Öğretmenim. Okuldaki sadece kadın öğretmenler ile 3 okul birleşerek öğretmenler günü yemeğine/ eğlencesine gittik. Herneyse mekan alkollü ve kadın erkek karışık bir yer müzik de var. Herneyse ben eve 11 de gelemezdim müdürümüz bırakacaktı o da kadın. Ben 1.30 da eve girdim. Herneyse ben orada 1 saate yakın yazamadım. Sevgilim bidaha gitmek yok dedi. Oynadık foto cekindik bakamadım. Herneyse 11 de evde ol kalk diyo nasıl kalkayim aracim yok taksi uzak tek binemem. Gel al desem alırdı ama 11 çok erken olacaktı. Bu adam evlenince daha mı beter kıskanç olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Alkol kullanmadım. Masamız komple alkol icmedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hepsi öyle değil
Bu durum ne
Bence haklı kısmen. 11 olmaz 12 olurdu orta yoku bulsaydınız. Geldiğin saat abartı
Tamam da benim geldiğim saat 13.15 gibiydi. Aracım yoktu napabilirim
Alırdı diyorsun zaten
Evet De zaten başlayana kadar 10 oldu
Sürekli yeni bir şeyle geliyorsun
Ne dicem
Gönlünü al çabuk
Aldım. Alınırsa alınır alınmazsa napim
Bayağı çabalamışsın ya bu kadar kendini yiyip bitirme
Aradım 2 kere konuştum anlattım özür diledim. Daha ayaklarına mi kapancam
Üstüne düşeni yapmışsın o zaman o da nazlanmasın erkek bu
boş kıskanclık yapmıs yaa
Saçmalamış.
Bu adam daha mı beter olur
Sence?
Kadınlar matinesine vs git diyor ama alkollü böyle elbiseleri giyip erkeklerin olduğu yere gitmek yok diyor
Kıskanması normal tabi ki, ama sonuçta sizin grubunuzda bir erkek yok anladığım kadarıyla. Herkes kadın.
Şöyle oldu. Bir zumba hocası varmış ben bilmiyordum. Herneyse erkek yok dedim. Wc de aramıştı. Bir geldim adam var. Ben şimdi arayıp aaa bak aşkım bir erkek gelmiş mi diyeceğim? Söylemedim. O da nasıl bir ortam video at dedi. Attım adam yoktu o sıra gitmiş. Gitti sandım. Videodan Sonra biz oynuyorduk adam zaten kadınsı bir 5 dk oynadı sonra gitti. Sevgilim de mekanın hikayelerinde storyi gormus. Hani erkek yoktu diyor. Durumu izah ettim. Bidaha böyle yere gitmek yok dedi
Bende kiskanirim ama dedigim gibi ortamin geneli kadin ve birlikte bir aktivite yapiyorsunuz. Artik o esnada senin eglenceni bolmek yerine daha sonra beraberken bunu dile getirebilirdi. Kiskancliktan heyecanlanmis :)
Kıskançlık...
Bunu biliyorum zaten ama bu adam evlenince daha mı beter olur
Tabi
Offffff. Mesela sen erkeksin örnek verirk misin napar? Ben dışarı çıkıyorum saat 10 da bana eve git diyor
Ben demem
Neden
Kadın benim emir kulum mu sahibimiym ne haddime karismak kadinlarida anlamıyorum elin adamini nasil dinliyorlar
Dinlemiyorum
Tmmm
Ole degil tabiki