Güncellemeler
+1 yıl
güncel olm hepinizmi utangaçsınız anlamadım ki😂 ben normalde böyle soru sormam soranıda sevmem ama bu durum başka ben acayip rahatım öyle çekingenliğim olmaz ama rahat davranırsam acaba kızı uzaklaştırırmıyım mantığında sordum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben konuşma başlatmam. bende utangaçım
😂ya ben utangaç değilim aksine çok rahat bir insanım ama çok rahat davranıpta kızı üzmek istemem mesela.
Bence arkadaşı aracılığı ile bağlantı kurmak daha sağlıklı olur
peki ya kimseyi tanımıyorsa arkadaşı olarak?
O zaman direk kıza açılacaksin hoslaniyorsan
Ya işte bu konuşma nasıl olması lazım nasıl bir izlenim öngörmemiz lazım biliyorsun utangaç bir kız kız değil erkekte olabilir normal bir insan gibi olmuyor öyle şapıdanak diye yaklaşamıyorsun 😂
yani şöyle düşün görüntü var ses yok ne anlarsın sen bu işten?
Bende öyleyim normal hayatta bilmiyorum 😂
Düşünebiliyorum normal hayatta çekingen olduğunu 😂bende böyle kişilerden hoşlanıyorum işte ama zorlu oluyorlar bir şey soracağım sevdiğin ya da hoşlandığın bir kişiye uzun süre bakarmısın?
yani o sana açılmıyor sende ona açılamıyorsun ama hoşlanıyorsun onu gördüğün zamanlarda nasıl hissedersin?
Bilmem heyecan yaparım o yüzden aynı ortamda bulunmaktan kaçınirim arada kaçamak bakabilirim
😂😂akrep güzeli olmanın farkındalığı herhalde bu o kızda akrep bak işte burçlara bu yönden inanırım her zaman önceden a*tallık gibi geliyordu zerre inanmazdım ama şimdi tanıştığım görüştüğüm her akrep burcu erkek olsun kız olsun aynı oluyor ha şu var hala karakter üzerinde bir etkisi olduğuna inanmıyorum neyse teşekkür ederim bu cevabın beni mutlu etti : ))))
Rica ederim 🤗
Minnak kızlarla konuşmak kolay büyükler istemiyorsa sorlamam.
Zorlamam*
Vallaha kolaysa abla bir yolunu göstersene bana ya ben çok çekingen bir insan değilim ama şimdi karşımdaki kişi çekingen rahat davranıpta onu daha çok utandırmak istemiyorum bir fikir ver abla ya😄
Senin dediğin yaş grubuyla benim dediğim yaş grubu uymuyor bence
Evet uymuyor tabi sen büyüksün haa ben sana abla diyorum😁
Utangaçlık edeptendir utangaç kızla konuşma başlatma. Utanmaz kızlarla başlat
utanmaz kızı ne yapayım ben😄
Diğer türlüsü de caiz değil wolf
Hayır konuşma dediğim ciddi yönden sevgililik veya başka türlü değil...
O zaman anneni devreye şok kızla konuşsun sonra sende kızla konuş
Ya işte o işler öyle ilerlemiyor ben anneme herhangi bir şekilde karşılıklı sevgi falan olmadığı sürece söylemem.
bu devirde kimsenin utanacagini sanmiyorum 18 yasini gecmis herkes arsiz cunku ben ulkede duzgun biriyle karsilasmadim daha
en iyisi hiç konuşmaya çalışma bro
Neden başlatmıyayım dostum işte insanlar bu yüzden kaybediyor o yüzden çok fazla 6 yıl 7 yıl platonik aşk acısı çeken insan sayısı fazla kusura bakma ama ben korkak değilim her türlü konuşurum. Sadece ben biraz rahatım işte o yüzden utangaç bir kızla nasıl konuşulur diye sordum 😊
Olurda rahat davranıp onun daha çok utangaç davranmasına sebeb olurum diye.
senin de dediğin gibi git konuş ve reddi ye o zaman 😂😌
La onumu kafana taktın sen zoruna gitmiş anlaşılan olm ben zaten konuşacağım kızla konuşup reddi yemek kolay senin olayın olsa ben o kızla var ya ohoooooo çoktaaannnn konuşmuştum ama şimdi çekingen reddedemeyecek kadar çekingen sadece normal birisi olarak görmüyorum ve üzecek bir tavıra girmemek için akıl aldım gidip konuşacağım yani ama gidipte uzun süre senin gibi çekingen dahi olmayan konuşkan bir kıza uzun süre platonik bağlı kalmam gider söylerim zaten kız açık sözlü konuşabiliyor hani görüntü var ağızda var söylerim çok çok red yerim ama durum burada başka görüntü var ses yok...