Sevgilim beni resmen ayrılmaya zorladı?

Ben şimdi lise 12. Sınıfım ben bu çocuğu 7. sınıftan beri seviyorum 2 yıldır da sevgiliyiz. İlk sevgili olunca asla böyle değildi hep beni mutlu ediyordu düşünceli sayılırdı sevdiğini hissettiriyordu. Sonra biz her hafta kavga etmeye başladık olup olmadık sebeplerden ve ben çok sinirli biriyim buna engel olamıyorum bence bunun için biraz hassas olması lazım. Her neyse ben onu çok seviyordum sürekli küçük hediyeler hazırlıyorfum falan o bana hiç bişey yapmıyordu hala farkında değilim beni umursamadığının. Ben ona sürekli notlar yazıyordum o da bana yazdı ama 2 3 cümle falan bişey. Neyse geçtim buraları. 1 ay önce falan biz bişey yaşadık baya kavga ettik ben soğudum baya. Bana dedi ki sen bana doğru düzgün trip bile atmıyorsun süründür beni değerini bileyim gibisinden bişey dedi aynı zamanda beni çok sevdiğini falan söylüyordu. Dedim neyse bi şans daha vereyim. Ondan sonra tekrar kavga ettik bu sefer sert konuştum. Dedim ki eğer bi daha beni üzersen affetmem direkt ayrılırım çok ciddiyim dedim. Sonra tekrar üzdü beni ben de aşırı soğuk yapmaya başladım. Bunu cmt gecesi yazıyorum. Cuma günü okula gitmek yerine kütüphaneye gittik. Ondan önceki gece de tartışmıştık dedi ki yarın çok güzel geçicek en azından son bi şans daha ver dedi. Neyse sabah gidiyoruz geç kaldı falan. Benim üstümde dünden kalma üzüntü var ağlamaya başladım. Gördü ama umrunda olmadı otobus geldi biraz öne falan git dedi. Ben gitmedim binmedim geldi yanıma niye böyle yapıyosun falan dedi ben daha çok ağlanaya başladım yine bişey demedi. Sonra zorla minibüse bindik çok kalabalıktı çok bunaldım indim peşimden indi o da. Niye böyle yapşyosun falan dedi cevap vermedim yürüdüm sonra devam etti. Ben de patladım dedim senden nefret ediyorum ayrılıyorum senden ve sinirden de söylemiyorum bunları ciddiyim dedim. Az daha bağır dedi tamam dedi. Ama yanımdan gitmedi metroya yürürken burun spreyi veriyim mi dedi dalga geçer gibi çok sinirlendim yine. Neyse sonra vardık kütüphaneye ben o yokmuş gibi davrandım tamamen. Bikaç kez yanıma geldi yemeğe gidelim mi napiyosun falan diye. Ben de dedim ki bitti artık ayrıldım senden dedim yüzü düştü gitti. Sonra yemek yemeye gittim ben geldiğimde masamda ayran vardı falan çok severim ayran. İçmedim masada bırakıp çıktum kütüphanedsn. İşte bi gün geçti yazdım dedim hic bişey demiceksen ben konuşmayı tamamen kesmek istiyorum. 3 saat falan bakmadı sonra tam uyuyacaktım ki yazfı işte ben artık tamamen anladım ilgi mi istiyosun iki dk seni ilgisiz bırakmicam bi daha üzmixem falan. Hiç bşey yememiş bugün ders çalışmamış sadeve fotolarımıza bakmış falan. Ben de cevap vermedim sabah konuşcsm diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım onu artık sevmiyorum ve çok kırgınım her şey için. Ama yıllardır çok bağlıyım ona lütfen dalga geçmeyin cidden yardıma ihtiyacım var

Sevgilim beni resmen ayrılmaya zorladı?