Yaş 29. Bugüne kadar ya düzgün biri olmadı ya da yanlış zamanda doğru insanla tanıştım... Benim gibi olan var mı merak ettim?

Yiğit ile olmadı çünkü onunla tanıştığımda sevgilisi olmasına karşın beni ekledi. Sonra ayrılır ayrılmaz bana yazdı bende arkadaş oldum ısrar ettiği için tanımak adına. Sonra güvenemedim. Bir baktım çocuk hayat kadını gibi bir kadınla dağda bayırda arabayla gezip story atıyordu kız. Sonracığıma geçen yıl benim gibi göçmen bir kızla tanıştı şu an aldığım haberlere göre kız ona iyi yüreklim, güvendiğim kişi falan deyip duruyormuş jdkdkdk bu da evleniyor. Diyemiyorsun ki kızım bak ben hakkında bunları biliyorum sen öyle kızla gezen birini görsen güvenip evlenir miydin diye ama işte yiğitin bile aşk hayatı benden iyi kdkdk

2. adayımız ise Umut. Son derece zeki, esprili, şairine gibi olsa da çocuk benimle flört ederken başka kızla flört etmeye başladı. Tam iyi güzel dengim dedim bu da olmadı...

3. Adayımız ise Mehmet. Bu çocuk beni ortaokuldan takip edip hakkımda tweetler falan atıyordu. Ne yazık ki onunla bu umut şerefsiziyle ayrıldıktan sonra karşılaştık. İyi bir çocuk, göçmendi, utangaç ama taş gibi çocuktu. Ne yazık ki umutu kıskandırmak için görüştüğümden kaybettim... aslında asla bunu yapacak durumda olan bir kadın değildim ama insan gerçekten de sevdiği kişiye dönüşüyormuş... sonra çok pişman oldum ama çocuğu rahatsız etmedim. Şimdi ise Mehmet evlendi ve ben doğru insanı sırf yanlış kişiye aşık olduğum dönemde karşılaştığım için akılsız olduğumdan dolayı kaybettim... Bir yıldır hep aklımda onunla gerçekten mutlu olabilirdim ama ben bu mutluluğu kendimden esirgedim. Sırf bu yüzden ona yazmadığım için çok pişmanım. O gerçekten her kadının hayal edebileceği gibi merhametli, doğal, eşine saygılı, evine sahip çıkan, ileri görüşlü ve kendine bakan bir adam...

bu yıl iyice psikolojim bozuldu. Ne aşk ne bir şey kalmadı. İyi bir kadınken sırf aşk yüzünden yoldan çıktım ve doğru insanı kaybettim. Sonra gururumdan yazmadım belki olaylar geçtikten sonra özür dileyip yazsaydım mutlu olabilirdim...

yalnızlıktan ölüyorum.

Yaş 29. Bugüne kadar ya düzgün biri olmadı ya da yanlış zamanda doğru insanla tanıştım... Benim gibi olan var mı merak ettim?