Erkek arkadaşımın hayatında bir çok kadın vardı banada etrafında kadın kalmadığında geliyordu onun dışında mesajlarıma aramalarıma cevap vermiyordu görüldü bile atmıyordu çok şiddetli bir ayrılığımız olmuştu dünde numaramı silmediğini fark ettim uzun zamandır durum paylaşımı yapmıyordu sildiğini düşünmüştüm profil resmi görünüyordu ama herkese açıktır diye düşündüm dikkate almamıştım dünde paylaşımını görünce buna ağır hakaretler içeren mesajlar attım karaktersiz ahlaksız numaramı sil ne diye hala numaramı tutuyorsun defol git şrfszsn gibi şeyler yazdım ardından engelledim çünkü yine okumayacağını düşündüm ama bu kez mesajlarımı okumuştu engellediğim için de cevap veremedi maalesef ve hala o kadar hakaretime rağmen numaramı silmemiş bir erkek bunca hakarete rağmen neden silmez?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yedek tutmak için
Asıl bir kadın kendine bu muameleyi yapan bir yawwşağı neden bunca zaman engellemez ve hala neden onun numarasını silip silmediğini merak eder?
🥺 bilmiyorum
Silemiyorum ama nedenini bilmiyorum
İnsanın kednine yaptığı kötülüğü kimsecikler yapamıyor işte yazık.
Maalesef öyle 🥺 beni istemediğini yedekte tuttuğunu da biliyorum ama kopamıyorum
Bu saçmalığa inanmamı bekleme. Kadınlık onuru denen bir şey var kendini daha fazla küçültme kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.
🥺🥺
Hadi o silmedi seni yedekte tutuyor, sen neden silmedin?
Bilmiyorum karmaşık duygu içindeyim
Sizi sahadan alıp yedek kulübesinde bekletiyor. İhtiyaç anında tekrar oyuna sokmak için 😂
Öyle bir şey olamaz geri geldiğinde kabul etmeyeceğimden emin
Hiç bir kadın yaşanmışlığı olan bir erkeği bir anda silmez. Biraz öfkenir kızar bağırır sonra kendini onun kollarına bırakır. Değişmez kanun 😉
O zaman çoktan geçti üzgünüm artık olmaz onunla bundan da çok emin
Beni 6 yıl aradan sonra dahi arayan eski sevgililerim oluyor. O yüzden katılmıyorum kesin bittiğine.
Etrafında kadın olmadığın da yine gelmek içindir işte 🤷♂️
Gelemez geldiğinde kabul etmeyeceğimden emin çünkü karşılaşırsak ona hiç iyi şeyler söylemeyeceğimi söyledim
Çok tuhaf
Bende bunu anlamadım ona rağmen numaramı hala silmiyor aksine sürekli kendi resimlerini paylaşıyor
Aldırma boş ver ne yaparsa yapsın
Bosta kaldiginda yine sana gelebilecegini dusunuyorsa
İmm sanmıyorum bana gelebileceğini çünkü net şekilde istemediğimi söyledim karşılaşırsak ulu orta dinlemem küfürleri yağdırırım dedim
Tamamda haklisinda o oyle dusunmuyordur nir erkek olarak soyluyorum
Senin gibi bir hatunu bnde kaybetmek istemezdim
Haha 🤭 o zaman niye aldatıyor? Niye yazdığımda aradığımda açmıyor cevap vermiyor aradan 3 gün geçiyor yine cevap vermiyor dönüş yapmıyor
Seninki aç gözlü cünkü bebegim bulmuşta bulanıyo emin ol senden cirkindir
Imm evet kimse beğenmiyor ama böyle yapıyor neyine güveniyor parasıda yok egosu fazla
Ha belli oldu neyin ne oldugu popon sen kaldırmıssın 😁
İmm indirelim o zaman ama nasıl indiricez
Basıcan engeli hayatına birini alıcan yoluna bakıcan arkana degil
Bi kac nedeni var canım
Nedir peki o nedenler
Yedekte dursun diye
Aklı halen ondadır
Aklı hala bende olsa mesajlarıma aramalarıma neden cevap vermiyor
Senin aklını onda tutmak için
Ohoo ne anladım bu işten peki değer vermesi için ne yapmalıyım madem aklı bende değerde vermiyor bana
Nextle çok takılma erkek adam isterse açık olur