5 Aydır hibrit çalışılan bir işte arkadaşız. Eylül ayında sevgili olduk. Zaten sürekli takılıp vakit geçiriyorduk. Ekim sonu memleketine ailevi nedenlerden dolayı gitti ve yüksek lisans dersleri başladı. O zaman soğumaya başladı. İlk mesajım ilk gördüğü ana kadar benle ilgili her şeyi hatırlıyor. Ona aldığım hediyeleri bile yanında götürdü. Ben senle konuşurken neden mutlu oluyorum, neden sürekli seni özlüyorum. Bundan emin olmam lazım en ince detayına kadar düşünmem lazım dedi. Zamana yayalım dedi. Hayatımda bir sürü şeyle uğraşıyorum bu dönem ve bu bana stres yapıyor dedi. Bir müddet konuşamadık kendini çok çekti. Benle konuşmadığı bir gün bile yoktu. Yazdım konuştuk. İkimizde yanlış karar vermeyelim bu dönem kişisel sorunlarıma odaklanmak istiyorum. Önceden de arkadaştık kötü kalmayalım öyle kalalım bu süreçte dedi. Bende üstelemedim, iletişimi ilgiyi kestim. 2 haftadır konuşmuyoruz. Bana karşı kötü değil ama üstelersem gerilecek gibi o yüzden hiç bir şey yapmadım. Kız arkadaşlarım böyle dönemlerde ne düşünüp ne hissediyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bırakma bence
Bro aşağıdaki kız arkadaşın yazdıklarına yazdıklarımı oku öyle düşün bir daha lütfen :)
evet kızların zaman zaman böyle stresli dönemleri olabiliyor ama erkeklerin de oluyor biraz klasik olabilir bu cevabım ama seven insan isteyen insan yazıyor da ilgi de gösteriyor ama ne yaşadığını bilemeyiz ona göre değişir sen oturup ona neler hissettiğini söylemelisin bu durumun senin kafanı karıştırdığını üzdüğünü falan konuşmadan hallolmuyor hiçbir şey
Ben yazdım meşgul olduğuna dair kanıtlar ekran görüntüleri attı sonra bir daha üstelemedim. Bana senin her daim yanımda olduğunu biliyorum. Senide kendim gibi yıpratmak istemiyorum dedi. O günden sonra bir daha arayıp sormadım. Çünkü üstelemem onu kötü etkileyecek gibiydi, bundan eminim
evet üstelemen kötü etkileyebilir ama sen kötü etkilenmiyor musun şu an bunu da aklından çıkarma bence sevgi tabiki karşılıklı anlayış gerektirir fakat ilişkide iki taraf da yıpranıyorsa devam ettirmek ne kadar doğru
Bitirdik şu anda zaten araf gibi bir şey. Bana zaten zamana ihtiyacı olduğunu zamana yaymak istediğini söylemişti. Bana zaman ayıramadığı için kötü hissediyormuş. Benimde neden konuşmadık demem onu geriyormuş. Stressiz bir hayat istiyorum şu an ikimizde kariyerimize odaklanalım dedi. Bunalımda yanında istemiyor beni kararsızlığından ötürü. Pişman olma ihtimaline karşı gitmemide istemiyor gibi. Bende zaten tamam arkadaşız dedim bir daha yazmadım aramadım.
Benim kendi sorunlarım var onları çözmeden böyle şeyler düşünememe getirdi.
o zaman kendi hayatına yönelmelisin bence çünkü inan bana isteyen her türlü istediğini belli ediyor ne durumda olursa olsun demek ki ya kafasında bitirmiş ya da gerçekten seni üzmek istemiyor kendini daha iyi hissetmeye düzeltmeye bak ilk başlarda zor gelecek ama bu hayatta her şey bir zorlukla başlar isteyerek yaparsan güzel biter :)
Evet haklısın kız bakış açısını merak ettim sadece üstelememin sebebini sende anlamış oldun :)
tabiki ve şu an şöyle düşün ben seni tanımıyorum ve yanlı olarak değil objektif olarak yaklaşıyorum duruma bazı insanları gerçekten zordur unutmak silmek ki silip atmak zorunda değilsin fakat o bağlanma durumunu aşmak zorunda olabilirsin ilk başlarda belki onsuz hayat çekilmiyormuş gibi gelecek her şeyin ondan ibaretmiş gibi kim ne derse desin sen sadece onu isteyeceksin ama bu durum da geçicek iyileşme sürecinde çok normal bir aşama kendine zaman vermelisin unutma bu hayatta başka birine bağlı değilsin fakat kendine bedenine bağlısın iyi bakmak her şeyde önde tutmak gerekiyor:))
İlişki isteyen oydu olmamızı sağlayanda o yüzden vicdanım rahat güzel hatırlamak istiyorum onu. Benle konuşamamasının nedenini merak ettim sadece
bunu anca ona açık açık sorarak öğrenebilirsin dersin ki ben sana anlayış gösteriyorum meşguliyetinle ilgili senden tek istediğim bana neden yazmak istemiyorsun bunu söyle yeter
Onun yakın olduğu ilişkimizi bilmeyen bir kız var onun aramalarına da geç dönmeye başlamış. Benim yaptığım şeylerde son dönemlerde hep acele ettiğimi paranoya yaptğımı vs söylemişti. Bir ay önce benim sesim olmadan uyuyamayan bana gelinlik modelleri gösteren, benim aldığım çiçekle odasında uyuyan bir kızdan bahsediyoruz. Bu yüzden sorduğumda tatmin edici cevaplar vermeyebilir. Bana destek verdiğin için teşekkür ederim. 6 aydır ben bu insanla beraberim arkadaş ikende benle takılıyordu. Sevgiliykende beni bırakamıyordu bi an bile geldiğimiz durum iç açıcı değil. Ben ona hep kibar beyfendi anlayışlı yaklaştım. Kendi arkadaşları bile ona aptallık etme bu oğlanı kaçırma diyordu.
öncelikle rica ederim :) ve konuya gelicek olursak o zaman verelim demiş sende bu zamanı fırsata çevirmelisin bence kendine zaman ayır herkesin hayatında problemler var kendi problemlerinle ilgilen seven illaki yazıyor sen elinden gelen çabayı sarf etmişsin karşılığını beklemek kalıyor sadece şuanlık
Ben zaten hep ağırdan alan kendini tutan az görüşmekten yana olan birisiydim. İş hayatında da yoğunum ve saygın birisiyim bundan çok etkileniyordu. İşte zaman verelim dedikten bir daha sonra bu dönem böyle şeyler düşünmeyelim arkadaş kalalım dedi. Kararını vermi kararsızlığı devam mı ediyor. Burayı akıl edemedim maalesef :) Benim iş ve yaşantımı etkilemiyor şu anda ama gece yatarken düşünmüyor değilim.
bence kararsız kalmış kendi kararını verdiğinde kafasında bazı şeyleri oturttuğunda sana yazacağını düşünüyorum eğer birbirinize bağlıysanız seviyorsanız illa eninde sonunda beraber olursunuz bu arada gece kimin aklına gelmiyor ki gündüz unutulanlar sen onlara aldanma acımasızdır geceler
Teşekkür ederim olumlu bir şey olursa yazacağım. :)
eğer birbirinizin kaderinizde varsanız allah inşallah sizi mutlu eder biraz akışına bırakmayı dene kafasında oturtunca olayları sana yazacaktır😊
Merhaba, biz bir kız arkadaşımla oturduk olayı çözdük görüşünü almak istedim. Eski görüşmleri ses kayıtlarını dinledi arkadaşım sonra kızın bana dediği bazı şeyler geldi aklıma. Bu kız bana sürekli güven problemi olduğunu geç güveneceğini söylüyordu. Benle ilişkisi ciddiye gidince ileride değişeceğimden korkmuş. Bu onu kararsızlığa itmiş bu yüzden hayatını etkilememesi adına kendini geriye çekerek bitirme beklemeye alma moduna geçmiş. Ben tekrar aynı şeyleri yaşayamam aynı süreçlere giremem gibi bir algı oluşmuş kafasında. Hayatıda bir düzende olmadığı içinbu karara kendi şartlamış. Ben zaten iletişimi kestim yüzde 80 bu senaryodan eminiz. Ne düşünüyorsun ne hissediyorsun.
bence doğru olanı yapmışsın güven ilişkideki en önemli şeydir evet insanların eski olaylardan güven problemleri olabilir ama böyle bir sorunu varsa zaten ilişkiye hiç başlamaması gerekirdi bence ben bilmiyorum ama konuşma tarzından ve kızı sevme şeklinden güvensizlik hissettirmemek için çabaladığını düşünüyorum kendin ve karşındaki için doğru olanı yapmışsın düşünce yapısı değişmediği sürece sizin ilişkiniz 5 yıllık da olsa biterdi sen yazma arama belki aramak yazmak isteyeceksin fakat doğru olan bu bazen kalp yerine mantığımızı kullanmak gerekiyor zor olsa bile :) yine soruların olursa yazabilirsin bana kalırsa doğru olanı yapmış kafandaki sorulara doğru cevabı bulmuşsun
Ben arkadaş olduğumuz süre boyunca farkında olmadan ona güven verecek bir şeyler yapmışım. Çok böyle detaylı şeyler anlatıyordu benim hatırlamadığım. Şöyle söyleyeyim bu zamana kadar beni en çok yormayan canım cicimden ziyade keyifli vakit geçirebildiğimiz sıkılmadığımız hayat kalitesi anlamında birbirimizi yükselten bir çifttik. Bana dediki şu ana kadar kimse yüzümeböyle sıkılmadan bakarak güzel sevemedi umarım hep böyle kalırsın dedi. İlişki başında ve o giderken ben aldımiki kere konuştum. Hazır değilsen başlamadan bitirelim vs. Ama işte gittikten sonra oldu. Birbirimizi güzelce tanısaydık acele etmeden yavaş yavaş çok daha güzel olurdu. Elimden bir şey gelmemesi çok kötü oldu. Konuşsak her şey çözülebilirdi. Sence doğru olanı yapmış ama ya doğru kişi bensem bundan nasıl emin olmuyor.
selam buralara uğruyor musun
Merhaba geri dondun mu