Bile bile kafa tutuyoor aşkaa, gözü karaaa o yine bildiğinii okuyoor ; It's ME haha

Gençler tarkan yaşıyor mu bu arada?
Bile bile kafa tutuyoor aşkaa, gözü karaaa o yine bildiğinii okuyoor ; It's ME haha

Gençler tarkan yaşıyor mu bu arada?
Ben bildiğimi okurum tabi ki de.. zaten çiftler birbirine karışmaması gerekir yani bir şeyi dayatarak zorla yaptıramazsın kimseye.. zaten sağlıklısı da budur. seven insan sınırını bilir birbirine karşı
Kısıtlanmayı sevmiyorum. Sürekli üstümde baskı olunca yapmak istemediğim şeyleri yapıyorum. Sevmek zaten kısıtlamak değil ki, biri seni seviyorsa zaten seviyordur senden gitmez. Kıskançlık kısıtlama ilişkiyi mahvediyor.
Bildiğimi okuyorum 😃 dayatmalara gelemem, fena ses çıkarırım. Özgürlüğüme kastı varsa başlamadan bitsin ilişki. Benimle olacak kişinin bana koşulsuz güvenmesi lazım her konuda
Ben her konuda bildiğimi okurum. Kimse bana hiçbir şey dayatamaz.
Cevap
7Cevap
Ben bildiğimi okurum kötü bisey yapmam asla. Örnek alınacak biriyimdir 😌
Ben bugün ekmek yemeyeceksin deseler inadımdan gidip bir fırın ekmek yiyecek karakterde bir insanım ajsjs. İmkanı yok bana dayatılanı kabul etmemin
O bende de var maalesef bir şeyi yapma derse biri daha çok yapıyorum :D
Kendi kendime bile inatlaşıyorum ya biraz kafayı yedim sjsjd
Tamam🙄
Afiyet olsun :D
Cidden ekmek yedim ahahss
ahahah :D
Ben bildiğimi okurum bana kimse bir sey öğretemez zaten aşırı hareketim yok onu rahatsiz edecek bir seyde de bulunmam tamam benden olur jsjs
Bildiğini okuyordu dayatılanı eşek gibikabul ettiği birine gitti ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum 😕
Aşk bilineni yapmak değil aklına eseni yapmaktır
orta yolu bulmaya çalışırım ama sıkıldıgım şeyler olsa bile sevdiğimin söylediği etkinlikleri yaparim üzmemek icin o mutlu olsun kötü bisey olmadığı surece
Ben ne dersem o...
Ne hissedersem o
Hayır olaylara göre duruş belirlerim
Ben hep bildiğimi okudum.
Bikdigimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?