Arkadaşlar 18 yaşındayim 3-4aylik evliyim ama zerre huzurum yok ne yapayım?

Arkadaşlar 18 yaşındayim yaş farkı olan bi evlilik yaptım eşim 40 yaşında 1 yıl sevgili olarak konuştuk o dönem de o kadar kibar o kadar iyimser o kadar sevgi dolu o kadar kültürlü idi ki. Abimin iş arkadaşı idi evimize de hergun gelip giderdi ailem de çok severdi ama ilişkimize izin vermezler diye mecbur kaçarak evlendim. Kactigimiz da ilk Antalya'ya gittik beraber bira içtik kafası güzel oldu bana sarmaya başladı içeri geçtik telefonumu karıştırdı ve wp engellenenlerde taksici numarası buldu. O taksicide ben kaçarken taksiye binmistim hızlı trene yetişmek için indikten sonra taksici bana yazdı bende engelledim. Eşime anlattım inanmadi beni daha 2 gecemizde öldüresiye dövdü polisler geldi ama eşimi sevdiğim için şikayetçi olmadım sadece bagrıştık dedim. Sonrasında sabah oldu özür flb diledi ama hala inanmıyordu. Sonra onun memleketine geldik annesigilin evine annesigilde vize karşı çıktı o an beni savundu iste o benim karım flb diye. Annesigilde beni 2 3 günde sevdiler zaten. Eşim 1 ay yanımda kalabildi sadece yurtdışında çalıştığı için gitmesi gerekiyordu. O 1 aydada 2 gün iyi 3 gün kötüydük zaten beraber markete giderdik niye süsleniyorsyb hareketlerine dikkat et vs gibi suçlamaları oldu. İlişki yaşarken de sanki hani mecburen yaşıyordu vede gözlerini kapatıp başkasını hayal ediyordu öyle hissediyorum. Neyse işte ben annesinin yanındayım o gitti telefonda konuşuyoruz telefonu 10 saniye geç açsam niye geç açtın wp girsem kimle konuşuyorsun gibi suçlamalar da bulundu sonra dedim al wpme gir o zmn dedim yok dedi girsem ne ben girince o adama yazarsın bana mesaj atma eşim kontrol ediyor diye bende artık bu suçlamalardan bıktım bir kere babamlara döndüm pişman olur diye ama yok yine ben aradım yumuşaklık gösterdim hamile olduğum içinde mecbur geri döndüm. Ama suçlamaları hakaretleri beni hor görmeleri hiç bitmedi o beni suclayinca ben ona sorudm ki o zmn beni o*rspu olarak görüyorsun evet öylesin dedi. Benimle evlendiğine pişman olduğunu benden tiksindigini igrendigini elini bile sürmeyecegibi söyledi. Ben olayı hem kendi anneme hem onun annesine anlattım onun annesiyle tartıştık annesi de bana yalancı dedi bunu eşime anlattım annesinin tarafını tuttu. Bebeğimin kontrolünde de ense kalınlığı gördüler onun sonucuna göre hareket edicem eğer hasta ise mecbur alicaklar bende bu adamdan bosanicam ama bir yandan da çok seviyorum hala eşimi aralığın 17sibde geliyor sizce ne yapayım. Bu arada yaşım küçük ama kültürlü kendini her anlamda geliştirmiş bir bireyim.

Arkadaşlar 18 yaşındayim 3-4aylik evliyim ama zerre huzurum yok ne yapayım?