Bence sevmek en güzel olanı, kalbinin farkına varıyorsun sadece kan pompalayan bir organ olmadığının farkına en önemlisi insanlığının farkında oluyorsun.. kucak dolusu sevgiler. ❤️😌

Bence sevmek en güzel olanı, kalbinin farkına varıyorsun sadece kan pompalayan bir organ olmadığının farkına en önemlisi insanlığının farkında oluyorsun.. kucak dolusu sevgiler. ❤️😌

Sevilmek güzelidir insanı onemli ve değerli hissettirir, ama sevilmeyi biliyorsan kiminin kiçi kalkar kendisini nimetten sanar.
Sevmek daha guzeldir guzel sevene, seven kusur aramaz seven dunden kabul etmistir olanida olacagini da.
Birde gizli sevmek vardır o en guzelidir çünkü sevdigini hayalindeki gibi bir rüya ya da arzu gibi sever, gizli gizli. Bir yüzünü görmek için mecnun olur, en azından hayatımda olsun benim olmasa da der, bırak sevdiğinin kalbini kirmayi, sevdiğini söylemeye çekinir ya uzaklasirsa diye yani diyemez ama bir yüzünü görse dünyalar onun olur çocuk gibi sevinir
Ama en doğrusu şairin dediği gibidir,
. Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne."O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin onu sevdiğinden. Çok sevmezsen, çok acımazsın. Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem. Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin. Senin değillermiş gibi davranacaksın. Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın. Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın. Çok eşyan olmayacak mesela evinde. Paldır küldür yürüyebileceksin. İlle de bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin. Gökyüzünü sahipleneceksin, Güneşi, ayı, yıldızları... Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak."O benim." diyeceksin. Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan bir şeylerin... Mesela gökkuşağı senin olacak. İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın. Mesela turuncuya, ya da pembeye. Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
Dediğin gibi insan sevince güzel. Onu gördükçe, onunla konuştukça, sana gülümsedikçe kalp ritminin hızlanması ve düzensizleşmesi.. Yaşadığını hissediyorsun, hayatta olduğunu anlıyorsun, var olduğunu görüyorsun..
Bir de sevdiğin tarafından seviliyorsan işte o zamandan sonrasını kelimeler tarif etmeye yetmez..
Sevdiğinden emin olursun fakat sevildiğinden hiçbir zaman Emin olamazsın , Bu yüzden bence sevmek daha güzel karşıdaki bilse de bilmese de o sevginin hissiyatını hissetmek Herkese nasip olmaz Çünkü herkes seviyorum der Ama gerçek sevgiyi çok az insan bilir.
Cevap
48Cevap
Sevmek en güzeli, çünkü sevildiğini hiç bir zaman anlayamaz insan...
@Vefaojj babana bile guvenmeyeceksin de ondan
@Vefaojj güvendik noldu 😂😂😂 değmedi de ondan
Kötü olan tarafı sonuna kadar dediklerine güvenmek istedim
Sevmek her ne kadar yorucu olsa da güzel bir hissiyattır, sevilmek ise mutluluk..
Sevilmek... tartışmasız sevmek zor iş
Sevilmek daha güzel tabi ki de
Sevmek güzelidir, en acı vereni de odur. Adeta kalp taraflarında bir acı, yumru hissedersin. Resmen fiziksel bir acı gibi hissedilir. Nefes alamazsın, ilk ise etkisine şaşırırsın. Bu acı bir şey yemene de izin vermez, fakat açlığın acısını da hissetmezsin; çünkü aşk gerçekten o kadar yoğun bir duygudur. Acısı da yoğundur o yüzden. Yine de acıyacağını bilmene rağmen kaptırırsın, o yoğun sevme hali için. Bu kadar acı çekmek için günümüzdeki platonik aşk çerçevesine de girmeye gerek yoktur. Bir ilişkide bile platonik olabilirsiniz; karşınızdaki ne kadar değer verirse versin, siz ona inanılmaz yoğun bir aşk duygusu besliyorsunuzdur. Bu da platonikten daha çok acıtır. Platonik olduğunuzda uzaktan sever geçersiniz, bu durumda ise size değer verdiğini karşınızda göre göre çok daha yoğun bi şekilde aşk hissedersiniz. Ulaşabileceğin ama ulaşamayacağın bir ideadır.
Sevilmek çok güzel bir his olurdu herlade
Ben genelde seven taraf oldum
Tam anlayamıyorum acaba herkes karşıdaki için yetersizmi ki de böyle hissediyoruz
Ama çok merak ediyorum şöyle hakiki has sevilmenin nasıl bir şey olduğunu
Gözümün içine bakmak için an kollanılsa nasıl olurdu
Hala merak konusu
Bu merak hiç bitmez gibi
Bunlar tek başına bir anlam ifade etmez. İkiside aynı anda yaşandığında güzeldir. Aksi halde sadece biri yaşandığında eziyettir
Sevilmek ve bunun karşılığında sevgi ile yaklaşmak değerini bilmek.
Sevecek bir adam bulayım da.. sevmeyi de sevilmeyi de ben yaşatirim ona 😅
Kendini sevmekle başlar her şey 👍 tabiki öyleyim 😊
Sevmek bekleme halidir. Kabullenme ve hoş görüye sebep olur. Sevilmek, beklenti halidir. Hayal kırıklığına sebep olur. Seven, mutlu olmak, sevilmek isteyen ise manipülasyon yapmak konusunda uzmanlaşır.
Sonuç ikisi de değildir.
Sevmek ; Ona kendisinin senin için önemli ve değerli olduğunu hissettirirsin
Sevilmek ; Onun yanında kendini önemli ve değerli hissedersin.
Ikiside güzel bir duygudur karşilikli Sevmek 💓
Gerçekten aşkla sevilirken aşkla sevmek en mükemmeli aşkı aşk gibi yaşıyorsun.
Herkesin kendi içinde yaşadığı daha güzeldir. Bu nedenle sevmek elbette daha güzel. Tüm olup biten hadise senin içinde yaşanıyor. Kimyasının seni nasıl etkilediğini, coşkusunu anbean içinde hissediyorsun.
Yazdığınıza sonuna kadar katılıyorum
Kesinlikle sevmek, çünkü hiçbir çıkar ya da menfaatin yok
Sevmenin tarifi olamaz
Sevilmek isteyen kendi insanı duygu ve egolarını tatmin etmek istiyordur bence
İkisi de güzel ve yaşanmaya değer bir duygu.. ama insan kendi duygularına daha fazla emin oluyor her zaman ve nadiren rastlanıyor,, bu yüzden sevmek daha değerli..
Sevmek sevilmekten daha güzel. Sevilmek insanı mutlu eder etmesine ama sevdiğinde kalbinde uçuşan kelebekler daha bi enerji verir, güzelleştirir insanı.
Çok sevilerek sevmek en güzeli. Sadece sen seversen yıpranırsın bitersin. Birisi seni çok severken onu sevmemek de çok ağır ve zor bir durum esasen. Dengeli bir karşılıklı sevgiyi tercih ederim.
Sevmek daha güzel. Çünkü her hücren, onun farkında ve sevgiye bakıyorsun. Bu bile insana iyi geliyor, onu güzelleştiriyor. Bide sevildiğinden asla emin olamazsın
Sevmek karşı tarafı beklenti içine girerek seversen hayal kırıklığı uğrarsın, beklenti içine girmeden sevebilirsin. Sevilmek; kendisi sevildigini hisseden sevgidir.
Fuzuli'ye sormuşlar: 'Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?' 'Sevmek' demiş, 'Çünkü sevildiğinden asla emin olamazsın.'
Sevmek senindir eminsindir..
Sevilmek karşındakindendir. Emin olamazsın. Emin olduğunda sevmekten daha güzeldir.
Sevilmek daha rahat güzel hissettirir ama karşındaki hakediyorsa aynı karşılığı veriyorsa sevmek tadına vara vara sevmenin tarifi olmaz..
Sevdiğin kişi tarafından sevilmek en güzeli. Tek taraflı olduğunda seven ya da sevilen olmak fark etmez her şekilde sorun.
Çocuklarım hariç kimseye gerçekten sevgi beslemedim hiç eşimde buna dahil tek aşk evlat tek gerçek sevgi onlara duyulan sevgi
Sevmek daha güzel. Seviyorum diyince kimse inanmaz çünkü. Sevildiğine inanmaz. O yüzden sevmek iyidir.
Sevilmek.. sevmek senin kalbinde olan bişey sevdiğinden emin olabiliyorsun ama sevilmek öyle değil sevildiğinden emin olmak bambaşka bi duygu..
"Sevmek daha güzeldir çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın!!!"
Sevilmek güzelde ama sen onu sevmezsen güzelliği kalmaz her iksii
Sevmek çünkü diğerinden emin olamazsın ama sevdiiğinden eminsindir
Sevmek derim, çünkü gerçekten sevildiğimizi bilemeyiz
Sevmek.. dibine kadar.. hakiki bir Aşkla ve tutkuyla..
Sevilmedilten sonra sevmenin hiç bir anlamı yok o yüzden sevilmek...
Sevilmek güzel zaten sevilsem ben onu daha çok severim
ben kendi sevgimden eminimdir.. baskasinin sevgisine güvenemem
İkiside güzel duygular, sevilip sevilmek büyük bir şans
İkiside güzel karşılıklı olunca karşılıksız olunca işkence gibi
Sevilmek, bi kadın tarafından sevilmek güzel olsa gerek..
Bir kuş için hangi kanadı önemli sağ mı sol mu 🙏
Sevmek kesinlikle
Sevmediğin biri tarafından sevilmek zor.
Her sevgi, karşılık bulduğu yerde guzeldir. Sevilmek ise her koşulda guzeldir.
Kimse hiçbir zaman sevildiğinden tam olarak emin olamaz oysa ki insan sevdiğinden her zaman emindir bence sevmek
sevilmek çok güzel bir duygu tamamlanmış hisseder insan huzurlu hisseder sevilmek en temel ihtiyacımız.
Sevmek daha tanıdık bir duygu ama sevilmek veya sevgine karşılık alabilmek çok farklı çok garip bir duygu.
sevmek çünkü karşımdakinin duygusunu asla bilemem ama kendimi bilirim kalbimin sesi kalbimde o sevmenin anlamı çok güzeldir ruhsal olarakta rahatlık verir..
Seni seven birini ister istemez seversin ama senin sevdigin seni sevmeyince üzülürsün ona deger verdigkn halde karşılığını almayinca mutsuz olursun..
O yüzden sevilmek daha güzel birsey
Sevilmek daha güzel bence sevince karşılık alamiyinca insan hayattan soğur ama şöyle bir durum var ki üstüme fazla düşülünce bende sıkılıyorum 😂 ikiside eşit olsa tam kıvamında olur
Karşılıklı güzel. Beni sevmeyen birini sevmek acı sadece. Benim sevmediğim birinin de beni sevmesini istemem. Ne gerek var birilerinin acı çekmesine, karşılıklı olsun. Mis gibi.
herkes sevdiği kişinin kendisini sevmesini ister.
Sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın ama sevdiğinden olursun :)
Ikiside ayrıvayri güzel ama karşılıklı olursa tadı baska olur
Sevişmek daha güzel boş ver sevmeyi sevilmeyi :D
Sevmek güzel bilirsin sevdiğini eminsin de ,
Ama sevilmek zor bir şey hiç bir zaman emin olamazsın , sevildigini sanarken bile.
Evet ama bu duygu gerçekten karşılıklı ve gerçek olursa çok güzel oluyor yarı yolda kandırmakla olmuyo
Karşılıklı sevip sevişmek en güzeli
Sevmek daha güzel çünkü hiçbir zaman ne kadar sevildiğini bilemezsin tahmin dahi edemez insan sevmek ve sevilmek insanoğluna verilmiş en güzel şey...
Abi yemin ederim tebrik ederim sitede az sayıda varsınız geleni abazan burdakilerin
Sevilmek abi ya keşke sevseler beni keşke o sevse
Sevmek güzel şey de sevilecek birini nerden bulucaz...
Sevilmek, sen sevsen onlar seni sevmez onlar seni sevse en azından dert etmezsin
Ben zor öğrendim arkadaşlar sevmek daha güzelmiş, ben sevemiyorum onu gerçekten beni seveni sevemiyorum... bok gibi hissetiryorumuş.
Tabi kiii severkennn sevilmekkkk.
Tek başına olan hiç bir şey istemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?