Gerçekten çok kötü bir durum, uzun süren bir birlikteliğiniz olmuş. Ama demek ki verilmiş sadakanız varmış evlenip bu durumu öğrenseydin durum çok daha kötü olurdu fikrimce. Ucuz yırtmışsın böyle bir insanla evlenmediğin için bence haline şükretmelisin, bu da sana çok iyi bir tecrübe oldu. Beş yıl kolay değil muhtemelen uzun bir süre unutamayacaksın ama yıllar geçse de insanları tanıyamayabileceğimizi öğrenmiş oldun böylelikle.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlaka güzel günlerinizde olmustur kötü günlerinizde olmuştur simdi sen ona 5 yilini verdin o da sana sen onun hakkinda kötü kelimeler diceksin vede diyorsunda. problem burada degil sen simdi sinirinden hakli sebeblerden dolayi böyle sölüyon. lakin seni neden aldatti problem burada. ne istedide sen hayir dedin. ve aldattiği kiside değisik ne buldu buna odaklan. senin eksikliklerin nelerdi. bunlari göz önüne al önce kendini yargila bakalim var mı bisey. benden sana tavsiye eminimki bu şolediklerine 1 ay icinde pisman olcaksin yapma oky hadi kib byy
034 Yorumla- +1 yıl
ya bir yürüyün gidin pislikler. aldatmanın açıklaması mı olur neden mi olur. Allah sizin gibi zihniyetteki insanlara mutluluk yaşatmasın inşallah. Ne olursa olsun hiçbir şey aldatmanın açıklaması değildir.
- +1 yıl
Aldatan herzaman suçludur ayrılabilirdi , haklı bir sebebi olamaz.
- +1 yıl
bak arkadaşım eksikliklerin nelerdi diyo bide kendini yargıla ne it yazsana bana zorbalıyım seni
- +1 yıl
Kızlar soruyor yaptıgım yorumu düzeltmiş kötü kelime kullandıgım için arkadasım falan yazmadım
Cevap sahibi+1 yılYa arkadas ben ne yaziyorum sen ne yaziyorsun. seni aldattida iyi yapti demedimki. üstelikte ben sana sadece yardimci olmaya calistim beni tanimadan bilmeden ne is yaptiğimi benim kapasitemi bilmeden bana neden argo kelime (pislik ) kelimesi ni kullaniyon ki. egerki o erkek sende aradigi mutlulugu huzuru kaliteyi diğer bayanda bulmuşsaki buldu demekki senden daha kaliteli ve hatasizmis. ben kötü bir sey demiyorumki gercekleri yazmaya calisiyorum. ama senin bana yazdiklarina bak kusura bakma ben zahmet cekipte bu kadar yazdim sana ama sen anlamamaktasin ve üstelikte bana hakaret edercesine yaziyorsun. kusura bakma lütfen daha bana yazma rica ediyorum sana oky. herkes hak ettiğini yaşar kimse kusura bakmasin... saygilar benden olsun
Cevap sahibi+1 yılKötü kelimeleri sahibine iade ediyorum. kapasite meselesi
Soran+1 yılYanlış anlama kardeşim eğer bulmadiysa neden evlenmek için zorluyordu eğer mutlu degilse nede. Ailesiyle tanıştırıyor mutlu olduğu kızlarla gitsin ailesini tanıştırsın.
- +1 yıl
Ya sen bu kızı tanıyor musun ki diğer kızı övüyorsun tanımadan pislik ne ki sen en agır bedduayı hakediyorsun bu zihniyetinle en agır kufur hafif kalır
- +1 yıl
Sende umarım hakkettiğini bulur geberir gidersin
Cevap sahibi+1 yılKardeş benim kimseyle bi derdim yok olmadi olmazda . gayette hayatimdan memnunum kiz olsun erkek olsun arkadas cevrem de cok hic bir sikintimda yokk. sizin ikinizide tanimam emin olun tanimakta istemem. ben ortaya konustum. agzinizi bozmaniza gerek yok hic bir bayana yakismaz bak burada bile kelimelerin cok kapa ve kalitesiz ki kapasite niz buymus demekki kim bilir o erkek arkadasina nasil davrandinda terk etti. tahmin edebiliyorum. lutfen yazma herkes hak ettiği gibi yaşar. durum bu saygı ve nezaket benden olsun.
Soran+1 yılAgizimi bozdum ben
Cevap sahibi+1 yılBilemem bozulmayan bozulmaz bozuk olan bozuktur yapma böyle sana yakismiyor. kendine gel sakin ol sabirli ol kendini yargila kelimesinin anlami artilarin ve eksilerin neydi neden böyle oldu anlaminda demistim evet seni anliyorum canin aciyor ama siz cok farkli yere cektiniz isi hatta bana hakaret edercesine bile kelimeler kullandiniz biraz düsün sakin olmaya calis saygilar benden
Soran+1 yılBen sana ne hakeret etim. soylermisin kardeşim
Cevap sahibi+1 yılYazilanlari okurmusun
Cevap sahibi+1 yılGecmisten kendine sadece ders al arkana değil önüne bak insanlar yikila yikila ayakta kalir. mantik bu ama yinede sen bilirsin. görüyorumki kafan cok karisik darma dağin misali ama yapacak bir sey yok bu saatten sonra geri dönüs te olmaz olsada huzur vermez. önüne bak hayatina bakkkk.
Soran+1 yılZaten biti intikamımi alıp tekmeyi basicam
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bi sey diyemem lakin insanin bekduasi kendini zarardir bilesin. eden kendine eder. sen senin ailenin laflarini dinleseydin belkide böyle olmazdi bilemem sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılSen intikam almaya caliscan o da bu tongaya düsecek hemiii hic zannetmiyom. ben hic uğrasmam bile bakta eline yüzüne bulastirmaaa. benden sölemesi önce kendini toparlamaya odaklannnn bırak bu düsünceleri. okymi
Soran+1 yılParasını alıcam. biraz sonra bye bye diyecem
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama yanlis yaparsin o para sana hayir getirmezz boş ver diyorum sana hic dinlemiyorsun beni kafani toparla duygularinla değil aklinla hareket ettt. sen bilirsin. hadi byyyy lakin o kötü kelimelerini unutmadin bilesin
Soran+1 yılBen sana kötü kelime söylemedim ki.
Soran+1 yılBaşkası söylemiş ben söylemişim gibi söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılOnlarida tanimam senide tanimam O zaman konu senlen alakali o baskasina diyebilirdin konusma böyle diye ben. ona tenezül edip cvp bile vermedim.
- +1 yıl
@Ra_On sabaha kadar zorbalarım aldatılmıs acısı olan kıza gelmiş neler diyor
- +1 yıl
Aldatan haksızdır sunduğu hiçbir sebep savunulamaz ve neden hatayı kendinde arayacakmış? Sen aldatıldığında hatayı kendinde mi aradın? Ayrıca bir kelimeyi bile düzgün yazamamışsın neden senden tavsiye alsın?
Cevap sahibi+1 yılBen iliskilerimin seviyesi biliyorum ve ona gore davraniyorum hic aldatmadim ve aldatilmadim. lakin düsuncem her iki taraftada hata vardir tek tarafta hata yoktur işin icinde baska neler olduğunu sende bilmiyon bende lakin mutlaka vardir baska sıkıntilar. isteyen alir isteyen almaz herkesin kendi hayati cok ta umrumda olmaz ben fikrimi söler gecerim.
- +1 yıl
Sus artık
Cevap sahibi+1 yılCikcik 9898 farkindaysan seni muatap bile almiyorum halen fark etmedinmi soran bile senin külturel anlayisin olmadiğini anladi yorumlari oku anlarsin ziplama her yere istenmeyen yerde olma hadi byyyyy
Cevap sahibi+1 yılCikcik 9898 bana göre uygun degilsin anliyorum senin derdini lakin bir daha sölüyorum bana uygun değilsin tamam mı
- +1 yıl
Şizofren misin sen ben hemcinsimi savundum anlayıp anlamak ona kalmış umarım en doğru kararı verir sen birilerinin adına konuşmaya devam etme zaten boş konuşuyorsun sus susma ben cahille muhatabı her zaman kesmesini bilirim senin o dilini de
- +1 yıl
İnsanlık anlayışı olmayan zihniyeti senin gibi birini ciddiye almıyorum bu arada soran kişi kültürel anlayışımı değil de bana yazsa yakında avukat olarak ona yardımcı olacagımı cok iyi anlar;)
Cevap sahibi+1 yılHemcinsin hatalida olsa sen hatayi savunursun ben iki taraftada hata vardir diyorum. tek tarafli düsünmek benim kitabimda yazmaz. sana yazar ya da yazmaz beni bağlamaz lakin yazilanlari okumus olsaydin senin kötü argo kulllandiğin kelimeleri tasvif etmediğinide anlardin oda senin kapasiten yukarda yorumlarda yazili okursan anlarsin avukata ihtiyacin varsa benim avukatimi sana yönlendirim. senin derdini anliyorum. lakin caren bende değil baska kapiya bakk kendi kapasitene göre birine teklif yap bana göre basitsin ve kültürel acidan eksikliklerin cok hadi byyy
+1 yılen pahalı hediyeleri aldığı an durumu ayıkman gerekiyordu :D biz erkekler aldatacağımız kişiye değer verdiğimizi bu şekilde gösteriyoruz çoğu kadın yiyor :D
110 Yorumla
Soran+1 yılKendisi fakir ondan daha fazlasını kopartp tekmeyi basicam onun o hediyelerine kalmadım ben ondan çok zenginim
- +1 yıl
çok kötüsün yazık adama üzüldüm
Soran+1 yılÜzül ağla benim ailem onu kabul etsin diye ailemi karşıma aldım onu kabul etsinler diye aileme bana söz verdi sözünde durmadı ihanet eti. Seni. Kızına bunu yapsalar mutlu olurmusun
- +1 yıl
ailesini karşısına alıp da mutlu olan kız görmedim ya niye böyle :D
Soran+1 yılİşte ailem biliyor herkes dengi dengine denilen bir şey var
Soran+1 yılÇocuğa fazla geldim kaldıramadı beni
- +1 yıl
sana ders olsun büyük sözü dinlersin artık :D ama adama da üzüldüm ya yapma öyle
Soran+1 yılÜzülme fakire yaşasın hak ettiği hayatı bende hak ettiğim güzel hayatıma devam edicemm
- +1 yıl
sen bu kötü kalple bir daha aldatılırsın :D
Soran+1 yılAynen
Bi kez yapan hep yapar kardeşim. Şimdiden yaptıysa Demekki farklı tatlar için gözü dışarda. Beş yılını vermişsin bir beş yıl daha verme. Evlendiğinde de değişmez çocuk olunca da değişmez hiçbir şekilde değişmezler. Sadık olan adam sadıktır. Kaybedince anlar değerini elbet ama boş ver üzülen sen olacağına o olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Ayrılıp yoluna bakacaksın tabi ki. Bir kez bunu yapan tekrar yapar demek ki karakteri bu şekilde. Ayrıca sende her zaman ona karşı şüpheyle yaklaşacaksın. Aranızda her zaman güvensizlik olacak. Bana hediyeler alıyordu, kötü söz söylemiyordu, evlenmek için yalvarıyordu şeklinde kendini pozitife çekme. Tüm bunları yaparken ayrıca başka kadınlarla da konuşuyordu. Kim bilir belki başkalarına da senin için yaptıklarını yapıyordu. Yol yakınken geri dön. İlişkini devam ettirme.
40 Yorumla
+1 yılErkekler beş para etmez bence bin tane erkekle tanıştım ilişki flört denedim hiçbiri de bana bir katkı sağlamadı hiç gerek yoo bence verdiğin sevgiye emeğe lanet ettiriyor hepsi sonunda git kedi sev köpek sev ağaç sev erkekleri sevme hele çocuk hiç yapma.
20 Yorumla
+1 yıl10 senemi verdim hatunun birine aldattı bitirdim 2 yıl sonra geri döndü yalvardı yakardi kabul etmedim ailem girdi araya zor zar kabul ettirder yine aldattı gitti giderken de herkese benim onu aldattigimi anlatmış yani affedersen yine boynuz yiyeceğini bil bikere sana saygısızlık yaptıysa bida kabul etme geçen hafta aradı görüştük hiç oralı olmadım bu saatten sonra değil hayatima kapıma it diye almam sende alma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım hataydı lütfen affet onlar sadece arkadaşı aramızda bir şey yo diyecek hatta gözünü boyamak için sen affet diye neler neler yapacak
Gururun kendine saygın az da olsa varsa affetmezsin bugün Instagram mesajlarını yakaladığın birisini yarın yatağınızda başka bir kadınla yakalamayacağının garantisi var mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılAffetmem asla
- +1 yıl
umarız dediğini yaparsın
- +1 yıl
abla bence şu parasını alıp bir şeyler yapma işini bir daha düşün yani ne bileyim neden tenezzül ediyorsun ki iki gün sonra tekrar karşına çıkar benim paramı yedin der başına kakar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmayı öğrenmek herkese nasip bir şey değildir, Allah sana en büyük kozu vermiş, gizli yürüten her türlü yürütür, Sen en büyük açığı evlenmeden yakalamışsın zaten şükret, Ben de bir yıllık sevgilimden ayrıldım, O da beni çalıştığı yerde çocukla aldattı, itiraf etti, sonra pişman oldu bana geri dönmeye çalıştı, tabii ben affetmedim, çünkü birkere yapan yine yapar, nerden mi biliyorum, başkasıyla sevgili olduğu halde, hâlâ çalıştığı yerdeki o çocukla Fvckbody devam ediyor, gerisini sen düşün. Seven insan böyle şeyler yapmaz sadık olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Fundamelisa Amin, teşekkür ederim sizi de.
+1 yılBence hiç aldatildigini bildiğini belli etme tabi yapabilirsen, sonra biraz daha ye istedigini aldirt sonra koy g*tune tekmeyi de ki ben soğudum sevmiyorum sonra geç otur izle halini intikam alinmistir
44 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sakin intikam almak için aldatayim deme çünkü suçlu sen olursun erkeğe elinin kiri derler ama kadina başka şey derler ve kendini onun seviyesine düşürürsun yani sen bilirsin ama katlanabilirsen dediğim gibi yap yok yapamam dersen direk kesip at ayril
Soran+1 yılAldatmiyacam ama biraz parasını harciyacam
- +1 yıl
Harca kız tabi bu zamana kadar öğrendiğim tecrübe ettiğim tek şey asla bir erkeğe acıma ne olursa olsun kendinden önceye koyma hep ben de!
+1 yılGeçmiş olsun. Hayat işte olabiliyor böyle şeyler maalesef. Direkt ayrılmalısın. Kendine saygın varsa hiç uzatma bile. Konuşmana gerek bile yok direkt ayrıl.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaşırmadım nedense, bu erkek modeli klasik artık. Bu yüzden her evlilik her aşk bitiyor birgün, bitmeyen de ya arka kapılar ardında sürünüyor kimse bilmiyor üç maymunu oynuyor ya da katlanıyor. Sen sevin ki evlenmeden gördün boşanma derdin ile uğraşmadan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar neden kendınlerını bu kadar uzmeye ugrasıyor neden bu kadar dıdıklıyor anlamıyorum ki soktun burnunu ınstgramına cocugun bır anlık hevesle yazdıklarını gordun ıyı mı oldu D: manyaksınız ya
011 Yorumla- +1 yıl
Neden mi, çünkü insan sevdiğine güvenmek ister, güvenmekle haklı olduğunu bilmek ister, Senin güvenin hiç sarsılmadı mı, güvenmekle o kadar rahat mısın, bence instagramına baktığı iyi olmuş, çünkü ileride daha kötüsünü yaşayacaktır bu kız emin ol, yol yakınken görmüş herşeyi, sadık birisi olsa, elindeki kızı kaybetmeye korkar, Ben aldatılmış birisi olarak, hem de çok sevdiğim bir kız tarafından ihanete uğradım, ben de güvenmiştim, güvenimi boşa çıkardı, şu an acısını ben çekiyorum. İleride daha çok üzülmektense, şimdi her şeyin farkına varmak daha doğru.
Soran+1 yılAynen katılıyorum sana @sırdanbirkisi1337
- +1 yıl
Çünkü güven istediğin, zaman istediğin anda, ondan habersiz test edilecek bir şey değildir. bu güvensizlik kadın karşısındakinden habersiz instgram şifresini aldığı anda bitmiş zaten o olay atıyorum hiç bir şey bulamadı ama erkek anladı şifreyi çaldığını. erkek 5 sene oldu bana hala güvensiz arkamdan iş çevirmeye kalkıyor da diyebilir. hayat bu kadar kontrol edilmesi gereken şeyler değil. insan kusurlu yaratık hatalar yapabılır bazen cahiliyet mutluluktur. bir kaç konuşma sonrası "nabıyorum lan ben" de diyebilirdi. erkek bazen böyledir. soran bitmesi için yol aramış ve bitmiş bulamasa idi erkek bitirmekte haklı idi. bu kadar sınamayın hayatı.
Soran+1 yılEğer ben 30 20 erkekle konuşaydım onun gibi bana orspu derlerdi ama kendisi beyfendi yavsamsdigi kız kalmadı
Soran+1 yılKarakter meselesi herkes adam olamaz
- +1 yıl
dediğim gibi sen bundan şüphe duymuşsun bitmiş instgramdan bulamasaydın gene içinde kurt olacaktı. ama bunun yolu şifre çalmak değil böyle şeyler yanlış haraketler
Soran+1 yılYanlış hareket değil nerden ogrenicektim bunun gerçek yüzünü
Soran+1 yılAl öğrendim kurtuldum belki evlenecektim çocuklarım olucaktı bu şerefsizden
- +1 yıl
Bakın, hepimiz hata yapabiliriz, ama herkes herşeyi bile, bile yapıyor çünkü hata olana kadar devam ediyoruz, büyük hatalar affedilmiyor dikkat etmek lazım, he arada bir güvenini yoklayabilir sevgilisinin, her zaman tereddütle yaklaşsın demiyorum, başka türlü sorup baksa, silip yalan atabilir, en azından ınstagram'ına baktığında bir şey bulamasaydı kendi utanırdı, ya güvenmekle doğru yapıyomuşum diyip helal olsun derdi, madem o kadar çok seviyor da, neden gelip de başka kızlarla konuşuyor, bu erkek içinde kız içinde doğru bir şey değil, (çok mecburi kalmadıkça, önemli bir şey olduğun da, ilerisi olmadıkça sorun yok) Yani demem o ki, bazı insanlar böyle şeyleri normal karşılıyor, bir erkekle, bir kızın arasında birşeyler başlaması için bir tanışmaya bakar, sorun bu, devir insanların elinden sevgilisini alma devri, biri bitmeden başkasını bulma devri, cepleyen cepleyene. (Zaten soruyu güncellemiş ayrılcakmış kız, üzüldüm ama yapıcak bişey yok)
- +1 yıl
@Sıradanbirkişi1337 5 yıllık ılskıye hedıyeler koparıp tekmeyı basacam demesi de cok iyi bir karakter degıl :) boş ver :)
- +1 yıl
Vallahi herkesin kendi bileceği şey, bana kalırsa en mantıklısı son sözü söyleyip, bir daha muhatap olmamak, o zaman zaten en büyük cezayı vermiş olursun, ayrılırken bile karakterini korumuş olursun, intikam almak, karşıdaki insana iyi ki de yapmışım demesine sebep olabilir, o zaman haklıyken, haksız duruma düşebilir. 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılArtık öyle erkekler kuzu. 65786 tane yedepi var. Asıl olan kim belli değil zaten o riski göze alamıyorsa insan yanlız kalıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç üzülmedim desem kızar mısınız bilemedim.
Erkekler budur yahu. Budur. Erkekler tek kadınla yapamaz. Sevgilisiniz bir de. Başkalarıyla konuşmayan erkek yok ki dünyada. Çok tuhaf şaşırmanız.11 Yorumla- +1 yıl
Doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ama şaşırmak saçma.
Kadın kadının düşmanı resmen bu görüşler ne ya. Normallestirenler ne yaşıyor acaba. Alttaki bir görüşe katılıyorum ye parasını son bas tekmeyi. Kimse senden değerli değil ve harcadığı 5 yılın hesabini al ondan)
10 Yorumla
+1 yılYapacağınız şey belli alacaksınız karşınıza açık açık konuşup yollarinizi ayiracaksiniz simdiden böyle yapan evlenince neler yapar
10 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin onun ya en azından evlenmeden öğrenmişisn zararın neresinden dönersek kârdır öyle bak 🤬🤬🙄😪 çok üzüldüm durumuna şimdi kime güveneceksin ona d çok sinirlendim of of
02 Yorumla
Soran+1 yılKarkter meselesi kendisi karaktersiz olduğu için
- +1 yıl
Aynen öyleee
+1 yılİğrenç bir durum 5 yılın boşa gitmiş gibi hissetmek
10 Yorumla
+1 yılBence çizgini bozma :)) evlen sonra aldattığına dair kanıtın varsa yeni öğrenmiş gibi yapıp nafaka ve tazminat davası aç :) hem herkes öğrenir hem pişman olur hemde sen para kazanırsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılvay be, dile kolay 5 yılın finaline bak..
sad story geçmiş olsun10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek konuşuyor maalesef 5 yıllık sevgilimin insgramını yakaladım. Bir sürü kıza selam yazmış bazısı ile buluşmuş yazismis. görünce buz gibi soğudum. devam edemedim. hala peşimde yalvariyo artık iş işten geçti maalesef
227 Yorumla
Soran+1 yılAynen iğrenç insanlar gerçekten
Cevap sahibi+1 yılmaalesef arkadaşlarımın sevgilileride aynı. Hep daha fazlasını istiyolar benim için intihara kalkışan adam yaptı. düsun artık
Soran+1 yıl
Erkeklerden igrenmeye başladım cidden
Cevap sahibi+1 yılBirde biz her gün buluşturduk goruntulu konuşurduk. Herkes bize siz kesin evlenirsiniz diyordu. Hic belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılÇok güvenmeyin sadece sevse bile yapıyolar.
Cevap sahibi+1 yılAklına kötü şeyler getirme. Kendine yazık edersin
Cevap sahibi+1 yılHemen aklına kötü şeyler getirme. Bekle bakalım ne açıklama yapıcak
Cevap sahibi+1 yılHepsi aldatıyor işte gormedik en sadık dediğimiz adamlar aldattı benim için 2 defa intihara kalkışan adam yaptı. Benim için iş yerimin önünde buz gibi havada saatlerce bekleyen adam yaptı. İse artık kimse Sadık erkek var demesin
Cevap sahibi+1 yılSende önlemini al kadınlar. Umursamayinca daha değerli oluyor çok kıskandığı o belli etme. Bı dusunsün
Cevap sahibi+1 yılboş ver kafanı başka şeylerle meşgul et.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadan tepki vermeseydin hemen önce dinle
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel göz boyamış ama.
5 yıl kısa bir zaman değil nasıl anlayamadınız.
İnstg bakana kadar.
Bir kişinin aldatıyor olduğunun vir sürü belirtisi vardır.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Kendisine bir Kutu Durex sensible al,
Sonra 911 eski sevgilim yaniyor diye itfaiye istet.
Birde MIDEne baktir, böyle birini ne yapacagini sorduguna göre miden herseyi kaldiriyor ;)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar o kadar normal ki! Sosyal bir varlığız. Özellikle karşı cinsle iletişimde bulunmak normal döngü
07 Yorumla
Soran+1 yılEğer benim bir erkekle konusmamı istemiyorsa oda konuşmiyacak söz vermiyecekti
Soran+1 yılYalan soylemiyecekti normal değil kusra bakma kocam bekar kızlarla konuşamaz
- +1 yıl
Ne kocasindan bahsediyon sen ya ahahah
- +1 yıl
Sizin ilişki dinamiğinizi bilemem tabi ama evli insanlar için bile bu normal bir durumken arkadaşın gibi genç bir erkek olup da sosyalleşmemek düşük bir ihtimal.
Soran+1 yılOzman benimle bir yola cikmiyacak bende 100 erkeğe merhaba nasılsınız yazsam orspu diyecekler erkekler yazsa yok yapamaz erkek
- +1 yıl
@AhesteEbru çok yanlış konuşma bunlar nişanlı bekar bir erkek bekar kızla konuşamaz aldatmaya giriyor bu böyle birseu olamaz ne kadar genissiniz ya resmen böyle dusunceye sahip insan olduğunuza üzüldüm seven insan sadık kalmali
- +1 yıl
@Fundamelisa bak çok doğru bir söz. Seven insan sadık kalmalı… Diz sevgi birliği olmayan insanlardan sadakat bekleyip, bir de psikolojik baskı kuruyorsunuz. Bu durumdaki bir insan sadık kalabilir mi? O halde ilişkide bulunacağınız, özellikle de evleneceğiniz insanı doğru seçin. Nitekim sevilmiş bir insan, üzerinde baskı kurulmaksızın, sever, sayar, sadakatle bağlanır…
Önüne geleni seç, evlenelim diye baskı kur, her tür sorumluluğa boğ, sonra da sadakat bekle 😅😅
Benim gençliğimden 30 sene sonraki, modern çağda, tüm uyaran ve teknolojik araçlarla bezeli yeni dünyayı yaşıyorsunuz ancak hiç akli melekelerinizi kullanamıyor oluşunuza tanıklık etmek, üzücü…
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. S*ktiri çek aldatan her zaman aldatır karaktersiz insanlardan uzak durmak şart
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle
+1 yılErkolar bazen böyle hastalıklar yapabilir emin ol hiç bir duygusal arka planı yoktur, halletmeye bak derim seviyorsanız bir birinizi. Evet hata bütünü ile bakınca ama f*ck bile olsa bence duygusal arka planı sıfırdır…
10 Yorumla
+1 yılIllegal sekilde merakinizi giderme yoluna gittiginize gore zaten guvenin olmadigi bir iliskiymis.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılHesabı nasıl çaldın bi arkadaş soruyor da sjsjsk
13 Yorumla
Soran+1 yılSiber yazılım uzmanı arkadaşım var
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kız sen bişey yapmamışsin ki herşeyi adam yapmış bu ilişkide 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılİyikide yapmamışım değmemiş
Soran+1 yılOnun için aileme karşı aldım ailem biliyordu ondan adam olmiyacagini istemiyorlardi. Madem put gibi duruyordum ayrilsaydı yeseydi bokları
Soran+1 yılAynennn
gideri varsa sonuna kadar kullanır erkekler, başka erkeklerden geri kalmaz, aynı kadınların büyük çoğunluğunda olduğu gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürüm sürüm süründür ayrılma haberin yokmuş gibi davran sende onu aldat daha doğrusu aldatmış gibi yap senin yaşadığın duyguları yaşadığı an tekmeyi bas 0cocuğuna
02 Yorumla- +1 yıl
Birileri fena acitmis belli 😂😂😂
Soran+1 yılAynı yaparım güzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısının tersini yaşamıştım. İnstagramdaki takipçileri çıkart tek tek sonra ayrıl
10 Yorumla
+1 yılInsanoğlu aşırı su verince cürüyen çiçek gibi fedakarlık boş
19 Yorumla- +1 yıl
Doymadıysan neden evleniyorsun derler adama öyle değil mi :) doymadıysan doymak için sağa sola salça ol yazık günah karşındaki de insan…
- +1 yıl
@Kendişerefime mantıklııı
- +1 yıl
Öyle öyle de sorular cevapsız kaldı foto eklemekte mi xper le ilgili yoksa sana fotoyla laf atacaktım.
- +1 yıl
@Kendişerefime neden? Niye? Niçin?
- +1 yıl
Eğlencesine ya goygoy olsun diye
- +1 yıl
@Kendişerefime burcun me?
- +1 yıl
Oğlak, senin
- +1 yıl
@Kendişerefime 🦈
- +1 yıl
Olur, rakı da olur. :)))
+1 yılOnu hayatından çıkarıp kendi yoluna bakacaksın. Yapacak daha iyi bir şeyin yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmanın içeriği de ònemli. Her şeye aldatma diyeceksek herhangi biriyle bir birliktelik çok zor olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim senin karın bekar bir erkekle arkadaş konuşuyorlar bir kaç ay sonra karın ben başkasına aşık oldum ayrılalım diyecek emin ol.
Cevap sahibi+1 yılYahu hayatta her şeyi kategorize etmeyin. 7 yıllık evliyim. Eşim de çalışıyor. Mutluyuz. Şüpheli hareketlerimiz yok.
Soran+1 yılTamam. Bak diyorumki olmaz erkekten arkadaş olmaz
Cevap sahibi+1 yılElbette olmaz ama dozunda ve çizgileri koruyarak herkes herkesle konuşabilir.
Soran+1 yılYanlış anlama. 3 4 tane kız olsa okey derim bide ben onun için tüm erkek arkadaşlsrimi hayatımda çıkartım
Cevap sahibi+1 yılDertleşme istersen takip için gizliden çıkayim.
+1 yılBeş yıl boyunca evlenmeye adam seni oyalıyor tekneyi bas
00 Yorumla
+1 yılInstagram hesabına bakmak 5 yıl sonra mı aklına geldi yavrum
10 Yorumla
+1 yılAynı durum bana da oldu.. onu unutman lazım yoksa ciddi manada etkilenirsin. Bir hobi bul, resim çiz, spor yap seni meşgul edecek bir şeyler bul böylece gün içinde onu daha az hatırlamaya başlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Yardımı olduysam ne mutlu bana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç kızla konuştuğundan ziyade kaçı ile yatmış o daha önemli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için muhatap olması yeter yatması önemli Değil
Cevap sahibi+1 yılBu devirde cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkes ne yazık ki bir şekilde sevdiği kadını aşık olduğu adamı aldatıyor ve insan bir kere aldatılınca bir daha kimseyi sevemiyor bundan yaklaşık 4 yıla yaklaşacak çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum kadın tarafından aldatıldım o günden sonra bir başkasını sevmeye korkar oldum ve bir daha bırakın kimseyle sevgili olmayı flörtleştiğim dahi olmadı onun için sadece erkekler aldatmıyor kadınlarda aldatıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapacak bişey yok ayrıl evlenmeden evlendikten sonra aldatırsa iş kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılAsla evlenmem zaten aldatan biriyle evlenicek kadar aptal değilim
Cevap sahibi+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılHaklısın 👍👍
+1 yılYaptıgı çok yanlış allah bildiği gibi yapsın ama babanın tutumunu hiç beğenmedim ne yani fakir biri zengin biriyle evlenemez mi bana saçma geldi kusura bakmayın ama
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliceksin paran. İçin evlenmedigini erkekler Cok kurumaz kızlards para için evlen kızlar olduğu kadar erkeklerde var
- +1 yıl
Benim düşüncem öyle olmadıgı için öyle bi yorum yaptım ama haklısın senin düşüncenede saygı duyuyorum
Soran+1 yılİnanki çoğu kız para için evleniyor ister inan ister inanma erkeklerde öyle ama hepsi öyle değil ama kızların çoğu öyle
- +1 yıl
Allah dogru insanla karşılaştırsın sende üzülme zararın neresinden dönersen kardır allahın sevdiği kulluymuşsun bide olaya burdan bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılşeytana uymuştur... görmezden gel... nerde bulcan böyle adamı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkolar yine şaşırtmıyor yine aynı sen harikasın bebeğim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatani benimle aldatabilrsin yanina kalmasin
12 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz değilm
- +1 yıl
Helal olsun benim dediğim espiri zaten karakteristik artti yol ver kurtul eden bulur
Gizli Üye(18-24)+1 yılne olarak aldattı cnsel olarak mı aldattı? cnsel olarak aldattıysa normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 5 yıl daha vermenin manası yok ayrıl knk
30 YorumlaAyrılıp birdaha kimseyi sevmeyeceksin kendini seveceksin yapacağın tek şey bu. İnsanlardan nefret ediyorum
00 Yorumlaİyi sosyal ortamda konuşmuş gerçek hayatta değil ki
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçek hayatta olsa ne olur çok tuafsin. Evlendiğini zaman kocan sosyal medyada kızlarla konuşsun sende evde ondan ilgi bekle
- +1 yıl
Seven insan sevdiğine sadık kalmali 🥺🥺
+1 yılNe yapmalıyım diye soruyor musun bir de? Tabiki yoluna bakacaksın yapan bir daha yapar.
10 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın bitecek
10 Yorumla
+1 yılsende sevdiğin adamın babasıyla aldat ödeşin (tarlaları varsa hepsini al)
00 YorumlaNiye bu kadar duygusuzlar🥺
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum köpek işte
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOmurgasız biri için bir şey yapmaya değmez
20 Yorumla Ayril yapacak bir sey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hem aldatmış hem kandirmis
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne olacak şimdi olayın şokunu atlatmak kolay degil
Soran+1 yılYapılacak bir şey yok zaten ailem istemiyordu benim ailem çok zengin insanlar o Fakir biri
- +1 yıl
Ne canım mk kendini ne sanıyormus ki ben öyle birini bulsam kraliçe gibi davranirdim
Soran+1 yılBelki ona çok değer verdiğim için kendisini çok üstün biri olarak gördü ama benim ailem haklıyıdı herkes kendine göre biriyle birlikte olmalı. Babamın istediği biriyle olsaydım o kişi Cesaret etmezdi çünkü aile saygınlığı denilen bir şey var
- +1 yıl
Bak bu doğru işte, ama bazı insanlar vardır aileden yoksundur ve bir fırsat arıyordur. Belki parası yoktur ama, potansiyeli ve yapmak istedikleri vardır. Dogru kişi ile karşılasabilmek çok Cook önemli.
Soran+1 yılBak babam hayatı ömür boyunca annemi aldatmadı hata bir çok kadın babama yaklaştı evli olmasını bile bile. Bizim ailede. İnsanın eşi diğer yarısı birinin canı yanarsa digerininde yanar. Onun ailesinde aile kavramı yok ya da karakteri Yok
- +1 yıl
Babası ona rol model olmuş olabilir ama bu bir bahane değil. Buyuk konuşmak istemem kimseyi de yargılamayı doğru da bulmam. Ama bence kimsenin kimseye aldatmaya hakkı yoktur. Gorevini yerine getiremeyen vardır. O zaman da bosarsin bu da haktır. Ya da sevgin bitmişse, karşındakine söylersin olur biter. Baban gerçekten adammış, anneni geçici kadınlara tercih etmemiş. Bence de doğru olan budur. Erkek olmak, bize bu konuda bir ayrıcalık ya da ekstradan bir hak tanımıyor. Lafin kısası cinsiyetini erkek evt bunu değiştiremeyiz, ama adamlık bizim hayatta ortaya koyacağımiz şeylerle ilgili. Sen de geç olmadan bazı şeyleri öğrendiysen kendini şanslı say..
Soran+1 yılEvet anladım oyuzden gerçekten güvendiğim insanlarla birlikte olucam ya da olmiyacam çünkü bu beni mahveti 5 yılık bir ilişkiye bu yapılmaz
- +1 yıl
Niye yaptı d3me verilmiş sadakam varmış de. Benim hemcinslerim Cook zeki değildir. Duz bakarlar hayata. Ama nedense başkalarının hayalinde yaşattığı ya da istediği kadınlar bu sıradan onları taşıyamaz vasıfsız çöp adamlara denk geliyor. Adalet aramayı bırakalı Cook oldu. Bir deney gibi düşünebiliriz. Dogru kadin o doğru adama denk geldiğinde neler olur? Onemli olan bu..
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
Umarım onu çabuk unutur, kendini boş yere suçlamaz ve bir daha kimseye karşı güven kaybı yaşamazsın. Ilacin yan etkileri gibi düşün. Sirani çabuk savman dilegiyle
Soran+1 yılKendimi niye suçliyim kendisi karaktersiz bir insan ben mükemmel biriyim onun gibi ise yaramaz bir insanla birlikte oldum diye kendini bişey sandı
- +1 yıl
Ona göre Cook fazlaymissin zaten. Eziklik psikolojisine girmiş. Seni taşıması zaten mümkün değilmiş. Ii ki bitmiş doğru insan değilmiş. Insanin partneri ya da eşi hayat yoldaşı olacak kişi, onu onurlandirmiyor gururlandirmiyorsa eğer tam tersi uyandırıyor çevresine ve de ailesine ondan zaten bir şey olmaz. Fosil gibi göm toprağa ya da at çöpe gitsin
Soran+1 yılEvet... sıkıldım ruhum çekildi. Uyumak istiyordum unutmak istiyorum
- +1 yıl
Kolay bir süreç değil umarım çabuk atlatirsin
Soran+1 yılUmarım artık mutlu olmayı hak ediyorum
- +1 yıl
Hayat kime hak ettiğini vermiş. Kahrolasi lanet bir dünya denen yerde yaşıyoruz. Ya da yaşamaya çalışıyoruz.
+1 yılİyi ki evlenmedim diyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yıllarımı verdim diye düşünme daha önünde cok yıllar var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ayağına sık geç sjdj
10 Yorumlayoluna bakmalısın bir zahmet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen hayal kırıklığı.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim adam vasfını ondan almalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılfazlasını istemiş sende olmayan
00 Yorumla
+1 yılAyrilmayip ne yapicaksin
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım