Nişanlıyken böyle yapılır mı olay çıkacak?

3 yıl sevgiliydik 5 aydır da nişanlıyız normal günlerde de sevgilim sevdiğini çok belli etmez içinde Yaşar herşeyini 3 yılda 5 çiçek anca almıştır hediye alma mutlu etme huyu pek yok. Ben alırım hep içimden geldiği için ailemden böyle terbiye aldığım için. İlk zamanlar sevgiliyken 14 şubatta ben ona kazak almıştım o bana hiçbir şey almamıştı en son o zaman çok ağlamıştım dün sevgililer günüydü gittim 2 gün önceden hediyesini alıp hazırladım. Bana çiçek göndereceğini söylemişti iş yerime dün iş yerimdeki bütün kızlara çiçek geldi öyle bekledim baktım uzaktan benim çiçeğim nerde dedim oda bankadan parayı çekmedi hesap dedi bende akşam yanıma gelicen nasıl olsa o zaman getirirsin dedim akşam eve geldim ailem sana bir şey almamış mı dedi bende gelecek o zaman getirir dedim akşam geldi yanıma belki sürpriz yapar diye bekledim eli boş geldi ben üstüne gidince her zaman sana bir şey mi alıcam diye tersledi ağlattı beni neymiş biraz yürüyecekmişiz onunla 1 saat kadar sonra erkek arkadaşlarının yanına gidecekmiş maç izleyecekmiş arkadaşlarını her gün görüyor dün 14 şubattı 14. Bizim mahallenin başında tartıştık sonra gitti eve ağlayarak geldiğimde annem ve babam ne oldu dedi anlattım durumu bu çocuk daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince ne yapmaz dedi seni ağlatmaya hakkı yok dedi babam yarın alıcam karşıma konuşucam kızım hayatımda biri var babacım dediğinde istemesemde razı gelmesem de kızım seviyor diye hep saygı duydum arkasında durdum dicem dedi sen benim kızıma bir çiçek almayı çok görüyorsun dicem dedi dün biraz mutlu etse biraz güldürse hiçbir şey olmayacaktı şimdi ailem girdi işin içine
Nişanlıyken böyle yapılır mı olay çıkacak?