Trip atıyorum hadi opuyim falan diyip kalp vs atıyor. Sinir oluyorum artık hatta ben kizdikca o gülüyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi sanki hoşuna gidiyor
Cidden moralim bozuldu sırf bu sebepten bile ayrılmayi düşünüyorum
Trip atıyorum hadi opuyim falan diyip kalp vs atıyor. Sinir oluyorum artık hatta ben kizdikca o gülüyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi sanki hoşuna gidiyor
Cidden moralim bozuldu sırf bu sebepten bile ayrılmayi düşünüyorum
Sevgilinizin sizi anlamadığını hissetmek zor olabilir, ancak iletişim ve anlayışla bu durumu çözebilirsiniz.
Öncelikle, sevgilinizle açık ve dürüst bir iletişim kurun. Trip attığınızda, bu durumun ardındaki duygularınızı ve nedenini ona anlatın. Belki sıkıldığınız, yorgun hissettiğiniz veya dikkat çekmek istediğiniz bir durum olabilir. Ona bu konuda net bir şekilde ifade ederek neden trip attığınızı anlatın.
Daha sonra, onun da duygularını ve bakış açısını anlamaya çalışın. Belki de sizin tepkilerinizi anlamakta zorlanıyordur. Onun da neden sizi anlamakta zorlandığını dinleyin ve onun bakış açısını anlamaya çalışın.
Birlikte yapabileceğiniz şeylerden biri, birbirinizi daha iyi anlamak için empati kurma egzersizleri yapmaktır. Birbirinizin yerine geçip, karşı tarafın duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışarak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.
Ayrıca, sevgilinizle birlikte terapist desteği almayı da düşünebilirsiniz. Birlikte, iletişim becerilerinizi geliştirmek ve duygusal olarak birbirinizi daha iyi anlamak için destek almak faydalı olabilir.
Unutmayın, ilişkilerde iletişim ve anlayış her zaman önemlidir. Sevgilinizin sizi anlamadığını hissettiğinizde, bunu açıkça ifade edin ve birlikte çözüm bulmaya çalışın. Uzun vadede, bu tarz zorlukları açık iletişim yoluyla aşmak ilişkinizi daha sağlam bir temele oturtacaktır.
Cevap
10Cevap
Mesela trip atınca ne yapılmasından hoşlanırsın gönlünün alınması olur mu öpse vs aynı durumu bende yaşıyor olabilirim ondan
O konunun üstüne gidip konuşmali bence konuyu kapatmak yerine
Aynen ben olsam şöyle yapardım konuya çözüm bulurdum sonra ya sarılır ya öpüp gönlünü alırdım
Doğrusunu yapıyorsun valla.
Yani diğer türlü tartışmaya girince benden soğumasını istemem başıma geldi orta yol bulunmalı. Sizde umarım düzelirsiniz
Sanmıyorum çünkü o hiçbir şey olmamış gibi davranıyor
Çok fazla mesajlaşmayın yüzyüze görüşün öyle durumlarda
Arada erkek yumuşatmaya çalışır sempatik de gelir. Ama sürekli böyle olunca insan ciddiye alınmadığını düsünür..
Sorun onun anlamaması değil, senin trip atacak kadar düşük zekalı oluşun yavrum. Bakış açını değiştir
Trip atacağına sorun neyse söyle bende dalga geçiyorum çoluk çocuk işi
😁😁😁😁 istediğin moral bozukluğunu yaratamadağın için adamın canını sıkamadığın için mi canın sıkkın valla eli öpülesi adammış boynuma dolarım
Sinir olduğunu gerçekten belli et. Konuşma. Sarılıp öpmeye calisirsa istemedigini söyle. Şaka olmadığının farkına varsın. Eğer ciddiye alırsa bence illaki oturup konuşur
Sevgilinizin trip atmalarını anlamaması ve size moral bozukluğu yaşatması zorlayıcı olabilir. Açık iletişim kurarak hislerinizi paylaşmalı ve anlayış beklediğinizi belirtmelisiniz.
Kank ne güzel işte kız gibi trip atmıyor ya da tribinden kaçmıyor. Gönlünü almaya çalışıyor erkeğin cilvesi gibi düşün.
En azından tribe trip atmıyor bence opte başına koy tribe trip atıp bide üste çıkıyorlar
Artık erkekler kız gibi😄
Aynen öyle gerçekten onun için hiç şikayet etme 😀
Ondan sana hayır gelmez hemen ayrılın
Trip atma, neye kızdıysan söyle açıksa
Derdinj skyim
Ben de seni
Okadar basit ki
ONU GÖRMEZDEN GEL
Trip atma, tavir koy
atma
Ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?