Az önce bir soruda gördüm kan beynime sıçradı.
Kızın tipi bukalemundan hallice, kertenkeleye benziyor. 1.80 boyunda sarışın mavi gözlü olsun falan yazmış.
Erkekler neden bu kızlara bu cüreti veriyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce bir soruda gördüm kan beynime sıçradı.
Kızın tipi bukalemundan hallice, kertenkeleye benziyor. 1.80 boyunda sarışın mavi gözlü olsun falan yazmış.
Erkekler neden bu kızlara bu cüreti veriyorsunuz?
En çirkin olan kız da en iyi erkeği hedefliyor ve işin garip kısmı erkek kısmında seçicilik olmadığı için bi şekilde dönüt alıyor ve ego yapıyor. Bu kadar çok talep görülen yerde ego da olur. Maalesef sorumlusu biz erkekleriz
Bizim türk erkekleri yüzünden Avrupa'da neredeyse tam tersi
Cevap
1Cevap
Güzellik veya yakisiklilik elde olan bir şey olmamasindan mütevellit elinde olmayan nedenden dolayı guzel ya da yakışıklı istenmesi tuhaf olmamalı bence.
Karşıdaki erkeğin elinde mi güzel ya da yakışıklı olması? Erkek, "elinde olmayan şekilde" yakışıklı veya çirkin olduğu için sevilip sevilmemeyi mi hak ediyor?
Konuyu carpitiyorsunuz beyefendi sadece güzel olanın guzeli isteme hakkı olmamalı diyorum sevme bu konudan bağımsız şu an.. sizin mantığıniza göre cirkin sadece cirkin sevebilir ve isteyebilir ve mantıkla iştigal değil.
Soruma cevap verir misin? Bir erkek elinde olmayan şekilde, çirkinse, sevilme hakkı yok mudur?
Ben çirkin seviyorum.
Hayatinda kac kez çirkin bir erkege aşık oldun?
Yani sizin güzellik standartlarıniza göre güzel olmayan ama zekası ile dikkat çeken diyelim.
Diyorum ki çirkin denilen insanlar da güzeli güzel geleni sevebilir. ( hakiki anlamda hiçbir yaratılan çirkin değildir onu çirkin yapan bizim bakış acımız.. )
Çirkin çirkini sevmeli, güzel güzeli sevmeli cok sig.
Herkes sevilmeyi hakediyor.
Hic aşık olmadim.
Hiç aşık olmadın çünkü çirkin erkeğe aşk verilir mi hiç
Güzele de aşık olmadim aşk duygusunu yasamadim
Çirkin seviyorum demedin mi
Evet yani guzel olan bana çekici gelmiyor demek direkt dikkatimi cekmiyor demek bir nevi yani eleştirdiğiniz kadin arkadas var ya şu uzun boy vs isteyen benim öyle kriterim yok demek.
Çelişkili konuşuyorsun. İki olasılık var. Ya duruşun yok yani omurgasızsın ya da kendini haklı çıkarmak için palavra atıyorsun.
Az önce çirkin erkek seviyorum dedin. Şimdi kriterim yok diyorsun. Çirkin erkek sevmei kritersizlik değildir, bir kriterdir.
Soyle ifade etmeye çalışayım cirkin erkeğinde sevilmeye hakkı var cirkin kadının sevilmeye hakkı olduğu gibi.. Kriterlerim açısında soyle bir erkek olsun olmasin diye bir şey yok, bir insani tanıdıkça iç dünyasına hakim oldukça o insan benim gözümde güzelleşiyor evet bu zamana kadar aşık olmadim ama ilgimi çeken erkekler genelde beğenilmek cirkin adledilen kisiler olduğundan cirkin seviyorum dedim. Bir duruşa sahip olduğumu düşünüyorum ama bunu ispat etme gayem yok hiç olmadi, kendi yaptığın hatayı kabul etme özelliğim vardır palavra kelimesi çok sığ geliyor bana ama demek istediginiz haklı çıkmak adına yalan yanlış söylemem gerek yok ki. Ben kendi özelimi bir kenara bırakırsam herkesin sevilme sevme hakkı var. Bir insan cirkin diye illa cirkin sevmeyi hakediyor guzel sevmek ne haddine diyemiyorum. Polemiğe girmek, haklılık yarışması yapmak mizacimda yok
Kendisini beğenmeyin intihar mı etsin mk erkeklerinde maymunu var ama yinede en güzelini seksisini istiyorlar kfkgkv
1.50 boyu var türlü türlü huyu var
Sen ne b oka benziyon iyi demiş kız bence
O kızla yan yana dursak beni jigolo, onu da zengin para yediriyor zannederler
Lafta erkes öyle bizim millet aynaya bakınca ne goruyo
Lafta değil gerçekte öyle ama benim tipimin bu konuyla bir ilgisi yok. Bu konu tamamen koalaya benzeyen bir kızın brad pitt isteyecek psikoloji bozukluğuna sahip olmasıyla ilgili. Bu bir problemdir. Ben antonio banderas da olsam, ajdar da olsam bu kızın ve bunun gibilerin hakkında konuşulması gerekirm
Baya yaralamış seni artık kimse. Koalayı unut bence🤣
Türk kızı geleneksel olarak hoşlandığı ve yüz bulamadığı erkeğe çamur atabilir ama bu erkeklerde olmaz. Erkek kötülüyorsa iğrenç bulduğu içindir, bilgin olsun tecrübe olarak kat kendine.
Sen kimsin senn gibi paçavradan tecrübe katacam kendime. Herkes iğrenç bulduğundan uzak durur. Koala da senden kaçtığına gore
Nasıl bir karin ağrısı yaratmış vay be kolata özgüven geldi
Hqhqhqhq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?