Nişanlanacağımız zaman çıkan soruna bakın?

Gerçekten deli olacağım iyi olduğum için mi kaybediyorum bilmiyorum herneyse arkadaşlar 2 yıldır ilişkim var ciddi düşündüğüm bir ilişkiydi. Aileler telefonda konuşuyordu herneyse en son babam kızın babasıyla konuştu söz için tarih belirledi (26aralığa) fakat kızın babası düğün için şu an maddi durumunun el vermediğini ve düğünün 1 yıl sonra olabileceğini söyledi fakat babamda nişandan 4 ay sonra olsun dedi ve kendisine abi dedi senin için rahat olsun o artık benimde kızım sayılır bende babası sayılırım sen dedi hiçbirşeye elini sürme ben herşeyi oğlumla kızımı alıp gidecem kendilerine ne beğeniyorlarsa baştan sona herşeyi alsınlar. düğünüdür sözüdür nişanıdır eşyasıdır herşeyidir baştan iğne ucuna bana ait dedi sen rahat ol abi dedi.. Şimdi adamın sevdiğimden hariç 2 kızı var evlendirmiş onlarada mutfak ve ytk odası mobilyalarını almış bu kızımada alayım diyor ondan dolayı fakat babamda hani abi bende babası sayılırım sen hiç kendine sıkıntıya koyma ben herşeyi halledeceğim diyor babasıda yok demiş herneyse buraya kadar her şey normal babası. Elbet yüzyüze geldikten sonra razı olur. Sonra babam sevdiğim kızıda aradı bende senin baban sayılırım ha ben almışım ha baban dedi sen dedi babanla konuş ikna etmeye çalış dedi kızda bana dediki ben hani babamı tanıyorum inadı tuttumu kabul etmez bizi ayırmaz bende anlayışla dedim ki tamam hayatım dediğin doğrudur babanda haklıdır ama dedim sen diyemiyorsan sadece babana deki baba ben razı gelirim sen kendini strese sokma hani ablamlara aldın banada almak istiyorsun biliyorum ama baba ben razı gelirim bana almış kadar olursun de dedim bana yok felan çekiyor gene tamam dedim dediğin gibi olsun hYatım strese sokma kendini yüYüze büyükler konuşulur halledilir dedim……. dün gece annesiyle konuştum annesine anlattım abla böyleböyle dedim babam böyle böyle diyor kadın allah razı olsun oğlum dedi biz dedi durumumuz olduğunda bile gene kızımıza parasını veririz dedi ben dedim anne dedim öyle düşünme dedim lütfen ne olursa olsun bakın hepimiz bir aileyiz beraber dedim hiçbir şey farketmiyor dedim. Buraya kadarda her şey normall şimdi sorun kız arkadaşım gelmiş bana diyor ki yok aileniz beni strese sokuyor yok ben strese giriyorum baban acele ettiriyor felan bende dedimki neyin stresi daha 1 ay var nişana düğünde sonra 5-6 ay sonra olur neyin stresine giriyorsun sen yok ben intihar edecem üstüme gelme felan filan lan oğlum ne diyorsun sen dedim senin annen bize tarih vermiş gelin bekliyoruz demiş baban babamla konuşmuş tsrih belirlemiş herşeyi yolunda ilerlerken sen bana nasıl yok siz acele ettiriyorsunuz yok strese sokuyosunuz felan filan gerçekten kafayı yicem.. tamam her ailde sorun olur baştacı bende bu sorunun hani zamanımız gecikmesin ha senin baban ha benim babam diyorum yav gerçekten bıktım gelmiş bana bu sabah yazdığı şeye bakın diyorki siz bana acele ettiriyorsunuz yok benim dudağım patlamış yok iştahım yok sigara içicem kahve içicem yemk yemixcem yok babanla konuş ben şimdi istemiyorum
Nişanlanacağımız zaman çıkan soruna bakın?