Bir erkekten nasıl intikam alabilirim?

Arkadaşlar 7 aylık bir ilişkim vardı ilişki başından itibaren ailemle tanışmak istediğini ciddi düşündüğünü söyledi bana evlilik vaatleri verip umutlar verdi beni inandırdı güvendirdi sevdiğine evlenmek istediğine ailemle konuştum ilişkim olduğunu gelip tanışmak istediklerini söyledim birlikte karar verdik gelip tanışmak istediği güne kimlerle geliceğine kadar ince ince hesap yaptı bir gün durup birikim yapma yalanını ortaya attı ne şu an nede ilerde gelmek istemediğini söyledi birlikte yürüyceğimize inandırdığı yolda beni ortada bıraktı bende sevgimin ve benim arkamda durmayan bir adamla işim olmaz diyerek ayrıldım aileme mahçup etti kalbimi parçalarına ayırdı madem istemiyordu neden sevdiğini ailemle tanışmak istediğini söyleyip beni ortada mahçup bıraktı ben inandım şu hayatta birine güvenmek bu kadar zorken bu güveni bana verdi ama verdiği gibi de geri aldı inancımı yitirdim bir daha ailemin karşısına birini seviyorum diyip çıkartamam korkuyorum ya tekrar başıma gelirse ya yine sever güvenirsem ya yine ortada bırakılırsam diye şu an tek isteğim bana ve aileme yaşattıklarının intikamını almak içimi soğutucak tek şey bu güvenimi yerle bir eden hayallerimi umutlarımı yerle bir eden insandan ben yaşadım benim başıma geldi başka kızların başına gelmesin onların canı yanmasın üzülmesinler bana unut unutmak en büyük intikamdır demeyin canım yanıyor yaşadıklarımı unutamıyorum benimle fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum nasıl intikam alabilirim?

Bir erkekten nasıl intikam alabilirim?