3 yıl sevgiliydik 5 aydır da nişanlıyız normal günlerde de sevgilim sevdiğini çok belli etmez içinde Yaşar herşeyini 3 yılda 5 çiçek anca almıştır hediye alma mutlu etme huyu pek yok. Ben alırım hep içimden geldiği için ailemden böyle terbiye aldığım için. İlk zamanlar sevgiliyken 14 şubatta ben ona kazak almıştım o bana hiçbir şey almamıştı en son o zaman çok ağlamıştım dün sevgililer günüydü gittim 2 gün önceden hediyesini alıp hazırladım. Bana çiçek göndereceğini söylemişti iş yerime dün iş yerimdeki bütün kızlara çiçek geldi öyle bekledim baktım uzaktan benim çiçeğim nerde dedim oda bankadan parayı çekmedi hesap dedi bende akşam yanıma gelicen nasıl olsa o zaman getirirsin dedim akşam eve geldim ailem sana bir şey almamış mı dedi bende gelecek o zaman getirir dedim akşam geldi yanıma belki sürpriz yapar diye bekledim eli boş geldi ben üstüne gidince her zaman sana bir şey mi alıcam diye tersledi ağlattı beni neymiş biraz yürüyecekmişiz onunla 1 saat kadar sonra erkek arkadaşlarının yanına gidecekmiş maç izleyecekmiş arkadaşlarını her gün görüyor dün 14 şubattı 14. Bizim mahallenin başında tartıştık sonra gitti eve ağlayarak geldiğimde annem ve babam ne oldu dedi anlattım durumu bu çocuk daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince ne yapmaz dedi seni ağlatmaya hakkı yok dedi babam yarın alıcam karşıma konuşucam kızım hayatımda biri var babacım dediğinde istemesemde razı gelmesem de kızım seviyor diye hep saygı duydum arkasında durdum dicem dedi sen benim kızıma bir çiçek almayı çok görüyorsun dicem dedi dün biraz mutlu etse biraz güldürse hiçbir şey olmayacaktı şimdi ailem girdi işin içine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Apla baban haklı yol yakınken dön anlayışlı ve kaliteli bir baban var üzme aileni... ahan bak op odun bir erkek olarak soyluyorum.. sevgisini gösteremeyen ne adama adam ne kadına kadın denir.. olay 14 Şubat değil.. olay değerli hissettirilmek.. ki kadnların en buyuk nispet yaptıkları yer iş yerleridir. düşünmesi gerekirdi itin (14şubatın) hatrı yoksa senin hatrın vardı...
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda biraz anlayan biri çıktı beni dün yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir herkese çiçek geldi öylece baktım masum masum uzaktan benimde mutlu olmaya hakkım yok mu başka günler ne hediye alır ne sürpriz yapar hayatında böyle bir şey görmemiş ailesinden babam iş çıkışı direk dedi bana ne aldı sana diye akşam getirir dedim kapıma kadar geliyor eli boş geliyor utanma yüz yok nişanlımın ailesi bir şey der mi diye düşünmüyor ailemin içinde şüphe korku tedirginlik her şey var şu an biz hayattayken bu çocuğuma böyle yapıyor diye düşünüyor babam bakışlarından anlıyorum
- +1 yıl
kanki hediye o bu şart değil ama olay seni anlayabilmesi. bunu düzgün anlat yoksa biz düzüz dümdüz. olaya sizin kadınlar arasındaki çekişmeniz kıskandırma çabanız vs olarak görürüz. gözümüzde değersizleşirsiniz. ona anlat eğer anlamıyorsa cidden ama cidden acısa da bırak uzaklaş... bak alakasız bir video gibi ama bu videoyu mutlaka izle.
https://www.youtube.com/watch?v=FsohLGAGBS4&t=381s
az akıllı hisli bir kadına benziyon aradaki ilişkiyi kuracak kafa var sende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılnişanlılığın en zor kısımları bunlar bence işte işin içine aileler giriyor ki haklılarda ama umarım kötü olmaz sonucu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çoğu şeyi aileme belli etmeden içimde yaşarım ağlarım ama gizlice onlara yansıtmam artık o kadar dolmuşum ki gözlerim kıpkırmızıydı kanlanmıştı ağlamaktan mecbur gördüler beni anlattım
- +1 yıl
sende haklısın insan gizleyemez ki
Keşke bu kadar buyutmeseydiniz ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka zaman hiç almıyor mutlu etmiyor görmemiş ailesinden parası olduğu zamanları olmadığı zamanları hep anladım anlayışla karşıladım ama maaşı yeni yattı parası vardı yani içinde yok Mutlu etmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇiçek olmadan aşk olmuyor haklısın
012 Yorumla- +1 yıl
Kız burada sırf çiçek almadığı için olay çıkarmamış ki 🤦♀️ biz kadınlar sevdiğimiz insanlardan hediye almayı, sevdiğimiz insanın ilgisini görmeyi çok severiz. Bu arkadaşta bundan yakınmış. Ona değer vermediğini düşünmüş olabilir ki bende öyle düşünürdüm açıkçası. Yani sorun çiçek değil, sorun ilgi ihtiyacını karşılayamamak. Çiçekte patlama noktası olmuş işte. 🙂
Cevap sahibi+1 yıl@beyilz sorun hediye gelen arkadaşlarını çekememek kıskanmak: sorun aşkı çiçek böcek sanmak , sorun çiçeğin ilgi göstergesi olduğuna inanmak... yarın evlenseler yok doğum günü , yok tanışma günü , sevgili günü evlilik dönümü yaş günü gün de gün yeter da b0ku çıktı bu işin az rahat bırakın biz erkekleri.
- +1 yıl
Lan Bi gül alsa geberir mi? Borç batağına mi girer? Kıskandırmak çekememek değil olay. Olay sevilmediğini hissetmek. Her günü kutlasın demiyoruz tabii ki ama özel günlerde de es geçmesin ilgilensin istiyoruz. Siz erkekler böyle düz mantık kullandığınız için biz kadınları sürekli üzüyorsunuz zaten, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın 🤦♀️😂
Cevap sahibi+1 yıl@beyilz özel gününüz bitmiyor sizin. Çiçek alsa diğer sene yine mi çiçek diye kavga etmezse ben bir şey bilmiyorum. SiZin içinizi biliyorum ben
Soran+1 yıl@beyilz başka zamanda da ilgisini sevgisini dışa göstermeyi sevmez içinde Yaşar her şeyi sever ama bana belli etmez yüz bulmayayım diye doğum günü olsun 14 Şubat olsun yılbaşı olsun hep hediye aldım ona hep özel günlerin birinde hiç bir şey yok almıyor tavır alınca trip atınca sana her özel günde hediye mi alıcam demesi gücüme gitti üstüne kendi ailem de sorunca ne aldı diye mahcup oldum yerin dibine girdim ben ona 3500 TL lik kredi çekmiştim bir işi olmadı diye çok şükür kapattı onu düzenli ödeyerek ben neler yaptım ama bir çiçeği bana çok gördü 😔😔🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılO çok gördü diyorsun sende çok büyütüyorsun bir çiçeği. Bu sene çiçek alsa her defa çiçek alıyorsun diye kavga edeceksin. Kurtulun şu özel gün saçmalığından oğlanı az rahat bırak
- +1 yıl
Bak işte biz bu yüzden kaybediyoruz. Fazla sahipleniyoruz fazla seviyoruz. Ama onlar öyle değiller işte be guzelim❤️ üzme tatlı canını otur konuş adam akıllı tüm hislerini anlat eğer çabalayıp fedakarlık gösterirse devam et yoksa yok diyeceğim de 5 yıl da öyle hemen silinip atılmaz:( umarım sevdiğin kalpte bir gün sevilirsin balım benim ❤️🌸
Cevap sahibi+1 yıl@beyilz çocuk sevmiyor değil aralarını bozma iki saçma çiçek yüzünden
Cevap sahibi+1 yıl@beyilz siz mutlu olamazsınız hadi sizi geçtim sizinle olan erkek hiç mutlu olamaz boğar durursunuz erkeğinizi böyle saçma şeyler ile
Cevap sahibi+1 yıl@beyilz doğru diyorsun elden ele gezersiniz mutluluğu bulana kadar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne