Hepsinden canlarını yaktığım için beddua yedim
isteyerek olmadı ama bir anlık bosluktayken sevgili olmuştum
Hepsinden canlarını yaktığım için beddua yedim
isteyerek olmadı ama bir anlık bosluktayken sevgili olmuştum
Hande ben sana netice olarak şöyle bir şey söyleyeyim mi ilişkilerde hiçbir zaman insanlar güzel ayrılmaz yani ben medeniyim ben işte güzel ayrılırım ne olacak arkadaş kalabilirim bittiyse bir şeyler bitti kimse bunu söylemez, çünkü insanlar hayatını aldığı kişiyle bir duygular besliyor mutlu oluyor alışıyor onunla sohbet etmeye muhabbet etmeye vakit geçirmeye sabah uyandığın zaman ona günaydın demeye iyi geceler demeye yeri geldiği zaman hüznünü sıkıntısını ondan sonra derdini kederine sevincini paylaştığı insanın, tamam haklı haksız olabilir Bir anda ayrılık ya da anlaşmazlık nedeniyle birbirinden kopmasından kaynaklı olarak insanlar güzelce ayrılamıyor ve haliyle canı yanıyor ayrılık acısı çekiyor ondan sonra alışma süreci oluyor onun gidişine tabii ki bu en fazla 6 ay sürüyor ben doğruyu söyleyeyim yani 6 aydan sonra kimse kimseyi düşünmüyor.
Ama tabii ki şöyle bir şey var beddua etmek de güzel bir şey değil tamam sitem edebilirsiniz kızabilirsiniz belki yeri gelir insanlar kendinin tutamaz hakaret eder ama ben beddua edilmesin doğru bulmuyorum Bence ne olursa olsun insanlar birbiriyle güzelce helalleşmeli ben en kötü kavga ettiğim insanla bile hakkını helal et diyerek giderim bu arkadaşa da sevgili olması fark etmez.
Cevap
11Cevap
Hiç güzelce ayrılamadım ya be, ah ettiğim de oldu, kendi kendine kudurup giden de 😃
Kendine kendine kudurup gidende oldu evet
Zorla ilişkiye başlatıyorlar hayır diyince de laf sokuyorlar gidiyorlar :D
Bir iki “aşkım” duymak istedi zannımca djdj ruh hali neydi anlamadım, bi baktım saymış sövmüş kudurmuş ayrılmış 😂
Aynısı 😂😂
ilişkim olsaydı evet düzgünce ayrılırdım aldatma yalan yoksa eğer ya da ihanet
Hiç bir ilişkimde evlilik dahil kötü bir ayrılık yaşamadım medeni bir şekil de konuşup bitirdik o aradaki saygıyı hiç bir zamanda kaybetmedik
Aslında önceden canımın yandığını arkadaş olmamız gerektiğini söyledim bu kişilere ama ileri gitmek istedikleri için bende boşlukta konuşayım dedim
İş ciddiye binince bahaneler bulup kaçtım
Elimde değil bu gerçekten geçmişte çok canım yandı
Kötü ayrılmayı tercih etmem hiçbir zaman. Değer verip bir dönem hayatıma aldığım kişiye saygısızlık yaparsam kendime saygısızlık yapmış olurum.
Ben düzgünce ayrılabiliyorum da onlar pek beceremiyor djdn
Evet ya kaç beddua yedim yamulucam yakında
Şükür ki sevgilin olduğun o kişi senden ışık hızıyla kurtulmuş diyelim..
Pekte umrumda olmadı zaten
Belki sende onun umrunda hiç değildin bunu bilemeyiz neyseeeeeeeeeeee
Banane 🤣
Ben ayrılmadım o ayrıldı. O da kendi s4lakligindan ayrıldı
Ben beddua eden tarafım adaş yakışmadı bu sana 😔
Ahlarini almışsın Allah yanina birakmaz
Umrumda değil
Duygusuz bir insanım, hayatı ciddiye almıyorum daha doğrusu kimseye bağlanmıyorum
Ben zaten aşk istemiyorum diye söylüyorum
Hiç bir zaman istemiyorum
Henüz olmadığı için ne desem yalan olur.
inşallah haksız olarak beddua almamışsındır.
Evet, çok düzgün ayrılırım.
Ee Tabiki Yarın Yuzyuze Bakacağız
Bunu berebiliyorum ben
ben teselli ederim nerede o
O ne öyle. Taksi çevirir gibi 😄
Sevgilim olmadı.
Sen mi istemedin peki?
Bana bakan olmadı
Ayriligin neresi guzel oluyo ki
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?