İdam
Ömür boyu hapis
Yaşattığını yaşamalı
Onu kendi vicdanı yargılamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ya şu yaşattığını yaşamalı diyenler neyin kafasındasınız lan siz he? Ya yaşamazsa ne olacak? Pekala yaşattığını yaşamadan ömür sürüp gidenler var onlar ne olacak nasıl yaşatmayı düşünüyosunuz? Biraz düşünün birşeyler söylemeden önce slak lığın lüzumu yok.
cezası olmasına gerek yok. insan olan zaten aldatacak kişiyi sevmez.. bazıları serseri ve psikopat seviyor sonra da neden aldatıldım diye soruyor birde. ama şiddetin cezası idam olabilir.
İnsan bir tek kendisine yalan söyleyemezmiş, ben ardıma bakmadan giderim. Geride kalan ne b*k yerse yesin.
Aldatıldığın zaman acında da bir asalet olmalı.. çirkefleşmeye gerek yok.. hayatta her şey insan için..
Cevap
19Cevap
Amaaan aldatan aldanır. Eninde sonunda takarlar boynuzu. Cezasız da kalmıyor :D örnekleri mevcut. Ne güzel de ayakta uyutuyorlar, aldatan insan nasıl da emin kendinden başka bir ilişkisinde mesela “ben hiç aldatılmam” sanıyor falan 😕
Onu kendi vicdanına bırakırım.
Aldatmanın cezası tepkisiz kalmaktır. Onun için fedakarlık yapmayı bırakıp nötr davranmak ve yeni sevgili bulmak lazım. İnanın bana bu karşıdakini kahreder. Aldatıldım ve böyle yaptım. Aylarca peşimde koştu, beni arayıp ağladı, mesajlar attı, çok pişmanım dedi. şu an bile beni arzuluyor üstelik bunu belli de ediyordu daha önce. O beni çok üzdü ihanet ederek. Ben ise ona neler kaybettiğini göstermiş bulundum. Hala onun içinde iyileşmeyecek bir yarayım. En güzel intikam böyle olur. Düşünsenize birini aşırı istiyorsunuz ancak kendi hatanız yüzünden onla olamıyorsunuz. Mahvolurdunuz değil mi? Kendinizi suçlardınız.
Aldatmanın cezası ayrılık olmalı. Kimse için kendimizi yakmaya gerek yok, ayrılınır biter gider bir daha muhatap olmayız ilişiğimizi keseriz yeterli diye düşünüyorum.
Herkesin hayatı kendine. Ayrıca ben aldatılmadım da diyemez kimse, hersey ortaya çıkana kadar.
Hiç birisi
Yeni şık ekliyorum: cinsel organları kesilmeli ya da dağlanmalıdırrrrr.
Dağlanmak (kızgın demiri o bölgeye bastırmak demektir)(◍•ᴗ•◍)❤
Ne sandınızzzzz
Yalnız bırakilmaya mahkum edilmeli kimse onu adam yerine koymayacak birini severse sevdiği de onu aldatmasi
Ayrılmak… Beni aldatan kadın beni kaybeder, ve beni kaybetmek, beni aldatan bir kadın için güzel bir cezadır…
Ölüm ona hediye olur Bi ömür aynı acıyı yaşamalı her gün ahı hatırlamalı acı içinde. Tabi vicdan varsa
kendi vicdanı ya da vicdandızlığıyla baş başa bırakıp yaptığı eylemi s. klememek ve hayata son hız devam etmek
toplum tarafından dışlanmalı bence aldatanlar
10 sene yalnızlığa (hem bilimsel hem toplumsal) mahkum bırakılmalı ki başkasını da üzmesin.
Parasını sonuna kadar almak Allahın gerzeği sen kim köpek
bir daha kimse tarafından sevilmemeli, hep yalnız kalmalı sevgiyi hissedememeli
Yaşattığını yaşamalıyı cevaplayanlar ne yaşıyor 🙄 ömür boyu hapis diyorum
kimse kimsenin malı değil
ki
geçin bunları
tut ki
ülkede arka planda çoğu evliliğin metresi var
para ve aşk yanyana olduğu sürece
ortadoğuda
herkese duyurun karaktersızıgını herkes görsun :D
Buna aldatılan karar vermeli..
Vicdan dan daha acımasız düşman yok.
Yaşattığını yaşaması.
Oyle olursa ondan senin ne farkin var
@demircan89 benim yaşattığımı kim söyledi o da birini sevsin ihanete uğrasın onun tarafından onu demek istedim 😄
Ya ben senle alakali demedim zaten ornek verdim cinselkil olursa mesala
Onu demek istedim
@demircan89 ne yaparsa kişi kendine yapar jaraktersizle karaktersiz olunmaz Allah'ından bulsun o da yaşasın aldatılsın isterdim 😂
Anladim ama yinede yapmasin bunlara gerek yok
Yaşattığını en kısa sürede yaşamalı.
Bensiz bırakırım...
Aga kıçını domalatacan halka acican gelen bı parmak atmak zorunda
Kendi layığını bulur, aldatan biri için kendini bozmaya gerek yok
Aldatılmak olsyn kıssasa kıssas
Bana kalsa cezalandırırdım
Ölüm kolay yol ömür boyu hapis olmalı
Yaşattığını yaşar herkes bir gün
Allah kimsenin yanına bırakmaz
Hiçbiri herkes ne mal olduğunu bilmeli
Erkekse hadım kadınısa beton kaplama 😂😂😂
Aldatanların hepsi gebersin inşallah
Kadını yasaklamalı
Abi bunlar yokluk içinde her türlü varlıkla hallederler işini
@ooylesinebirix Birbirini sevsinler.
Sevmek nedir bilmezler
@ooylesinebirix Öyle sevsinler fena mı
Cinsel hadım.
Dediğin güzel de kızlarda biraz zo o iş anca terziye diktirirsen belki
Cinsel hadımın ne olduğunu biliyor musun? Kesmekle falanda olmuyor iğne ile yapılanlarda var, ağzı olan sıfır bilgi ile bilmişlik taslıyor ya aşırı komik oluyor.
İdam 😂😂
Yaşattığını yaşamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?