Sevgilimi eskiden aşik olduğum adamla aldattım ne yapmaliyim?

İlk defa doğru düzgün bir ilişkim oldu 6 ay boyunca hiç bir sorun yaşamadan büyük bir sevgiyle ilerletiyorduk ilişkimizi. Kendi içimde geçmişe dair bir takıntım var ve bu takıntılardan içten içe vazgeçmek istiyordum. 3 yıl boyunca aşık olduğum ve beni sevmeyen adam aradı beni. Yeni bir yer açmış görmem için çağırdı sevgilim olduğunu ona söyledim biliyor onun da gönlünde başkası varmış zaten. Neyse arkadaş gibi konuşalım diyerek gittim tabi her zamanki gibi egoist ve kendini beğenmiş tavırları devam etti eskiye göre daha değişmiş geldi bana. Sonrasında bekle beraber gidelim dedi bende tamam dedim taksiye bindik ve bir şekilde emrivaki yaparak beni evine götürdü ısrar etmeme rağmen daha sonrasında bir şekilde beraber olduk ve ben bunun pişmanlığı altında eziliyorum sevdiğim adama karşı yaptığım bu ihanet içimi parçalıyor duygularım birbirine karıştı suanki sevgilimi ne kadar seviyorum acaba diye düşünmeye başladım ve aşık olduğum kişiyle de olduğum için pişmanım ama hayatımda kimse olmasaydı yine onunla olur muydum bunu da bilmiyorum istediğinizi söyleyebilirsiniz ama tutku olarak bir şey hissetmememe rağmen bu hatayı yaptim ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Sevgilimi eskiden aşik olduğum adamla aldattım ne yapmaliyim?