AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yeni sevgili bulmak varken neden eskiyi bekliyorsun?
Seviyor olunabilir
Elbette ama biseyler güzel gitse eski olmazdı tekrar yanlışa düşmek doğru değil bence
Aslinda guzeldi her sey. kotu olan neydi bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun
Cenazeme gelmesin, son çaren onda desinler istemem..
Ne yapti ki
Yok. İşin acı yanı yenisini de beklemiyorum.
Neden
Hayal kırıklıkları, yarım kalmışlık... bende heves, heyecan bişey kalmadı ki.
Ben de ayni durumdayim:/
Merhabalar
Hiç sevgilim olmadı ama sevdiğim oldu ama benim için önemsiz bir mesele oldu artık
YOK. Ben onu beklemek yerine viski ile iburamin cold içip üstüne sigara içmeyi tercih ediyorum şu an kısa zamanda haberim gelir
Evet bekliyorum 4 ay oldu. bekleyeceğim de. Ben bir şeyden kolay kolay vazgeçmem. Onu da başkasına yar etmem.
ondan sonra 4628383863 kişiyle konuştum beklemiş olmuyorum galiba
Ben 2 buçuk 3 sene beklemiştim
Peki hic aradi mi o sure icinde
Hiç
O mu ayrilmisti
Aslında benim ayrılmam gerekiyordu ama evet o ayrıldı
Antika merakım yok:)
Eskisi hiç olmadı
Yok 😏
Ben beklemem adı üstünde ESKİ
Esekmiyim eski manitamı beklim
Beklemiyorum, sevmiyorum onu artık dshjs
2 aydır bekliyorum yazmıyorr
Benim de 7 ay oldu:/
göndermeli birsey atıyormu exin? benim ex 3 gün önce bana göndermeli hikaye atmıstı
ya umursamayarak geri dönermis ex kacan kovalanir taktigi ne kadar ise yarar bilmiyorum ama söyliyim dedim
Yok beni engelledi. ben yazmiyordum bile ona. durduk yere engelledi. zaten oyle bir sey paylasmazdi. ama instagrami yoktu. instagram acmis. oyle cektigi manzaralari falan paylasmis hep
18 senedir
Yuh
🥺🥺
Kac yasindasin ki sen
27
9 yasinda mi tanistin yani
Ortaokulda aşık oldum 13 yıl platonik takıldım sonra bir şekilde yolumuz kesişti durumu anlattım 1 yıl kadar sevgime karşılık buldum ve bitti
Ne kadar sabirli ve istikrarlisin
Elimden başkası gelmiyor
Artik o cabalasin senin icin. sen degerlisin
Bitti o hikaye artık
Uzuluyor musun
Üzülüyorum elbette ama kahretmiyorum kendimi. Zamanla alıştım muhtemelen ilk zamanlar çok zordu
Var mı öyle bir enayi
Ben
Abla kendine yazık edersin bence
Yok artık kırık bardaktan su içilmez canım.
Eskiyle işim olmax
Yok eski eskide kaldı
Yoktur
Var 1 yıldır
Hic aradi mi
Evet 1 yıldır yazisiyoruz konuşuruz. kavgalar ediyoruz
Gorusuyor musunuz peki
2 defa bulustuk
Kavgalar niye. guzel guzel anlasin iste seviyorsaniz. sence seviyor mu
Benim hatalarım yüzünden ayrıldık beni. seviyor afetmekte zorlaniyor gururuna yediremiyor
Ay naptin ki
Rezil ettim arkadaşlarının yanında binada restoranda atıldık terkettim fake durumlar yaptım sevgilim var sandı bir sürü aksiyon
Ozur dile ve bir daha sacma bir sey yapma. cok da ustune dusme. seviyorsa affeder zaten
Özür diledim defalarca konuştuk tamam diyor sonra yine başlıyor
Bu durumu kullanmasina izin verme. ozur dilediysen artik geri cekil. akli basina gelir
Terkediyorum üzüluyor bunalıma giriyor aramaya başlıyor ne yaptığı belli degil
Ne yapsin istiyorsun
Geçmişi unutsun istiyorum temiz sayfa acmak
Degistigini gorurse duzelir bence
Herşeyimi kıskaniyor trip atıyor. Arkadaşlarımla geziyorum durum yapiyorum soğuk davranıyor. biseymi oldu diyorum yok işim yoğun Şarkı koyuyor başkasına koyuyorum sanıyor. adam o kadar güvenmiyor anlayacagin
Hep mi boyleydi
Kavgalarimizin sebebi kiskanclikti arkadaşına selam verdim diye tokat yedim. arkadasina etmediği hakaret kalmadı offf
Bence birak bu adami. normal degil
Çok seviyorum onu
Evlensen bu seni eve kapatir bir de dover
Kapatsın onunla herşeye razıyım. onu bir kere yaptı çok pişman oldu. ailesi çok kibar saygılı oda öyle bir anlık her şey üst üste gelince yaptı
Ben de cok seviyorum cok asigim ama dediklerinin birini yapmis olsa kabul edemezdim
Aldatma olmadığı sürece herseyinafederim şahsen
Kufur falan da ediyor mu sana
Hayır Etse niye konusayım o kadar da deli değilim
E vurmus yine konusuyorsun
O gün her şey üst üste geldi defalarca yalvardı şunu yapma bunu yapma adam kıskanc olduğunu kabul ediyor. zaten bende o yapma dediği herşeyi yapınca halinile delirdi
Tokat olayının üstünden 1 buçuk yıl gecti
Yine yapacaktir eminim. ozaman ne yaparsin
Biraz yoklugunu goster. rest cek. ya duzel ya ben yokum demelisin bence
Bana acımadı ama sever o beni 😊 yapmaz diye düşünüyorum. bana gerçekten değer veriyor
Mutlu olun ozaman ne diyim. ben aylardir ne gordum ne sesini duydum. benim isim daha zor
Dedim defalarca tamam diyor sonra soğuk yapıyor sürekli ilgilendim peşinde kosayim istiyor
Kaç ay oldu neden ayrıldınız peki
Sebep yok. birden engelledi bir yil once. sonra 6 ay boyunca yazdi durdu ozur diledi pisman oldu yav etmedim. sonra yine yazdi. dedim bu akillandi heralde. tamam dedim hatalarini telafi et. tamam dedi. kayboldu yine.6 aydir hic ses yok
İnsanı belirsizlik yoruyor işte benimkindese ben seni afetmiyorum. engellese unutmam daha kolay seninkide öyle yapmış devamını getirmemiş
Ya hiç dönmesinler ya da tam dönsünler 1 yılım mahvoldu benimde
Ay donsun ya. cok ozledim
Benimki gibi dönmesin gelgitli inşaallah tez zamanda gelir
Sen adım at yazsan olmazmi
Ben yazsam umursamaz. cevap verir konusuruz sonrasi gelmez ama o yazarsa ve ben cevap vermezsem kafayi yer yazar yazar durur. boyle de bi insan iste. disaridan gordum yesil turbe iceri girdim estagfurallah tovbe yani. disardidan acayp duzgun klas karakterli ama iceriddn dengesiz
Buluşma olsa her şey halolur bir bahane bul
O beni en son bikac kere ekti. artik o bulusmak istesin. ay beni gorebilmek icin delirsin amin insallah. ben de cok istiyorum ama onun daha cok istemesi lazim. bence de gorussek her sey duzelck. duzelmycgni bilsem zaten birakirdim
Adam ailesi ilemi oturuyor. Benimkide ekiyordu gittim evine 😄
Arkadaslariyla yasiyordu. niye ekiyordu bilmiyorum. bi de kendi plan yapiyordu. bulusma gunu kayip. ben de aptal gbi hic tavir koymuyordum. simdi olsa anasini aglatirim sagolsun cok akillandim
Benim olayımda ben hatalı olduğum için kapısına gittim çicek yolladim. Senin olayında sen hakllısın o mücadele etmiyor sen seviyorsan biraz senin uğraşman gerekecek kendine çekmek icin
Napabilirim ki hakliyken
Biraz uyanık ol. Sana çok önemli bir şey anlatmam gerek de.
Sanki ilişki hakkında olmayan konularla devreye gir
Onun yazmasi lzim once. diger turlu ben yazmam kararliyim
Bir tarafın mücadele vermesi gerek yoksa biter.1 yıl neler çektim ayrıl barış. Adettim afetmedim ömrumden ömür gitti. resmen halende ugrasiyorum
O zaman sabredeceksin süre uzadıkça sogursunuz birbirinizden
Gram sogumuyorum. adam sanki alev topu:) ya bilsem ki bariscz valla billa yazar kapisina bile giderdim. ama bu oyle bi cins degil. uzaklasinca aklina geliyorum
Mücadele ver ilgilen sonra geri çekil. Mucadele vermeden olmuyor. Sen vazgecmesin adam vazgeçer
Ben onceden cok ugrastim onun icin. hicbir kiz okadar deger vermemistir ona. o da bildgi icin defalarca yazdi ya. iste devamini getiremiyor neden bilmiyorum
Sebebini sordunmu neyi var bu adamın pskolojisi mi bozuk
Sordum ne yapmaya calisiyorsun dedim. senden kactikca daha cok yaklasiyorum gbi sacma seyler dedi. niye engelliosun dedim. benim bu sacma ve gereksz hareketlerim seni degersiz yapmaz aksine sen cok ozel ve degerlisin. bir daha yapmycgma dair soz veriyorum dedi. ve iki saat icinde engelledi
Psikijisi hic bozuk değil . instagrami yoktu. acmis. gezio tozuo fotograflar koyuo gezdgi cektgi yerleri falan
O zaman. Seni oyalıyo kanka desem senin hataların var adam affedemiyor. Hatan da yok ya da sen farkında değilsin bu adam senin bir seyini mi gördü ya da duydu bir sebeb olmali
Biz sevgiliyken ben cok ustune dustum onun sktm bogdum. aslinda oyle biri de dglm. ama o donem cok bunalmistim. buyuzden de cepte goruyor. ona tamam hatani affet dedim. yine gitti. keske yine istemiyorum deseydim. surunmeyi sevio o. illa pesinde kosck. zor olcksin
Aynende öyle kötülükten anliyolar
8 sene ama beklemem
8 sene mi oldu ayrilali
Evet
Bi kere bile mi aramadi
Aramaz
Neden evli mi
Bilmiyorum
Saçmalık
Yoktur