Böyle zamanda bir kız bırakılmalı mı?

5 Aydır hibrit çalışılan bir işte arkadaşız. Eylül ayında sevgili olduk. Zaten sürekli takılıp vakit geçiriyorduk. Ekim sonu memleketine ailevi nedenlerden dolayı gitti ve yüksek lisans dersleri başladı. O zaman soğumaya başladı. İlk mesajım ilk gördüğü ana kadar benle ilgili her şeyi hatırlıyor. Ona aldığım hediyeleri bile yanında götürdü. Ben senle konuşurken neden mutlu oluyorum, neden sürekli seni özlüyorum. Bundan emin olmam lazım en ince detayına kadar düşünmem lazım dedi. Zamana yayalım dedi. Hayatımda bir sürü şeyle uğraşıyorum bu dönem ve bu bana stres yapıyor dedi. Bir müddet konuşamadık kendini çok çekti. Benle konuşmadığı bir gün bile yoktu. Yazdım konuştuk. İkimizde yanlış karar vermeyelim bu dönem kişisel sorunlarıma odaklanmak istiyorum. Önceden de arkadaştık kötü kalmayalım öyle kalalım bu süreçte dedi. Bende üstelemedim, iletişimi ilgiyi kestim. 2 haftadır konuşmuyoruz. Bana karşı kötü değil ama üstelersem gerilecek gibi o yüzden hiç bir şey yapmadım. Kız arkadaşlarım böyle dönemlerde ne düşünüp ne hissediyorsunuz?