim ben
Yakışıklı olmaz ise bakmazsiniz
Haklısın bebek yüzlü şeytan. Ama bende çirkin bir kadın değilim ki
Senden çok var ama
Allahalla adam bozdu psikolojimi sıra sizde mi? Ayrıca kadınlardan biri yaşlı, biri dük çocuklu, sadece birini rakip gördüm. Benim kulvarımda bile değiller
Demek senden daha iyiler tercih ettiğine göre
Dostum buluşmaya ben gitmiyorum , dalga mı geçiyorsun, eksikliğini git başka yerde bastır , akıl vermeyeceksen de defol
Aklila ihtiyacın yok diye düşünüyorum sonuçta güzelsin ust kulvardasin
En iyi intikam önüne bakmaktır.
Bu sefer değil
Sen takıntılısın. Her seni seviyorum diyene inanma. Alacağın ya da ne yaparsan intikam yani senin canın yanacak. Demedi deme.
İntikamdan kastım ne biliyor musun? 4 tane kadını elde ettim egosunda ya şu an. Tavlanmadığımı göstermek istiyorum sadece. Asıl bana takıntılı olan o. Gidip gelip yalvaran bir kahve içmek için 500 takla atan şekilden şekile giren o
Canım o takıntı değil. Şizofren dir. Sen onun için tek değilsin. Yapsanda ondan farkın kalmaz. Bir yerden sonra mevzu çok başka noktalara gelir. Üzülen sen olursun
Sen sürekli bilip bilmeden hastalıklarla ilgili tanı koyuyorsun. Şizofren olduğuna dair belirti nerde?
Yansa ne olacak. Biraz asil ol ya. Kendine yakışanı yap. Kimse kimseden ibaret değil. Seneye bugün buna güleceksin emin ol.
Kendime yakışan filan umrumda değil, basit görsün beni o da umrumda değil, kendini çulsuzum diye kötü hissetse yeter bana
Doğrusunu yapıyor.
Seviyorum diye herkesi kandırmak mı doğrusu
Yüzüne Vururm
Ne dicem , ezik aşık gibi gözükmek istemiyorum
Ayril O Zaman
Dünden beri iyi ya da kötü hiç iletişim kurmadım , sadece bir tane dayanamayıp yumruk emojisi attım. Noldu bu ne şimdi demiş. Sonra anlatıcam dedim. Senin elinden dayak yemek hoşuma gider filan diye zırvaladı. Sonra da bir daha muhattap olmadım
Bence Açıkla Herseyi
Sen benle buluşmadın napim sıkıldım diye üste çıkar bu
Sende Yol Ver Bırak Bir Erkeğe Bu Kadar Bağlanmayın Be
Yahu bozuldum bozmak istiyorum sadec, ne var ki bunda , size aynısını bir kadın yapsa tepkisiz mi kalırsınız
Valla Ben Direk Bozarım Ayrilirim
Hahha Bak Bu İyi Parasız Sefil Köpek Deyip Azarla
İntikam fayda sağlar mı
canım olmadığımı göstermek istiyorum sadece
Yavaştan ilgini çek başka biriyle sohbet (tabi duygularıyla oynama) etmeye başla yani değersizleştir.
Ona nasıl farkettircem peki bunu. Dün en son çok samimi bir günaydın mesajı attım. Çünkü bir gece önce attığı mesaja cevap yazamamıştım. O da çok sıcak bir cevap vermiş. Sonra yazmadım hiç. O da yazmadı. Diğer 3 kadınla konuşcam diye farketmedi bence hala uzaklaştığımı.
Hepsini elde ettim egosunda ya şu an, onun öyle olmadığını göstermek istiyorum.
Alternatifleri çok olduğu için pek bir şey yapamazsın
Benim de çok, yok değil ki.
Ama haklısın daha mesajına cevap yazmadığımı bile farketmedi. Bakalım kaç gün sonra mesaj atacak bana
Peki böyle bir saçmalık yapma sebebi
Ksımen
Olsun yapıcam, ya da zengin bir ile mi takılsam
Psikologla görüşmen daha iyi xd
Ya gerekirse onu da yaparım şunun ağzına bir tüküreyim de
Bu sana ne yaptı böyle
Yıllardır peşimde dostum, seviyorum diye
Aynısını yaşat
Bunu düşünüyorum bende , daha önce de yaptı, bende yaptım çıldırdı
Etkili şekilde cildirt ama
Hayır bende etkili yöntem var
Neymiş
Yaz bana
Hayır