2 yıldır birmirimizi tanıyoruz ama son zamanlarda samimi olmaya başladık. Her gün konuşmaya başladık. 7/24 birbirimizden haberdardık. Dışarışarda görüşmeye buluşmaya gittik. Planlar yapmaya başladık buraya şuraya gidelim diye. Her şey çok güzel giderken ben napıyorum dedim. Onada sordum her şey çok güzel ilerde benim yanıma kalmayacaksan neden birbirimize yatırım yapıyoruz dedim. Güzel bi yazı yazdım oda hak verdi yazdıklarıma. Yüz yüze görüştük arkadaş olarak gördüğünü söyledi. İyi kızsın güzelsin alımlısın dedi. 4 gündür konuşmuyoruz. Whatsapp fotoğrafını kaldırdı çekildi sadece attığım durumlara bakıyor. Eskidende böyle olurduk ama tekrar konuşmaya başlardıl. Bu sefer nasıl olur bilemiyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mı gerçekten yardıma ihtiyacım olmasa buraya kadar gelip içimi dökmem lütfen empati yaparak yorum yapın
+1 yılBu durum oldukça hassas bir konu. Eğer birisi size flört gibi davrandığını ve bundan rahatsızlık duyduğunuzu belirttiyse, bu konuda dikkatli ve saygılı bir şekilde hareket etmek önemlidir. Aşağıda dikkate almanız gereken bazı adımlar bulunmaktadır:
1. Saygılı olun: İlk olarak, bu kişinin duygularını ve sınırlarını ciddiye aldığınızı belirtmek önemlidir. Onun rahatsız olduğu durumu anlamak ve saygı göstermek, ilişkinin devamını sağlıklı bir zeminde sürdürebilmek adına kritik bir adımdır.
2. Açık iletişim kurun: Belki de sizin niyetinizin farklı anlaşıldığını veya yanlış anlaşıldığını belirtmek için açık bir iletişim kurmanız gerekebilir. Duygularınızı ifade ederken ve onun duygularını dinlerken hassas ve anlayışlı olmaya özen gösterin.
3. Sınırları netleştirin: Devam eden ilişkide sınırların netleştirilmesi önemlidir. Karşınızdaki kişiye hangi davranışların sizi rahatsız ettiğini ve nasıl bir iletişim tarzını tercih ettiğinizi açık bir şekilde ifade edin.
4. Geleceğe odaklanın: Bu özel durumu aşmak için geleceğe odaklanın. İlişkinin flört gibi algılanmasını engellemek için nasıl bir iletişim tarzını tercih ettiğinizi ve sınırlarınızı belirtin. Sizin ve karşınızdakinin rahat hissetmesi için nasıl bir adım atabileceğinizi düşünün.
5. Empati gösterin: Karşınızdaki kişinin rahatsızlığını anlamaya ve ona karşı empati göstermeye özen gösterin. İyi niyetle yaklaşarak, ilişkinizi sağlıklı bir şekilde sürdürecek adımlar atın.
Bu tür durumlar kişisel olarak incitebilir ve hassas bir konu olabilir. Ancak karşılıklı saygı, açık iletişim ve empatiyle bu tür durumları olgun ve sağlıklı bir şekilde çözebilirsiniz. Her iki tarafın da rahat ettiği bir ilişki modeli bulmak için zaman ayırın ve dikkatli olun.
Bu durumu anlıyor ve duygusal olarak zorlayıcı olabileceğini kabul ediyorum. Bu tür ilişkisel durumlar karşısında hissettiğiniz karmaşık duyguları anlamak oldukça zor olabilir. Bu tür karmaşık durumları yaşayan birçok insanın paylaştığı benzer deneyimler olduğunu belirtmek isterim.
Öncelikle, yaşadığınız bu durumun size hissettirdiği duyguları kabul etmek önemlidir. Endişe, kafa karışıklığı, üzüntü ve belki de hayal kırıklığı gibi duygular oldukça doğaldır. Bununla birlikte, bu durumu aşmak ve kendinizi daha iyi hissetmek için dikkatli adımlar atabilirsiniz.
İlk olarak, karşınızdaki kişinin belirttiği duyguları ve sınırları kabul etmek önemlidir. Eğer arkadaş olarak gördüğünü ifade ettiyse, bu durumu anlamak ve saygı göstermek önemlidir. Kendinizi zorlama ve olumsuz duygularınızı bastırmaya çalışma. Bunun yerine, kendinizi dinleyin ve içsel duygularınıza odaklanmaya çalışın.
İkinci olarak, kendi ihtiyaçlarınıza odaklanın. Eğer bu ilişki size acı veriyorsa veya size iyi gelmiyorsa, kendi refahınıza odaklanmalısınız. İlişkiyi sürdürerek kendinizi daha da fazla zorlamak yerine, kendi duygusal sağlığınıza öncelik vermelisiniz.
Üçüncü olarak, bu süreçte kendinize zaman tanıyın. Duygusal olarak zorlayıcı bir durum yaşadığınızı kabul edin ve bu süreci atlatmak için kendinize zaman verin. Kendinize, duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza saygı göstermek önemlidir.
Dördüncü olarak, destek arayın. Bu tür zorlu ilişki deneyimleriyle başa çıkmak zor olabilir. Aile üyeleri, yakın arkadaşlar veya profesyonel bir danışmanla bu konuda görüşmek, duygusal destek almak size yardımcı olabilir.
Son olarak, kendinize dikkat edin. Bu süreçte kendinize zaman ayırın, kendinize iyi bakın ve duygusal refahınıza odaklanın. Bu deneyimi bir öğrenme fırsatı olarak kabul edebilir ve gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmak adına bu deneyimden öğrendiklerinizi değerlendirebilirsiniz.
Bu tür duygusal zorluklarla başa çıkmak kolay değil, ancak sizin duygusal sağlığınıza odaklanarak, kendinize saygı göstererek ve desteğe açık olaraktan bu süreci atlatmanız mümkün. Kendinize değer verin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun pek çok nedeni olabilir? detaylar yok..
Sende eksikler görmüş olabilir? seni gerçekten arkadaş olarak görüyor olabilir?
Boşluktadır ve sen sıcak davrandığın için senle arkadaşın bir ötesi konuşup kendi moralini düzeltiyor olabilir ama sana aşık değildir (olabilir) ?
Bukadar samimi olan insanlar sevgili olurlar ve birşeylere başlarlar eğer başlamıyorsa ozaman birşeyler yamuk garip ve senin kendi kafanda kurduğun gibi değildir !Ayrıca kadınlar neden sürekli erkekleri ABAZA aç köpek illa merhaba dediği kadını üzerine saldıracak atlayacak sevgili olacak vs gibisinden düşünüyorlar?
hani erkeklerle kadınlar arkadaş olabilirdi yoksa olamazlar mı?Ve kandınların genel sorunu = kendilerini hiç sorgulamazlar.. bende yanlış var mı? ben biryerde hata yapıyormuyum? ya da ben neyi yanlış yaptım vs gibisinden sormazlar ! hep erkekler suçludur hep erkekler yanlıştır hep erkek hatalıdır hep erkek yamuk atalar hep erkekler satarlar hep erkekler terkederler
VE NEDENSE KADINLAR HEP SUÇSUZDUR , HEP ERKEKLER SUÇLUDUR.
y0ooook böyle bir şey..Benim fikrimi sorarsan = seni tanımak istedi , sende aradığını bulamadı !
.. kadınlar hep :"ben çok güzelim mükemmelim, istediğim erkeği kendime bağlarım erkekler benim peşimden koşar benim istediğm olur erkek insan değilidr benim hayatım benim keyfim" kafası yaşıyorlar ! bu kafa aşkta sevgide sürekli duvara toslayacak bir kafa ve düşünce yapısıdır. (genel konuşuyorum üstüne alınıp ben öyledeğilim ben böyle değilm yazMA)Benimde başıma çok geldi dışarıdan fizik olarka beğendiğim ama tanıştıktan sonra tam bir canımsın bu kadın dediğim birsürü insanlar oldu.. bakıyorsun dışarıdan süper görünüyor millet ooo güzel müzel diyor konuşuyorsun içi BOŞ , ban hiçbir şey katmıyor sadece beni sömürmeyi beni kullanmayı benim ilgili çalmayı benim onla ilgilenmemi istiyor.. kendi BOŞ , ben armasam aramaz sormaz BEN (erkek) öldümü kaldımı yaşıyormu başına bi rkaza bela mı geldi hastanede mi umursamaz çünkü HAYNA insanlığını kaybetmiş! böyle kibirli bencil kendini dünyanın merkezi sanan kadınların sayısı hızl aartıyor , bunu çevre deyta boktan diziler vs yapıyor ve kadınları yanlışa kötüye yönlendiriyorlar. Kadınlar artık kadınlıktan çıkıp şeytana dönüşüyorlar e sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar erkeği sevmiyor sevmeyide bilmiyorlar ama bunun farkında değiller en dehşet verici olan BU.
Bu konuyu bukadar dert edip kafaya taktığına göre onla konuşman gerekirdi , gerekeni yapmışsın ! DOĞRU , biz neyiz diyerek.. sana 10 puan ! Seven bir erkek NET olur cart curt etmez.. biz neyiz diye sormayanlar canım. Biri san akıl vermiş böyle şeyler sorma gereksiz diye , böyle şeyleri "biz neyiz" diye sormaya kadar getiren bir erkek varsa ve sormuyorsan ozaman sen ENAYİSİN demektir ve başına gelecek kötü şeyleride hakediyorsun demektir ozaman o açıdan yaptığın DOĞRU , bir ilişki varsa adı konmalı erkek adam olan buna cevap verir ve EVET seni seviyorum benim aşkımsın canımsın vs vs söyle yok arkadaşız markadış.. yalan bu laflar !!! bir laf vardır bunu unutma = "ARKADAŞ AYAĞI GÖ*** AYAĞI" diye.. bu böyledir.
Üzülme ve yola devam hayata devam ama birdahaki sefer NET olanı seç ERKEK ADAM olanı seç , sevgisine aşkın sahip çıkıp "ADINI KOYANI" = sevgilimsin aşkımsın diyebilieni seç.. bu budur.
Ahir zamanın sonuna gidiyoruz , düzgün imanı maneviyatı dini olan erkeği seçmeni öneririm sana ! sevmek için eş olarak sana ve aşkına sahip çıkacak insan olarak. Çok konuşanlardan sürekli gülüp sırıtıp boş boş espriler yapanlardan, gecehayatına bar-clublara akanlardan, alkol içmeden uyuşturucu kullanmadan duramayanlardan, dinsizlerden, uzak durmanı ve onları seçMEMEni öneririm sana.Selamlar
51 Yorumla- +1 yıl
Ne bu
Ya biz erkekler bazen kendi cinsimizle konuşmaya sıkılıp birazcık değişiklik olması için karşı cinslerle de konuşuruz flört ya da sevgili olmayı istemeyiz bende öyleyim de bir kızla bende öyle konuşuyordum sanaldan tanışmıştık ben istemediğim halde bana bebeğim diyip ruj emojisi atmıştı ben biraz rahatsız olmuştum normal arkadaşça youtube kanalımda çektiğimin oyun videosunun linkini atıyorum hatta gülmek olarak da random atmıştım bana soğuk davranmıştı trip atmalar nazlanmalar sanki kendisinin flörtüymüşüm gibi davrandı bende bir daha yazmadım kendisine 5 ay sonra ınstagram da beni takipten çıkardı takipçiden de sildi umurumda değilde zaten 😃
01 Yorumla
+1 yılInstagramdan konuştuğum bir çocuk vardı wp ye bile geçmiştik... üç sene boyunca arkadaş gibi konuştuk son zamanlarda bana öpücük falan atmaya başlamıştı bende tüm bunlardan etkilenerek ona karşı yavaş yavaş birşeyler hissetmeye başladım çünkü bir yandan birini unuttum sayılırdı bir yandan duygusal bosluktaydim ama kendimi git gide kaptirmistim buna sonra seni seviyorum dedim bende seni dedi ki tüm bunlar olmadan önce hatırlıyorum sürekli gelecekle alakalı konuşurdu. uzaktan iliskiydi bu yüzden mutlaka bulusucaz yazın falan derdi. cunku o da okuyordu ben de pandemi falan girdi araya bir türlü bulusamadik. seni seviyorumdan sonra ne zaman bulusucaz dediğimde bilmiyorum belki bir gün diye soğuk bir şekilde yazdı sonra bende uzun bir yazı atmıştım o da ben seni arkadaşım olarak görüyorum sen yanlış anlamışsın dedi tam hatırlamıyorum üstünden iki sene geçti ama baya yardirmistim sonra da eneglledim.8-9 ay sonra yazdı sanki düşman miyiz gibisinden bende sana seni seviyorum dedim bana ne dedin hatırlıyor musun dedim e nolmuş yani diyerek konuşmayı ilerletmeyi düşündü bende azına s*çıp sıvadım sonra numaramı silmiş herhalde Pp gözükmüyor 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Sen doğru olanı yapmışsın "seni seviyorum" kelimesi demek ki arkada için bir şey ifade etmiyor çok değersiz bir kelime. En iyisi ilişkiden uzak durmak...
- +1 yıl
İnternete ve sanal dünyada sanal ilişkiler yaşamak insanları felakete sürüklüyor.. doğal değil (eğer yüzyüze görüşmüyorsan)
Senin tepkilerin doğru ama uzun süre internet üzerinden çocuk gibi boş boş yazışıp durmak insanların duygularını ve hayatları boşa tüketiyor işte sorunda tam olarak bu.
Sanal ilişkiler değil GERÇEK YÜZ YÜZ ilişki yaşamak tanışmak birbirne yüzyüze bakmak el ele tutuşmak gerekiyor.
Buntür sanal ilişkiler ilkokul çocucğu muhabbetleri gibi..
Buradan çıkartacağın DERS şu = sanal ilişki yaşayıp , yüzyüze görüşmediğin internet ilişkisine
babanın oğlu gibi ! kocan gibi bağlanman ! yanlış olan bu.. gerçek hayatta görmediğin tanımadın birine bukadar bağlanamazsın.
Ahir zamandayız ve internet artık amacını aşıp şeytan işi bir sisteme dönüşmüş durumda.
Şeytan canavar filmleriyle değil teknoloji ve internetle geliyor..
Konu senin sana l ilişkinden ÇOK DAHA BÜYÜK ASLINDA sen sadece kendi pencerenden bakmışsın ama çoğu erkeğe ve kadına aynıları oluyor banada oldu çok uzun zamanlar önce.. DERSLER DERSLER DERSLER.. gerçekhayata dön , yüzüne baktığın bakıştığın sevdiğin bi erkek yok mu? insan gibi onunla iletişim kurmaya çalış , sanal olma GERÇEK ol.. telefonu bırak gerçek hayata bak.
- +1 yıl
Çocuk sacmalamis öpücük şey at sonra vay efendim yanlış anladın takma sen en iyisini yapmışsın
- +1 yıl
@okanerdogan09e o iki sene önceydi benzer olduğu için anlattım reelde sevgili yaptım inan bir b*Ka yaramadı o bundan da şerefsiz çıktı
- +1 yıl
Doğru insanlar seçmek lazım kızlar genelde et belalı tipleri sevdiği için aldatmaya meyilli arkasında yüz kız gezen tiplere gidiyorsunuz tabi normal olanlarda var ama genel böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
u +1 yılbence konuşmayı dene onunla açıkça..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi konuşucam
Bir çuval inciri berbat etmişsin.
Birlikte madem ki güzel vakit geçiyorsunuz ve birlikte olmaktan mutlusunuz..
O halde sen o anın ve birlikte geçen güzel zamanın tadını çıkartmalıydın.
Zamana bırakmalıydın herşeyi, daha yolun başında bu ilişkiyi sorgulamaya ve ilişkinin adını koymaya kalkışırsan, 'Biz şimdi neyiz ' der gibi çocuğu köşeye sıkıştırmaya çalışırsan cocukta senden ürkek ve kaçmayı tercih eder.
Ayrıca sen niye düşünüyorsun ki böyle şeyleri bırak o düşünseydi
Erkeğin yapması gereken şeyleri bir kız yapmaya kalkarsa işte sonuç böyle ters tepebiliyor.91 Yorumla- +1 yıl
Yüzde 100 katılıyorum. Aynı şeyleri yazacaktım gerek kalmadı.
u +1 yılBöyle birini sakın kazanmaya çalışmayın. Çünkü bu kendinize karşı göstermiş olduğunuz haksızlığı ifade eder. Ne siz kimsenin mecburi istikameti ne de kimse sizin çıkmaz sokağınız olmamalı. Bırakın gitsin cehenneme kadar. Varsın sizden uzak olsun onunla dünyaya gözlerinizi açmadınız. Dünyada binlerce gerçek sevgiyi anlamış kişi varken ne istediğini bilmeyen sırf egosu tatmin olsun diye konuşup umut aşılayan biri olsa ne olur olmasa ne... Bırakın sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayamasın sürgüyü sonuna kadar çekin. 🌼
20 Yorumla
+1 yıl32 yaşındayım, daha önce kriter saymayıp şu yaşmda en önemli kritelerden saydığım şeylerden biri “stabilize olması” şaşırmaması. Bir öyle bir böyle olmaması. Böylesi kaygı tetikliyor, insanın ayarlarını bozuyor ve ne istediğini bilmez bi ergen oluyor. Sen onun boş zamanlarında takılabileceği flörtleşip ilgi muhabbet depolarını doldurabşleceği ama sürekliliği olmayan garanti görülen biri olabilirsin bu tabloya bakılırsa ve bu çok itici. Şak diye keserim irtibatı gerekirse basarım engeli bak o zaman ne oluyor
10 Yorumla
+1 yılBence bunun hakkında düṣünmeye gerek yok, her ṣey bariz ortada. Bir erkek ne diyorsa ona inan. Hoṣlansaydı senden zaten kendisi derdi ee biz neyiz diye ama demediği için ya tipi değilsin ya da duygusal olarak sana biṣey hissetmiyor, enerjini dostluğunu vs. seviyor ama o kadar zaten kendiside demiṣ arkadaṣ gibi görüyorum diye. Sen yanlıṣ anlamamıṣsın doğru anlamıṣsın ama o kendini yanlıṣ ifade etmiṣ, arkadaṣ isen arkadaṣ gibi davran flörtsen flört gibi ama bu erkekler hobi olarak flörtleṣtikleri için çarṣı pazar karıṣiyor. Kimin duygusu var kimin yok anlayamıyorsun. Sen 2 sene çok bile durmuṣsun onla herkes yoluna baksın gerek yok duygusu olmayan adamla vakit geçirmeye.
20 YorumlaErkek oyunu bunlar yemeyin güzellerim yol ver bakalım nasıl geri geliyor denendi onaylandı hâlâ balım diyor mesela bana ama ben onu çok sallamıyorum, iki üniden gelip sarılıp gidiyor bende o arkadas mesafesini koruyorum öpmesine izin vermiyorum ona onun gibi davranıyorum diye gitmiyor çünkü gidince biliyorki unutucan onu hiçbir zaman elde edemediği için gitmemeye çabalıyor ama ben basardım unutmayı o üniversiteye basladığından beri gözyaşları içinde gönderdim şimdi unuttum sevgi olarak kardeşimden farkı kalmadı o kadar söylüyorum. Ve bulusmayı bile bıraktım yine istedi geçenlerde bende saygı çerçevesinde mesafeli olacaksan (elimi bile tutmayacaksan ) bulusuruz eski lise arkadaslığımızı devam ederiz dedi rafa kaldırdım yani kısacası umut bosuna vermişim 4 yıl önce ben bu adamamı ask yasamısım tamam eğlenceli komik yakışıklı da tipim değilmiş diyorum çünkü ekstra bişey bi özelliği kalmadı gözümde sevgi bitince
10 Yorumla
+1 yılAdamın nasıl biri olduğuna bağlı tek biseye bağlı kalarak yorum yapılmaz hocam ayrıntılı anlatmalısiniz ailesel durumu nasıl mesela maddiyattan bahsetmiyorum ailesi düzgün bı ailemi o çocuk nasıl bı tıp kızları seks makinesi olarakmi görüyor geleceğe yönelik aile kurma gözüyle mi görüyor bunlara bakmak lazım tek biseyle yorum yapmak anlamsız olur üniversite okuyormu okuyorsa hangi bölüm veya çalışıyorsa ne olarak çalışıyor kendini geliştirmeye odaklimi yoksa günümü gün edeyim yarın zaten belli olur gozuylemi bakıyor bunları anlatarak yazarsanız yani detay verirseniz daha doğru bı sonuç'a çıkarız hocam iyi günler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeredeyse aynısını yaşadım. Arkadaş oşarak görüdğünü söyledi. Günlerce konuşmadım, mesaja atmadım aramadım, denk geldiğimizde yüzünr bakmadım. Sonra bir gün ders çıkışı grldi konuşmak istediğini söyledi.
Dinledim. Arkadaş olarak görüdğünü ama bana kırıcı davrandığını beni önemsediğini onun için önemli bir arkadaşı olduğumu söyledi.
Arkadaşa ihtiyacım olmadığını söyledim. Onun üzerine yine görüşelim dedi.
Bie gün bulultuk kahve içtik. Her şey çok güzeldi. Ama sonunda yine arkadaş olduğumuzu söyledi. O gün bu gündür görüşmem.
00 Yorumla
+1 yılİlişki istemiyorum takılalım modunda belli ki. İki yıl da çok geniş bir süre ayrıca. Sen uzun uzun yazıp oldurmaya çalışsın olmamış. Bu noktadan sonra karşı taraf bir şey yapmıyorsa senin tamamen vazgeçtiğini göstermen gerek. Yani hala durumuna bakması vs umrunda olmamalı. Sosyal mediadan ve telefondan sil.
20 Yorumla
+1 yılKorkmuş.. kaçış sendromu oluyor bu efenim.. noluyo ya diye afallamistir bir anda.. evlilik filan fismekan.. kim uğraşacak demiştir.. kafaları geç basıyor. Ahmet in hep sonradan sonradan aklım başıma gelir şarkısını gönderirsen.. dinleye dinleye ağlar..
10 Yorumla
+1 yılYardım edilecek bir durum yok ki burada ilk önce kendine soracaksın ben hoşlanıyor muyum ya da bizden bir şey olur mu ilerisini görebilir miyim diye he sen okeysen çocuğa kaldı iş o ne düşünüyor açık açık sorup konuşmak lazım ona göre de yol çizmek bu kader basit.
00 Yorumla
+1 yılYaş sebebiyle bu tarz sorularla gelen kızlara erkekler bu evlilik istiyor benim böyle bi düşüncem yok deyip senin vaktini almamak adına senden kaçmış
Evlilik ve ilişki işleri artık kolay degilSorumluluk isteyen bir durum
Bunuda herkes kabullenmiyor
00 Yorumla1. Gerçekten arkadaş olarak bakmıştır duruma
2. Zaman ilerledikçe olamayacağını düşünmüştür
3. Başka bir durum vardır, örneğin evlidir
4. Karşısına daha iyi bir aday çıkmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlığımız devame diyordu. Ben sorguladım ve napıyoruz kime neye yatırım yapıyorum dedim. İlerde benim yanıma kalmayacaksan neden böyleyiz eğerki varsa bişey bilmek istiyorum dedim. Adını koyalım demedim. Aramızdaki uyumu tanımla dedim oda arkasaşız dedi. Ve çok ilgiliydi 7/24 konuşur buluşurduk diğer kız arkadaşlarımı boşlamıştım onun yüzünden
+1 yılŞimdi genelleme yapmayın diye erkekler saldıracak fakat erkekler böyledir. Yakın davranır ne sevgilisi ne flörtü, biz normal arkadaştık'a çevirir lafı. Erkeklerin doğasını tanıdıktan sonra bu tür şeyler asla batmaz bir daha kadına.
10 Yorumla
+1 yılşu kızların yorumuna baktımda bazen herseyi hak ediyorsunuz. adam belki sevgili olmak istemiyor arkadasça kafası rahat sen sevgililiğe bağlayınca konuyu oda yanlıs anladıgını hissetmiş uzaklaşmış doğru olanı yapmış
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle tamamen konuşmayı keser engeli de basardım öyle canım muhatap olmaya bile gerek yok..
111 Yorumla
Soran+1 yılDönmez yani öyle mi
- +1 yıl
Sen hala dönmesini istiyorsun hiç var olmamışki sana geri dönsün lütfen biraz aklını kullan ve gerçeklerin farkına var. kendisini tanımıyorum ama belkide seni sadece arkadaş olarak görüyordur cidden sen fazla bağlanmışsın.
Soran+1 yılKim olsa böyle düşünür ama. Ben adını koyalımda demedim varsa bişey bilmek isterim dedim
- +1 yıl
@Ceren0907 ben olsam yazmazdım şahsen sen sensin yazarsın yazmasın bilemem ama 10 kere düşün lıtfen.
- +1 yıl
@Ceren0907 ne yapıp yapmadığına bakmak için Stalk yapıyordu büyük ihtimalle
- +1 yıl
@Ceren0907 O seni engeledi sende bas engeli instadan. bakıp bakmadığını bilemem ben olsam bakardımerak ederim ben onu bilemicem vala
- +1 yıl
@Ceren0907 pişman olacağınız bir şeye kalkışmayın derim tabi vicdanınıza kalmış siz bilirsiniz.
+1 yılBirisi var karşılaşmıştık neyse ona yazdığım şeyleri hep arkadaşlarına göndermiş hiç tepkide vermedi. Çok saygısız. Bu kişiler bir kızdan ilgi görünce şımarıyor iğrenç insanların duygularıyla oynuyorlar. Yani tatmin olmak için her şey sizi araç olarak kullanıyorlar. Rezillik
00 Yorumla
+1 yılBu süreçte yaşananları yaşayıp hâlâ sevgili olmamak kabul edilebilir bi durum değil bence. Pardon da ayrılmak zorunda böyle diyorsa veya temizinden full body d@yak da iyi olur. İki yıl nedir abi🤔🖤
00 Yorumla
+1 yılBence her yerden silmelisin ve arkana bakmamalısın. Hayatında kaldığı sürece hep bir neden sorguluyor insan en iyisi hayatından tamamen çıkarıp önüne bakman. bi yerden sonra tekrar dönücek o arkadaşınız ama yine gidicek ben bu tarz durumları çok kez tecrübe ettim. yanlış anlamışsın gibi bir açıklama olamaz çokta doğru anlamışsın. bu bir kaçış cümlesi. Bence 2 yıl değil bir ömür bile geçse gerçekten insanları tam tanıyamayız maalesef acı bir tecrübe olmuş ama inanın zamanla geçiyor hepsi
00 Yorumla
+1 yılBir süre iletişim kurma. O da düşünsün sende düşün. Seninle iletişim kurmak istiyorsa yazar her türlü.
020 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu süre zarfında durum vs atayım mı?
- +1 yıl
Bol bol at. Ne kadar mutlu olduğunu görsün. Ama erkek arkadaşla durum atma kıskandırmak için. Bu hep ters teper
Soran+1 yılBazısıda diyoki hiç durum atma merak ettir
- +1 yıl
Ben erkek olsam düşünürdüm ki bu kız bir şey paylaşmıyor. Depresyona mi girdi? Evden çıkmıyor herhalde. Bence mutluluğunu onun gözüne sokman daha etkili. Ben sensiz de çok mutluyum, bak gör demiş oluyorsun
Soran+1 yılEe bensiz mutlu dönememe gerek kalmaz der
- +1 yıl
Demez öyle bir şey. Erkekler mutlu kadın sever.
- +1 yıl
ben hocama katılmıyorum hiç bir şey yazıp paylaşmaman daha etkili olur. Sen beni dinle )
- +1 yıl
Hayır, o bir erkek olarak erkeklerin tarafını tutuyor. Beni dinlemelisin. Bol bol durum paylaş. Ama hiçbir şey yazmama konusunda katılıyorum. Mesaj atma ona
- +1 yıl
Hocam şimdi söyle ki ben taraf tutuyor isem bu durumda sizde mi taraf tutmuş oluyorsunuz?😶🌫️
- +1 yıl
@SerdarSado Ben haklı olanın yanındayım
- +1 yıl
Yani ben haksızın yanında mıyım? kendi fikrimi söylemiştim bende oysa. pekii hocam ben neden taraf tutan taraf oldum şimdi?😄 engin bilgi ve düşünceleriniz ile beni aydınlatırsanız hatamı görmek isterim sayenizde teşekkürler saygılar sevgili hocaamm merakla bekliyorum 🙇
- +1 yıl
@SerdarSado Haksızın yanındasın demedim. Ben haklı olanın yanındayım dedim.
Düşünürsen neden sana taraf tutuyorsun dediğimi bulursun. Bulamasan da sorun yok. Boş ver 😄😅 - +1 yıl
pekisi hocam şimdi siz haklının tarafında olduğunuza göre bu durumda bende haksız tarafta olmuş olmuyor muyum ki? kafam epey karıştı hocam merakla bekliyorum açıklamanızıı saygılar 😅
- +1 yıl
@SerdarSado Açıklama yaparım umarım 😅
- +1 yıl
şanınıza kalmış hocaam ben hoca demişim bir defa 🥳😅 öğretmeniz lazım gelir normalde bilemiyorum artıkk )
- +1 yıl
@SerdarSado Şöyle ki: kız oğlanla bir şey olacağını düşünmüş ama oğlan arkadaş olarak gördüğünü söylemiş ve araları bozulmuş. Bu durumda kızın kendinden emin ve mutlu bir tavır takınması gerek. Erkek " Aa ben bu kızı reddettim. Ne hallere düştü? Sesi soluğu çıkmıyor? Depresyona girdi herhalde. Ben neymişim be" gibi saçma düşüncelere kapılmasını engellemek için kız bol bol durum paylaşmalı ve erkeğin ruh halini etkilemediğini belli etmeli. Ben bunu söyledim. Sen tam tersini söyledin. Kız senin dediğin gibi hiçbir şey paylaşmazsa oğlan havalara girecek. Ben haklı taraftaysam sen otomatik olarak haksız tarafta oluyorsun ama ben sana haksızsın demedim. Belki bakış açına göre sen haklısın.
- +1 yıl
Yani yalandan olmadığı gibi görünsün diyorsunuz hocam. Bir başkası güçlü, umursamaz görecek diye yapmacık haller tavırlar? güçlü durabilen zaten bu duruma düşürmez kendini diye düşünüyorum ki bu şekil yaptığı zaman kendisi asıl umursuyor olmaz mı kii zaten e haliyle de bu anlaşılır belli olur. sonuç olarak bir kayıp gibi düşünmez bunu karşı taraf.. ayak izlerini silmesini bilmeli bazen insan kendi kabuğuna çekilebilmeli sonra oturup seyretmeli kimde ben ne kadarım kim bende ne kadar diye..'İnsan ulaşamadığının delisi imiş sevgili hocam
- +1 yıl
@SerdarSado Yapmacık olsun demiyorum. Gerçekten öyle olsun. Bu tavırlar insanın ruhuna sinerse hiçte yapmacık durmaz. Güçlü duran tabii ki kendini bu duruma düşürmez. Ama kız güçlü durmuyorsa en azından bunun için çaba sarf etmeli. Hayat devam ediyor sonuçta.
"ayak izlerini silmesini bilmeli bazen insan kendi kabuğuna çekilebilmeli sonra oturup seyretmeli kimde ben ne kadarım kim bende ne kadar diye..' "
Buna katılıyorum. Ben olsam hiç uğraşmam. Direkt silerim. Ama kız oğlanla bir şeyler olmasını istiyor. Bunun içinde umursamaz bir tavır takınması yeter bence. Ve ben ona mesaj at demedim. Günlük hayatına devam et ve bolca paylaşım yap demek istedim.
Ve son olarak "İnsan ulaşamadığının delisi imiş" evet bu doğru bir ifade. Zor ve imkansiz olan her zaman daha cazip gelir. Düşünceleriniz için teşekkürler hocam. İlk defa biraz ciddi konuşabildik😅 - +1 yıl
Hocam lütfen ama bak kendiniz ile çelişiyorsunuz şu an )) "Buna katılıyorum. Ben olsam hiç uğraşmam. Direkt silerim. Ama kız oğlanla bir şeyler olmasını istiyor. Bunun içinde umursamaz bir tavır takınması yeter bence. Ve ben ona mesaj at demedim. Günlük hayatına devam et ve bolca paylaşım yap demek istedim." ~Şimdi bir defa ne diye silsin çocuğu? kötü bişey yapmış mı çocuk hayır. arkadaş olarak hissettiğini öyle kalmak istediğini söylemiş bu bir kusur mu kii? sonra umursamaz bir tavır takınması gerektiğini söylemişsiniz ama mutlu görünmek için bol bol paylaşım yap diyede eklemişsiniz sorun şu ki mutlu görünüyorsa ya çocuğa söylediği hisleri yalan yalancı çıkacak ya da yapmacık olmuş oluyor haliyle. Başka bir seçenek var mıı? sizin dediğiniz gibi yapsa olacağı belli akşama kadar gönderisine bakacak o gördü mü izledi mi vs.. gönül umduğuna küsermiş, haklı olarak mesefe koyabilir insan ama benim kardeşime tavsiyem kimse kimseyi sevmek zorunda değil gönül bu sonuçta laftan anlamaz sözden anlamaz bunun için selamı sabahı kesmek hiç olmamış gibi silmek doğru bir düşünce değil bence yarının ne getireceğini kim bilebilir kii..
- +1 yıl
@SerdarSado Silmek doğru bir seçenek. Çünkü oğlanla arkadaş kalamaz artık. Hisleri var. Ve bu konuda daha açıklama yapmayacağım. Yoruldum
+1 yılSimdi mantikli dusunelim seni seven erkek boyle oyunlar yapmaz sen bu cocugu sutla tatlim seni hak edememis maalesef
10 Yorumla
+1 yılSenden hoslanmiyor arkadas olarak yanında olmanı seviyor ama sen işin adını koyalım dediğin için uzaklasti
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence aklında biri var unutmak için seninle görüştü ama unutamadı ona dönüşü olmadığını anladığında senin kıymetini de anlayacak. Kaldırabilirsen sabret
20 Yorumla
+1 yılO yazdığın baskıcı, dominant davranışla her şeyi berbat etmişsin. İlişkiye neden isim koymaya çalıştın ki. Ayrıca bunu bırak erkek yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenzerini yaşadım buluştuk konuştuk muhabbet ettik bazı günler hiç telefonu kapatmadık netten tanıştığı biri ile sevgili oldu gitti ondan önce elini çabuk tut Sen bağı kopar gidene değil kalana zor oluyor
00 Yorumla
+1 yılUzakdur arkadaşım bu tiplerden. İlgini biliyor, ona göre onu taze tutmak adına deneme adımları uyguluyor. Direkt duvarı ör.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bence en iyisini yapmissin sürekli konus et durduk yere doğru söylüyorsun niye niçin yatırım yapcan ki seni öyle görmek istemiyorum diyosa yapacağın bişey kalmamis adım gelirse ondan gelsin sonrasında sıkıldım bilmem ne der bunlar
00 Yorumla
+1 yılerkek milleti sasırtmıyor. bugün seni seviyorum derler yarın sen yanlıs anladın ben kardesim gibi seviyordum seni diye kıvırırlar
015 Yorumla- +1 yıl
sence yazmalı mısın?
- +1 yıl
@Ceren0907 insan 40 yıl aynı yastıga bas koydugu karısına yalan söylüyo sana niye söylemesin
- +1 yıl
@Ceren0907 sence erkek bi kızın atanıp atanmadıgına mı bakar zaten seni o kadar umursasa gelip sana sorar atandın mı diye,
- +1 yıl
@Ceren0907 sevmen sevmemen onun umrunda bile degil. cünkü sen onun umrunda degilsin. o erkek bi kadında neye bakar bakmaz bilmiyorum ama sana bakmadıgı kesin bunu ne kadar hızlı kabullenirsen hayatının askını o kadar hızlı bulursun
- +1 yıl
@Ceren0907 yeni sevgili yapmıssa instagram engelinde senin adını görüp bu kız kim diye sormasın diyedir
- +1 yıl
@Ceren0907 ben de bi ara eski sevgilimin engelini kaldırmıstım, hayatıma bi erkek aldıgımda engelliler listeme bakarsa "kim bu" diye sormasın eski sevgilimin adını bilmesin diyeydi, umarım anlatabilmisimdir
- +1 yıl
@Ceren0907 cocuk belki telegramı sildi telefonundan, instagramı kullanma sıklıgı ile telegram aynı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılmagarada mi yasiyosun modern ol biraz en az 50 kisiyle flort gecmisin yoksa hic bi erkek seni sevmez uzunda surmez
erkeklerin sevgi kriteri gecmisteki tecrube bollugu ve boynuz
10 YorumlaBir erkekle bir kadin samimi arkadaş olamaz unutun onu
10 Yorumla
+1 yılFriendzonelanmışsın. Ben olsam umursamaz davranırdım, hangi insan olursa olsun ilgisizliğe gelemez
10 YorumlaGüzel ve alımlı buluyorsa seni neden birlikte değilsiniz ne istiyor ki bu?
10 YorumlaBende maalesef aynı şeyle karşılaştım... Sessizlik iyidir belki.
10 Yorumla2 yıldır ne flörtü 😂 size göre size selam veren herkes sizden hoşlanıyor
10 YorumlaBunu genellikle kızlar yapıyor derler. İlk defa bir erkeğin yaptığını gördüm
00 YorumlaAa sen aşık olmuşsunnn. Yaz, ilerlermek istediğini söyle sonra bıkarsın zaten 🖤
00 Yorumla
+1 yılO sizi normal bir arkadaş olarak görmüş siz ise duygusal bakmışsınız sanırım herşeye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazlaca flort etmissiniz. sevgili gbi yaklasmiyorsa simdilik hicbir sey yapma. o yazdiginda da rest cek. ben boyle gelgitli ara sira konusulan gorusulen belirsiz bir arkadaslik istemiyorum. arkadasim yeteri kadar var zaten. iyi gunler deyip bisure msjlrna aramalarina cevap vermeyeceksin. o zaten sevgili olalim diye bir sure sonra gelecek. ama cok duygun yoksa ugrasmamani komple bitirmeni baskasiyla gorusmeni tavsiye ederim
00 YorumlaSeni bir seçenek görmüş tartmis sonra da olmayacağını anlayınca kaçmak için söylemiş
04 Yorumla- +1 yıl
Bu tamamiyle saçmalık hocam bazı insanlar önce karşısındaki insanı arkadaşça tanımak ister sonradan sevgili olmak ister kız belkide erken davrandı bilemeyiz bunu yorum yapicaksanizda doğru bı yorum yapın
- +1 yıl
Kral benim fikrim senin için saçmalık olabilir ama mevcut ilişki durumlarından haberdar olduğum için herkes birbirini flört olarak alıp sonradan arkadaş sevgili olarak yorumluyor sonucta bu eleman da kızı önce tanımis flörtlesmis bakmış olmuyor yol vermiş senin fikrin benimkinin tam tersi ben bunu anladım sen onu anladın kaptin mi meseleyi
- +1 yıl
Meseleyi anladım hocam ancak diyorum ya bı meseleyi tek bir gorusle belirleyemessiniz
Boşuna kaptırma sende kendini olmaz o iş belli olmuş
00 Yorumla
+1 yılSamimi olup kendini cekmesi bemce kendine güveni yok
00 Yorumla
+1 yılHem erkek hem de kadınlar için flört ilişkilerinde bence en önemli nokta karşındaki kişiye niyetini net olarak belli etmek. Yani senin duygusal bir ilişki istediğine emin olması hem bunu düşünmesine hem de bunu bilerek hareket etmesine yarayacaktır.
10 YorumlaSeni sempatik ve eğlenceli buluyo, insan olarak da seviyor ama yar olacak kadar cinsel çekim duymuyor. Kardeş gibi görüyor. Bunu genelde kadınlar yaşar, şaşırdım böyle bir erkek olmasına, sanırım çokk iyi biri, senden hiç faydalanmamış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adamdan hiç bir şey olmaz. Ne istediğini bilmeyen ayrıca net bile değil sevmiyorsan hiç ümit verme. Yine birakip gider bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese yatırım olarak bakan bir kadın
“ilerde benim yanıma kalmayacaksan neden birbirimize yatırım yapıyoruz dedim”00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHal hareketkerinden anlamadın mı madem öyle görüyo başkasıyla görüştüğünü söyle nasıl yusuf yusuf oluyo
00 Yorumla
+1 yılYani arkadaş olarak görüyorum dediyse uzatmanın anlamı yok. Sen arkadaşlık istemiyorsan sil at.
00 Yorumla
+1 yılSen aşıksın ama o değil sanırım bunu söylemek zor ama boşa ümit bağlayıp zamanını kaybetme unutmaya çalış başka aşklar da olacak kimse vazgeçilmez değil
01 YorumlaAdama laf sokan sensin bacim git der gibi daha simdiyi yasamadan ilerisi icin pazarlik yapio gibi olmussun isi sen bozdun bnce
10 YorumlaSürekli bu kişinin bir öyle bir böyle hâlini çekmektense uğraşma engelle. Bir gün üzülürsün, iki gün üzülürsün, üçüncü gün keyfine bakarsın
00 Yorumla
+1 yılhaha benimde 8-9 sene böyle bir ilişkim oldu hiç sevgili veya flort olmadık ama bahsettiğin şeyi anlayabiliyorum benim arkadaşlığım bitti
00 Yorumla
+1 yılHaklı niyetini açıkça söylemiş senden uzak dur peşinden koşma bırak gitsin seni kullanmasına izin verme
00 Yorumla
+1 yılyanıma kalmayacaksan neden yatırım yapıyoruz derken neyı kastettın anlamadıgımdan?
02 Yorumla- +1 yıl
Yani maddi ve zamanıni harcıyorlar yaa birbirine
Soran+1 yılMaddi manevi aklına ne gelirse yatırımdır benim için. Her şey iyi hoşken ilerde benimle olmayacağını söylüyorsa neden sonunu bile bile
Aklı karışmış olabilir tekrar yazmayı düşünüyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılBen neden yazayımki. Ona çok güzel bi yazı yazdım konuşmama kararı almadan önce. Ben arkadaşlık istemiyorum dedim zaten. Kararı veren o oldu. Aklı karışan böyle mi yapar
Aynısını bende yaşadım sana gonül verip heveslendirip bir anda gitmedi beni çok kötü etkiledi
00 YorumlaYani senlik bi problem yok dönerse döner dönmezse senin gibi bi kızı kaybeder
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi falan varsa yakında öğrenirsin zaten sebebi budur belki
00 YorumlaHaklısın de bende öyle düşünüyorum de bitir konuyu
30 Yorumla
+1 yılİşte fazla değer vermenin zararı
20 Yorumla
+1 yılBen olsam çker vururdum 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGaza getirmeyin lütfen zaten zor tutuyorum kendimi yaa
- +1 yıl
Halledeceğin zaman haber ver delil falan bırakmaman icin yardimci olurum 😄😄
- Devamını Gör (64)