Erkekler ayrıldıkları kızın numarasını niye silmemezler?

Biriyle görücü gibi tanıştık ikimizde 27 yaşındayız 3 ay konuştuk bana durduk yere soğuksun buz kütlesi gibisin demeye başladı henüz flört dönemindeydik ve benim daha önce hiç sevgilim olmadı tavırlarım gayet sıcakkanlıydı sadece güzel sözler ve iltifat kullanmadım asıl o soğuktu ben ikizler burcuyum o oğlak ve çok cimriydi bir kez yemeğe gitmedik 2. ayda doğum günümde hiç bisey yapmadı ve 3. buluşmada elimi tutmak istedi izin vermedim en son yanağından öpecektim dedi yavaş hızınız 180 dedim tartışmada yolun açık olsun hakkını helal et her şey gönlünce olsun inşallah dedim hakkımı helal etmiyorum demiş ne yaptiysa, gitmek istersen gidebilirsin kalacaksanda ben böyle bir elif istemiyorum benim istediğim elif benim yaptıklarımı yapacak aynı yaklaşımı istiyorum dedi bende sinirlendim sen kimsin kendini ne zannediyorsun bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim instadan çıkardım numarasını sildim hemen annesine söylemiş ve benim annemi aramış daha ben kimseye anlatmadan birde benden 4 yaş küçük kız kardeşi var abim seni üzerse söyle abla döverim onu diyodu hemen beni instadan çıkarmış ben onu çıkarmamıştım oğlanda numaramı silmemis 5 gündür neyi bekliyorsa hatta benim annem barışın özür dileyin demiş anneme tamam demiş aramadı bir daha demek ki bana tavırları sahteymis
Erkekler ayrıldıkları kızın numarasını niye silmemezler?