Sevgilim benim degerimi bilmiyor iliskimiz icin ugrasmiyor ne yapmaliyim?

Bizim 2 yili askin bir iliskimiz var ve ben eskiden sevgilimi üzdüm. Pisman oldum ve birdaha uzmemek istedim onu birlikte cok güzel vakitler geçirdik cok egleniyoruz sevdiğine de inaniyorum ama tartismalarda hiç uğraşımiyor ben haklı olsamda ilk ben yazmak zorunda kaliyorum hep alttan aliyorum uzulmesin diye sinirlenmesin aman kirilmasin diye bu sefer olan kendime oluyor ben kötü oluyorum dagiliyorum yikiliyorum bir tartışmada ben uğraşmazsam o asla yazmaz etmez cok gururlu erkek olmama rağmen (cinsiyetcilik yapmiyorum yanlis anlamayin lutfen) kadin gibi hissediyorum ilişkide sözüm gecmiyor ipler onun elinde son tartismamizda bana gevşek dedi ki herkes onu mutlu etmem için bana kilibik diyip durdu ve aldiris etmedim şimdi o bana gevşek dedi ve hic yapmadığım biseyi yaptim hep ben yazardim ama bu kelime cok dokundu 2 gündür yazmiyorum ama can atiyorum onunla konusmak için cok seviyorum ama nasil olsa yazicak (her tartismada ben yazdigim için) bu seye guvenerek yazmiyor. Lütfen ben ne yapmalıyım bu sitede cok değerli insanlar vat şahit oldum aklim artik almiyor psikolojim cok kötü herkese kötü davranmaya başladım biri bana derman olsun cok ihtiyacım var ne yapmam gerek ayrilmak istemiyorum ama birazda degerimi anlasin ugrassin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tekrar rahatsiz ediyorum. Sevgilim mesaj atti kardeşim dediğim icin ozur dilerim bu konuda hataliyim ama diğer konularda hakliyim ismini degistim sohbetimizi sildim telefona bakmicam arkadaşlarimla olucam bana bir sure yazma dedi ne yapiyim ozur dileyip sonra böyle yapmasi neden
Sevgilim benim degerimi bilmiyor iliskimiz icin ugrasmiyor ne yapmaliyim?